Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Retró gépen nem volt különösebb gond, modern gépen az irreálisan sok RAM esetén(64GB) + a 3GB fedélzeti RAMos félretró videó miatt a DOS6.22- höz mellékelt Himem.sys csütörtököt mond(egy idő után). Elindul a DOS7.1 Himem- jével is, de ott védett módban vannak gondok.
Még nem próbáltam ki, majd ma fogom, hogy hatásos-e
, netes vélemények alapján igen.A videó-driver is őrűtt RAM igényben szenvedhet, FHD/24bittel, ezt anno nem is tudtuk kipróbálni, mert nem voltak olyan eszközeink, melyek tudták volna.
Úgy olvastam hogy a fejlesztő VM- ben tesztelte a drivert, natív vason elsőként Omores futtatta, RX480 kártyával, bár ő a RAM mennyiséget, átalakító + laptop modullal csökkentette. Amiatt gondoltam hogy 7970- en is elindulhat, és fut is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core I3 9100f
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, netes vélemények alapján igen.
DarthSun