Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Idővándor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S #5276 üzenetére
> szerintem a 3rd gen IA már a PCIe5.0 -re épül
> ( ~4.5 bandwith növekedés erre utal ; 0.5 -öt a latency csökkenésnek tudom be .. )
> Viszont valami ok miatt az AMD - nem PCIe5.0 -nak hivja.
> lásd az oszlopok elnevezését.
> Gen3->Gen4-> 3rdGen Infinity Architekture
Abu Trento és egyéb AMD titkos kódnevek kapcsán valami olyasmit mondott, hogy lesz olyan változat, amiben az AMD azt mondja, hogy toll a fületekbe, ebben nem lesz PCIe csatoló, hanem mindent Infinity Fabric köt össze.Szerintem az Infinity Architecture ezt az elképzelést használja.
Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lenne PCIe5 is az asztalon. De én azt valószínűsítem, hogy a Frontier szuperszámítógépben nem lesz.Azt nem tudom megmondani, hogy a "3rd gen IF" milyen viszonyban van a PCIe5-höz és a CXL-hez képest. Mármint azon kívül, hogy értelemszerűen nem kompatibilis. De hogy milyen előnyt jelenthet PCIE5/CXL-hez képest, az előttem nem ismeretes. Azt sem tudom, hogy az IF működik fizikai PCIE4 csatlakozáson keresztül. Talán ennek első szárnybontogatása volna a "Smart Access Memory"?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Autós topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 135 db Akko Dracula Switch eladó
- AOC 25 AG251FG 240HZ
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/128-512,jó akku,Win.11,szép
- HP,15.6",FullHD,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest