Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13001) yolan válasza Gdfath3r (#13000) üzenetére


yolan
őstag

Mégis honnan veszed, hogy 98gt van az asztali gépemben?
Perpill egy 73gt lenne benne, de ram hiány miatt nem üzemképes.

“A writer needs a pen, an artist needs a brush, but a filmmaker needs an army.” - Orson Welles

(#13002) Gdfath3r válasza yolan (#13001) üzenetére


Gdfath3r
tag

Hát akkor tévedtem...
Aláírásodban levő GF-re gondoltam..de az lehet akár egy eladó tárgy is.

Hivhato vagyok Viberen

(#13003) yolan válasza Gdfath3r (#13002) üzenetére


yolan
őstag

a 12999-es hozzászólásomban pont ezt irtam

“A writer needs a pen, an artist needs a brush, but a filmmaker needs an army.” - Orson Welles

(#13004) Gdfath3r válasza yolan (#13003) üzenetére


Gdfath3r
tag

Igen..nem figyeltem...az én hibám.

Hivhato vagyok Viberen

(#13005) Nowi válasza fLeSs (#12990) üzenetére


Nowi
tag

mar megbocsass de ahogy latom itt te magyarazkodsz.. :U :U (plane ugy hogy azt irtad hogy ez a topic egy vicc es szarsz ra hogy mit irok ide..akkor megiscsak tudod hogy te voltal a hunyo??? )

es nem 2 naponta irtam 1 privit de nem ultem folyamatosan a gep elott , varva hogy mikor ohajtassz vaalszolni eppen..
az hogy nekem mennyit er meg azt meg hagy dontsem mar el en.. leirtam nekem mennyit er es ezekutan TE irtal ram 2 nap utan hogy akkor vigyem el!!! :U
ennyi erovel te is ezen problemaztal.. ja es irod hogy nem a penz miatt adod el hanem mert kell a hely, de aztan aki jon vki aki elviszi 500Ft-al tobbert es mar arra nem veszed a faradtsagot hogy esetleg elotte szolj nekem,hatha meg annyit is meger nekem a szarod...
azt is mondtam hogy van egy masik cucc amit elhozhatok de akkor elhozom ezt mert ez kozelebb is lenne.. ergo ezt is jol tudtad. :W
ahogy mondtam .. 500Ft-t ert a szavahihetoseged! es hidd el en se ma kezdtem itt de meg nem volt ra pelda hogy ha valakivel leegyeztettem mindent akkor 500Ft-t miatt egy szo nelkul eladjam anelkul hogy legalabb elotte egyeztessek vele ha tudok...
(ja es egy hasonlo esetben te lennel a legjobban felhaborodva ha veled tortenne)

MINDEGY reszemrol befejeztem .. aki olvassa itt ugyis meglesz ezutan a sajat velemenye... :K

MEGBIZHATATLAN vagy ezert maximalisan jar neked egy FEKETE!!

(#13006) #50552832 válasza Gdfath3r (#12996) üzenetére


#50552832
törölt tag

:))

[ Szerkesztve ]

(#13007) djculture válasza Gdfath3r (#12981) üzenetére


djculture
félisten

Ha egyszer fogóval lecsípte a hűtést tartó csavarokat onnantól szerintem teljesen mindegy hogy húzva volt vagy nem a kártya az adott pillanatban.Az giga kókányolásnak minősül és nem te vagy a hunyó.
A korrekt hozzáállás az hogy amíg ki nem próbálom a kártyát nem kókányolok bele semmit mert addig él a megalkudott gari és az eladó tulajdona a kari.Volt már nekem is hogy rosszat küldtek,szóltam hogy rossz mi legyen vele de nem kezdtem el szétbarmolni a hűtést rajta.

[ Szerkesztve ]

(#13008) Szentes válasza djculture (#13007) üzenetére


Szentes
tag

Én is így tettem, az eladó közölte mit csináljak, az ő elmondása szerint jártam el, amit ő elfelejt közölni, csak a saját szemszögéből írta le.

Lecsípés - Az anya fölött csíptem el, mert egy belebarbolt, 1cm körüli csavar volt belerakva (minek utána néztem és a gyár nem rak ilyen hosszú csavart a packba) minek következtében az ellenkező oldalon a gyári Fujitsu-Siemens gép hűtő burkolata miatt nem lehetett belerakni a gépbe.

(#13009) Gdfath3r válasza Szentes (#13008) üzenetére


Gdfath3r
tag

Én azt mondtam hogy lazitsd meg az alsó 4 csavart, és ovatosan huzd ki a heatpipe-ot, probáld meg ugy, hogy kizárolag a csak nagy fekete hütésborda van rajta. Egy szoval nem mondtam hogy utánna furmarkold. Továbbiakban, hogy mi történt csak a te elmondásodra tudok hagyatkozni. Ott volt a lányod gépe, ami ugyancsak AGP-s, és szétszedés nélkül lehetett volna tesztelni...utánna meg ha nagyon nem fér bele a kártya a Siemens-be akkor vagy elcserélitek a 2 kártyát, vagy egyszerüen nem nyulsz hozzá és visszaküldöd. Az lett volna a korrekt hozzáállás ami én is megértek és elfogadok...

Hivhato vagyok Viberen

(#13010) Szentes válasza Gdfath3r (#13009) üzenetére


Szentes
tag

Én is pontosan azt kapom amire számítottam. Csak vádaskodsz és te nem ismered el a hibádat. Kicsit olvasd már el a hozzászólásaidat....ha figyelmesebben megnézed, a saját soraid között ott vannak az ellentmondások.
Jól jött volna egy vidéki tudatlan, hogy becsapd egy kis pénzel ugye? De hát te mondtad, minden pénz számít. Az lehet de nem így!
A kártyát nem láttam működni a vásárlás előtt, így csak az elmondásodra hagyatkozhattam ami ezek szerint csak egy mese volt.
Megakartál szabadulni egy hibás kártyától akire próbáltál egy pali madarat találni de nem jött össze. Olyan hazugságokat próbálsz itt leírni, aminek semmi alapja sincs! Még, hogy mozgott a blokk rajta...? Senki nem nyúlt hozzá és ezt te pontosan tudod! Itt meg leírod nagy ártatlanul, hogy a csúnya rossz bácsi tönkre tette a kártyádat, de mind ketten pontosan tudjuk az igazságot.
Beakartál csapni, pontosabban egy 9 éves gyereket minden lelkifurdalás nélkül és ez nem jött össze! Adtál cserébe egy 7600GS kártyát ami kicsit gyengébb mint amit először küldtél, elfogadtuk és nem a pénzt követeltük vissza. Ha én lettem volna a hunyó nem a pénzhez ragaszkodtam volna inkább és nem egy gyengébb kártyához?
Mivel az igazságot mind ketten tudjuk, így nem vagyok hajlandó vitatkozni a továbbiakban egy olyan emberrel, aki először becsap, majd a nyájas hazugságaival magát próbálja fényezni itt a fórumon.
Részemről a téma befejezve, sikerült alátámasztanod annak megállapítását, hogy veled és a hozzád hasonlók miatt "hígult" fel ez a jó kis oldal közössége.
Az utolsó hozzászólásomkor itt áll az apuka akinek a gépébe lett volna a kártya, aki személyesen élte meg a csalódást, mert bár a telefonbeszélgetéseket nem hallotta, de minden mozzanatnál jelen volt és keserűen állapította meg, hogy soha többé nem vesz semmit az Interneten keresztül, mert nem akar így járni.
Most már csak az lesz a szép, ha az is kiderül, hogy te hibásan vetted a kártyát és így próbáltad meg eladni. Több Linuxos és Mac oldalon ugyanis panaszkodik egy felhasználó az X800GTO kártyájára és annak módolását próbálja kihúzni a fórumozókból és ez nem sokkal az eladásod előtt történt. Keress rá, magad is meglepődsz mi mindent rejt az Internet csodája.
Na minden jót, de csak annyit, amennyit TE adtál másoknak is!

[ Szerkesztve ]

(#13011) Gdfath3r válasza Szentes (#13010) üzenetére


Gdfath3r
tag

Igy van, nem is kell tovább ragozni, mert az igazságot te tudod, és föleg a video amit átpasszoltál elég sokatmondó. Nem értem hogy miért lennék én a csaló, amikor én vagyok 1 kártyával rövidebb. Azt hiszed olyan jó üzlet volt számomra ez az egéssz? Ha nem gányolod meg a kártyát, akkor visszakaptad volna a pénzed, mert erröl szol a gari.

Hivhato vagyok Viberen

(#13012) Csipisz


Csipisz
tag

Szeretném visszavonni a feketepontot [link].
Azóta megérkezett az utalás. Rendeződtek a félreértések. :K

XCapitol

(#13013) Stirlitz válasza yolan (#12995) üzenetére


Stirlitz
senior tag

Megerősítve, a ccc csak külön kérésre növeli az órajeleket, azt magától sosem fogja növelni. Ugyanakkor a lecsípős dolog is fain. Jól egymásra találtatok. :( (Szentesi és Gdfath3r)

[ Szerkesztve ]

(#13014) Gdfath3r válasza Stirlitz (#13013) üzenetére


Gdfath3r
tag

Köszi a választ. :R

Hivhato vagyok Viberen

(#13015) oldsaman


oldsaman
tag

[trueflash] Egy fekete pontot kérnék tápegység átverés okán . táp P4-es táp helyett P3-ast kaptam , +4-es csati nélkül . Nem az ár miatt , hanem egy nagyon jó havernak ment tönkre a tápja , ki akartam cserélni , de így me, jön össze ! Itt meg PC boltban sincs táp :W Nem egy 10 éves suhanc , aki nem tudja mi a különbség a P3 és P4 között .

[ Szerkesztve ]

Buga Jakab 0631-316-46-56

(#13016) radírfej


radírfej
senior tag

na, akkor elfogyott a türelmem.

emlékeztetőül

még mindig várom a harmadik, mindössze 2990.- Ft-os részletet.

az első kettőt valahogy sikerült kiimátkoznom, de most már elfogyott a türelmem.

8 nap fizetési haáriő helyett már túl vagyunk a 80.-on. én úgy érzem a tömérdek privát, plusz telefonálgatások miatt, hogy kár ért mindenképpen.

így kérek egy baromi nagy fekete pontot rome75 fórumtársnak!

(ha átutalja, akkor is jogosnak érzem a feketetét. nem tartja magát az aláírt vállalásához, sőt újabbakat tesz telefonon, amit hónapokig nem tart be, stb, stb.)

[ Szerkesztve ]

Másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.

(#13017) amerigo


amerigo
aktív tag

Nem egy régi ismerős?
Vagy csak szerencsétlen felhasználónév választás?
Akik évek óta figyelemmel kisérik a topicot tudják miről (kiről) vah szó.

[ Szerkesztve ]

(#13018) Dodder válasza oldsaman (#13015) üzenetére


Dodder
tag

A hirdetésben szerepel,hogy nincs rajt +4-es csati. És azt is irja,hogy szerinte p3-as géphez való. Akkor is oda volt irva mikor megvetted? lehet véletlenül átsiklottál ezen mondat felett?

Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.

(#13019) Silent77 válasza Dodder (#13018) üzenetére


Silent77
veterán

Olvasd el az áthúzott részt is, ott van benne, hogy azon van p4 csati. ;)

oldsaman: Ha nincs más megoldás, a régi tápról vágjátok le a +4 csatit, és kössétek rá arra tápra, én sokat így oldottam meg.

[ Szerkesztve ]

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#13020) modern


modern
aktív tag

Kérnék egy feketét én is [bigkocka]-nak
[Ebből] a konfigból cserültük a következőket:
alaplap+proci+ram+cpu hűtő+vga+táp, az övére ami amd phenom 2 és 3870x2..
Eddig rendben is volt feljött szegedről csömörre h megtörténjen a csere, neki rá kellett volna fizetnie 15000-ret, mert ennyivel került több az én i5-ösöm.

Nem tudta levenni a pénzt a kártyájáról és úgy beszéltük meg h ma reggel elutalja a pénzt nekem a bankszámlámra.
Hát ez nem történt meg.
Ma reggel írta nekem h az i5-ös proci csak 1.2ghz-en fut(nem értettem h ez mitől lehet, mondtam neki h nézze meg a bios-ban a cpu frekvenciát, hátha az a gond)..
Utána rákérdeztem a pénzre h mikor utal, nah innentől nem jött válasz.

Nagyon szépen megkérném a kedves ph-s tagod h sűrgősen utalja el nekem azt a pénzt.
Jah és a másik h az adatlapjáról egyből levette a teljes nevét és a telszámát is, illetve megváltoztatta az email címét is.

Ez aztán a korrektség mit ne mondjak, már bánom h belementem ebbe az egészbe.

Mobilon hamarabb elérsz: 30/563-1783

(#13021) zsoleer


zsoleer
senior tag

Csak szólni szeretnék amit hogy milyen szánalmas undoritó emberek vannak már a itt a PH-n meg lett beszélve kedves [anatomy] nevü felhasználoval egy samsung i8320 telefon vétel mondta ma jön fel kedden este és tuti megveszi vártam a hivást irtam is neki tegnap este de nem válaszolt pedig fennt volt de természetesen nem hivot hogy átvenné a telefon és 2 vevöt küldtem el miatta vigyázatok vele megbizhatatlan!!

(#13022) shteer válasza Stirlitz (#13013) üzenetére


shteer
titán

10.7 bekapcsolta nálam default

..szerintem jónak tűnik

(#13023) spieler


spieler
csendes tag

Csak nem hagy nyugodni a dolog, ezért szóvá teszem...

Cors-tól vásároltam ezt a csodamasinát. A vásárlást megelőző privát üzenetekben egyértelműen rákérdeztem a készülék esztétikai állapotára illetve arra, hogy az alaplapon kívül minden részegysége hibátlan-e a gépnek. Válaszát idézve a masina "csilli-villi" állapotú, és "semmi gond sincs vele". Megállapodtunk egy 30eFt-os árban, amiben a postaköltség is benne foglaltatik. Másnap reggel 6-kor privát üzenetben felajánlotta, hogy mivel éppen úgyis Pestre indul, ezért elhozza magával, és személyesen adja át. Leírta a telefonszámát. Egy órával később ismét újabb üzenetben "hívj, visszahívlak" érkezett. Dél körül olvastam az üzeneteimet, felhívtam, megbeszéltük hogy amint végez a dolgaival Budaörsön, elkocsikázik a géppel hozzám, Pilisvörösvárra. Személyesen elmondta, hogy a készülékkel átverték, hibátlan állapotban vásárolta, de a készülék 15 percnyi használat után elhalálozott. A "csilli-villi" állapot nem állta meg a helyét, a kijelző a gyári helyett láthatóan mattra volt cserélve, illetve a dvd író sem volt gyári. Ezektől függetlenül nem léptem vissza, ha már vette a fáradságot, hogy házhoz hozza. És itt követtem el a hibát. A gép alaplapja mechanikailag volt megsérülve, a merevlemezét a HD Sentinel azonnal cserélendőnek értékelte, a kijelző hibás volt, ami a hátuljára alkoholos filccel rá is volt írva, a dvd író pedig nagy nehezen ugyan olvassa még a dvd-ket is, de a rajta éktelenkedő "OK" felirat ellenére írni már képtelen. Szóval egy válogatott hulladékokból összetákolt romhalmazt kaptam, amiből alkatrészenként kiárulva sem tudom visszanyerni a rááldozott összeg felét. Ha postán kapom, akkor most nyugodtabb szívvel írnám mindezt, mert így én is hibáztam, amikor a látottak ellenére átvettem. A vásárlás előtt nem volt lehetőségem minden darabját lepróbálni, így csak az állítására tudtam hagyatkozni, miszerint csak alaplaphibás. A vásárlást követő napon megírtam neki a problémámat. Nem kértem, és nem is követeltem semmit. Egy sajnálkozó válasz pedig nem is került volna semmibe. De mivel még ezt sem kaptam, és a "ha engem átvertek, akkor majd én is jól átverek valakit" hozzáállást nem tudom elfogadni, ezért indokoltnak érzek egy negatív minősítést még akkor is, ha esetleg nem tudott a gép egyéb hibáiról. Részemről ennyi, túltettem magam a dolgon.

(#13024) Stirlitz válasza shteer (#13022) üzenetére


Stirlitz
senior tag

És rögtön rá is kattintott az autotune gombra magától? Na ne........
(egyik felet sem áll szándékomban védeni, már írtam miért)

[ Szerkesztve ]

(#13025) dízelracer


dízelracer
senior tag

tomi.ttt felhasználónak kérnék egy fekete pontot ezért az üzletért.

A történet röviden: megegyeztem az illetővel, hogy 1:1 elcseréljük az én MPx200-am az ő LG Shine telefonjára. A csere rendben le is zajlott ám kézhezvétel után szembesültem azzal, hogy a telefon amit küldött sajnos közel sem tökéletes. A mikrofonja enyhén visszhangzik/recseg ez még elviselhető lenne de összecsukáskor 10ből 2-3x random módon kikapcsolgat illetve a tök üres telefonnak (a gyáriakon kívül se rátöltött háttérkép, se videó, se mp3, se fényképek, semmi!) rogyásig "teli van" a 45MB memóriája. Ezekről természetesen előzőleg hallgatott. Használt mobilos ismerős szerint ez az utólagos kontár függetlenítés eredménye illetve lehet memóriahiba is. Mikor ezt szóvá tettem annyi volt a válasza, hogy ő megszívta az én telefonommal mert mikor elment kutyázni elkapta egy vihar és beázott a telefon ami azóta hívás indításkor lefagy. Mondtam, hogy ez sajnos az ő hibája nem tudok vele mit tenni és találjunk ki valamit mert használhatatlan telefont küldött és ez így számomra elfogadhatatlan. Állítása szerint nála ezek a hibák nem jelentkeztek de "majd kitalálunk valamit". Azóta lapít nem reagál a privátokra sem pedig sűrűn be van jelentkezve. Úgy gondolom lezártnak tekinti a dolgot. Ha a csomagküldést nem számolom akkor is hozzávetőlegesen 7000.- forintot buktam az üzleten mert ilyen hibákkal senki sem veszi meg, így maximum 1000.- forintért tudom eladni a mobilt alkatrésznek. Szóval mindenki csak saját felelősségre álljon le vele üzletelgetni. Véssetek be neki egy kurvanagy feketét. :(((

[ Szerkesztve ]

(#13026) mob_zzz


mob_zzz
aktív tag

KalozoneR nem jött el a megbeszélt találkozóra. Nem szólt arról, hogy közbejött volna valami, nem válaszolt sms-re és hívásra sem.

Miatta alakítottam át a délutáni programomat, így igazán kellemetlenül érintett a linksége.

Feketepont. :(

(#13027) Gdfath3r válasza Stirlitz (#13024) üzenetére


Gdfath3r
tag

Ebben e kérdésben nem tudok konkrétat, azért kértem a forumozok segitségét.
A Debreceni haveromnak is ATI kártyája van, és mondta, hogy tudtával sose engedélyezte az overdrive-t és alapbol ment. Ezért volt a felhivás.

Hivhato vagyok Viberen

(#13028) karesz86


karesz86
tag

jó napot mindenkinek szeretnék kérni egy óriási fekete pontot!!.. [ezért az üzletért] [laci921225] mert elküldtem a kártyát és azt álitja hogy a tápja nem birja!!.. tehetek én arol én a VGA ra atam a 3nap garit!! nem a tápra!!.. szerintem 8-10éves lehet nem ajánlom senkinek ezt az üzlet partnert :W Buta erőszakos :(

(#13029) Gdfath3r válasza karesz86 (#13028) üzenetére


Gdfath3r
tag

Hozza vissza neked. Ha van olyan állapotban amilyenben elküldted, add vissza neki a pénzt. Elvégre 3 nap probagari erröl szol, és jár neki.

De teszteld is le, nehogy ugy járj, ahogyan még sosem. Se pénzed, se kártyád.

[ Szerkesztve ]

Hivhato vagyok Viberen

(#13030) kulerr válasza Gdfath3r (#13029) üzenetére


kulerr
őstag

bocs h beleszólok...a próbagar nem arra szól h a konfigjának tetszik-e a HW vagy sem. A próbagar a termék épségére és a üzemszerű teljes értékű működésére szól. A vevőnek kellett volna erre gondolnia sztem. A többi megegyezés dolga véleményem szerint.

[ Szerkesztve ]

(#13031) modern válasza kulerr (#13030) üzenetére


modern
aktív tag

egyetértek, am meg kiv vagyok milyen tápja van ha nem bírja a 6600gt-t -.-

Mobilon hamarabb elérsz: 30/563-1783

(#13032) Gdfath3r válasza kulerr (#13030) üzenetére


Gdfath3r
tag

Az eladó jóindulatán mulik hogy elfogadja vagy sem a probagariba a visszacserét.
Amugy ugy van ahogyan mondod.

Hivhato vagyok Viberen

(#13033) Stimpy


Stimpy
aktív tag

Konkrét anyagi kár nem ért ugyan , de szeretnék egy fekete pontot elaller nevű felhasználónak. Laptop táskákat hírdet , nagyon kellemes áron , jelentkeztem is egyre. Megkért , hogy csörögjek , hogy tudjunk időpontot egyeztetni. Meg is beszéltük , hogy délután háromkor találkozunk a házuk előtt , pontosan érkeztem , csörögtem , hogy itt vagyok , azt mondta , hogy várjak tíz percet, még megebédel. Negyed óra elteltével meguntam a várakozást és elindultam, küldtem egy sms-t is neki , hogy léptem. Ezután próbált felhívni , de nem vettem fel , mert nem érdekelt mi a kifogás. Az , hogy egy találkozóról valaki késik az nem probléma , de hogy a ház ellőtt kelljen ácsingóznom , mert ebédel a megbeszélt időpontban , az kicsit dühítő. Stimpy

Tegnap beállított hozzám egy Tyrannosaurus Rex és Hamlet. Volt nagy dinóm-dánom!

(#13034) poffsoft


poffsoft
addikt

Konkrét anyagi kár nem ért, de egy komolytalan újoncot jelentenék be, vigyázzatok loli01 kollégával.
A hírdetés [link] volt.

Privben megegyeztünk, hogy küldi a lapot. Nos, azóta sem a lap nem érkezik, sem reakció az érdeklődéseimre (például, hogy miért zárta időközben a hirdetést).
Kicsit hantaboy is, szerintem fogalma sincs róla, hogy két kattintással meg lehet nézni, mikor volt bejelentkezve utoljára...
azt hiszem, ezzel a nickkel nem viszi már sokra...

[ Szerkesztve ]

(#13035) Daffni2 válasza Stimpy (#13033) üzenetére


Daffni2
addikt

Az , hogy egy találkozóról valaki késik az nem probléma ,

De bizony, az is probléma, legalább annyira mint ami Veled megesett.

A mobiltelefon korában nincs mentség a késésre, kiv. ha szól, hogy késni fog.

"Aki ad,az nyer"

(#13036) Stimpy válasza Daffni2 (#13035) üzenetére


Stimpy
aktív tag

Persze , én is úgy értettem , hogy szól , hogy késik x percet egy talalkozóról , nem húzom fel magam , velem is bármikor megeshet. De az , hogy a lakhelyére megyek megbeszélt időre és közli , hogy álljak a ház előtt , amég megebédel , az nem tetszik , pláne , hogy még aztán sem történt semmi. Ráadásul fix termék fix áron , kb egy percre kellett volna otthagyni a rántotthúst , lehozza a táskát , megnézem , hogy nem szakadt-e , kifizetem , pont....nem hűlt volna ki a kaja.

Tegnap beállított hozzám egy Tyrannosaurus Rex és Hamlet. Volt nagy dinóm-dánom!

(#13037) dízelracer válasza dízelracer (#13025) üzenetére


dízelracer
senior tag

[link] Ezt is most kell észrevennem ... :W

(#13038) LGA 911 válasza 5@$ (#12923) üzenetére


LGA 911
tag

Szeretném, ha részleteznéd, hogy mi sántít a story-val, ez egy fórum, ahova beszélgetni jövünk, ha szerinted nem pontosan írtam le azt, ami történt, akkor írd le, hogy szerinted hogy volt, de csak azért, hogy ellenkezz ne írj.
Vagy, ha nem sántít semmi, akkor írd be, hogy bocs, azóta megváltoztam.

Egyébként, sikerült megragadnod a lényeget, a két évet...

Hallgatlak.

[ Szerkesztve ]

(#13039) loli01 válasza poffsoft (#13034) üzenetére


loli01
csendes tag

elöször is nem vagyok hanta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!másodszor de szar

(#13040) 30z.Samu


30z.Samu
félisten

Sziasztok! Egy szèp nagy fekete pontot kèrnèk pisteke_23 neve mellè! Törtènt ugyanis, hogy èrdeklődött a meghìrdetett Fifa 10 játékomra. Megbeszéltük, hogy az Újpest-Városkapunál találkozunk. Én elmentem, de Ő nem volt ott. Próbáltam hívni, ki volt kapcsolva. Kb 20 perc várakozást követően elindultam hazafelé. Ráadásul nem is Pesten élek, így miatta elment erre a fél délutánom! :((
Nem kértem senkinek eddig feketét, de Ő megérdemli!

Sic Parvis Magna

(#13041) 30z.Samu


30z.Samu
félisten

Bocsi, pistike_23 a tag neve.

Sic Parvis Magna

(#13042) kaller1 válasza loli01 (#13039) üzenetére


kaller1
veterán

Ez elég gyengére sikerült magyarázat lett... :U

.::> <::.

(#13044) 30z.Samu válasza zsolesz010 (#13043) üzenetére


30z.Samu
félisten

Akkor viszont az esetem sem ér fekete pontot... :F :((
Minden esetre vigyázzatok ezzel a taggal!

[ Szerkesztve ]

Sic Parvis Magna

(#13045) Gardo


Gardo
tag

Kérnék egy nagy fekete pontot [jociky26] "fórumtársnak"!

Az illető valószínűleg CSALÓ! :((( Vigyázzatok vele!

Vásároltam tőle egy [HD5670] videokártyát, de egy "gagyi" X550 -et küldött helyette. Azóta nem tudom elérni, semmit sem tesz meg az ügy rendezése érdekében! A rendőrségen természetesen feljelentést teszek ellene!

Néhány valós/vélt adat róla:

Név: Varga József (msn -en még Gregus Olivér néven is fent van)
Cím: 2766 Tápiószele, Erika köz 2.
Szül. idő: 1984.01.22
Telefonszám: 06-20/257-5470
Bankszámla szám: 12027002-01209979-00100000 (Raiffaisen)
E-mail: uzletvilag@gmail.com, kever@freemail.hu
MSN: djjociky@hotmail.com, fear@windowslive.com

Kérem, aki már kapcsolatba került vele, vagy bármi információval rendelkezik még róla, írjon PÜ -t, vagy emailt! Köszönöm!

Annyi vagy, amennyit a szavad ér.

(#13046) Tottika


Tottika
tag

Sziasztok!Feketét érne de mivel meg nem károsított,de 2hetet elszórakázott velem ezért csak figyelmeztetek mindenkit vigyázzatok vele nagy hantás:
szivacsrobi

T0ДTI™ - ★http://audi100.blog.hu★http://mdream.web44.net★www.landmrally.ini.hu★

(#13047) djfor92


djfor92
csendes tag

Sziasztok!
Én három nevet említenék, akikkel jó, ha vigyáz az ember, mert simán átvernek.
Első: Toxic
Megígérte, elküld egy memóriakártyát, ez volt körülbelül 1 hónapja....Azóta semmi, bár anyagi kár nem ért, de szükségem lett volna a kártyára; hát tőle aztán ne várjatok semmit.
Második: zombinyul
Jelentkezett egy hirdetésemre, hogy elcserélném-e vele a telefonomat. Hosszú (kb.85 levél) levelezés után megegyeztünk, hogy nincs posta, személyes átvét lesz az általa említett Cegléd - Monor szakaszon, Cegléden. Bár rokonaink laknak ott, volt hova menni, de az a 135 km nem semmi, úgy, hogy két telefonbeszélgetés után nem volt képes eljönni a vasútállomásra, nem üzent, hogy nem jön, levelet nem írt itt sem, az állítólagos barátnője fedezte egyetlen privi alkalmával. Ígérte a másnapot, abból sem lett semmi. Már ekkor gondoltuk, hogy hagyni kell... Nem lett volna semmi, ha megírja, hogy mégsem kell neki a teló. Vigyázat! R*hadt korrektnek tartja magát!!!
Harmadik: vdany09
Egy számítógépet üzleteltünk vele, ami itt a hirdetésben totálisan megérte az árát. "Apróbb" eltérések voltak a hirdetés és a valóság között: nem dual processzor volt a gépben, a tápegység kisebb volt, mint az oldalon leírtakban, a meghajtó márkájának köze nem volt a hirdetéshez. Emlékezetből írta-állította ő. Ígért garancialeveleket, bár a gép nem az övé, elküldeti ismerősével. Azóta is érkezik a posta...
Hát röviden ennyi.
Óvatosan velük!

(#13048) djfor92


djfor92
csendes tag

vdany09: http://hardverapro.hu/tag/vdany09.html
zombinyul: http://hardverapro.hu/tag/zombinyul.html
toxic: http://hardverapro.hu/tag/toxic.html

(#13049) zombinyul válasza djfor92 (#13047) üzenetére


zombinyul
addikt

Azt hiszem,még nem ismered a körülményeket,kár ítélkezni.Meg volt a magam oka,hogy nem tudtam menni.És igen,az "állítólagos" barátnőm írt,mert megkértem,figyelje az üzeneteimet.Azt hiszem megírta mi a helyzet,de nem baj.Nem korrektnek tartom magam,az is vagyok,a legapróbb hibákat is ecseteltem neked,rossz minősítést átverésről,vagy bármiről velem kapcsolatban nem találsz:)
Ugyhogy inkább veled kell vigyázni,nagyon elkapkodod az ítéleteidet,kíváncsi vagyok,a másik 2 ember is tényleg úgy "ártott"-e neked,mint ahogyan leírtad:)
Kicsit ki kellene tapasztalnod a hardverapro.hu-t:)

Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB

(#13050) djfor92 válasza zombinyul (#13049) üzenetére


djfor92
csendes tag

Nem te vártál fél órát a vasútnál, nem is te hívtál fel, hogy nem jössz, hanem mi kérdeztünk rá.Ekkor is csak másodjára, mert elsőnek ránkcsaptad a telefont. Nem írtál, hogy nem tudsz jönni, sem barátnőd nem írt, hogy nem tudsz jönni. Tudtad a számomat is, nem voltál képes szólni. Ha meggondoltad magad, szólhattál volna, és akkor nem megyünk ki. És nincs ez az egész. Aki korrektül intézi a dolgait, az nem csinál ilyet. Ha meg mással cserélted el, megírhattad volna. Így még ott Cegléden sem mertem bevinni egy mobiloshoz sem a telót, mert azt beszétük meg, másnap találkozunk! Ettől függetlenül tojtál a fejünkre. Ha most ide nem írtam volna, valószínűleg te sem írtál volna nekünk privit.
Vagy esetleg hazudok???
Amúgy meg velünk nem kell vigyázni, igaz még újonc vagyok, de az eddig lebonyolított többi üzletemmel sem volt gond. Szerinted felírnék ide hazugságot a "a másik 2 emberrel" kapcsolatban, akik "talán nem is ártottak nekem"?!
Egyébként is, hozzájuk semmi közöd, nem kell őket védelembe venni. És mostmár remélem hozzánk sem lesz.
Ez az oldal azért van, hogy felírjuk a sérelmeket. Megtettem, mert úgy éreztem, sérelem ért. Az, hogy neked 10-11 pozitív értékelésed van, nekem ezentúl semmit sem jelent. Ezek után ez csak neked értékes...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.