Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- New Game Blitz - 2024
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz bambano #8479 üzenetére
és (#8480) PazsitZ
Az a helyzet, hogy nagyon kis emberke vagyok a cégnél (szó szerint is értve ). Sima fizikai melós vagyok (raktáros/shipper). Nem valószínű, hogy több hónapra is elengednének fizetés nélküli szabira. Régebben az egyik kolléganőm is mintha említette volna, hogy el akart volna menni egy hónap fizetés nélkülire, de nemet mondtak. Csoportvezetőről tudok, akit több hónapra elengedtek, de eléggé jóban is volt a felettesével, ill. csak komolyabb pozícióban volt. CCNA-re gyúrok, amihez tűrhető angol tudás is szükségeltetik. És hát az angolom még messze jár attól sajnos. Ahogy olvasgattam, ilyen minősítéssel inkább Pesten van nagyobb esély, hogy el tud helyezkedni az ember, bár itt, Debrecenben is biztos el lehetne majd. Igaz, jelen állás szerint szívesen kezdenék új életet egy másik városban, Pesten. Emiatt nem is nagyon érdeklődök a cégemnél, hogy esetleg támogatnák-e a felkészülésemet, akár csak annyival is, hogy elengednek fizetés nélkülire. Azt meg nem akarnám, hogy esetleg elengednek, aztán miután visszatértem pár hónapra múltán felmondok.
Lehet, csak az lesz a vége, hogy kockáztatok, és kissé felélve a megtakarításomat (legalább 4-500k elmenne 6-9 hónap alatt), csak a tanulásra koncentrálok. Csak az is nyugtalanít, hogy sokaknál olvasom, hogy nem sikerül elsőre a vizsga, mivel elég magasak a követelmények, és szoktak kicsit szívatósabb kérdések is lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest