Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanchomuzax
aktív tag
Ma leadtam egy rendelést az Amazonon, ki is fizettem, meg is érkezett, hogy fogadták, stb... minden szabályos. Vissza akartam lépni, megnézni, hogyan néz ki ott a rendelés státusza. Erre kéri a 2 lépcsős beléptetést. Mondom, semmi gond, az ott korábban megadott telefonszámom utolsó 2 számjegye is stimmelt, vártam az SMS-t. Nem volt SMS. Nem jött. Újrapróbálkoztam, nem enged be, nem kapok SMS-t. Jelszómódosítást indítottam, amit telefonon át nem lehet, mert nem jön meg az SMS. E-mailen át már ment a jelszómódosítás, de az utána következő első belépéskor kéri a két-lépcsőset, és nem jön SMS.
Közben eszembe jutott, hogy a megadott 70-es számomat áthordoztam Vodától Digihez, és ez lehet a gond, oda nem tudnak küldeni SMS-t esetleg. Bár ezen a Google oldalán már túlléptek és ott működik.
Sebaj, support oldal, de semmi lehetőség, csak felhívhatom Amerikát, hogy segítsenek. Annyira nem jó az angolom, hogy ezt a helyzetet elmagyarázzam.
Tanácstalan vagyok, mit tegyek?
A rendelés várhatóan meg fog érkezni, így max bukom az acc-om. De nehogy már nincsen megoldás online?!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi