Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MATEO6600
őstag
Hey!
Nem vagyok fent LinkedIn-en, most akarnék regisztrálni.
Jelenleg is dolgozok egy cégnél.
Fel tudok-e úgy regisztrálni, hogy a munkatársaim/feletteseim/HR-esek ne vegyenek róla tudomást?
Tudtommal a közös munkahelynél dolgozókat feldobja az oldalsávban, vagy keresésben. -
SOAD19
addikt
válasz Atomantiii #8490 üzenetére
Kösz a tippet, tudom. Sajna az angolom még mindig gyengus, akár egy ilyen helpdesk-hez is. De, rajta vagyok az ügyön.
-
Weper
tag
Üdv.
Nyáron teljesítenem kell az egyetemen a szakmai gyakorlatot, így keresnem kell egy céget, hogy alkalmazzon szakmai gyakorlatra. Viszont a nyelvtudásnál elakadtam. Írtam önéletrajzba, hogy van középfokú nyelvvizsgám németből, viszont ugyebár egy programozónak nincs túl sok haszna a német nyelvből. Angolul viszont csak írott szöveget értek meg (mivel soha nem tanultam angolt).
Ilyenkor mit érdemes írni az önéletrajzba az angol nyelvről?Illetve ezen az oldalon olvasgattam: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Common_European_Framework_of_Reference_for_Languages és a "Base user" résznél egyes részek mennek (bár az "Independent user" résznél is, de ott már csak 2 pont).
Tehát, ha azt írom, hogy "Alapszint (írott szöveg megértése)", az úgy jó?
Még olyan kérdésem lenne, hogyha van CCNA Discovery-ből vizsgám (tanfolyamon végeztem el), viszont olyan vizsgám nincs, amit Pesten kell letenni és x évenként kell megújítani, attól még érdemes megemlíteni az önéletrajzban?
[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
válasz Atomantiii #8490 üzenetére
Jaja ITSH Junioroknak jó, mert el tudnak indulni.
-
SOAD19
addikt
válasz bambano #8482 üzenetére
Mint, ahogy a többiek is írták, nem valószínű, hogy egy raktárosba invesztálna a cég. Ha mégis, akkor meg gondolom több évre röghöz kötne... Úgyhogy, már ezért se kérném a támogatást. Meg lehet költözés lesz a vége, ha minden jól alakul. A legoptimálisabb alternatíva az lenne az én szemszögemből, ha lenne mód 4 órás munkára a mostani helyen, amit kizártnak tartok. De, lehet rákérdezek azért.
(#8485) Mercutio_
A CCNA-s topikban az elmondások alapján van esély elhelyezkedni, előképzettség nélkül egy CCNA-s tanúsítvánnyal. Állítólag nagy a hiány. Aztán majd kiderül, előbb legyenek meg a vizsgák. Tisztában vagyok, hogy Pesten se túl olcsók az albérletárak, lehet majd egy távoli rokon leányzóhoz társulok be ideiglenesen.
Ha minden igaz mindkettő van Debrecenben: [link] -
bambano
titán
ha szerintetek nagyobb hülyeség kérdezni egyet a hr-estől, mint felmondani és munkanélkülire menni, akkor legyen igazatok.
szerintem meg a költsége nulla, abban az esetben, ha a másik választási lehetősége a felmondás, akkor a veszélye is nulla, miért ne tenné meg.
azért van ilyen rossz híre a hr-eseknek az országban, mert ti is azt hiszitek, ilyennel a jó hr se foglalkozik.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Mercutio_
félisten
CCNA magában még kevés lesz szerintem ha nincs mellé valami alap IT-d, és a pesti albérletárakat is vedd figyelembe amikor költözésen gondolkodsz.
Én a helyedben meló mellett a Cisco + angol tudásra gyúrnék aztán pályázgatnék az itsh / t-system-hez. (nem ugrik be melyik van Debrecenben)Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
bambano
titán
de nem azt kell megkérdezni, hogy elengednek-e fizetés nélküli szabira, hanem azt, hogy te tanulnál és támogatják-e a tanulásodat valamilyen módon.
rendes hr-rel rendelkező cégnél van oktatási/képzési terv, lehet ilyenre lehetőség. nem tudom, hogy az ni milyen, nem ismerem őket.mondjuk ha költöznél is, akkor ez nem fog működni.
-
SOAD19
addikt
válasz bambano #8479 üzenetére
és (#8480) PazsitZ
Az a helyzet, hogy nagyon kis emberke vagyok a cégnél (szó szerint is értve ). Sima fizikai melós vagyok (raktáros/shipper). Nem valószínű, hogy több hónapra is elengednének fizetés nélküli szabira. Régebben az egyik kolléganőm is mintha említette volna, hogy el akart volna menni egy hónap fizetés nélkülire, de nemet mondtak. Csoportvezetőről tudok, akit több hónapra elengedtek, de eléggé jóban is volt a felettesével, ill. csak komolyabb pozícióban volt. CCNA-re gyúrok, amihez tűrhető angol tudás is szükségeltetik. És hát az angolom még messze jár attól sajnos. Ahogy olvasgattam, ilyen minősítéssel inkább Pesten van nagyobb esély, hogy el tud helyezkedni az ember, bár itt, Debrecenben is biztos el lehetne majd. Igaz, jelen állás szerint szívesen kezdenék új életet egy másik városban, Pesten. Emiatt nem is nagyon érdeklődök a cégemnél, hogy esetleg támogatnák-e a felkészülésemet, akár csak annyival is, hogy elengednek fizetés nélkülire. Azt meg nem akarnám, hogy esetleg elengednek, aztán miután visszatértem pár hónapra múltán felmondok.
Lehet, csak az lesz a vége, hogy kockáztatok, és kissé felélve a megtakarításomat (legalább 4-500k elmenne 6-9 hónap alatt), csak a tanulásra koncentrálok. Csak az is nyugtalanít, hogy sokaknál olvasom, hogy nem sikerül elsőre a vizsga, mivel elég magasak a követelmények, és szoktak kicsit szívatósabb kérdések is lenni. -
PazsitZ
addikt
Bar nem tudom a jelenlegi cégednél mennyire van a jövőbeli terveiddel egyező pozició?
Viszont alapvetően ha jó fejek érdemes lehet kipuhatolni, h belemennének-e fizetés nélküli szabadságba.
Ekkor mondjuk elesel a munkanélküli járadéktól, de könyebben visszamehetnél dolgozni, persze kérdés, h az önképzés után tudnál-e maradni?Én hallottam már olyat, h valaki olyan fél évre lelépett, körbeutazta a világot, majd dolgozott tovább.
- http://pazsitz.hu -
-
SOAD19
addikt
válasz estikornel #8474 üzenetére
Köszi a tippet!
(#8475) Mercutio_ Közös megegyezéssel jönnék el. Korrekt cégnél vagyok (NI), még a bajos emberektől is közös megegyezéssel válnak el.
-
Mercutio_
félisten
Ha te mondasz fel úgy tudom nem jár a munkanélküli járadék, csak ha közös megegyezés vagy cég részéről felmondás.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
estikornel
tag
Heló!
Én sajnos sokat nem tudok hozzátenni, de hotelekben (recepciósként) szokott lenni hasonló részmunkaidős állás, láttam már több helyen is, hogy idényjellegű tehát negyed vagy félévre szól. Hogy Debrecenben mi a helyzet efelől arról viszont nem tudok mit mondani, de erre talán érdemes lehet jobban rákeresned, mivel utcaseprőnél úgy gondolom nemesebb munka.
-
SOAD19
addikt
Sziasztok!
Szeretnék intenzívebb tanulásba kezdeni, ami annyit takarna, hogy szeretnék átváltani 4 órás, részmunkaidős melóra. Viszont nem nagyon találok ilyen melót helyben, vagy ha találtam is, oda eddig nem vettek fel. Lehet nem kellene őszintén elmondanom, hogy kb. 1 évre tudnám elvállalni az adott állást.
Mostanában elgondolkoztam, hogy lehet felmondok a jelenlegi melóhelyemen, és befektetési jelleggel, csak a tanulásra fordítok kb. 6-9 hónapot. Csak jó lenne tudni, hogy mennyi bevétellel számíthatok, hogy meddig tarthat ki a félretett pénzem.
Álláskeresési járadékot, én is 90 napig kapnék, abban az esetben is, hogy 2015.06-2015.09 között munkanélküli voltam, azóta a mostani melóhelyemen vagyok? Valami olyasmit olvastam, hogy ha 3 év folyamatos munkaviszonyom van (jelenleg bő 1,5 éve vagyok a mostani melóhelyen), akkor jár a max 3 hónap járadék. A járadék után tényleg jár még szociális segély, ami közmunka vállalásához kötött, és ha megtagadom, akkor törölnek a rendszerből egy évre? Van diplomám, ilyen esetben is kiküldhetnek adott esetben utcát sepregetni? Mondjuk nem vállalnám el, akkor inkább visszamennék jelentkezni a mostani melóhelyemre, elégedettek velem, szerintem vissza is vennének. Persze, ezt csak végső esetben lépném meg.Megerősítené valamelyikőtök az infóimat? Illetve, ha Debrecenben tudtok könnyebb fizikai melót 4 órában, vagy akár kevesebbel is, akkor nyugodtan megoszthatjátok velem.
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
sap tudást nagyjából teljesen csak sap-nál kamatoztathatsz. a hozzá tartozó vállalat- és folyamatszervezési tudás használható máshol is, de ezt nem gondolom soknak.
viszont a jó saposok olyan arcátlanul sokat keresnek, hogy miért is mennél máshova?
-
1eske
tag
SAP-nál szerzett tapasztalat mennyire lehet értékes a hosszútávon?
Mivel van egy külön programozási nyelvük (ABAP) és elég rétegterméken is dolgoznak, ebből kifolyólag ha nem ERP-vel foglalkozó céghez megy onnan tovább az ember, akkor mennyire van meglőve?
-
mikoljan
tag
-
Goose-T
veterán
válasz mikoljan #8466 üzenetére
Nem gondol egyikre sem, azért tölteti ki veled a tesztet, hogy egyáltalán tudjon valamelyik pozícióra gondolni. Szóval ne kérdezd meg, csak töltsd ki a tesztet, aztán biztos jelentkezni fog.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
mikoljan
tag
Sziasztok,
Egy kis segítséget kérnék szépen!
Egy állásportálon keresztül megkeresett egy cég, hogy töltsek ki egy kompetencia tesztet. Megnéztem, ez a cég több pozíciót is hirdet és a "profilomba" több is beleillik.
Én úgy gondolom, hogy visszakérdezek, hogy mégis melyikre gondol az úr. Véleményetek szerint érdemes vagy nem? Illendő vagy sem?
Köszi előre is!
- - - We Enter Into The Future - - -
-
grizlisandor
veterán
válasz Poultier #8457 üzenetére
Értem, köszönöm.
(#8458) fasyrt:
1. Geodétát keresnek, tapasztalatról nem esik szó az álláspályázatban; de "bátor" vagyok, mivel 1-1 most is azt a munkakört látom el, amit oda keresnek.
2. Persze, csak ahogy én számolgattam 300k bruttó körül kellene kapnom, hogy jó legyen.
3. Várok 1 hetet.
4. Nem derült ki, mikor kellene kezdeni. Papíron 30 nap, de az osztályomon senkinek nem kellett eddig kitöltenie. A konfrontálódni meg arra érti, hogy egy szektoron belül szeretnék váltani, kb. ismeri mindenki a másik cégeket, hiába van az ország másik végében. -
petipetya
nagyúr
válasz topjoyy #8462 üzenetére
Ide nem szükséges bérigényt megadnod, bruttó 120, tehát nettó 79 a fizetés. Ha megadták volna a középiskolát minimum feltételnek, akkor a magasabb alapbért kellene adniuk, így viszont nem. Itt már csak valóban az a kérdés, hogy kapsz-e:
- bérlet támogatást vagy utazási támogatást
- műszakpótlékot délutánra, estére, szombatra
- erzsébet utalványt vagy nás cafetériát"nincs rá lezsóidő"
-
Vegha
senior tag
válasz Shade45 #8461 üzenetére
Egyetértek.
Szerintem ilyen kaliberű munkáknál az (alacsony) fizetés mellett vannak sokkal hangsúlyosabb kérdések:
- munkábajárást térítik-e ?
- túlórát/hétvégi munkát hogyan számolják el és fizetik ki ? (tisztában kell lenned ennek m.törvényi feltételeivel, különben átbsznak mint szrt a palánkon!)
- bejelentett ? ha igen, akkor mennyire ?
stb.Legjobb lenne ha kapcsolatba tudnál kerülni valakivel, aki már régebb óta dolgozik az adott helyen. De itt is lehetnek eltérések a pár hónapos és a több éves alkalmazott között.
-
topjoyy
tag
-
Shade45
senior tag
válasz topjoyy #8459 üzenetére
Számomra ez egy "egyszerű" betanított munkának tűnik, így a minimálbértől egy picikét magasabb bérre lőnék, kb +15-20 ezer forinttal, ezt is csak a napi 9 óra miatt. A szombatokat úgy is duplán számolják, pótlékkal mindennel együtt, így azt szerintem felesleges bele venned. De elképzelhető, hogy még ez a +15-20 is sok...
Tapasztalataim alapján az ilyen munkakörökben nem igazán szokták megkérdezni a bérigényt, mivel magától értetődik, hogy alacsony a fizu. Ellenben ha mégis rákérdeznek maximum azért lehet, hogy kiszűrjék azokat, akik úgy sem maradnának ott ennyi bérért sokáig.
Nem tudom melyik cégről van szó, így csak a saját tapasztalatimat osztottam meg, eszerint kéretik mérlegelni!
-
fasyrt
őstag
válasz grizlisandor #8456 üzenetére
1. nem irtad, hogy mire palyazol, milyen tapasztalatot varnak el.
2. az egyenes beszed sosem hülyeseg, a tajekozatlansag az.
3. husvet, szabadsagolas, blabla... 7 napon belül ne hivd. Utana mar lehet kerdezni.
4. Nem akarnak konfrontalodni --> milyen kezdessel keresnek uj embert? Mi a felmondasi idöd? -
Poultier
tag
válasz grizlisandor #8456 üzenetére
A pécsen dolgozó haverok elmondása szerint az általad kért bér több, mint kielégítő, többen mérnökként nem keresnek ott annyit. Szerintem ne keresd a HR-es hölgyet, mert az osztályvezető a Kanári szigeteken is hesszelhet, 1 hetet várj mindenképpen.
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
Pár napja egy pécsi állásra beadtam az önéletrajzomat, 28-ig van a jelentkezési határidő, mondom utána hívnak valamikor. Van időm, majd a héten ismerőssel leinfózom a céget, hogy mit és hogyan.
Ma hívtak, egy kedves hangú hölgy, hogy én hogy gondoltam a jelentkezést? Mondtam neki, hogy természetesen komolyan gondolom. Folytatta, hogy örülnek a jelentkezésnek, főleg hogy szakmabeli vagyok, de ők nem akarnak a konfrontálódni a jelenlegi munkaadómmal(majdnem visszakérdeztem, na és mégis miért? Mi köze van a munkaadómnak, hogy miért mondok fel és hol fogok dolgozni?) Beszélgetésbe elegyedtünk, hogy mikor tudnék menni interjúra, hogy már nézik a buszt nekem(az ország egyik végéből a másikba). Kicsit furcsa volt, hogy nem akarnak problémát, de menjek azonnal XD. Kértem, hogy először egy skype interjút nem lehetne, mert mindig a fizetésnél nem egyezünk az interjúkon, és utazok cserébe egy napot. Felajánlotta, hogy mondjam milyen fizetést képzelek el, és beszél róla az osztályvezetővel, bemondtam kislányos zavaromban 350k bruttót, hogy abból ha kell tudok engedni egy kicsit. Keresni fog, miután beszélt az osztályvezetővel. Furcsa volt, hogy tegezett végig a HR-s.Miután letette a telefont, pár órát stresszeltem magam, hogy mégis mit csináltam...
Nagyon elrontottam szerintetek? Ismerős azt mondta, jól lőttem be a fizetést, ha kíváncsiak rám, keresni fognak.
Péntek délelőttig nem jelentkeznek, vissza hívhatom a hölgyet szerintetek, hogy mi újság? -
topjoyy
tag
Sziasztok!
Mennyit érdemes bruttóban elkérni egy napi 9 órás és havonta 2-szeri szombati munka végzésért? Ez egy csomagoló munka, kisebb mobil alkatrészeket kell becsomagolni vonalkódozni, bevételezni, elpakolása, rendezni ,illetve a bolt készleteinek feltöltése.
Köszönöm előre is!
-
Vegha
senior tag
válasz Mercutio_ #8453 üzenetére
A helyesbítés teljesen helytálló, annyival megfejelném, hogy lehet még ennél is rövidebbre fogni. Egy HR-es (tipikusan gyakornok), akinek az ilyen feladatokat tolják, nem fog ekkora körmondatokat olvasgatni, úgyis csak a CV-t nyitja meg (1. mp), ránéz a fotódra (2. mp), végig scrollozza a CV-t (4-6. mp) és máris eldöntötte (7. mp), hogy töltsön-e több időt a részletek böngészésével vagy megy a kukába a Te reménysugarad. De ezt már úgyis mindenki tudja kívülről. További álláskeresési tippekhez érdemes használni a Google-t vagy beregisztrálni néhány külföldi jobseeker oldalra, amik egész használható hírleveleket is adnak. Na, nem olyan ótvar Profession-ösre gondolok, ami valójában egy állásFIGYELŐ. Hanem valódi hírlevél, amiben interjú és CV felméréseket, tippeket adnak.
Más: contractorként (nem fejlesztő) milyen átlagórabérrel adhatok manapság ajánlatot ? (Ent. sw license management-tel foglalkozom.) Erre vonatkozóan sajnos csak egyetlen támpontot találtam, de nem tudom ez mennyire fedi a(z akkori) valóságot.
-
Mercutio_
félisten
Szeretném Önöknek elküldeni az Önéletrajzom
HELYETT
A jövőbeli közös munka reményében csatoltan küldöm szakmai önéletrajzomatHa esetleg lenne a tudásomnak megfelelő pozíció akkor jelezzenek.
HELYETT
Amennyiben az abban található végzettségem, tapasztalataim és képességeim alapján potenciális jelöltnek ítélnek kérem vegyék fel velem a kapcsolatot a megadott elérhetőségeim valamelyikén.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
lacy86
addikt
Koszi Sracok!
-
petipetya
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
-
lacy86
addikt
Srácok!
Ha nem konkrét állásajánlatra adom be az önéletrajzom.
Akkor milyen "szöveget" lehetne írni?Pl.
Tisztelt .... !
Szeretném Önöknek elküldeni az Önéletrajzom
Ha esetleg lenne a tudásomnak megfelelő pozíció akkor jelezzenek.Köszönöm.
Üdv, ....
-
petipetya
nagyúr
Ez konkrétan a profession oldalán volt. Mivel a hirdetéseket a cégek adják fel, így ez szerintem az adott vállalatot minősíti.
Azt megfigyeltem a profession oldalán, hogy némelyik hirdetés hemzseg a helyesírási és stilisztikai hibáktól - ez is sokat elárul a feladóról.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz bucihost #8443 üzenetére
"EGYÉB INFORMÁCIÓ:
Az eljáró, takarító és számítástechnikai adminisztrátor egy munkavállaló teljes munkaidejében elvégzendő feladatokra értendő.""Havi nettó fizetési keret: 110 000 HUF"
Szóval ebből még vonhatnak is le, ha belekötnek valamibe.Hol kell aláírni?
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
bucihost
senior tag
Csak nekem fura / érdekes egy kicsit az alábbi pozíció?
Számítástechnikai adminisztrátor
FŐBB FELADATOK, MUNKÁK:
- elektronikus levelezés,promóciók kezelése
- alapvető adminisztrációs feladatok elvégzéze
- hivatalokba történő eljárás lebonyolítása
- a vállalkozás helyiségeinek takarításaMicsoda állás lehetőségek
-
Goose-T
veterán
válasz daneel92 #8441 üzenetére
Ha jó vagy, akkor biztos átvesznek, ez most kb. munkahelytől független. Borzalmas hiány van programozókból, ha nem vesznek át, akkor te találsz magadnak másik helyet pillanatok alatt.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
daneel92
tag
sziasztok!
remélem, jó topikba írom, ha mégsem, légyszi adjatok tippet, hova érdemes.
nemsokára kezdek c# gyakornokként evosoftnál, és érdekelne, innen valakinek van-e valami tapasztalata a céggel kapcsolatban; milyen a munkahelyi környezet, mennyire lehet gyakornokként szakmailag fejlődni, átvesznek-e egy idő után teljes állásra gyakornokból, stb.Asrock B450 Pro4, AMD Ryzen 7 2700 @3.2GHz, Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB, Chieftec 600W
-
Mercutio_
félisten
válasz #73820095 #8433 üzenetére
Annó volt az ezredforduló környékéig(?) a SZÁMALK-nak felsőfokú képzése (programozó és rendszerszervező "szakiránnyal") ami egyben OKJ-s papírt is adott, de hogy az minek számított passz.
Egyébként úgy reklámozták, hogy az ott letett vizsgákat majd beszámítják a főiskola/egyetem programozói szakán, mivel ugyanazok az oktatók tanították, de végül mégsem így történt, volt is anyázás miatta.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Shade45
senior tag
Behívtak egy ausztriai céghez interjúra (Logic*ata) termelési mérnök pozícióra, amihez 3 éves tapasztalatot kérnek minimum, ezzel szemben nekem nem igazán van olyan tapasztalatom, ami 100%-ban lefedné a pozíció profilját, ráadásul az a kicsi is csak alig több, mint 1 év!
Szerintetek érdemes egy ilyenért autókázni 1200+ kilométert összesen oda-vissza?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A felsőfokú képesítésű IT-s, az vajon mit végzett? OKJ-t?
-
törölt tag
válasz spiky03 #8402 üzenetére
Nekem a jobbik eset volt csak eddig: eleve minden angolul ment, mert pl az egyik interjúztató spanyol volt. Az ilyen váltósakat elég bénának tartom, de hát kinek a pap...
Szal volt szakmai és egyéb is. Ami érdekesebb kérdés volt, h előzőleg (nem szakmai, hanem emberi szempontból) mi volt a legnehezebb szituáció, hogy oldottam meg, és mit tanultam belőle.
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
a rorscach teszt az az, amikor kapsz egy egyoldalas, többször átírt, áthuzigált, satírozott, kijavított, margóraírt, átnyilazott, stb. "specifikációt", és egy program képében kell megjelenítened, hogy mi jutott róla az eszedbe?
-
petipetya
nagyúr
-
bambano
titán
válasz grizlisandor #8412 üzenetére
lehet, hogy szci-kbe futottál bele.
-
Mercutio_
félisten
válasz grizlisandor #8412 üzenetére
Az inkább CPI személyiség teszt lehetett, ami másról szól. (és egyrészt elavult, másrészt a kiértékelését csak pszichológus végezhetné)
-
-
petipetya
nagyúr
válasz grizlisandor #8410 üzenetére
Van 3 karakter és mindet be kell karikázni egy nagy betűrengetegben, illetve van két ábra és mi kerül a harmadik helyére fajtájúak.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Hétfőn lesz egy csimpánz teszt, amivel a precizitást és egyéb dolgokat mérik majd fel. Fel lehet készülni egy ilyenre?
"nincs rá lezsóidő"
-
sss
őstag
Nekem legutóbb az első körben úgy volt, hogy a korábbi munkával kapcsolatos dolgok magyarul mentek, aztán átváltottunk angolra és ott meg rólam/hobbijaimról kérdeztek. De csak ilyen "I like playing football" meg "I have two cats" szintű dolgok.
Mondjuk a következő két szakmai kör meg végig angolul ment. -
spiky03
veterán
Köszönöm mindkettőtöknek
Akkor elkezdek valami ilyesmi válaszokat gyakorolni.
Mert pont sajnos beszédben nem vagyok határozott.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
kispx
addikt
Junior szinten voltam idáig állásinterjúm két multinál és nem voltak szakmai dolgok.
- hol végeztél, milyen szakon
- mi volt idáig a munkád/szakmai gyakorlatod, milyen hobbi projekteket csináltál, mit tudsz felmutatni az adott témában
- hogyan mélyedtél el a témában
- mi a hobbid
- mit tudsz elmondani a cégről, miért oda jelentkeztélÉs ezekhez kapcsolódó ad-hoc kérdések voltak. Semmi olyat nem kérdetek meg, ami egy középszintű nyelvvizsgán nem jöhetne elő. (Kivéve az a kettő cégspecifikus kérdések) Lényeg, folyamatos és magabiztos legyél.
> "Fel lehet erre valahogy készülni? "
Gyakorlással, gyakorlással, gyakorlással. -
spiky03
veterán
Állásinterjúnk milyen szokott lenni az amikor áttérnek angol nyelvre?
Szakmai kérdések vagy esetleg személyes?
Fel lehet erre valahogy készülni?
Azt hozzá kell tenni, hogy nem vagyok olyan expert angolból sajnos.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Google Pixel topik
- Amazon Kindle
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Azonnali játékos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest