Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
Az összes new edition-ös 58XX kártyája arra a PCB-re épül Sapphire-nak. Az én 5850 Toxic-om is. Egy rossz szavam sincs rá. Korrekt tuningtartalék szorult ebbe a kártyába, igaz ez leginkább a válogatott GPU-nak köszönhető. Az 1Ghz-es órajelet szerintem azért nem kell temetni. Az 5850 Toxicom is megfutja a 950/1200-at stabilan 1.090mV-on ref fesz.
Az 5870 meg magasabb fesszel érkezik és ha kis szerencséd van kifogsz egy jobb GPU-t aztán hozza majd az 1Ghz-et alapfeszen. Lehet túl optimista vagyok.
A hűtőnek meg rá kell mennie, hosszabb a nyák ref5850-vs-Toxic és hátrább helyezkedik el a GPU. Ezt leszámítva megegyezik kb a az elhelyezkedése a reffel. Szerintem a kondik és a tekercsek sem zavarnak be mivel nem túl magasak. Igaz majd a gyakorlat mutatja. Egyébként én is szemezek azzal a hűtővel most legalább kiderül hogy rá megy-e?(#15658) ceaser: Úgy tudom jövőév tavasza. De majd meglátjuk. Lehet már itt lesz októberben.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Xbox Series X|S
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest