Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• flymi

addikt

Beizzítottam ma az 1000W-os tápot, h végre tesztelgessek de hamar arcomra fagyott a mosoly, viszont legalább nem a PSU miatt.
    Első körben betettem a HD7990-et a gépbe és szomorúan konstatáltam, h még mindig gyűlölöm az Ati szoftvereket. Első körben a 20.4.2-es driver szalad fel, de a gpu-z nulla memóriát látott, és nem írt ki frekiket. 3DM06 igen, a Vantage nem futott le, kidobott és valami szoftver hibát is kiírt. Utána próbálkoztam egy kicsit frissebb verzióval is (asszem 20.7.1) de ugyanezt az eredményt kaptam. Eszközkezelő látta mindkét gpu-t.
    Ötlet, h mi lehet? :U

Szóval kezdett tele lenni a hócipő, úgyhogy gondoltam szúszá és bedobok két 8800 Ultrát egymás mellé, mert attól tuti jobb kedvre fogok derülni, meg aztán még úgy sem csináltam SLI-t. Ekkor szembesültem a ténnyel, h az alaplapon a front panel csatijai épp a harmadik slotban lévő vga útjában vannak és nem tudom belegyömöszölni a foglalatba a kártyát anélkül, h ne lapítanám ki a tüskéket rajta a kábelekkel. Itt már majdnem földhöz csapkodtam ... magam.

Nyugtatásképp elővettem a 478-as tesztkonfigot ami a kedvenc platformom, majd nekiálltam megkeresni a Leadtek A400-asom ami kábé az első vga volt a gyűjtiben, de hiába forgattam fel az egész padlást nem találtam meg a kártyát. :(((

Konklúzió: a mai nap nem nyerő számomra. Fél óra múlva megyek melóba, sehogy se jó semmi. :(

Új hozzászólás Aktív témák