Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
freaghill
őstag
válasz Chesterfield #10192 üzenetére
Szia!
Nálam is hasonló eset volt, viszont nem direkt HR-rel beszéltem, x-et kértem, ajánlottak y-t, hivatkozva arra, hogy ez nem Budapest, nem tudják megadni, így is ez már a felső határ, és akkor mondtam, hogy fussunk még egy kört y+~5%-al, és végül megadták.
-
freaghill
őstag
Ha mentek interjúra szoktatok vinni egy kis füzetet, noteszt és tollat feljegyezni az állásról pár dolgot, vagy felírni bele a kérdéseiteket?
-
freaghill
őstag
válasz dellfanboy #9771 üzenetére
Milyen alternatívát ajánlasz helyette?
-
freaghill
őstag
Hogy érdemes fejvadászokat megkeresni? Linkedinen csak rákeresek a headhunterekre, bejelölöm őket és megkérdezem, hogy az én profilomnak, elvárásaimnak megfelelő állást tudnak-e kínálni?
-
freaghill
őstag
(#9438) kicsi83: férenyomtam a gombot, de pü ment.
[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
válasz Atomantiii #8490 üzenetére
Jaja ITSH Junioroknak jó, mert el tudnak indulni.
-
freaghill
őstag
válasz grizlisandor #8293 üzenetére
Na, nem is tudtam, hogy erre is lehet használni ezt az oldalt
Amit te szerettél volna az a profession
[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
válasz grizlisandor #8034 üzenetére
Vedd fel a telefont.
-
freaghill
őstag
Sziasztok!
Fel szeretnék mondani a jelenlegi helyemen, mert találtam egy kedvezőbb állást.
Ha ez a minta alapján írom a felmondást, azzal nem lehet baj? -
freaghill
őstag
válasz Mercutio_ #7882 üzenetére
Leginkább attól függ, hogy a most pályázott pozinál mekkora összeget tudnék megkapni.
Mostani fizetésemnél lejjebb nem szeretném adni.Mert ha a szakmai részét tekintem akkor azt kell mondjam, hogy jobban tetszik több dolog miatt is, az egyik az, hogy itt nem szól bele a nagy vezetőség, hogy mit hogyan oldjanak meg, így szabad kezük van.
Mit szeretnék megbeszélni? Munkabeosztás változtatását, munkarendet, hogy mikor csináljuk valóban azt amire felvettek. Sajnos volt egy pár hónap amikor elég durván hajszoltak minket (új projekt), és ezt nem szeretném még egyszer megtapasztalni így, hogy nem is tanulok belőle.
Lehet kicsit értelmetlen meg burkolt de nem szeretnék konkrétumokat írni. -
freaghill
őstag
Sziasztok!
Visszahívtak egy utolsó körre, ahol leginkább a pénz fog számítani.
Ti mennyi időt kérnétek a helyemben, hogy legyen időm esetleg a jelenlegi helyemen megbeszélni a vezetőmmel? -
freaghill
őstag
válasz dellfanboy #6768 üzenetére
Nyári gyakorlaton voltam a cégnél ahova szeretnék jelentkezni, önkéntesen mert nem volt rá szükség, de én mégis jelentkeztem és mentem. Ja, a terület az IT ugyanígy.
Voltam pár nyarat kinn Németországba dolgozni, de az betanított munka volt meg ugye csak a nyári szünetben.
No foto? Hogyhogy?
-
freaghill
őstag
Sziasztok!
Pályakezdő önéletrajzot szeretnék írni. Jobangel-en ezt találtam, szerintetek ezt ráformálhatom az én esetemre?
-
freaghill
őstag
Na, aki még emlékszik rám. Behívtak holnapra állásinterjúra 6 hetes nyári gyakorlati rendszerüzemeltető.
Fizetés az nem lesz, csak tanulni lehet sokat. Kíváncsi vagyok mit szeretne tudni -
freaghill
őstag
válasz freaghill #5711 üzenetére
Akit érdekelnek a fejlemények.
Ma fel is hívtak a cégtől és kérdezték, hogy mit tanultunk, mit sajátítottunk el, hogy tudnék dolgozni, nyelvtudás.
Említette, hogy gyakorlati pozícióra hosszabb távra keresnek, nem csak egy nyárra, de lesz ilyen nyári munka, ahova a kollégája szervez embereket. Ha nem is a gyakorlatra de a nyári munkára lesz esélyem.
Említette, hogy iskola mellett is kéne olyan heti 20 órát dolgozni. Suli mellett sajnos ez nekem nem menne, mert a cég Pécsen van a sulim meg Baján. Remélem sikerülni fog, és jövőre ha végzek akkor lesz már egy hely ahol ismerni fognak, és több esélyem lesz arra, hogy felvesznek.
Amúgy nagyon kedves volt. -
freaghill
őstag
válasz Poultier #5708 üzenetére
Köszi a válaszodat!
Szakközép. De meg is van az eredménye a tanulásnak. Azért is szerettem volna ide jelentkezni, mert olvastam, hogy bővül a cég és gondoltam itt biztos tanulhatok.
Ha én is tetszem nekik akkor meg suli után meg hozzájuk is mennék dolgozni.Várom még mások véleményét is
[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
Sziasztok!
Jelenleg rendszerüzemeltető szakon tanulok. Láttam az újságban, hogy itt Pécsen az IT Services bővíti a személyzetét. Rálestem az oldalra, és találtam olyat, hogy gyakornokot is keresnek. Erre jelentkeztem, írtam egy motivációs levelet, europassos önéletrajzot küldtem be, de olyan címszóval, hogy nyári munkára.
Szerintetek sikerülhet?Próbáltam személyesen HR-ressel beszélni, de leráztak mindenféleképpen. Így kénytelen voltam a honlapjukon jelentkezni.
Ha esetleg behívnának akkor engem is interjúzhatnak? Leginkább a fizetés kérdésre nem tudnék válaszolni, ha megkérdeznék. Így nulla munkahelyi tapasztalattal és még, hogy nem végeztem a szakmával.
Köszönöm szépen előre is a válaszokat.
Szerk.: Hálózatüzemeltetés lenne a feladat, német nyelvtudással.
[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
válasz Mr.Csizmás #2790 üzenetére
Esetleg te kinn dolgozol, hogy ilyen tájékozott vagy?
-
freaghill
őstag
válasz Mr.Csizmás #2788 üzenetére
Kik szokták kapni ezeket a támogatásokat? Papírmunkával foglalkozók, vagy a kétkezi munkások is?
-
freaghill
őstag
Németországon hogy hívják a béren kívüli juttatásokat?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest