Hirdetés
Aktív témák
-
greatchaos
addikt
Phmegbízhatósági oldal idáig frissítve!
-
gery dee
aktív tag
válasz darkarthur #2798 üzenetére
köszönöm hogy 500ft-ért adtál egy fekete pöttyöt azért rendes gyerek vagy te . megteccet' kapni a pénzt nem értem miért nem lehettett meg várni a vég eredményt . én is meg vártam a vég eredményt amikor oda adtam neked a procit nem? pedig én is rohan hatam volna sírva ide pöttyöket osztogatni (és ráadásul nem is az én procim volt és folyamatosan hívtak telon hogy mi van már?) szóval erről ennyit csak egy kis bizalom az egész. én azért osztanék neked egy fél feketét
[ Szerkesztve ]
Abban a pillanatban aláírás.
-
gery dee
aktív tag
azért ugye nem tudsz te se mindent. pl én is dobálhatam volna a rossz pöttyöt mert közel 1 honapon keresztül nem küldte vissza a procit, de végül csak vissza jött, nekem nincs semmi bajom de azért a rossz pöttyözés rosszul esett .
ja és ha hiszed ha nem ez akkor sem volt egy hónap
[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
válasz gery dee #2956 üzenetére
neharagudj ezt tenyleg nem tudtam....ezert siman megerdemel 1 pontot ha igy van ahogy mondtad....en ezt igy egy kicsit huzosabban le is reagalatam volna a helyedbe
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
gery dee
aktív tag
én nem idegeskedtem mert megbíztam benne , csak aza kérdés hogy ő miért nem? pedig én nagyobb értéket adtam kölcs9n. na mindegy nem kap rossz pontot és az ügyet lezárom .
-
gery dee
aktív tag
-
Fényhozó
tag
Na sziasztok! Asszem én is beírom a kis történetemet, óvatosságomnak köszönhetően szerencsére nem ért anyagi kár, de az erkölcsi része a dolognak mindenképpen figyelmet érdemel.
Még december folyamán szemeltem ki magamnak itt a ph-n egy 2900XT-t, privik tömkelege, biznisz megbeszélve, srác elhozza! Sapphire HD2900XT 512bites gyanusan olcsón 50k (december elején ez még olcsónak számított ) Állítása szerint gianni garis! Szupertuti zsírúj garlevél, gianni aláírásával, meg minden! A kisördög(vagy kisangyal) megmozdult bennem, és gondoltam felhívom giannit hogy mondja már meg hogy így doboz nélkül is érvényes e rá a garancia, mert ha nem akkor nem is kell. Ez mentett meg egy rossz biznisz megkötésétől, mert ha nem hívtam volna fől, akkor minden bizonnyal a srác elsózza rám a kamu gianni garis cuccát! Gianni elkezdett gyanakodni, miszerint ő Sapphiret alig adott el, ő nem emlékszik rá hogy a megadott időpontban (november vége) adott volna el Sapphire 2900XT-t. Lényeg a lényegben, hogy megkértem ellenőrizze már le nekem hogy akkor most valóban tőle van e a kártya. A sráctól elnézést kérve hazaküldtem, mondván ha bebizonyosodik hogy minden ok a kártyával, akkor személyesen fogok elmenni érte. Pár nap múlva jött gianni-tól a privi, hogy"Nem tőlem van a kártya" Mondom ott volt elöttem fehéren, feketén a giannis garlevél, még szépen odabiggyesztett aláírás is volt rajta! A srác nicknevére sajna így az idő homályában nem emlékszem pontosan, mivel azóta azokat a privijeimet kitöröltem, és senkit nem akarok ártatlanul megvádolni, ha mégsem ő lett volna (Huanita) erre emlékszem, de nem mernék megesküdni! Nagyon vigyázzatok, mindíg körültekintően vásároljatok! Üdv néktek!Gaming csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCQvXKx_PcvGCAcYzrdxzzcw?view_as=subscriber
-
-
Fényhozó
tag
válasz Mr-Pamacs #2964 üzenetére
Nemtudom gianninak mi van meg, nemhiszem hogy többezer privi közül, amit havonta kap, még meglenne. Képet nemküldött a garlevélről hanem személyesen hozta el, a kártyával együtt, amit el is vitt magával, lévén hogy nem vettem meg a kártyát!
Gaming csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCQvXKx_PcvGCAcYzrdxzzcw?view_as=subscriber
-
Fényhozó
tag
válasz greatchaos #2967 üzenetére
Elég lenne egy valamilyen egyedi dolog rá, amit csak neki van. Bélyegző vagy hsaonló!
Gaming csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCQvXKx_PcvGCAcYzrdxzzcw?view_as=subscriber
-
Picco
addikt
válasz greatchaos #2970 üzenetére
egy zold szinu matrican...ennyi, sima kis zold papir, ha en csalni szeretnek ilyenen akkor szepen nyomtatnek egyet es raragasztanam
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
greatchaos
addikt
-
Picco
addikt
válasz greatchaos #2972 üzenetére
ennyi penzert nekem tokeletesen megfelel iras nelkul is
de amugy igazad van, raszitazhattak volna...**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
g@bo
nagyúr
válasz greatchaos #2967 üzenetére
bármelyik gari hamisitható, lehet szkennelni a bélyegzőt, aláírást, egyebet, majd szépen legyártható a gari.
de, egy word-ben írt sajtfecni nem garancia. ha valaki már nagyban üzletel, oldja meg.
de legalább lássa el gyorsan beazonosítható elemekkel. -
udi
őstag
Ez már nekem is eszembe jutott párszor de hidd el néha jobb hogy nincs rajta mert meg tudja könnyiteni az ember dolgát
Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
Sanyi2007
aktív tag
Rolvee visszajelzett, elmondta mi volt az ok, és tökéletesen át tudtam érezni a problémát.
Csak sajnos, korábban ezt nem tudhattam, mert nem mondta, és én is beleesek az általánositás csapdájába ilyenkor.
Ritka dolog, hogy ha valakiröl negativot irok, ennyire kultúráltan áll hozzá.
Ez egy nagyon pozitiv jellempróba volt.
Köszönöm! -
greatchaos
addikt
náhány héttel korábban megegyeztem Remington -nal, hogy vesz néhány ramsünit 100ft/db áron, egészen pontosan 5 db-t
többször egyeztettünk, hogy ok, aztán elmaradt, emrt beteg volt, így nem tudta átvenni a jelentős értékű cuccokat. mivel nem kecskeméti vagyok, így otthagytam egy ismerősnél, akinél át tudja venni. több privátban jeleztem neki, hogy mehet érte, egyikre sem érkezett válasz, csak ma, hogy tárgytalan...sajnos tipikus eset, hogy se**et csinált az arcából
-
greatchaos
addikt
Ph! megbízhatósági oldal idáig frissítve!
-
PHM
addikt
Kaptam egy "mókás" privát üzenetet a napokban.
2 rövid mondat az egész, de nem tudom, idézhetem-e itt.
(Név nélkül természetesen.)Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
PHM
addikt
válasz greatchaos #2980 üzenetére
Egy apróhirdetéssel kapcsolatos.
Nincsen benne semmi személyes, összességében "érdekes".Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
PHM
addikt
válasz greatchaos #2982 üzenetére
Erre a hirdetésre kaptam a következő privát üzenetet a minap:
"engem érdekelne a kártyaolvasod 500é
ha eladó holnap átvenném
köszi csao"
Hm. Érdekes emberek vannak...Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
runner 125
nagyúr
Naaah azért ilyeneken "ki ne akadjunk már"
Csak h magammal példálózzak: 50k-ért hirdet vmit, 38k-ról kezdem
Jól tette! Én felét ajánlanám
Üdv"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
greatchaos
addikt
válasz runner 125 #2985 üzenetére
sztem nincs benne semmi extra... egy egy piac. egy virtuális piac
-
PHM
addikt
válasz runner 125 #2985 üzenetére
Dehogyis akadtam ki. Sőt, meg sem lepődtem.
Közel 2 évtizedes piacos tapasztalattal megedződtek már az idegeim.
Láttam már ennél sokkal cifrább és viccesebb dolgokat is.
De ez így együtt szvsz vicces.
Egyébként én is imádok alkudozni, felpezsdíti a véremet.
Sok olyan dolgot megvettem már, amire nem is volt szükségem, csupán az alku kedvéért.
Na, mindjárt megnézem, nem te írtad-e az idézett levelet.greatchaos:
Végülis igazad van.
Ha jobban belegondolok, ezt magam is megcsináltam már az életben.[ Szerkesztve ]
Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
old gray
addikt
válasz Fényhozó #2961 üzenetére
Ez durva!
Tegyük fel, nem derül ki a gar.leveles probléma, akkor honnan tudhatná az ember, hogy most tényleg 2900XT a vga?
Hasonló volt a helyzet anno az X800Pro -> X800XT karikkal, BIOS mod és kész a 12 helyett 16pipe-os szuper vga. Vagy 9800Pro -> 9800XT és még voltak ilyenek.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
Jmio
csendes tag
Sziasztok!
Nekem a következő problémám lenne: Djtoomi-tól vettem egy HD3850-et. 44k-ért volt meghirdetve doboz nélkül, tartozékaival, 2 év garival. Elég korrekt ár volt érte anno. Mondta, hogy 44k +1k postaköltséggel elküldi a megadott címre. Oké, átutaltam a pénzt, megkapta az sms-t,egyből fel is adta a kártyát. Pár nap múlva meg is kaptam. Csak itt volt egy kis bökkenő: az, hogy mikor átvettem a karit a postásbátyó elkért tőlem 2835 Ft-ot, mert ,hogy ennyi a postaköltség...jó kifizettem. Aztán jött az"ajándék" kibontása amit ő rendesen becsomagolt(tényleg profin becsomagolta). Miután kivettem a kártyát, ki akartam venni a cd-t is meg az átalakitót, de hoppá! Nem voltak a dobozba! Konkrétan a kártyán kivűl semmi nem volt a dobozba! Gyorsan felhivtam. Megkérdeztem tőle:- Nem úgy volt, hogy minden tartozékával? És mi ez a 2835 Ft postaköltség? Nem ugy volt, hogy
ezt már kifizettem? Erre Ő: Uhh basszus, bocsi azt elfelejtettem...a postaköltséget meg uhh majd rendezzük.(Ez volt 2007.12.10.-én) Ezt mondta az egyik pü-be:2007-12-10 19:57:46"Szia!Holnap megpróbálom feladni,és akkor szerdára,legkésőbb péntekre odaér,és megpróbálom mellétenni a pénzt is." ezután 17 napig semmi.. de 2007.12.27-én egyszercsak hoppá! A következőt irta:"Szia!
Elnézésedet kérem, azért nem írtam vissza mert el voltunk utazva,és nem voltam netközelben, de amint alkalmam van, elmegyek a postára és feladom!" Azóta egy árva szót nem írt...és még csak nem is hívott!! Vennem kellett egy átalakitót, drivert meg
netről kell mindig letöltenem, gari papirról meg ne is álmodjak. Röviden ennyi az Én kis történetem. Köszönöm a figyelmet! -
gban
Közösségépítő
Djtoomi kezd lassan közellenséggé válni...
Sokan végleges kitiltást kapnak pár csúnya szóért, na mindegy, nem folytatom...Postázást nem vállalok.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Ajjmár, nem igaz, hogy ti milyen rossz fiúkák vagytok Szegény próbál valami pénzt összekeresni, hogy legyen miből fedezni a havonta 2 hetes nyaralásokat és ti meg itt csúnyákat mondotok..ejjejj. Most miért baj az, hogy a vidkari tartozékait eladta jó pénzért (blekkboksz stb..)?
Most komolyan, valaki még beveszi ezeket a szövegeket amiket levág
BAN / KICKBAN / KILLBAN / MONSTERKILLBAN / FOREVERBAN
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest