Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Kinéztem egy supot az amazon.de-n. A szállítási idő :"€10.00 Standard Delivery : get it by Saturday, July 24 - Saturday, July 31" ez az egy szállítási mód van csak.Na most én augusztus 7.-én nyaralni mennék, és ugye emiatt rendelem meg a fiamnak az eszközt.
Kérdésem, ha nem jön meg a sup 31.-éig, akkor reklamálhatok? Mert ugye nekem az lenne a lényeg, hogy nyaralásra tudjam vinni magammal.
Milyen lehetőségem van? Lemondhatom, hogy fordítsák vissza, veszek mást itthon, amit tutira tudok vinni magammal.
Korábban volt hogy az angol Amazonról késve jött meg a csomag, akkor visszaadták a szállítási költséget.
De most igazán nem lenne ez jó opció.
Ha nem érkezik meg, csomag vissza, a pénzt meg visszakapnám.... Tervezem én ezt.
Van ilyen lehetőség?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 700 helyett 500! 2029. Euronics gari! Lenovo Legion 5 Pro 16! Ryzen 9 / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest