- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Norvég nyár
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
válasz
UberMutant
üzenetére
Ok, akkor rendelgessetek csak ilyen oldalakról, ti pénzetek. Már bánom hogy beírtam ide.
-
a2d2
addikt
válasz
UberMutant
üzenetére
Már hogy a túróba ne változtatna. A 20-30%-os árengedmény bontott terméknél teljesen bevett szokás.
A linkelt oldal viszont 150$-os csomagokat hirdet 28$-ért. Ráadásul nem is bontott hanem csak át nem vett.
Aki ide mindenféle átgondolás nélkül utal az teljesen megérdemli a lehúzást, úgy hívják hogy tanulópénz. -
a2d2
addikt
válasz
UberMutant
üzenetére
Nem 80%-on hanem 80% kedvezménnyel!
Nagyon nem mindegy. -
a2d2
addikt
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Pár % áfakülönbözetet kell fizetni még rá.
-
a2d2
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Jaa, azt hittem ti regeltetek amazon.ua-ra valamiért.
Értem már. Ez nem volt meg hogy bármelyik domainre ugyanazzal a jelszóval lehet belépni. Pedig rendeltem már franciából is és olaszból is
A rendeléseket viszont biztosan nem mossa össze, ezek szerint csak a felhasználónév/jelszó kombó a központi. -
a2d2
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Na, most jött meg a német amazontól az UV szűrő. Ez meg egyértelműen más által visszaküldött, az izzót szerintem szétégették szárazon próbálva mert totál elhasztnáltnak tűnik és csak villan egyet. Nincs szerencsém ezekkel mostanában, a VR topikban is panaszkodtak többen hogy bontott csomagot kaptak újként árulva.
-
a2d2
addikt
Látom nem nagyon pörög a topik. Megjött a rendelt szivattyú, de össze-vissza ütődött a szállítás közben, rossz volt a csomagolása is a terméknek. A szivattyú működik de külső sérülések vannak rajta.
Lehet erre kérni valami partial refundot amazonnál? Mert én csak visszaküldést látok.
Köszi! -
a2d2
addikt
Sziasztok!
Amazon.it-ről rendelnék egy terméket, de a chekout-nál azt látom hogy amazon.co.uk lett a beszállító. Ez akkor vámkezelt lesz? Vagy megoldják maguk között valahogy és én már olaszból kapom?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Háztartási gépek
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Tanuljunk angolul!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- MSI Cyborg 15 A13V Intel i7-13620H 16 szál/16GB RAM/512GB SSD/RTX4060VGA/15,6" 144Hz kijelző
- Igel H850C - mini router/NAS/Home Assistant
- Üzletből, garanciával,HP OMEN Gaming AMD Ryzen 7 7840HS/24GB RAM/1TBSSD/RTX4070 GPU/16,1"(2560x1440)
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 7-7535HS/16GB RAM/1TB SSD/RTX4060VGA/15,6" 144Hz kijelző
- HP ZBook 17 G6 i7/ 2X32GB 64GB RAM / 512 SSD / RTX 4000
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple MacBook Pro 14 (2023) M3 Pro 18GB/500GB használt, újszerű 100% akku (9 ciklus)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest