- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz
antikomcsi #47772 üzenetére
"Nekem a 8350 csak addig van 30 celsius fok alatt, amíg ki van kapcsolva" --> Phanteks PH-TC14PE -t neki és az 5GHz is mehet akár minden gond nélkül !
/alapjáraton az is 30fok körül volt úgy/
109k -ér ajándék volt az a noti szerintem !
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
ViZion #47770 üzenetére
Célnak talán megfelel majd
/fogyasztás nem nagyon érdekel amúgy, csak ne akadjon a net mint a 2001-es PIII -as gépen ahogy megy... pf./
FX 8350 is eldöcögött alapjáraton 24h -ba torrentre és nem volt meleg... (30 fok alatti) így nem félek attól, hogy a noti is szétfő (max veszek alá egy notihűtőt is) /Y580 i7 -es alatt volt anno/ , majd kiderül, hogy milyen is lesz azt vagy eladom vagy visszaküldöm azt visszafizetik (14napos visszavételi/visszaküldési jog)L
-
MaxxDamage
félisten
Sziasztok,
Mi a helyzet FX terén, mindenkinél megy az OC szépen?
AMD -re térek vissza, csak netes célból és remélem elegendő lesz (na lehet kis játék is lesz LOW grafikán, de nem hiszem, hogy az kell nekem)
A kiszemelt egy HP ProBook 455 G1 (AMD A10 5750M , AMD Radeon HD 8750M 2GB -al párosítva) tehát újra egy "noti" lesz... héten meg is jön remélem, mert a Dual PIII -on a net is lassacskán megy csak sajna....
/FX után ez tetűlassú.... 2x1.4GHz PIII-S/L
-
MaxxDamage
félisten
Srácok, a szívem visszahúz ide hozzátok és már meg is bántam, hogy eladtam a kis FX -es konfigom !
/valamilyen téren/
Most egy régi gépen tengetem napjaim, igaz netre megfelelő !/(az FX az mégiscsak jobb volt...)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
harusakura1 #46933 üzenetére
Alap M5A97 EVO R2.0 (Asus) pl.
L
-
-
MaxxDamage
félisten
Sajnos meg kell válnom a szeretett FX gépezettől... (kihasználatlanság miatt feleslegesen áll a polcon kb.)
Mindenkinek további sok sikert OC/egyéb terén!L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
marquuard #45825 üzenetére
a-a , ment minden gond nélkül (prime95)
/képen látható is, hogy 100% -on megy minden mag/
a maghő 75c volt a 92c fok kupakkal szemben , de érdekessége a dolognak, hogy Phanteks hűtővel már csak pár fok a különbség max. terhelés esetén a mag és kupakhő közt ! (érdekes és figyelemre méltó dolgok ezek!)
Az is egy érdekes dolog, hogy míg Mugen 4 -em volt addig 4.5GHz -n használtam a CPU -t és HT/NB -t 2400-on meg a RAM -ot 2400-on , de a RAM mára már csak 2133MHz -t bír max. a 2400MHz -t nem tudom kihozni belőle...
/erre valakinek van tipjje , hogy mi lehet a gond ?/ - kiváncsi lennék, találgatásaim vannak... -
(#45828) EnterR: ASRock -hoz nem értek (talán még a Mercury időszakomba volt olyan lapom , de már rég volt így nem igazán rémlik)
mint korábban kifejtettem és Asus párti vagyok és teljes megelégedéssel használom a termékeit (mai napig a 98 és 2001 -es lapokat / egyéb cumókat is)L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Habugi #45822 üzenetére
AMD (és FX) bírja a terhelést (Intel elfüstöl, de FX még túléli kb.)
továbbá a feszt és a memvezérlő nem válogatós RAM ügyileg sem .... mint vetélytársa pl.
na de a lényeg azon van, hogy mind1 is a temp míg nem kapcsol ki instant (hővédelem) amit a gyártó szakik megadtak neki értéket.
pl. itt látható is a max. temp. érték. /procija válogatja a Tj. max. értéket/korábban linkeltem a képet, miszerint nálam volt 92c fok is a cpu temp. és még nem kapcsolt le
(am. 1x volt instant kikapcs a melegedés miatt még Mugen 4 esetében)
bírja ez a dolgokat rendesen !L
-
MaxxDamage
félisten
Ez jó kis Videó
FX-9590 -nél jobb a húzott 8350-m /Cinebench R15 szerint pl./ így elmondható az, hogy van egy (dupla értékű) FX -em ?
(meg mindenki akinek ezen a szinten van OC -vel és megy szépen !)
Am. az M5A97 EVO R2.0 korlátozhatja a CPU -t , mert 5GHz a max. ami megy szépen, 5.1GHz már nem /1.556v feszt adva neki/ (BIOS-os ASUS képernyőnél megáll..) lehet egy Sabertooth lapba menne többet is ?L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Habugi #45729 üzenetére
Köszi !
Havi 1x az egész gépet (levegővel 2-3bar nyomással cleanelem szépen , ventiket meg minden) - persze nem pörögnek közbe, hanem kitámasztva fújom rá a levegőt-
Akkor fél évente a pasztázást megcsinálom (legalább fogy a paszta !)
/már akkor meg is van a fél év+ ... lassan/(#45736) hackeeeee: hogyan jön ki nektek 100Gflops+ érték ?
/valamit igen tudtok!/L
-
MaxxDamage
félisten
Egy ide tartozó kérdés : FX proci milyen időközönként igényli az újrapasztázást ?
/tudom, ha láthatóan jobban "melegszik" akkor ajánlott, vagy nem ? - csak egy tipp -főleg, ha kemény OC -t kap / kapott és szó szerint ráégeti a pasztát/
L
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
Na az AsRock alaplap kedvelőinek, ezt most találtam ! Frissített ASRock 990FX Fatal1ty Killer alaplap M.2 csatlakozóval /FX-et neki !
/
L
-
MaxxDamage
félisten
Ezér is vettem 8350-et mint gyííí hetet, mert jobb VGA-t rakhattam mellé! +über hütést.. 8350 felett meg már nem éri meg venni (szerintem) hisz felhúzom 5GHz-re azt jóccakát...
bátran ajánlom mindenkinek!
(#44704) MrM94: nekem ez a "végleges" konfig és remélem évekig kiszolgál, még ha késöbb kompromiszumokkal is , de erre többet nem költök (sokba van csak maga a PC ház és abba található motyó) és majd pár év mulva összerakok egy új gépet és ha nem lesz FX akkor nem tudom mi lesz... mert az FX azért jó másrészt, mert nincs integrált VGA ami "hátráltatja" a valódi VGA -t pl. /remélem tudod mire gondolok/ ha pl. van egy Game akkor csak a GTX770-OC t látja és azt használja (nem kell mókolni, meg hasonló)
Korábban "Gamer" Laptopom volt ami 3RD Gen. gyííí hét volt (Y580) amire ráköltöttem még + RAM és SSHD , meg BR-RW ODD stb... azt eladtam és inkább összeraktam egy jó FX konfigot !/nem bántam meg na... !!!/
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
- = Zk = - #44652 üzenetére
Kis +fesz és mehetne az 5GHz+ is !
/ha jó példányt fogsz ki persze ez is bennevan a pakliba/
/akár.../ de sokat nem nyernél vele így hagynám azt amim/ahogy van kb./
(bőven jó az... vagy nem elég ?)
L
-
-
MaxxDamage
félisten
válasz
hackeeeee #44424 üzenetére
Sajnos nekem a 8350 nem alulfeszelhető, de Turbo -t kikapcsolom és ezzel csökken is a feszültség (Auto beáll. ugye) és abból már nem tudok visszavenni (nem megy kb. a CPU alacsonyabb feszen... teszteken kiesik, megfagy kb.)
, de nekem bőven jó így mert 4GHz -hez max. 1.260v -ot kér ami szerintem megfelelő.
L
-
-
MaxxDamage
félisten
válasz
marquuard #44362 üzenetére
M5A97 EVO R2.0:
ASUS Digitális tápellátás :
- Iparágvezető, 6 +2 fázisú digitális tápellátás
- Iparágvezető, 2 fázisú digitális tápellátás
- CPU-táp segédprogram
- DRAM-táp segédprogramM5A97 EVO:
ASUS Digitális tápellátás :
- Iparágvezető, 6 +2 fázisú digitális tápellátás
- ASUS DIGI+ VRM segédprogramforrás: asus hivatalos weboldala
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Yllgrim #44342 üzenetére
Tökéletesen megfelel ami van
/családra költöm a kis +pénzem inkább mint hardverre... célnak megfelel, sőt még több is.../
(ki se használom) a komolyabb lap meg FX9xxx -hez ajánlott / kell. (de az az FX nekem már nem kell... bőven elég az M5A97 EVO R2.0 a 8350 -hez is.. VRM Temp. -el sincs gondom, megvan a házszellőzés is, mi kell még ?)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
fR0271 #44339 üzenetére
Felmész [link] -ra és ott Felső menűsornál: Számítógép/Alaplapok/AMD Platform/(oldalt) AM3+ -t bepipálod és egymás mellett ott a 2db "említett lap" amit kipipálsz és megnézed az összehasonlítást... és látni fogod a 2 lap közt mi az eltérés (nagyon csekély...)
Igen, nekemis az van és meglepő az amit elbírt mint "OC"
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
fR0271 #44335 üzenetére
Szerintem "felesleges" az általad kinézett lap ahoz a prockóhoz.. (de te tudod, te veszed
)
összehasonlításba nézd meg, mi a különbség a 2 lap közt - M5A99X EVO R2.0 és M5A97 EVO R2.0 /remélem megfelelő a link és bejön aminek kell.../L
-
MaxxDamage
félisten
Említve van ez is nézd "FX6xxx -re lehet kicsit erős"
/am. FX8xxx 4.5GHz feletti OC -n már egy "mezei" hűtővel nem hűthető mint pl. Scythe Mugen 4 -el sem.. az 4.5GHz -ig megfelelő... pl. Prime95 meg 80+c fok... azzal/ példák száma végtelen.. mind a hardverek száma kb.L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
fR0271 #44324 üzenetére
Minőségi táp a lényeg (és legalább 500W -os ajánlott) , a CPU hütő meg van sok jó, de a legjobb (lég) a "Phanteks PH-TC14PE CPU Cooler" (mint összefoglalóba is megtalálható a listán) /csendes és jó... ár/érték arányban is!)
/csak ajánlani tudom, bár FX6xxx -re lehet kicsit erős, de FX8xxx -re pont jó teljesítménnyel bír Extra OC szempontjából!/
(#44328) Yllgrim: asszonyra költsd, ne a hardverekre... azt legalább díjazná is, nem mint a PC kellékeket !
L
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
válasz
ViZion #44298 üzenetére
Pontosan !
23k -ér vettem (3év garral) még 2013.08 -ba és még többet is ad/adott mint amit elvártam volna
/első körben a 4.5GHz volt a cél.. aztán az 5GHz is "lazán" meglett/
Egyedül a FAN vezérlés ami nem a legjobb... így külsö ventivezérlővel orvosolható ez a probléma is !L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
zovifapp111 #44142 üzenetére
Én alátámasztom a tényt, hogy AMD proci es Nv kárty nagyon is nyerő párosítás!
/ami Game meg nincs megfelelően optimizálva... arról nem a hardver/spec. tehet/ jó hogy nem rendeltem elő a WD-t es a Wolfit igen!
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
eldiablo #44051 üzenetére
Nekem is lekéne tesztelnem a legalacsonyabb feszt az 5GHz-hez, mert az 1.51v+t kicsit sokallom (sacc/kb. beáll érték) bár nem zavar különösebben
(szépen megy ez a lényeg) ha jól emlékszem akkor a 4.5GHz van megfelelően alulfeszelve) sAs kolléga is adott fesz értékeket a 8350-hez de még nem néztem
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
marquuard #44017 üzenetére
Nálam a 970 -el is megy a 2400MHz
/4.5GHz -től úgy is van elmentve a BIOS OC Profileba.. 5GHz -ig/
A memória meg a 2400MHz -t már nem bírja... lehet NB -t kéne még állítgatni (feszét feljebb) nem is tudom mennyi plusz van neki adva frequencybe.. lehet ez a kevés neki és ezért nem megy a RAM "már" 2400MHz -n , mert a RAM fesz az 1.65v (így most a max. csak 2133MHz ami atomstabil.... (2400MHz -n nincs kép se és BIOS se, semmi...) még nem konfigoltam át nagyon és nem foglalkoztam vele, hagytam a francba...L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Obliterátor #43913 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
+ 1 az Asus -ra (nekem M5A97 EVO R2.0 van és egyszerűen tökéletes !)
remek ár/érték arány !L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
ViZion #43672 üzenetére
+ 1 (támogatom az álláspontod !
/bár nekemis most "alapon" van, azzal a kitéttel, hogy Turbo Disabled
, meg így alufeszelés nem megy... mivel pont jó az áramelosztás / felvétele a CPU-nak így nem is bántom../ (a lényeg, hogy lejebb van mint Turbo Enabled alatt.. jóval !
)
L
-
MaxxDamage
félisten
Nos ezt olvastam az Asus Crosshair V Formula Z (témába facen) gondoltam beillesztem / megosztom
/van benne némi igazság nem?/ (nem flamelésnek szánom , vagy egyéb felkeltésre..)
L
-
MaxxDamage
félisten
Látom téma lett megint ez a "ciripelés" kis info itt megtalálható: (aki nem találta volna) [link] (Oliverda jóvoltából)
(#43572) Yllgrim :
/hol a nagy teszt amit mondtál ?
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
GNKING #43430 üzenetére
Szia,
Igen.. eltaláltad ez nem az a topik
Bővebben, és konkrétan ide tedd be ezt a kérdést
ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás (kiemelt téma)L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
m4ss1v3_ #43376 üzenetére
Milyen CPU hűtőt vegyek? totyikba adnak tanácsokat
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
eldiablo #43362 üzenetére
Asus Support áll. szerint a komolyabb lapoknál nincs ez a probléma (alaplapi ventivezérlés nem kifinomult) mint az M5A97 EVO R2.0 -nál... (gondolok itt a TUF / ROG -ra..) ez az EVO R2.0 csak 20k -s lap volt (mikor vettem) és a ventivezérlő is 10k volt így összesen 30k , + az FX8350 -es 40k volt...
/nekem megérte/Na de OFF vége, mert OFFolásra ott az OFF topik külön...
(#43364) MrM94: ennyi !
/am. a 780Ti -t kihajtja az FX8350 -es OC alatt pl. ?/
(#43366) MrM94 : 770-OC t simán viszi, kihajtja
pl. /vagy kb. ez a max. ?
/
mert akkor "ráb***tam... késöbb csak egy jó VGA-t vettem volna a gépbe azt Ámen..L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
m4ss1v3_ #43358 üzenetére
Vétek lenne nem húzni a kis FX-et ! /összefoglalóba megtalálható minden ide tartozó segédlet../
(#43359) eldiablo: a hűtés, vezérlést nem is vitatom... az sajnos az Asus -nál a sok BIOS Update alatt nem került javításra
(de külön ventivezérlővel orvosolva van nálam is ez a probléma és csak a CPU FAN van rákötve az alaplapra) az meg bőven jó / elég
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
xatos3 #43350 üzenetére
mind1 hány watt, de lényeg... megy szépen !
(#43351) eldiablo: nyugodtan kijelenthetem, hogy hozzá való ! (igen)
meg konzultáltam a lap gyártóval is (tudta a teljes konfigom) és nem mondták pl., hogy nem kéne bele az a proci...pl.
/baromság , tévhit nálad már bocs../ más is megmondja a frankót és támaszt engem /remélem/L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
eldiablo #43343 üzenetére
Igen jól "tévedsz" , mert a CPU Support listán is rajtavan az FX 8350 -ig
(1006 -os BIOS min. ami támogatja már) /ViZion kollégát kiegészítve/
FX-8350(FD8350FRW8KHK,4.0GHz,8C,125W,rev.C0,AM3+) ALL 1006
CPU Támogatottság főbb Spec.: /itt azt írja, hogy 140w - a 8350 gyárilag 125w/ tehát mehet az OC is bátran , mint nálam az 5GHz...
CPU
AMD AM3+ FX™/Phenom™ II/Athlon™ II/Sempron™ 100 sorozat processzorok
32 nm-es AM3+ CPU-k támogatása
Max. támogatott CPU-fogyasztás: 140 watt
Max. 8 magos CPU támogatása
AMD Cool 'n' Quiet™ technológiaL
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MiklosSaS #43272 üzenetére
/ez az enyim
/
van még rajta mit csiszolni nem ?
akár P.Ü.. -be is dobhatsz CPU fesz adatot (nálad min volt még stabil) és ránézhetek erre (asszem 1.440v -on /ha jól emlékszem , nem most volt/ már megy szépen 5.0GHz -n de tesztelni nem teszteltem azon a feszen , lehet egy próbát megérne... nemtom)L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Yllgrim #43260 üzenetére
Nekem ezek lettek, kis megosztás akit érdekel (nem mostani, de BIOS OC Profileba elmentve)
és igazából nem néztem meg, hogy mi a CPU alja 4.5GHz felett (csak becsült / megadott fesz értékek, de stabilak !)Cinebench R15
4.0GHz , 4.5GHz , 4.6GHz , 4.7GHz , 4.8GHz , 5.0GHz3DMark Fire Strike (itt a Physics Score ami jónak mondható kb.)
3DMark Vantage , (CPU Score)
/lehet majd 1x nekiállok a CPU feszt csökkenteni, mert biztos menne az lejebb is !/ (érdemes megpróbálni)L
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Yllgrim #43253 üzenetére
Cinebench R.15 -t is csapasd neki (5.0GHz-n)
én anno leteszteltem 4, 4.5, 4.6, 4.7, 4.8, 4.9, 5.0GHz-n és szép javulás volt tapasztalható pl. 4.5 és 5.0GHz közt ! (meg a 4 és 5GHz közt... ez 1GHz+ ami szép!)/teljesítménybe/
Vantage / egyéb 3DMark ver. is mehet neki, ha mindet viszi akkor jó !L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
NyMRooD #43242 üzenetére
Thermalright Silver Arrow SB-E Extreme egy jó kis hűtő megintcsak (de a 2db 2000rpm-es ventik iszonyat hangosak...) én is azt akartam venni és hála isten pont nem volt kapható és Phanteks lett a vétel !
/amit a mai napig nem bántam meg.../ és mindenki elmondhatja, aki ilyet kis Phanteks hűtőt vett... [link] (FX-re tökéletes !)
Yllgrim: szerintem a 3.-ik venti tök felesleges arra a Phanteks CPU hűtőre (én is akartam venni, de lebeszéltek róla, mivel ott a házon a venti ami a meleget kitolja amit a 2db venti rátol... (csak gondolj bele pontosan 1 vonalba vannak azok a ventik...)
/csak saját vélemény, jótanács/
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Whysperer #43143 üzenetére
mikor megvettem / összeraktam a gépet, próbáltam a WoW -ot én is FHD / max. beáll. alatt és legtöbb helyen 100+fps -em volt
/de nem gamelek már a wow-al, meg BS -ről is átment a guildem Ragnára.. (Renesis) meg csak pénzkidobás az na
(elégvolt 2004-től 2012/13 elejéig...)
760 egy jó választás, de a HD szériákkal jobban járnál, mert olcsóbb... pl.L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Whysperer #43139 üzenetére
ajánlom figyelmedbe a Milyen videókártyát? topikot
(ha csak 2-3 hónapra akkor a használt a legcélszerűbb... szerintem)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Dollface #43124 üzenetére
Igen, de legalább belátod !
a ház az alapja mindennek (abba pakolod a hardvereket)
én ezt a HAF-ot csak ajánalni tudom, ha jól emlékszem 19k-ér jutottam hozzá és 3év gari van rá...(bár a házra a garinak sok értelme nincs, max. a gyári ventikre jó a gari...)
/Használtba is megvehető, ha fellelhető itt aprón vagy máshol/L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Dollface #43118 üzenetére
Most kb. így néz ki (nincs friss képem róla, de sokat dolgoztam rajt és ventiket cseréltem +a ventivezérlőt.. - mind Blue LED CM -re , +1db Noctua 14cm -es
)
Itt a teszt / bemutató a házról (PH-s) [link]
a ház tetején elfér 2db 12cm -es venti vagy 1db 20cm -es , oldalán 1db 12cm-es vagy 1db 14cm -es , elől 1db 20cm -es , hátsó részen 1db 12cm -es (első és hátsó gyári tartozék)
,
(#43120) Yllgrim: első 20-as RED -et lecseréltem 20-as CM Blue-ra , felső helyre raktam egy Blue 20-ast CM , hátsó helyre egy Blue 12-est CM , oldalsó helyre egy 14-es Noctuát (mondom oda nem kell LED -es, mert nem is látszik... faltól 5-6cm -re van kb.) - mind 20dB(A) alatti zajszinten van max. így szép és kellemes is ha pl. maxon megy amit egy AeroCool Modern-V szabályoz...-
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Dollface #43109 üzenetére
Vannak jó topikok ahol láthatsz pár jó képet házakról / kinézetről + CPU hűtőröl...
ha nem telefonról volnék akkor megmutatnám a házam és látnád mi a különbsség a te és én házam közöttt !
/Peddig nekem sincs batárnagy házam.... de jól felszerelt!/Én is a CM HAF-912 Plus házat azért vettem, mert teccik és elég olcsón ozzájutottam és itt PH!-n van róla tesz/bemutató is és perfect , jól szellőzik gyárilag is /ajánlott termék és minősítés/ (pl. SSD és HDD idle 28c fok , terhelésen átlagba 32c fok körül van max.) CPU kupak 40-42c fok max. Game alatt FHD/Ultra beáll. alatt.. (alaplap 28c fok max. 30..) pl.... A VGA se viszi túlzásba
L
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Stylerr #42907 üzenetére
igen-igen, csak számomra sok... mert Game alatt pl. nálam 40-42c fok max.
/gyári értéken.../
A CPU meg bírja rendesen. ugye gyári védelemmel ellátva így ha neki magas a temp akkor úgyis lekapcsol majd
/én is ennek tudatában játszottam el a nagy OC -t az FX-nél és 1.5v felett már vigyázni kell.../L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
BPY-167 #42903 üzenetére
Az az érték is magas szerintem... (59c fok game alatt..)
Nálam 40-42c fok game közben (FHD/Ultra beáll. alatt szinte bármilyen eddig játszott game..)
Ajánlom figyelmedbe a Milyen CPU hűtőt vegyek? és a Ház ventilátorok topikot ! (ház megfelelő szellőzése az első mint kolléga is említette...)
/am. az FX8350 -es jólenne hűtőtestnek is/ de megfelelő hűtéssel megfelelő hőfokok elérhetőek/
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Habugi #42872 üzenetére
Köszönöm, és bombibmw -nek köszönhetem, hogy rábeszélt eme remek kis hűtőre !
/nem bántam meg/
azért is jobb mint pl. H100 / i-s , mert az brutál hangos 2000rpm -n pl. ez meg csak max. 19.6dB(A)am. ezeket a teszt progikat (Benchmarkok) nem szoktam használni, de néha jó rálesni és megnézni milyen eredmény születik... am. meg mindenki arra veszi amire használja (szerintem) és így helyes is !
megmondom őszintén, hogy mindennapi használatra és 4GHz -s alap értéken használom alap 1866MHz-s RAM beáll. alatt Turbo OFF -al és így is mindenre tökéletes "még" aztán ha nem lesz akkor jön a BIOS OC Profile-ba elmentett értékek betöltése és használata
(4GHz , 4.5GHz és 5GHz , 4.5GHz és 5GHz között 100MHz -ként elvan mentve és tesztelve rendesen...)
/a biztonság kedvéért/
L
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- AMD Ryzen 7 7700X - 8 mag 16 szál - AM5 - ÚJ! Bontatlan
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- AMD Ryzen 5 7500F Processzor - Készletről Azonnal - 27% Áfás Számla & Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia