- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylerr
addikt
válasz
watador600 #44199 üzenetére
Pedig a vírusírtó tud a legcifrább anomáliákat okozni. Nekem egyszer olyat csinált, hogy szinte teljesen lefogta a 25megás netem, nem tudtam rájönni, hogy mitől lehet, aztán végül kiderült, hogy a NOD volt a ludas.
-
watador600
senior tag
válasz
marquuard #44197 üzenetére
Akkor proci hiba kilőve?
(#44198) ViZion
Akkor highon is lenyomok egy tesztet nem sokára és írok. Driverekből a legfrissebb van fennt mindből. Tuning progi az nincsen fennt. Az AI Suitot meg valahogy nem szereti a gép.. lefagy ezzel is vagy kékhalál vagy maga a program fagy le akármit állítok.. amikor megvettük a gépet (2 éve) próbáltam azóta nem mert csak felhúzott. Így inkább a biosban állitottam mindig ha kellett.
Szerk.: vírusírtó szerintem kizárt. Sose voltak még vele gondok.
-
ViZion
félisten
válasz
watador600 #44196 üzenetére
high-on jobb lenne futtatni és CPU fesz+frekit is írhatnál. Futás közben CPU-Z nézni, figyelni a fesz változásokat. Most is kipróbáltad a beállított biossal? Driverek rendben? Minden cuccot feldobtál? Valami tuning progi, vagy AI suite nincs fent? Azt leszedheted. Esetleg vírusírtó is lehet az ok, kikapcs, tűzfal kikapcs, játékban teszt.
-
marquuard
veterán
válasz
watador600 #44196 üzenetére
Nem throttling, mert akkor a mérések között lenne eltérés.
-
watador600
senior tag
válasz
Stylerr #44194 üzenetére
Nem írt hibát.
Ezt írta a log fájlba. :
----------------------------
IntelBurnTest v2.54
Created by AgentGOD
----------------------------Processor: AMD FX(tm)-8350 Eight-Core Processor
Clock Speed: 4,02 GHz
Active Physical Cores: 8
Total System Memory: 8091 MBStress Level: Standard (1024 MB)
Testing started on 2014.05.30. 13:31:20
Time (s) Speed (GFlops) Result
[13:31:50] 23.131 38.6440 3.375027e-002
[13:32:19] 23.208 38.5164 3.375027e-002
[13:32:49] 23.182 38.5596 3.375027e-002
[13:33:18] 23.223 38.4909 3.375027e-002
[13:33:48] 23.239 38.4652 3.375027e-002
[13:34:18] 23.219 38.4977 3.375027e-002
[13:34:47] 23.219 38.4971 3.375027e-002
[13:35:17] 23.277 38.4019 3.375027e-002
[13:35:47] 23.179 38.5649 3.375027e-002
[13:36:16] 23.225 38.4877 3.375027e-002
Testing ended on 2014.05.30. 13:36:16
Test Result: Success.
---------------------------- -
Stylerr
addikt
válasz
watador600 #44193 üzenetére
IBT= Intel Burn Test, processzortesztelő, ott meg tudod nézni, hogy hibázik-e a mag, vagy túlmelegedés miatt throttlingol. Lefuttatod, elmondod az eredményt, és sokkal előrébb leszünk!
-
ViZion
félisten
válasz
watador600 #44191 üzenetére
Mielőtt...
bios frissítés volt-e? Mik a jelenlegi fesz és freki értékek? IBT alatt mit művel? -
watador600
senior tag
válasz
Taifa Díaz #44190 üzenetére
Akkor lehet kifogtam egy hibásat... (nem az első eset ez ASUS-éknál..)
Mindenesetre hétfőn szervíz lesz az első menet. -
Taifa Díaz
őstag
válasz
watador600 #44187 üzenetére
Nekem ezen a lapon nem melegszik túl a VRM, bár nem is játszok a BF4-el, de mással igen (Thief, AC4, új Wolfenstein). És lagok sincsenek.
-
watador600
senior tag
válasz
ViZion #44186 üzenetére
Már van...
Bajom van vele ezért vagyok már tanácstalan. Alaplap topicban a procit írták ezért jöttem ide érdeklődni. Hétfőn már vennék alaplapot csak először körbe érdeklődök, hogy milegyen, mert nem akarok feleslegesen alaplapot cserélni.Szerk.: összefoglalot elolvastan beállitom úgy a lapot.
-
ViZion
félisten
válasz
watador600 #44185 üzenetére
venni fogod, vagy van már? Jó lap, nincs vele különösebb gond, pár apróság amiben nem fullos.
-
ViZion
félisten
válasz
watador600 #44182 üzenetére
...nem a lapod topikjából
összefoglalót itt olvasd el, állítsd be biosban a deszkát: CPU fesz, freki, ram időzítések. -
hackeeeee
Jómunkásember
Maxon járatva a Seidon-t, 10 körös maximum IBT alatt ~46-47 fokosak a magok 4,5GHz-n, 1,44V-n.
-
watador600
senior tag
Sziasztok!
Alaplap topicból jövök, mondták, hogy itt érdeklődjek. Alaplapom egy ASUS M5A99X EVO R2.0 és a procim egy fx-8350-es, proci hűtő: Cooler Master hyper 212 evo.
Helyzet a következő: rendszeres kékhalál, lefagyások, melegedés(alaplapnál), játékoknál mikrolaggok, vagy folyamatos lagg. Példa: BF4: játék tökéletesen megy, majd 20 perc mulva mikrolagg, lagg. Azt olvasstam, hogy ilyenkor az alaplap korlátoz le, hogy ne melegedjen tovább(VRM). De az alaplap topicban meg azt írták, hogy lehet, hogy a proci csinálja.. ezért írtam ide.
Tápegység megfelelő, ház szellőzés jó, ventik vannak amik hűtenek, a proci nem megy 55 foknál magasabb értékre.
Esetleg valaki tud rá mondani valami okosat? (Garancia már nincs) -
messy666
újonc
Hali!procim Amd 8150 8 magos alaphelyzetbe 30-37 C játék közben 40-47 C Viszont tegnap felraktam a Watch dog-ot és felment 54 C re Az jónak számít?Köszönet
-
BlackPriest
őstag
válasz
BlackPriest #44175 üzenetére
na utánavakartam a topikban, most olvasom mi az a tctl
-
ViZion
félisten
válasz
marquuard #44171 üzenetére
Nem kötekedésként... de mégis mit jelent az "érezhetően gyorsabb"? Alkalmazást? Gépen turkálást? Netezést? Fájlműveletek? Mert pl. linuxot vagy OS X-et indítani és használni win 7 után tényleg látványosan, érezhetően gyorsabb, nincs mappákra várás, nincsenek folyamatjelzők és homokórák (hacsak vmelyik progi be nem kaksizik
), de ott az oprendszer gördülékenyebb. Kipróbáltam, igaz flopsokat nem mértem, de nálam minden ua.
Vagy így is eleget kapott, vagy mi?
-
ViZion
félisten
válasz
BlackPriest #44169 üzenetére
pffff.... nem fogom azért sem leírni, szenvedj, vagy mérgelődj, hogy nem jól mér... lol
-
Balazs_
senior tag
Na ilyenkor mi van? Melyik érték a helyes??
(Szoba ~20fok környéke, most volt egész délelőtti szellőztetés, FX-8350@4Ghz + Thermalright True Spirit 120.) -
Yllgrim
őstag
válasz
MaxxDamage #44163 üzenetére
PWM-es, es hat ugye a hangos relativ, tegnap felraktam 4.8-ra es progott a venti (mind a 3) rendesen, hangosabb volt mint szokott, bar lehet csak meg kellene szokni es mar rendben is van, ugyis fejhallgatoval tolom
-
Maotun
őstag
válasz
Yllgrim #44161 üzenetére
Alapon a 4,7 ghz-5ghz turbó beálítás prime stresz 1 óra után 60c kupak hő 45 magok
bf4 több óra multi után se ment 55c fölé a hő,
Hangja nagyon baráti de ha csend mániás vagy [link]cseréld erre a gyàri ventiket ezek némák .furcsa de azt érezni ennél a hűtőnèl minnél nagyobb terhelést kap annàl jobban teszi a dolgàt
Nekem 3 db ventivel megy és a @5,1 ghz.-t is 74c-on tartja prime alatt
Nem jó a link tabról nem müködik thermalright ty-140 ventiről van szó -
Yllgrim
őstag
válasz
Maotun #44160 üzenetére
Milyen hangja van annak a phanteksnak, hogy birja a gyurodest? Mennyire melegszik a CPU, en felraktam most 4.8-ra, es mar volt hangja rendesen, bar lehet jatszanom kellene a fesszel, kicsit lejjebb tolni, majd holnap, akkor tudnam stabilan otthagyni. Meg jo h PWM-es az osszes ventim, a hazban is meg a procin is.
-
Yllgrim
őstag
válasz
Maotun #44155 üzenetére
Jo huto, Luma ajanlotta es meg vettem es faintos is a cucc, sajnos nem volt feketeben amikor vettem, uh vagy lefestem majd ezt, vagy majd odaadom ocsemnek es veszek egy feketet
Procit meg nem tudom meg, egyelore nem fejlesztek semmit, max veszek ramot, WD-ben az nagyon elfogy pikk pakk. VGA-t nekem is kihajtja 100% GPU leterheltseggel, proci meg 60-80% de erre azt mondjak masok h nem hajtja ki... Nekem jo, 100% a gpu, en fullom tolom, cpu fel van rantva 4.6-ra, lehet fel is tolom 4.8-ra stabilra hadd szoljon
-
Maotun
őstag
válasz
Yllgrim #44154 üzenetére
CoD Ghost, NFS, Tomb Raider, Thief, minden 100%os gpu" usagéval" megyen BF4 mantle szintén 100%on van meghajtva, Msi AB vel monitorozva.
Cpu meg energiatakarékos funkciokkal 80-90%-onerős, csendes, hűvös,
[ezzel hűtöm tudja amit a corsair H100i] -
Maotun
őstag
Üdv majdnem letértem a jedi ösvényről
a sötét oldal megkisértett egy 4770k képében ....
jelenleg egy FX 9590 dohog a gépemben bios-ba energia takarékos mód van megadva, szépen játszik is a core voltage: 1,021 - 1,416 v közt.Alapon a cpu 32c .Így energia takarékos módba Bf4 alatt szépen kihajtja a vga.-t 100% on ultra beálításokkal és 56c a cpu hőmérséklet és megvan a minimum 60 fps
Ahogy olvasom a kékek meg kupakolnak a 4,7 ghz-ért
Marad az AMD csak jönne még AM3+ ba uj proci " warsó " vagy miről szól a pletyka.... -
marquuard
veterán
Watch Dogs kihasználja a 6/8 magot?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kicsit sok lesz az OFF uraim! Erre van megfelelő topic, plusz a játéknak is van saját topic-ja!
-
Yllgrim
őstag
válasz
MaxxDamage #44143 üzenetére
Nincs itt gondom ezzel a konfiggal, nekem 5% meg par FPS-ert nem kell dragabb vas, elmondtam parszor, majd ha meggazdagszom, akkor majd minden fel evben megveszem a legjobb vackokat, ami persze teljesen felesleges dolog, tehat nem fogom, de jol hangzik
WD-t vadaszom, eddig 28% a legjobb deal amit latok... 35Euroert
-
MaxxDamage
félisten
válasz
zovifapp111 #44142 üzenetére
Én alátámasztom a tényt, hogy AMD proci es Nv kárty nagyon is nyerő párosítás!
/ami Game meg nincs megfelelően optimizálva... arról nem a hardver/spec. tehet/ jó hogy nem rendeltem elő a WD-t es a Wolfit igen!
L
-
Yllgrim
őstag
-
Yllgrim
őstag
válasz
- = Zk = - #44138 üzenetére
OFF es hujulok
Azt veszel ami jol esik
Inkabb kiszedtem, szakmai topik.
-
MrM94
addikt
válasz
Yllgrim #44137 üzenetére
Nem jovok en semmi olyannal h nem hajtja ki.Engem nem erdekel más.
En a becskotelessegemet megtettem,hogy elmondtam mi a helyzet onnantol aki meghallgatja meghallgatja aki nem nem magasrol teszek ra.Elmondtam a sajat tapasztalataim,mint ahogy aztis h akarhanyszor uj HW em lesz lasd most pl gtx 690 nezegetem a netes teszteket s egyaltalan nem mervadoak 90% egyaltalan nem.
En itt befejeztem.Azert jo lenne nem itt Flamet kelteni ,hogy AMD VS NVIDIA igy meg ugy,Offtopicba viccet lehet csinalni belole itt nem.Ez egy szakmai topic,semmi koze nincs a videokartyaknak az FX processzorokhoz azon kivul h AMD AMD. -
- = Zk = -
félisten
válasz
Yllgrim #44137 üzenetére
Noh, akkor....
1. nem veszem ki, és nem bacarintom ki. ugyanis 1 játék miatt nem veszek Radeont. elég volt 8 évig
2. a New ORder nálam is hibátlanul ment a kezdetek óta. semmi lag, röccenés, böffenés.
3. az, amit Te tapasztaltál, az nekem nem mérvadó (pl nálam a 270X CF szépen muzsikált, csak bactak alá írni épkázláb drivert.. lsd Thief 2014)
4. nézted már amúgy a Watch-Dogs-ot?!
szerk.
5. ha sokat bosszankodok, lehet i7-re váltok -
Yllgrim
őstag
válasz
- = Zk = - #44135 üzenetére
Elmondom mi a hiba.
Nvidia szarral fertozted meg az AMD-t
Ma valahol megveszem okosban WD-t aztan letesztelem es elmondom h ez is olyan jol fut, mint amikor mult heten megvettem Wolfensteint, mindenki sirt h szar, fagy, laggol, crashel, nekem meg elso nap ota egy textura hibam sem volt...
Minden maxon! Mint egy rendes AMD konfig eseteben ez alap, es Macs, ne gyere azzal h nem hajcsa ki, csak azert is...
Pure AMD rendszer a kulcs, az ilyen visszafogom a fejlodest NV meg Intel vackokkal nem erdemes kezdeni...
Barki barmit mond, nem valtoztatja meg a velemenyem, eddig semmi gondom nem volt ezzela konfiggal, es nem is lesz, mert igy jo ahogy van. Amikor AMD-m volt, minden happy, amikor Intel-NV csak a szenvedes... Tapasztalat, uh szepen vedd ki azt a sz@rt a gepedbol es tegyel bele rendes kartyat
-
MrM94
addikt
válasz
- = Zk = - #44135 üzenetére
Valahogy gondoltam.Engem hihetetlenul felb#sz az ilyen.
Nyugi nem a proci lesz sztm keves,mert masok gyihettel is cumiznak.De majd par ora mulva az en cumizasomat is leirom -
MrM94
addikt
válasz
- = Zk = - #44133 üzenetére
Mindenki sz#pik vele,ahogy olvastam.
Nemsokara enis kiprobalom egy 690el.Mintha latnam,hogy SLI az katasztrofalis lesz. -
- = Zk = -
félisten
Watch_Dogs laggok mi a ráktól lehetnek?!
mint anno a GTA 4-nél. autóba ültem pár sarokkal arrébb szaggatás, laggolás, akadás.
vinyó?! RAM?! CPU?! -
BlackPriest
őstag
válasz
BlackPriest #44117 üzenetére
módosítottam az ibt-t, most 66 és 80 gflops közt mozog high fokozatban, közben azért használom a gépet, amennyire lehet. feszt nem módosítottam.
-
vbbb
őstag
válasz
Habugi #44104 üzenetére
Én nem ezt olvastam.
200 x 20 = 4000MHz
Core Performance Boost, SVM, Core C6 State: Disable
Minden más energia takarékos funkció, egyebek: EnableHT Link / CPU NB: 2200MHz / 2400MHz
CPU Vcore / NB core: Normal (nem engedi emelni a feszültséget, alap beállítás)
Memory: 1600MHz / 1.650V (1T/9-9-9-27): gyári értékek
Így lefuttattam egy IntelBurnTest-et High-on az összes magon, a CPU-Z 1.296V-t mutatott. A hőmérséklet 49C volt. Most tesztelek játékokkal, az mindig kidobja a rejtett hibákat. Köszi a linket.
-
marquuard
veterán
Pár teszt (IBT high; 4,6GHz):
1.264V - 63GFLOPS
1.288V - 65GFLOPS
1.296V - 67GFLOPSEzeket a feszültségeket IBT-ben éri el. 3 különböző BIOS VID feszültség. Amúgy nagyon érdekes, mert 1.264/1.288V-on a sima IBT-vel 15 kör very high lement, piledriver optimalizált meg hibázott. Most az FX-es IBT-vel stabil 4,6GHz 1.296V-tal.
Na most egyenesen arányos a feszültség mértéke a sebességgel? Tehát ha tovább növelném a feszt, akkor nagyobb lenne a teljesítmény? Pedig stabil ez magasabb nélkül is. Nincs igazság...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = - #44123 üzenetére
Szerintem throtling volt, csak nem vettem észre.
Ramokat is visszatettem 1600-ra, jobb időzítéssel. GPU kihasználtság jobb lett mindenhol. Érdekes, de ahogy elnézem, ezzel nem vagyok egyedül.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = - #44121 üzenetére
Crysis 3-at teszteltem főként... Veryhigh-on csak úgy szalad fullHD-ban.
Bioshock Infinite-re néztem még rá, ott is megugrott az FPS, Diablo 3-ban szintén.
-
-
lovas001
aktív tag
[link] Mit találtam neten ez volt még az igazi tuning
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Habugi #44109 üzenetére
Így van.. Nekem ~1,4V-n ment, stabil volt mindenhol, de valahogy nem volt jó.. Persze elégedett voltam azzal amit hoz a 965-höz képest. Most ~1,45V van a 4,5GHz-hez, de így már az is lehet, hogy meglesz a 4,6.. Majd valamikor lehet kipróbálom.
Amikor hozzám került a proci, akkor említettem, hogy valami 1,3V körül prime stabil volt 4GHz-n.
@Taifa Díaz: Nekem 89-94 között van 4,5GHz-n.
-
lovas001
aktív tag
Ha sikerül hazaérnem melóból este szerintem fogok nyomni egy tesztet alap órajeltől lépcsőzetesen fixált frekvenciákkal változtatva a feszültséget. Mennyire fog skálázódni csak a fesz emeléstől a dolog . Kíváncsi lettem.
-
marquuard
veterán
válasz
lovas001 #44110 üzenetére
Múltkor ugyanezt mondtam, mikor észrevettem, hogy azonos órajelen jóval alacsonyabb a GFLOPS, mint másoknál. És növeltem a feszültségen, és máris helyrejött a lelki béke. Tehát hiába stabil alacsony feszültségen, a teljesítmény így is alacsonyabb, mint pl. egy-két lépcsőfokkal feljebb.
-
Habugi
addikt
válasz
lovas001 #44110 üzenetére
A bölcsesség ismertetőjeleként kijelentem: nem tudom!
Azt már hónapokkal ezelőtt is észrevettem, hogy 3DMark topicokat mikor hajtottam listázódás okán, adott órajelhez mikor több feszt adtam mert eldobta magát teszt közben, pl. a Vantage
, akkor végigment.
Érdekesség képpen ilyenkor ráindítottam Vantage után 2011/Firestrike procitesztjét is és azt tapasztaltam, hogy bizony több physics pontot adtak. Ettől a felismeréstől kezdve a lehető legjobb 3DMark eredmények kisajtolásához úgy toltam neki a feszt mint a barom, bevállalva, hogy 1-1 prociteszt végére 72fokos volt már a kis 8320asom, pedig azok időtartamban nem egy 10körös IBT-vel egyenrangúak..
-
lovas001
aktív tag
Ezek alapján összegezve akkor ki lehet jelenteni hogy hiába stabil egy fx adott órajelen adott feszültség mellett mégis hoz számításbeli teljesítménynövekedést a fixált órajelhez a fesznövelés. Érdekes ,de vajon mitől lehet?Mert a Stabil processzor nálam azt jelenti hogy nem hibázik, vagyis nem ront el számítási műveletet a frekvencia pedig a műveleti sebességet jelentette ha jól tudom
. Akkor hogy is van ez ?
-
Habugi
addikt
válasz
hackeeeee #44108 üzenetére
Ugyan ezt tapasztaltam. Megjegyzem, IBT-t eddig hőmérséklet tesztelésre használtam semmi másra, azt sem tudtam mik azok az értékek amiket ad és mi a jelentőségük. Pár napja, mikor elkezdtétek itt a méreckedést, később pedig linkeltétek a Piledriver fixet magam is updateltem.
Elkezdtem nézni a kapott értékeket, plusz nálatok mit menenk a procik és rá kellett jöjjek tökjó, hogy alapfeszen 1.3V-al stabil 4.5ön, de elég nudli eredményeket adott, adtam neki feszt, aztán még egy kicsit, meg még egy kicsit. Most ott tartok, hogy 1.4V-al van 4.5ön és valóban érzem játékok alatt is, IBT pedig hozza amit kell.
Vicces, eddig 4.9-hez használtam 1.475V-ot..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Taifa Díaz #44107 üzenetére
Hát, amit Én tapasztaltam eddig, hogy igényelte a plusz feszt az AMD-s linkpack miatt, ebből adódóan játékok alatt is megugrott a teljesítmény. Ergo, valszeg volt throtling, csak nem vettem észre.. Most 1,44V-n megy 4,5GHz-n, és sokkal jobban megy, mint előtte ~1,39V-n. Nem sok a különbség, de ezek szerint ennyi plusz kellett a procinak.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
marquuard #44105 üzenetére
Az optimalizált Linpack nélkül még sosem dobta el nálam a 4.3 GHz-1.3 V párosítást. Az optimalizált Linpack-kal meg végig se megy a 10 kör, miközben minden játékban és alkalmazásban ugyanolyan stabil, mint előtte, és ezzel a beállítással soha nem volt még fagyás vagy kék halál. Viszont 10 fokkal lentebb marad a hőmérséklet, mint előtte, és mégis...Szóval érdekes ez a Linpack azért.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nos, kellett ez a plusz fesz a procinak..
Eddig is elégedett voltam, de megvolt a de.. Most viszont, megtáltosodott minden, sokkal jobban fut minden... Stabil volt a proci, de kevés volt neki a nafta..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ezzel a Piledriver-es IBT-vel random mód belecsúszok, hogy eldobja. Kétszer lement a 20 kör hiba nélkül, de most pl. kétszer eldobta.
Adtam még neki egy kicsi feszt, most 1,45V.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen R7 3700X / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest