Új hozzászólás Aktív témák

• arn

félisten

válasz FoxiestFox #111621 üzenetére

Rovid velemenyem az egyes buildekrol:

1993, dx2, sbpro, dos - lassu barmifele 3ds jatekhoz. Persze mai szemmel, de mar a 93as cimeknel is gyakran 10-20 fps van csak meg. De minden megy rajta.

1995, dx4, sbpro, gus, dos - a fenti pepitaban, de mar jobban viszi a 3ds dolgokat, 95re mar hasonlo, parat elfogadhatoan visz, tobbmindenre lassu. Mivel kiforrott 486, jobb minosegben tud mindent.

1995, p120, awe32, gus, dos - ezt a gepet megszerettem, 94-95re tok jo, de persze itt is van par cim, ami lassu, de ami a fentin okish, az itt mar szepen megy. Az awe miatt tobb regi jatek nem megy, amugy meglepoen jo a visszafele kompatibilitas. Gondolkodtam is, hogy ez vagy a dx4 legyen sbproval, de azt talaltam hogy ami dx4en lassu az mar szinte minden megy p3on is. De ha a dx4 nem lenne, dx2vel jo kombo lenne.

1997, 233mmx, awe64, guspnp, voodoo, win95 - senki foldje. Nem a gep hibaja, maga a build tok jo, de a dos mar meghalt, a win95 meg egy rakas szar volt. Doson mar tobbminden nem megy rajta, win95 alatt meg remlassu barmire. Ezt a korszakot egyaltalan nem szeretem, probalkoztam k6-2 p2 buildekkel 98ra, de az mmx jobban passzol.

1999, k6-3, v3, a3d, guspnp, win98 - dos alatt eleg szepen megy, de v3 vesaja nem tud 32 bitet. Win98en mar a 99es cimehez is eleg lassu, cserebe van glide. Szep es erdekes “alternativ” gep, de nem tul jo hasznalni.

2000, p3, gts, live, guspnp, win98 - masik kedvenc, win9x erara szvsz a legjobb. A late dosos cimekkel is jol elboldogul, dosos demoscenet is jo lefedi, ami a dx4 utan van. Az elejen volt benne awe32 es v2 is, de kikerultek belole, mert szinte sose hasznaltam oket. Ha esetleg vmi nem tamogat gust a live is tud sb16ot emulalni.

facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák