- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Petykemano #8053 üzenetére
"nem arról van szó, hogy az AMD kifejezetten alkalmatlan hardvert szállított volna."
nem is mondta ezt senki...
"De persze lehet, hogy ez csupán céges maszlag az arcvesztés elkerülése érdekében és az üzembe állás el fog húzódni, mint az
Aurorarétestészta"Nyilván már maga az, hogy ez megtörtént és nyilvánosságot kapott eleve nagy pofon.... azért én ilyenekről nem nagyon olvastam előtte, szóval hogy ebből hír legyen komoly gondoknak kell lennie.... még a végén az Aurora hamarabb elkészül.
Nem lennék meglepve ha kiderülne a kapkodás és a mutassuk meg rejlik a problémák mögött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Villanyszerelés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini-ITX
- Alkoholista nevelde
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- További aktív témák...
- Teljesen új 6,4TB Samsung SSD-k
- Új, 6,4 TB Samsung SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest