Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
válasz
UberMutant
üzenetére
Ok, akkor rendelgessetek csak ilyen oldalakról, ti pénzetek. Már bánom hogy beírtam ide.
-
a2d2
addikt
válasz
UberMutant
üzenetére
Már hogy a túróba ne változtatna. A 20-30%-os árengedmény bontott terméknél teljesen bevett szokás.
A linkelt oldal viszont 150$-os csomagokat hirdet 28$-ért. Ráadásul nem is bontott hanem csak át nem vett.
Aki ide mindenféle átgondolás nélkül utal az teljesen megérdemli a lehúzást, úgy hívják hogy tanulópénz. -
a2d2
addikt
válasz
UberMutant
üzenetére
Nem 80%-on hanem 80% kedvezménnyel!
Nagyon nem mindegy. -
a2d2
addikt
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Pár % áfakülönbözetet kell fizetni még rá.
-
a2d2
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Jaa, azt hittem ti regeltetek amazon.ua-ra valamiért.
Értem már. Ez nem volt meg hogy bármelyik domainre ugyanazzal a jelszóval lehet belépni. Pedig rendeltem már franciából is és olaszból is
A rendeléseket viszont biztosan nem mossa össze, ezek szerint csak a felhasználónév/jelszó kombó a központi. -
a2d2
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Na, most jött meg a német amazontól az UV szűrő. Ez meg egyértelműen más által visszaküldött, az izzót szerintem szétégették szárazon próbálva mert totál elhasztnáltnak tűnik és csak villan egyet. Nincs szerencsém ezekkel mostanában, a VR topikban is panaszkodtak többen hogy bontott csomagot kaptak újként árulva.
-
a2d2
addikt
Látom nem nagyon pörög a topik. Megjött a rendelt szivattyú, de össze-vissza ütődött a szállítás közben, rossz volt a csomagolása is a terméknek. A szivattyú működik de külső sérülések vannak rajta.
Lehet erre kérni valami partial refundot amazonnál? Mert én csak visszaküldést látok.
Köszi! -
a2d2
addikt
Sziasztok!
Amazon.it-ről rendelnék egy terméket, de a chekout-nál azt látom hogy amazon.co.uk lett a beszállító. Ez akkor vámkezelt lesz? Vagy megoldják maguk között valahogy és én már olaszból kapom?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Építő/felújító topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest