- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
#36531588 #7838 üzenetére
Volt már erről szó korábban ugyanebből az ábrából kiindulva
Nekem az a tippem, hogy a PCIE5 kialakítása drága lehet. Valahol olvastam, hogy a konkrétan vastagabbnak kell lennie a PCB-nek és a vezetékeknek is.
Persze lehet hogy a költség minden áremelkedést / spórolást nem indokol és azért benne van az is, hogy szeretnének (=> AMD & alaplapgyártók + Phison + memóriagyártók) megszedni magukat az újdonságnak számító PCIE5 és DDR5 érába lépésen.
Ha kell a CXL, meg a szupergyors DirectStorage és minden egyéb új fícsör, amiről S_x96x_S szokott áradozni, akkor nyisd ki a pénztárcád. A prémium élmény nem jár mindenkinek.
Nekem nem az a bajom ezzel a szegmentációval, hogy nem jut le a PCIe5 a pórnépnek, mert az olcsóbb alaplapok esetén spórolnak rajta. Hanem az, hogy az alaplapok esetén a PCIE generáción spórolnak, a GPU-k esetén pedig a sávok számán. Az AMD szerintem hezitálás nélkül fogja kihozni a Navi33-at PCIe5 x4-gyel, miközben az alaplapok, amikbe azt ár alapján "szándák" javarészt nem fognak tudni PCIE5-öt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest