Új hozzászólás Aktív témák

• HummeRC

senior tag

válasz snake1977 #10286 üzenetére

Nem csak Te vagy ilyen kiváltságos. Pötyi is a hibátlanul WinMe-t futtatók táborához tartozik. :P

Én szerettem a win98se-t. Gyakorlatilag nem volt olyan probléma, amit parancssorból ne lehetett volna percek alatt orvosolni. Driverekkel sem volt gondom. Életemben nem tákoltam össze annyi drivert házilag, mint akkoriban. Ragyogóan lehetett több driverből 1 használhatót csinálni, akkor is ha nem ahoz a hardverhez voltak. Így volt nekem pl d3d képes s3 virge 4mb kártyám, igaz a hardver hiányában játék futtatáskor a textúrák hiányoztak, de működött minden. Csini volt így a Re-volt 3szögekből álló autó és pálya kobinációval játszani. Most melyik 3szög melyik is? :DDD Lehet nosztalgiából megint összerakok egy retro gépet win98se-vel. Csak az asszony meg ne tudja... :))

Win95 az valóban elég gyatra volt. Először egy i386 alaplapos IBM486dx2-66 procis gépre telepítettem 8mb rammal. Érdekes volt, hogy vasárnap délután kezdtem telepíteni, este lefeküdtem aludni, másnap elmentem suliba és mire délután hazajöttem, épp akkor ért a végére a telepítő. :Y

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés