- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
snake1977 #10286 üzenetére
Nem csak Te vagy ilyen kiváltságos. Pötyi is a hibátlanul WinMe-t futtatók táborához tartozik.
Én szerettem a win98se-t. Gyakorlatilag nem volt olyan probléma, amit parancssorból ne lehetett volna percek alatt orvosolni. Driverekkel sem volt gondom. Életemben nem tákoltam össze annyi drivert házilag, mint akkoriban. Ragyogóan lehetett több driverből 1 használhatót csinálni, akkor is ha nem ahoz a hardverhez voltak. Így volt nekem pl d3d képes s3 virge 4mb kártyám, igaz a hardver hiányában játék futtatáskor a textúrák hiányoztak, de működött minden. Csini volt így a Re-volt 3szögekből álló autó és pálya kobinációval játszani. Most melyik 3szög melyik is?
Lehet nosztalgiából megint összerakok egy retro gépet win98se-vel. Csak az asszony meg ne tudja...
Win95 az valóban elég gyatra volt. Először egy i386 alaplapos IBM486dx2-66 procis gépre telepítettem 8mb rammal. Érdekes volt, hogy vasárnap délután kezdtem telepíteni, este lefeküdtem aludni, másnap elmentem suliba és mire délután hazajöttem, épp akkor ért a végére a telepítő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bluetooth hangszórók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest