Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
válasz estikornel #10119 üzenetére
Ez annyira rövid időtartam, hogy tapasztalat szempontjából 0 értéke van, az időtartama miatt pedig inkább negatívan hat, mint írtad is.
-
Mercutio_
félisten
válasz estikornel #8729 üzenetére
Ezt nem értem, nem pesten vagy?
Mert ha igen nem"nézegetni" kell, henem végigmenni a belvárosban és (a szimpatikus) helyekre bemenni megkérdezni van-e felvétel. (De én a körúton konkrétan láttam több helyen pár hete ,hogy ki is volt írva felső lszolgálót kersnek.Ha külföldön számlákat iktattál az releváns lehet pénzügyi SSC-knél, ott a belépő szint azok ipari mennyiségű feldolgozását végzi.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
fasyrt
őstag
válasz estikornel #8724 üzenetére
1. Waberers Gyurka is keres mindig logisztikust. Mehetsz diszpinek, vagy aminek akarsz.
2. Fogj egy autos cimbit, menj ki a BILK-re, vagy guglizd össze ki van ott. Mindegyiket hivd fel.
3. Cimbi Yusen Logisztikanal dolgozik. Milyen OKJ-d van? Normal, vagy FSZ? Valami tapasztalat? Mondj valamit, hatha van valami passzolo neked is.
4. Worst case scenario valami csomagküldö szolgalat. Rabszolgamunka (soför is, irodas is), de emiatt nagy a fluktuacio --> mindig van hely. Arra jo, hogy ne a lakhatason jarjon az agyad, hanem a hogyantovabbon.Remelem en is tudtam segiteni.
-
theuprising
tag
Szia,
Bármennyire kevésnek is tűnik, de ott ahol nap mint nap elmegyek a 11-es főúton Szentendre határában van egy építőipari kereskedés viszonylag nagynak mondható telephellyel. Van egy nagy LED-es reklámkijelzőjük, éjszaka rohadtul idegesítő mert nagy a fényereje, viszont mivel mindig kiszúrja a szemem onnan tudom, hogy szoktam látni álláslehetőségeket náluk. Sajnos a honlapjukon meg máshol gugli által nem találtam, de hívd fel őket hátha van valami hozzád közel álló. Ne emailt írj, beszélj valakivel inkább, sokkal hatásosabb. Nyugodtan mondhatod azt, hogy "ismerősöd" látta a kereskedés kijelzőjén az álláslehetőségeket "múltkor", érdeklődsz hogy van-e nyitott pozíció.
Róluk lenne szó: [link]
Igaz autó nélkül elég macera kijutni, de az legyen a legkisebb gond, ha van állás és felvesznek, biztos meg tudod oldani kollégák közt.A másik ahol ismerősöm (méghogy ismerős, legjobb haverom konkrétan) is dolgozik, van egy igaz csupán raktáros munka, ez BKV-val jól megközelíthető (békási/szentendrei HÉV-vel): [link]. Emellett tudnál rendszergazdának tanulni (otthon, szabadidődben, netről, vagy esti képzésben, akárhonnan) és pár év múlva elkezdhetnél az IT-ban dolgozni, és ha egyszer bekerültél és van hasznos tudásod, onnan már csak felfele van.
Remélem tudtam segíteni.
-
Mercutio_
félisten
Rövidtávú tipp: Túristaszezon közepén vagyunk, a belvárosban rengeteg helyre keresnek felszolgálót, főleg, ha gagyogsz valami idegen nyelven.
200 nettót meg tudsz keresni, így a lalhatás miatt nincs para és közben pályázgathatsz, járhatsz interjukra.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Vegha
senior tag
válasz estikornel #8516 üzenetére
Szerintem teljesen mindegy, ha szimpatikus vagy akkor ugyis behívnak, bármelyik módon adod be a jelentkezesedet.
Mindemellett pedig szerintem az eselyeidet biztosan noveled ha mindkét módon jelentkezel. -
SOAD19
addikt
válasz estikornel #8474 üzenetére
Köszi a tippet!
(#8475) Mercutio_ Közös megegyezéssel jönnék el. Korrekt cégnél vagyok (NI), még a bajos emberektől is közös megegyezéssel válnak el.
-
törölt tag
válasz estikornel #8320 üzenetére
Ha így mondták, az más.
A 3 nap mképp, komoly pozícióknál a 7 is oké.
És a mikorra tervezik a döntést sem garancia smire, csúszhatnak is, ne számold fixre.Ha tanácsot akarsz egy öregebbtől: Úgy dönts, h nem lehet mindent előre tudni, az adott pillanatbeli legjobb tudásod és érzésed alapján dönts, h ne legyen mit megbánnod. Ne foglalkozz olyanokkal, h mi lesz, ha..., mert az hatvanszor megváltozhat. Nézd meg, h mi van, dönts, de adj a döntéshez magadnak időt, legfeljebb másképp is dönthetsz, ha utána változik vmi. Sokat sakkozni a mileszhákkal nem érdemes, az úgyis kiszámíthatatlan sokszor.
Szal legyél laza, a múltkor is túlélted, h nem vettek oda fel. Lazán pedig több az esélyed
-
törölt tag
válasz estikornel #8320 üzenetére
Ha így mondták, az más.
A 3 nap mképp, komoly pozícióknál a 7 is oké.
És a mikorra tervezik a döntést sem garancia smire, csúszhatnak is, ne számold fixre.Ha tanácsot akarsz egy regebbtől: Úgy dönts, h nem lehet mindent előre tudni, az adott pillanatbeli legjobb tudásod és érzésed alapján dönts, h ne legyen mit megbánnod. Ne foglalkozz olyanokkal, h mi lesz, ha..., mert az hatvanszor megváltozhat. Nézd meg, h mi van, dönts, de adj a döntéshez magadnak időt, legfeljebb másképp is dönthetsz, ha utána változik vmi. Sokat sakkozni a mileszhákkal nem érdemes, az úgyis kiszámíthatatlan sokszor.
Szal legyél laza, a múltkor is túlélted, h nem vettek oda fel. Lazán pedig több az esélyed
-
Alexios
veterán
válasz estikornel #8316 üzenetére
Attól, hogy behívnak jó eséllyel úgysem kapsz azonnal ajánlatot, másrészt ha kapsz is, akkor is adnak pár napot, hogy átgondold.
-
törölt tag
Attól, h behívnak, nem biztos, h azonnal kell választ adnod. Gondolkodási időt bmikor kérhetsz (legfeljebb nem díjazzák). Jogsi nélkül autóhoz? Azért add be, de ne nagyon számíts rá.
-
veterán
Jogsi nélkül nehezen vesznek majd fel autókereskedésbe.
-
bambano
titán
válasz estikornel #8116 üzenetére
ha szereted a pizzát, Veszprémbe mehetnél...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Vesporigo
aktív tag
válasz estikornel #8001 üzenetére
Én is javaslom, hogy nézz körbe Székesfehérváron, ha más nem, az IBM-be úgyis keresnek embert. Néha ki lehet fogni munkát 0 tapasztalattal is, viszont egy kis angol nyelvtudás kell, de tényleg minimális. Azt hiszem, Linkedin-en láttam hirdetéseket onnan. Pár hónapot/évet lehúzol ott, közben körvonalazódik, mit is szeretnél csinálni és olyan irányba nézelődsz tovább. Plusz ekkor már munkatapasztalatod is lesz IT szektorból. Meg munka mellett tudod magad képezni is. Úgy tudom, a cég támogatja a bejárást más városból is.
Ugródeszkának mindenképpen jó... -
kstcsk
tag
Én maradnék a hagyományosnál. Nézd, nem életed munkahelye lesz, de a GSM boltos nem tűnik vészesnek, még pénzben sem (viszonyítási alap legyen a Hankook...). Bármikor válthatsz ha lesz jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
Székesfehérváron nem próbáltál körülnézni? Tudom lakás nem ott van, de azért nem akkora távolság, hogy ne lehetne bejárni (feltéve, hogy a munkáltató fizeti, mert amúgy nem éri meg). Tuti több álláslehetőség és magasabb fizetések vannak ott.
SOAD19
Ország nyugati (nem győri) felén se jobb a helyzet. Persze a cégek meg sírnak, hogy nincs munkaerő, na vajon miért...[ Szerkesztve ]
-
kstcsk
tag
válasz estikornel #7993 üzenetére
Szia!
Elsőnek is fel a fejjel. Ha úgy érzed, hogy az egyetem jelenleg nem a legjobban járható út, akkor ne erőltesd, elkezdheted később is. Annak nincs értelme ha az első év végén kifogysz a pénzből, több kárt okoznál mint hasznot. Szerintem legyen egy biztos "alapod" mire elkezded, félve, állandóan azon idegeskedve élni/tanulni hogy mi lesz 2 hónap múlva, nem lehet... A nyelvvizsgát érdemes lenne minél hamarabb megcsinálnod, egy értékesítői munkatársnál (illetve sok más esetben) előnyt jelent. Nem tudom milyenek a lehetőséget Dunaújvárosban és környékén, de böngészd az álláshirdetéseket, legyen egy egyszerű és tartalmas CV-d, járj nyitott szemmel, érdeklődj. Érthető, hogy a nehéz fizikai munka nem a te tereped, és csalódás ért, de ettől függetlenül meg kell próbálnod elvállalni olyan munkát is ami nem álmaid netovábbja. Természetesen nem onnan kell nyugdíjba menned, mellette pedig marad idő a nyelvre is. Egy MM-ben sem dolgoznak feltétlenül eladói végzettséggel rendelkezők, sokkal fontosabb, hogy érts az adott területhez, illetve tudj beszélni
@xeon.Szabi
Sajnos akármennyire hihetetlen de nagyon sok multi cég van ahol műszakpótlékokkal együtt is csak 100-110 ezer a nettó bér. Tudok kevesebbről, többről is.
-
őstag
válasz estikornel #7993 üzenetére
A továbbiakban is Dunaújvárosban szeretnél maradni? Van ott a városban ilyen elektronikai bolt, amiket említettél?
Ha teheted, akkor minél előbb tedd le a középfokú nyelvvizsgát, legalább lesz róla papírod, ami sok esetben előnybe hozhat a többi jelentkezővel szemben.
Nem teljesen vagyok tisztában vele, de nem úgy van, hogy ilyen bolti kereskedőként, eladóként is kell rendelkezned ennek megfelelő OKJ-s végzettséggel? Ha tényleg ez az álmod, akkor azt hiszem kénytelen leszel beiratkozni egy ilyen képzésre.Ez a 110.000 nettó nekem nagyon kevésnek tűnik, még egy betanított munkás is többet kell keressen ennél azért manapság Magyarországon. Nem akarok indiszkrét lenni, de ezt az "egyedül élsz"-et úgy kell érteni, hogy a szüleiddel, de nincsen barátnőd? Mert ha tényleg egyedül és ennyiből kellene megélned, akkor minden tisztelemet..
Nagyon fiatal vagy még, ha nem is akarsz egyetemre menni, szerintem a legjobban akkor jársz, ha egy rendes szakmát megtanulsz, amit ha becsületesen végzel, utána halálra keresheted magad akár itthon, akár külföldön. Asztalos, ács, villanyszerelő, bármi..
"Less but better" - Dieter Rams
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- ! 2 év gyártói garancia ! + Ajándék AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest