Hirdetés

2024. május 31., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2501) ktg3 válasza Arnold2 (#2500) üzenetére


ktg3
őstag

kapsz 1 evelin fajta pofont az mindjárt helyberak reset gyanánt:DDD
leszállsz a székről...
mondjuk azt lehet h nem neked kéne kapnod :B
egyébként dehogy fogtam fel...
még a laci06nál képben voltam speed irománya okés onnantól kész csak annyi h minenki földbe tiporja ...
nem vágom a témát de valsz jogosan.. azért ennyien nem tévedhetnek
legalábbis kicsi a valószínűsége..
nameg ők megbízhatóbbak meg nem 14 évesek..

(#2502) Szten Márs


Szten Márs
nagyúr

Emberek, könnyezve röhögök... elnézést az offért, de ezt muszáj volt megosztanom :DDD

(#2503) magi20


magi20
senior tag

ADjunk neki anált,van 1-2 bakfarkó néger haverom.....szappanos story?

:C :C :C
többet nem üzletelne így.

Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat

(#2504) udi


udi
őstag

gyerekek ez beszarás lett :C
hihetetlen,nyitott szájjal olvastam esküszöm.....
ebből filmet kéne forgatni :C
(se djtomit se mást nem akarok ezzel megbántani de tényleg eszméletlen ami itt folyik :DDD )

Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749

(#2505) udi


udi
őstag

Az IZAURA 326.epizódját látták emberek,most pedig reklám következik :C :C

Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749

(#2506) DigitXT válasza Speed® (#2356) üzenetére


DigitXT
félisten

Az ilyen embert miért nem lehet bannolni?:O

(#2507) Tottika


Tottika
tag

Szmolcsi

Sokmindent üzleteltünk már de mindig korrekt volt mindenkivel épp tegnap hoztam egy ramot látatlanba,komplett gépeket is hoztam már el tőle és mindig minden tökéletes volt.Szóval Old azért kicsit durván fogalmaztál és nem kéne egy hülyeség miatt úgy leírnod Szmolcsit.Ivott...hát te is szoktál úgy hallottam:))Mindenki másképp viselkedik alkohol befolyása alatt:)Nem az a 2000Ft-os srác akit annyira érdekelne az pénz,ez is tény!Kicsit hangulatember,de szerintem aki üzletelt vele még nem panaszkodott.
Végülis ennyit akartam.

Üdv!

T0ДTI™ - ★http://audi100.blog.hu★http://mdream.web44.net★www.landmrally.ini.hu★

(#2508) Skipper válasza Balupapa (#2427) üzenetére


Skipper
tag

Üdvözlet!

Kezdjük az elején: sajnos Radeon nem a valóságot állítja, és innentől kezdve nincs is miről beszélnünk sajnos.
A történet: igen, érdekeltek a RAM-jai, adott is nekem ajánlatot, melyben meg is egyeztünk (a ráfizetés összegét illetően). DE! Én kikötöttem, hogy a saját gépemben szeretném kipróbálni, hogy valóban megfelelően muzsikálnak-e, mivel a memóriavásárlás igen kényes dolog. Erre ő rábólintott, sőt, meg is kérdezte MSN-en, milyen alaplap van a gépemben. Ekkor megegyeztünk abban, hogy szerdán elhozza a Nyugatihoz, hogy én majd ki tudjam próbálni a RAM-okat, hogy valóban igényt tartok-e rájuk.
Erre Radeon tegnap becsörtet a boltba, és odakeni az orrom elé a RAM-okat, hogy van öt percem kipróbálni. Erre én mondom neki, hogy az év 365 napjából kb. nullán van a melóhelyen a gépem, ezért csak otthon tudom kipróbálni. Erre ő dühösen: felejtsük el egymást.. stb. Ez történt.
Véleményem szerint félreértésről lehet szó. Arra nem emlékszem, hoyg beszélgetéseink alkalmával elhangzott-e az a két szó, hogy "otthon" vagy "hazavinni", de akinek az IQ-ja 50 felett van, az gyaníthatja, hogy az emberek többsége a saját gépét otthon tartja.
Erről ennyit. Sajnálom, hogy Radeon napja nem úgy sikerült, ahogy azt ő tervezte, valóban, utazott fölöslegesen fél órát.
Nekem Radeon egy szóval sem említette, hogy hozzam be a RAM-jaimat és a pénzt, pláne azt nem, hogy akkor ő így gép nélkül marad.
Az is nyilvánvaló, hogy én a Mushkinokat a mostani A-DATA-kkal szerettem volna összevetni.
Viszont az alaptalan vádaskodást és a nevem mocskolását nem tűröm, ha nem kér bocsánatot nyilvánosa és folytatja ezirányú ténykedését, sajnos kénytelen leszek lépéseket tenni ez ügyben...

Ezúton szeretném kérni az illetékesektől, hogy a mínuszt minél hamarabb töröljék tőlem, és ne adjanak hitelt egy indulatból író őszintétlen egyénnek. Köszönöm

(#2509) Skipper válasza Ősember (#2433) üzenetére


Skipper
tag

Ősember: várom a bocsánatkérésed...
Mielőtt leparasztozol vkit, nézz már utána a dolgoknak. Köszi

(#2510) Lortech válasza Skipper (#2508) üzenetére


Lortech
addikt

Én ugyan csekély mértékben, de 50 IQ felett leledzem, de ha a munkahelyedre - ami nem mellesleg egy számtechbolt (? ha jól jött le) - hívsz, egy ram átadására, mert tesztelni szeretnéd, akkor nem azt feltételezem, hogy haza szeretnéd vinni. Főleg nem úgy, hogy én adok neked egy ramot, te meg a nagy semmit, aztán majd ha megfelel a ram, akkor újra "házhozmegyek", hogy ideadd az ellenértéket.
Balupapa írásában nem találtam utalást arra, hogy azt beszéltétek volna meg, hogy elviszi neked a munkahelyedre a ramot azért, hogy nagy kegyesen átvedd és leteszteld majd valamikor otthon, és közben neki semmi nincs a kezében x idejig. Ezt az igényedet szerintem pontosan tisztázni kellett volna még a találkozó előtt, mert nem ez a szokványos menete egy tesztelésnek, és ebben úgy érzem te vagy inkább a hibás, nem az eladó. Véleményem szerint elkerülhető lett volna ez az egész félreértés.

Idézet Balupapától:
Természetesen mondtam, hogy semmi akadálya és hogy vigyem be a ramokat a hardwareOC üzletébe, hogy kiprobálhassa és hogy igyekezzek suli után mert 3ig van bent és elöbb érjek oda, hogy letudja tesztelni, mert nem szeretne tovább bent lenni.
Valaki ferdít a tényeken (lehetséges, hogy félreértésből), mert itt egyértelműen azt sugallja, hogy az üzletben akartad kipróbálni.

Nekem Radeon egy szóval sem említette, hogy hozzam be a RAM-jaimat és a pénzt, pláne azt nem, hogy akkor ő így gép nélkül marad.
Ez is furcsa. Miért kellett volna említenie? Ha venni, cserélni akarsz valamit akkor figyelmeztetni kell, hogy ugyan az ellenértéket hozd már? Persze, nem korrekt összehasonlítás, mert te még csak tesztelésnél jártál. Félreértések sora.

Thank you to god for making me an atheist

(#2511) Picco válasza Skipper (#2508) üzenetére


Picco
addikt

ezirányú ténykedését, sajnos kénytelen leszek lépéseket tenni ez ügyben...

milyen lepeseket szeretnel tenni? akarsz beszelni rola? :DDD

mod: szepjoreggelt mindenkinek :)

[ Szerkesztve ]

**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo

(#2512) Skipper válasza Lortech (#2510) üzenetére


Skipper
tag

A kutya itt van elásva: a Nyugatinál található Posta elé szerveztük le a talit. Erre pár perccel 3 előtt hívta Balupapa a boltot, hoyg mindjárt itt van. Senki nem invitálta őt a boltba, és nem is volt erről szó ;)

(#2513) Tottika válasza Picco (#2511) üzenetére


Tottika
tag

:DDD

T0ДTI™ - ★http://audi100.blog.hu★http://mdream.web44.net★www.landmrally.ini.hu★

(#2514) Lortech válasza Skipper (#2512) üzenetére


Lortech
addikt

Fórumon abból tudunk véleményt alkotni, amit leírtok. Ő ezt írta, te meg nem cáfoltad, csak most.
Szerintem nem jár ezért feketepont (ez az én különbejáratú véleményem, nem utalás a pontozó oldal készítője felé) , de máskor jobban tisztázni kéne az üzlet menetét a félreértések elkerülése végett. (Tudom, nem kértél tanácsot.)

Djtoomi:
Nem jól veszi ki magát, hogy egy bocsánatkérést hazugságokkal (urambocsá, megkockáztatom) tűzdelsz meg. Vagy inkább fordítva, hazugságokat bocsánatkéréssel, az talán jobban érzékelteti az arányokat.

[ Szerkesztve ]

Thank you to god for making me an atheist

(#2515) Skipper válasza Lortech (#2514) üzenetére


Skipper
tag

A feketepontot már valaki beírta nekem, és nem tudom, miért.
Csak most cáfoltam: bármily hihetetlen, van olyan is, aki nem lóg egész nap a neten...

(#2516) Lortech válasza Skipper (#2515) üzenetére


Lortech
addikt

A "mostot" a #2512-re értettem, nem a #2508-ra. Nem tudom, hogy ezen összefüggés tettenérése megy-e 50-es IQ körül :) . A félreértésedből adódó piszkálódást mindenesetre nem kommentálnám.

szerk: ja, és #2510: idejig -> ideig, pillanatnyi elmezavar.

[ Szerkesztve ]

Thank you to god for making me an atheist

(#2517) Skipper


Skipper
tag

Ne haragudj, nem volt szándékomban piszkálódni.

(#2518) greatchaos válasza Skipper (#2515) üzenetére


greatchaos
addikt

töröltem

(#2519) _Yvorl_ válasza Skipper (#2517) üzenetére


_Yvorl_
tag

Azért ezt sose értettem. Lehet minden ben igazad van, de akkor is a mai világban mikor emberek 10 forintért adják el az anyukájukat, akkor emberek minden biztositék nélkül teljesen természetesnek gondolják, hogy bármit is odaadbnak nekik napokra hetekre hónapokra. Kipróbálni természetesen lehet de együtt. Én rengeteg dolgot adtam már el illetve vettem is apróneten ebayen vaterrán, de valahogy ez soha fel sem merült se bennem se a másik félben, hogy habisztire adjunk át valamit a másik félnek. Itt olyan megdöbbenéssel olvasom mikor emberek előre elküldik a ramot vga-t laptopot és aztán meg csodálkoznak, hogy átverték őket. Ez szerintem egy olyan nagyfoku naivitás, hogy az már fáj. ÉS a másik oldalról nézve nem is azt mondom, hogy megérdemlik, de azért nagyban ők is benne vannak hogy átverik őket, mert alkalmat adnak rá. Volt itt olyan srác is akit ismerek aki 200 ezres laptopot küldött el kamufutárral amit a vevő küldött az ismeretlenbe minden pénz nélkül arra fel hogy majd a vevő futárfordultával vissazküldi a pénzt. Aztán mi lett belőle na mi lehet találgatni se laptop se vevő se futár. Szóval egyszerüen nem értem ezt az egeszet és ledöbbenek mindig. De hat ez van akinek ez jó és hianyzik az izgalom az életéből ám tegye.

You can't teach new tricks to an old GOD!

(#2520) Tottika válasza _Yvorl_ (#2519) üzenetére


Tottika
tag

Üdv!
Annyit szólnék az írásodhoz(amivel egyetértek részben)hogy most gondold csak el mi lenne ha senki se utalna vagy küldene előre??Nem nagyon mozogna az internetes biznisz.Én is Vaterázok,teszveszezek,de általában előre kérem az utalást ha eladok valamit.Viszont ott azért jobban ellenőrizhető az eladó vagy vevő,mint itt..Erre kellene már valamit kitalálni,mert nem akarok nevet mondani,de ph tag -al is fürödtem már itt be 2vel is!Olvasom ezt a 14éves srácot is aki azt hiszem tag itt és milyen bonyodalmakat csinált..Eleve nehéz kiszűrni ki komoly és komolytalan a korát meg lehetetlen.Mostanában akikkel beszélgetek és ,,régi motorosok" azt mondják inkább kevesebb üzletet kötnek itt,minthogy előre küldjenek bármit is!Ezzel egyetértek,de mégis ha senki nem küld semmit előre akkor ennek ilyen téren nem lesz jövője.Nem így van?

T0ДTI™ - ★http://audi100.blog.hu★http://mdream.web44.net★www.landmrally.ini.hu★

(#2521) juliabrilke válasza Speed® (#2356) üzenetére


juliabrilke
addikt

Hello!
Itt a topikban ítál djtoomi, hogy vigyázni kell vele. Ő ugye nem pctomi? Róla tudsz valamit?

[ Szerkesztve ]

(#2522) gardener válasza _Yvorl_ (#2519) üzenetére


gardener
senior tag

Nem bungee jumping-olhat mindenki, ha egy kis adrenalint akar. :DDD

Az előre utalás is egy mókás dolog a vevő oldaláról.

(#2523) Ősember válasza Skipper (#2509) üzenetére


Ősember
őstag

majd ha kiderül kinek a hibájábol ment el rossz irányba az üzlet akkor ;) na de akárhogy is volt hogy gondoltad, hogy majd cask ugy otthagyja neked a ramot semmi féle cserealap nélkül? :F

[ Szerkesztve ]

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#2524) _Yvorl_ válasza Tottika (#2520) üzenetére


_Yvorl_
tag

Vayg heyszinen fizetek vagy előre pénzt csak paypallal küldök ahol biztoitva vagyok, hogyha az elado meglepne a penzemmel visszakapom. illetve maximum iylen egy ket ezer forintos dolgokat vagyok hajlando elore utalni bankal ha nagyon kell nekem es ha bukom hat istenem benyelem de laptop arat nem utalnek latatlanba es laptopot s ekuldenek latatlanba ez az en velemenyem es ettol meg pl marha jol megy az ebay nem haldoklik az internetkereskedelem.

You can't teach new tricks to an old GOD!

(#2525) _Yvorl_ válasza gardener (#2522) üzenetére


_Yvorl_
tag

értem én de akkor is. és erre mondtam hogy paypal:) itthonis el kene terjednie minimumknet. es akkor no par kuldom elore a zsét

You can't teach new tricks to an old GOD!

(#2526) Tottika válasza _Yvorl_ (#2524) üzenetére


Tottika
tag

Jaja,csak itt még nincs elterjedve annyira,de a paypallal egyetértek,hallottam már róla(csupa jót) :C

T0ДTI™ - ★http://audi100.blog.hu★http://mdream.web44.net★www.landmrally.ini.hu★

(#2527) djtoomi válasza mandras81 (#2498) üzenetére


djtoomi
addikt

Csak ennyit írok:
Ő prokop tamás róbert
én prokop tamás péter
A számla nem az én nevemre jön,de mivel én használom a telefont,nekem kell kifizetnem...

Ja és nem vagyunk közel sem egy korosztály,én 15 vagyok,ő 29...

[ Szerkesztve ]

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#2528) Picco válasza djtoomi (#2527) üzenetére


Picco
addikt

figyi.

keresztnevetek nem egyezhet..de meg a berma (vagy mi) sem hinnem.
ez igy lehetetlen de mindjart megkerdezek valakit aki jaratos ebben a kedvedert, csak h ertelmesebben hazudhass kesobb :)
fejlesztelek majd es te leszel az ultimate atverogep :DDD

udv: Picco :P

**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo

(#2529) Skipper válasza _Yvorl_ (#2519) üzenetére


Skipper
tag

Tudod, lehet, csak magamból indultam ki...

(#2530) Skipper válasza Ősember (#2523) üzenetére


Skipper
tag

Szóval szerinted nyugodtan le lehet bárkit parasztozni?

(#2531) mandras81 válasza djtoomi (#2527) üzenetére


mandras81
senior tag

Talán esetleg úgy lenne lehetséges, ha ő Prokop Róbert Tamás lenne, te meg Prokop Péter Tamás, de ilyenről sem hallottam...

Ne haragudj, hogy kételkedem, de ilyen szerintem az Ablak Zsiráfban nincsen!

(#2532) _Yvorl_ válasza Skipper (#2529) üzenetére


_Yvorl_
tag

Lehet ez esetben le a kalappal de azert ketejeim vannak hogy te csak ugy otthagynal barmit egy ismeretlennel. De te tudod. Én például nem senkinél semmit. És nem azért mert magamból indulok ki és mindig mindenkit lehúzok. (ebayen is 100% os feedbackem van) de azert szerintem jo h aaz ember bizalmatlan abbol sose lehet baj kesobb meg nincs siras rivas

You can't teach new tricks to an old GOD!

(#2533) #72042496


#72042496
törölt tag

mrdan206

Kisebb értékről volt szó, ezért előre postáztam, mert azt írta, sürgős. Megkapta a küldeményt, ezt írta is, de az árát azóta sem fizette, nem is jelentkezett be a fórumra.

Megbízhatatlan tizenéves (anyuci intézi a banki ügyeket), a MyVip-en ment neki egy figyelmeztetés, amelynek hatására remélem ő is úgy gondolja, jobban jár, ha baromi gyorsan átutalja a pénzt. ;]

(#2534) Andrewhouse válasza #72042496 (#2533) üzenetére


Andrewhouse
aktív tag

Azt hitte meglóghat ? ;) ......Nehéz lessz

(#2535) Balupapa válasza Skipper (#2530) üzenetére


Balupapa
senior tag

Köszönöm mindenkinek aki mellém ált ez ügyben, jól esett :)

Skipper: Pontositsunk, ugy volt h kijösz elém a postára (utkozbe felhivsz h mikor érek oda ) hogy nekem ne keljen keresgélni, MIVEL NEM HIVTÁL, bátorkodtam bemenni a boltba.
Várom a lépéseid, ha gondolod eélőbe is megbeszélhetjük :R :))

És Ősemberről meg leszállni :(((

[ Szerkesztve ]

_-=*WheelWhores*=-_

(#2536) Balupapa


Balupapa
senior tag

tehát sztem a dolog mögött az van hogy vagy a géped felejtetted otthon, vagy időközben meggondoltad magad és eláltál az üzlettől ( lehet ezért nem hivtál ) ez meg megkérdőjelezi, hogy van-e gerinced. amugy sztem nem fekete pont kéne neked, vmi egész más ;]

[ Szerkesztve ]

_-=*WheelWhores*=-_

(#2537) Balupapa válasza greatchaos (#2518) üzenetére


Balupapa
senior tag

sztem elférne neki pár :B :R

_-=*WheelWhores*=-_

(#2538) #72042496 válasza Andrewhouse (#2534) üzenetére


#72042496
törölt tag

1000 forintról van szó, így elsősorban nem a pénz az, ami miatt pipa vagyok... gyorsan elküldtem neki amit kért, másnap ott volt nála, tényleg, siettem vele, úgy rendeztem a dolgokat, hogy ne legyen késés, még elsőbbségit is kértem a levélre.

Erre cseszik fizetni. Utálom ezt a mentalitást. :(

(#2539) _Yvorl_ válasza #72042496 (#2538) üzenetére


_Yvorl_
tag

Erre újfent csak azt tudom mondani idézve a nagyokat (aki előre postáz ismeretlenbe valamit az sikeres ember nem lehet.) Eszem megáll még mindig hogy mennyi láma van. Bocsánat a szoért de már nem tudom hogy kifejezni magam it a forumon sokan leirjak mi tortent es megis csinaljak emberek plane meg hogy ilyen buntethetetlen kiskoruakkal is az meg aztan a maxi sikertelenség ...

[ Szerkesztve ]

You can't teach new tricks to an old GOD!

(#2540) Skipper válasza Balupapa (#2536) üzenetére


Skipper
tag

Egy szóval sem beszéltünk arról, hogy bejössz a boltba :S
Azt beszéltük meg, hogy 3 körül érsz a Nyugatiba, te hívtad a boltot 5-10 perccel azelőtt. Mivel én 3-4 perc alatt kiérek a Postához, ezért nem hívtalak még addig, utána meg már felesleges lett volna .
Értsd már meg, hoyg eszem ágában sem volt a 25 kilós gépemet bárhová is elcipelni, nme is volt szó erről...
Részemről befejeztem az egészet, nem kívánok több energiát pazarolni erre...

(#2541) Balupapa válasza Skipper (#2540) üzenetére


Balupapa
senior tag

a hoc bolt szégyene vagy, ennyi...tipikus boltos. Mistralnál dolgoztál eddig? l

persze, lezárhatjuk, csak tájokaztatni akartam pár embert...

szal részemről is lezárható...a fekete pötyöt kéretik vissza irni :DDD

[ Szerkesztve ]

_-=*WheelWhores*=-_

(#2542) _Yvorl_ válasza Balupapa (#2541) üzenetére


_Yvorl_
tag

nem vagyok moderátor itt de szerintem azert ez sem stilus amit te muvelsz meg ha igazad is van akkor sem. persze csak szerintem majd az itteni modik eldontik

You can't teach new tricks to an old GOD!

(#2543) Gyuri27 válasza Balupapa (#2541) üzenetére


Gyuri27
félisten

Van erre egy totyik. [link] szerintem. Csak a tyotyikot felugyelő kollega élete van megnehezítve szvsz.

Amd - Radeon - Ryzen

(#2544) barbikenje válasza Oliverda (#2311) üzenetére


barbikenje
aktív tag

Ez úton is köszönöm...

Azt hiszem kicsit meghíztam... A múltkor a Balcsin a japán túristák ölre mentek miattam a green peace-esekkel... Az egyik csoport meg akart szigonyozni... a másik meg visszatuszkolni a vízbe...

(#2545) Balupapa


Balupapa
senior tag

sztem elég hülye dolog ha vki a monitorjával harcoskodik :P
amugy már lezártnak tekintjük az ügyet...

_-=*WheelWhores*=-_

(#2546) Speed® válasza juliabrilke (#2521) üzenetére


Speed®
HARDVERAPRÓD

Ha ifjabbik Prokop Tamás és gödöllői akkor menekülj :DDD Nem ismerem :U

Fejlemények:
Ma 13:48kor felhívott az idősebb Prokop Tamás. Rejtett számról. Elmondta, hogy az öccse panaszkodott az itt ért attrocitások miatt és feljött utánanézni. Majd miután olvasta a történteket, alapos fejtágítást tartott neki, minek eredményeképpen az öcsi távoltartja magát a PHtól, nem fog több galibát okozni. Ellenben jelezte szándékát a bátyó, hogy ő az üzletelgetést itt folytatná, ergó Gödöllőről Prokop Tamás nevű felhasználóra számítani lehet..

Észrevételeim:
Öcsi Tomi lentebb írta, bratyó 29 éves.
Bratyó Tomi beszédstílusa és hangszíne kísértetiesen hasonlított öcsiére, csak a mondanivaló tűnt valamivel megfontoltabbnak, érettebbnek.
Ezzel a jelenséggel viszont már találkoztam, éles elentéteket lehet felfedezni a valós ifj.Tomi és a djtoomi nickel élő emberke személyisége között.
A bratyó telóban kérdezés nélkül tért ki a laci06os ügyre és a Gavaldikos névazonosságos sztorira. Jelezte azt is, hogy djtoomi nem mondott igazat, mikor az utalásokról volt szó, ő intézett mindent egytől egyig. A sarazásért jól le lett ugatva.

Kérdéseim:
Nagyon hihetetlen ha azt mondom, nem veszem be ebben a formában?
Mindent elhiszek és alátámasztok kedves id. Prokop Tamás, de ehhez az kell, hogy személyesen találkozzunk és nálad legyen a személyid.
Mert jelenleg sajnos az a helyzet, hogy öcsi ügyködése nyomán bennem még mindig erős kételyek munkálkodnak a személyed létét illetően :U
A számomat tudod, Gödöllőn dolgozok (holnap utoljára idén), szóval ha alkalmat akarsz találni, megoldjuk. Ha nem élnél a lehetőséggel, engedd meg nekem, hogy az öcséd ép elmeállapotát megkérdőjelezzem, skizofrénia és kóros hazudozás erős harmóniája észlelhető.

(#2547) Szten Márs válasza Speed® (#2546) üzenetére


Szten Márs
nagyúr

Ezt a kérést a személyes találkozóra telefonban is felvetetted? Ha igen, akkor mi volt rá a válasz? Ha nem, akkor korántsem biztos, hogy erre bárminemű reakció fog születni részéről.

(#2548) I_Am válasza djtoomi (#2480) üzenetére


I_Am
veterán

Teljes testvérek vagytok, nem féltestvérek?

Mert ha nem féltestvérek akkor buktad a dumát, hogy mindketten Tamás keresztnevűek vagytok. Nem anyakönyvezhettek ugyanarra a keresztnévre.

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.

(#2549) Speed® válasza Szten Márs (#2547) üzenetére


Speed®
HARDVERAPRÓD

Nem tudtam felvetni mert éppen el voltam foglalva, hamar le kellett rakjam.
Ellenben Robi (id.P.T.) regisztrált és írt nekem, folyamatban van a "bizonyítás".
Megemlítettem neki, hogy ide is beírhatna, ha már végigolvas mindent :U

(#2550) Chaser válasza Speed® (#2546) üzenetére


Chaser
titán

Mi lesz még itt...:D :U

szerk: modik, ha a nick alapján találok infokat vkiről, azt közzé lehet itt tenni? igen, djtomikára gondolok

[ Szerkesztve ]

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.