Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SOAD19

addikt

válasz bambano #8479 üzenetére

és (#8480) PazsitZ

Az a helyzet, hogy nagyon kis emberke vagyok a cégnél (szó szerint is értve :D ). Sima fizikai melós vagyok (raktáros/shipper). Nem valószínű, hogy több hónapra is elengednének fizetés nélküli szabira. Régebben az egyik kolléganőm is mintha említette volna, hogy el akart volna menni egy hónap fizetés nélkülire, de nemet mondtak. Csoportvezetőről tudok, akit több hónapra elengedtek, de eléggé jóban is volt a felettesével, ill. csak komolyabb pozícióban volt. CCNA-re gyúrok, amihez tűrhető angol tudás is szükségeltetik. És hát az angolom még messze jár attól sajnos. Ahogy olvasgattam, ilyen minősítéssel inkább Pesten van nagyobb esély, hogy el tud helyezkedni az ember, bár itt, Debrecenben is biztos el lehetne majd. Igaz, jelen állás szerint szívesen kezdenék új életet egy másik városban, Pesten. Emiatt nem is nagyon érdeklődök a cégemnél, hogy esetleg támogatnák-e a felkészülésemet, akár csak annyival is, hogy elengednek fizetés nélkülire. Azt meg nem akarnám, hogy esetleg elengednek, aztán miután visszatértem pár hónapra múltán felmondok.
    Lehet, csak az lesz a vége, hogy kockáztatok, és kissé felélve a megtakarításomat (legalább 4-500k elmenne 6-9 hónap alatt), csak a tanulásra koncentrálok. Csak az is nyugtalanít, hogy sokaknál olvasom, hogy nem sikerül elsőre a vizsga, mivel elég magasak a követelmények, és szoktak kicsit szívatósabb kérdések is lenni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés