Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
smiti
veterán
válasz ez_meg_emaz #1793 üzenetére
Nem, az utánvét költsége az még pluszban rájön
-
smiti
veterán
válasz greatchaos #2117 üzenetére
Hello!
Tudom nem tisztem megvédeni senkit, de Henker2 csak baráti szívességből próbált közvetíteni, én ismerem az eladót, ugyanis a beosztottam, ma elbeszélgettem egy kicsit a fejével de nem hiszem hogy túl sok haszna lett volna. Az biztos hogy mindenki megtanulta, hogy nem szabad ezzel az idiótával foglalkozni és nem kell neki még megpróbálni sem segíteni.
PH-s nick-el nem rendelkezik a srác szerencsére, azt sem tudja eszik vagy isszák -
smiti
veterán
válasz Kicsirics77 #2122 üzenetére
Vazze, ezt most pont úgy írtad mintha keresztbe tettem volna neked
-
smiti
veterán
válasz Kicsirics77 #2131 üzenetére
oké, én ezt tudom csak a többi ember nem tudja aki csak néha beleolvasgat ebbe a topikba
-
smiti
veterán
válasz Kicsirics77 #2133 üzenetére
-
smiti
veterán
válasz djtoomi #2440 üzenetére
no comment,ebből szerintem mindenki leszűri a konzekvenciát
de segítek 7900gt eladó.dobozzal mindennel fullosan garral -
smiti
veterán
válasz djtoomi #2456 üzenetére
Na hát igen! Aki dolgozik és a saját keresetéből él meg és tartja el a családját az be tudja tervezni a kiadásait és igen, minden hónapban tudom mennyi számlám van, immár 15 éve a saját fizetésemet osztom be úgyhogy van benne gyakorlatom elhiheted.
Én inkább befejezem az egészet, mert ennek nincs értelme te nem tudod az életbe sem beismerni hogy te vagy a hibás és ez elég nagy szegénységi bizonyítvány.Én ha nincs rá pénzem akkor nem akarok venni semmit, mert csak addig nyújtózom amíg a takaróm ér.
és nem én nem tudtam kimenni sosem, teneked nem volt jó, vagy a megbeszélt napon nem voltál időben elérhető -
smiti
veterán
válasz Hammon Serra #3231 üzenetére
Erre mit is mondjon az ember Egy nem igazán életre való kinézete van a fiatal embernek, és őrá ezek szerint igazán illik a mondás: Alamuszi nyuszi nagyot ugrik
-
smiti
veterán
válasz Hammon Serra #3234 üzenetére
Az is lehet hogy most is fel van oda lógatva és azért nem jelentkezett még itt
-
smiti
veterán
válasz greatchaos #3236 üzenetére
Tomika az észt ne essünk azért erős túlzásokba
-
smiti
veterán
Üdv mindenkinek !
Nem gondoltam volna, hogy ide is írnom kell egyszer. Feketepontot kérnék nelz fórumozónak.
A történet röviden: Az Itt meghirdetett Gigabyte Radeon HD 5770 1 GB DDR5! vga. -ra jelentkeztem először privátban majd később telefonon is. Elég gyorsan meg is egyeztünk és időpontot is egyeztettünk a mai nap délutánra, hogy személyesen átvenném Szentesen a kártyát. Még délután 16:00-kor felhívtam, hogy biztosan megfelel-e neki az időpont.
Miután megbeszéltük autóba ültünk és leautóztunk Szentesre a megbeszélt címre. Odaérvén ismét felhívtam hogy megérkeztünk, itt kért egy kicsi türelmet mondván 15 percen belül hazaérkezik.
Persze még mindig ott állhatnék ha őrá várnék. A telefonját azóta fel sem veszi vagy ki is van kapcsolva. Közben az is kiderült, hogy tegnapra már másnak is ígérte a kártyát.Senkinek nem ajánlom hogy vele üzleteljen!
[ Módosította: dabadab ]
-
smiti
veterán
Csak halkan szeretném megkérdezni, lehet -e tudni, hogy az Itt kért feketepontot miért nem kapta meg nelz fórumtársunk ?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Robogó, kismotor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AliExpress tapasztalatok
- Politika
- Androidos tablet topic
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest