Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
2thletme2day
őstag
Amazon Prime Gaming regisztrációnál találkozott már valaki hasonló jelenséggel?
"Add your mobile number to enable Prime Gaming.
To protect your Amazon account, enter your mobile phone number before proceeding: Add your mobile number"A telefonszám meg van adva. Az istennek nem tudom mi lehet a kínja.
-
2thletme2day
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Ennek örülök. Bár így a logikus mégsem mindig úgy vannak a dolgok ahogy az logikus lenne ezért kérdeztem rá. Külföldi rendeléseimnél általában USD-t preferálom ezert állítottam át arra de gyorsan rájöttem, hogy nem volt a legjobb ötlet. Az az 1GBP nem volt meglepő. Paypal is terheli a fiókhoz újonnan hozzáadott kártyákat így gondoltam, hogy valami ilyesmi lehet a dologban.
#5962) twofatcat
Áfa átszámolás alatt mit értesz?
-
2thletme2day
őstag
Sziasztok.
Először rendelek amazonról (co.uk) és máris lehet, hogy hülyeséget csináltam. Előszöris beállítottam, hogy GBP helyett USD-ben vonja a pénzt. Miután a kártya regisztrálását követően levonta az 1GBP és matekoztam kicsit rájöttem, hogy jó nagy hülyeséget csináltam. Úgy jön ki a matek, hogy GBP-ben jobban az ára a terméknek. Töröltem a rendelést majd újra leadtam de másodszorra úgy, hogy fontban vonja a pénzt. A kérdésem az lenne, hogy törölt rendelés esetén is levonják a pénzt a kártyámról és majd visszautalják valamikor a pénzt vagy csak élő rendelés esetén vonnak le pénzt? Második kérdésem az lenne, hogy kell-e egyéb költséggel számolni? Gondolok itt az áfa különbségekre mert ők 20% áfával számolták az árat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Tőzsde és gazdaság
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- EAFC 26
- Milyen TV-t vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest