Hirdetés
Aktív témák
-
Mr-Pamacs
senior tag
[OFF]Nekem van olyan aki lassan 4.hónapja küldi a pénzem (matrica),állítólag már kórházban is járt közben baleset miatt, meg nincs pénze,... Jan 14-ig kapott haladékot,eddig türelmes voltam, de már kezd elszakadni a cérna, aztán megy a neve (pontosabban az emilje,címe,neve) mindenhova h ne üzleteljenek vele. Nem sok pénzről van szó (2,5K),de akkor is,sőőőt, épp ezért küldheté mert nem hiszem h nem tud ki gazdálkodni 2,5K-t 4 hónap alatt.
greatchaos:
Egyébként a piros/fekete pontos rendszer átállás sztem nem nagy kunszt, nem kell mindig naprakésznek lenni, le kell "zárni" az adatbázist eddig, ez után pedig járna a szürke pont is.
És pl kereséskor így dobná ki a kapott eredményt:
"
XY-nak A pozitív értékelése van és B negativ értékelése a fórumon 2007.dec.25-ig.
XY-nak C pozitív értékelése van ,D szürke pontja és E negativ értékelése a fórumon a mai napig 2007.dec.25-ig.
Összesítve:
XY-nak A+C pozitív értékelése van ,D szürke pontja és B+E negativ értékelése a fórumon!
"
Vagy egyszerűen innentől kezdve vannak a szürke pontok, és ha egy nem teljesen fekete pont feketének lett bejegyezve eddig, akkor legalább vigyáznak kicsit az emberek a "fekete" pontosokkal.
[/OFF]
Szerk:miért nem műxik az OFF? Go hibabejelentő topic.[ Szerkesztve ]
-
Mr-Pamacs
senior tag
Nem tudom mit sír a szájuk sokaknak, nem került semmi anyagi hátrányukba h várni kell valakire vagy lemondják az üzletet az utolsó pillanatban és így nem lett alakatrészük (persze idegesítő, tudom). Én már a kezeimen meg sem tudnám számolni hány olyan ügyfelem volt/van aki "Hűű igen kell a festés x nap múlva jelentkezem addig rajzold meg a mintát." Megrajzolom (nem 2 perc, fél nap),mert nagyon sűrgős neki,"húú hát 1 hétig nem lesz a gépemnek teteje/oldala/telefonja és siessek vele" és ...? 4 hónapja várok h jelentkezzen(ek),de b.szik. Ha írok neki nem válaszol.
Kb 10 megrendelőből 1 ha visszaír h bocsi nem kell mert anyagi gondjaim lettek vagy talált más vagy meggondolta magát, ezt megértem ha időben szól, de aki arra fogja h nem jut el a postára (4. hónapja), meg korházban volt hónapokig (közben persze MSN-ezett, jó mostanság a korházi ellátás), meg b.szik fizetni lassan fél éve, meg a faxom tudja még mi, na ezeket nem.És ha tudnátok h ki(k) ez(ek) innen a fórumról meglepődnétek.[ Szerkesztve ]
-
Mr-Pamacs
senior tag
válasz #32577792 #2686 üzenetére
Az a baj hogy a tárgyaláls még hagyján de már mikor "dolgozol a rajzon egy fél napot" az már nem ugyan az a kategória.
"nem került semmi anyagi hátrányukba h várni kell valakire vagy lemondják az üzletet az utolsó pillanatban és így nem lett alakatrészük"--> ezt úgy értettem h nem telefonájgatja el a pénzét,utazik stb, figyelmetlenül olvastad.
És lemaradt a hszem végéről h tisztelet a kivételnek, ez tény. -
Mr-Pamacs
senior tag
válasz greatchaos #2687 üzenetére
Neked már közel sem az az eset áll fenn h nem került semilyen anyagi ráfordításodba. Engem addig nem nagyon érdekel amíg csak az időm rabolja, viszont mikor már szopok a rajzával és baszik visszajelezni na az már igen.
-
Mr-Pamacs
senior tag
válasz Ősember #2688 üzenetére
Sztem Te is félre értetted a hszem. Épp azért írtam mert zavar az h feleslegesen dolgozok,főleg ugy h utána azt se mondja h sorry.Főleg a sorry hiánya.
A listát majd össze szedem, mert át kell bogarászni pár msn naplót,de egy párat már fejből tudok:
Muréna (Ő nem ér el a postára különböző okok miatt aszem 4 hónapja, a rajza itt van a gépemen teljesen készen)
Cleinor (Megrajzoltam a cuccos, délutántól éjfélig aztán elkérte a rajzot, és pá-pá)Sajnos a többieknek valószínű csak emailjét tudnám mondani azzal meg nem sokra megy senki, sokan csak felvesznek MSN-en (meg se tudnák védeni magukat),így az nem mérvadó,mert állíthatnék akárkiről akármit.
Egyébként csak általánosságban beszéltem a dolgokról abban a hszemben, sorry ha valakit megbántottam vagy valami. Jah és a fentebb említett 2 srácnak ne adjatok semmit, többet ér a hírnevem. (ha van )
Jah és h pozítívat is adjak: Maxxter egyik legkomolyabb megrendelőm volt eddig. Nem kevés pénzt hagyott nálam a gokartjáért, igaz késett a cucc de nem az ő hibájából hanem a gyártó/beszállító miatt nem ért MO-ra. Fizetni is rendesen fizetett, tudta is h mit akar, ha változtatott időben szólt,szóval velem korrekt volt.
[ Szerkesztve ]
-
Mr-Pamacs
senior tag
Arra nem gondoltál h azért hív h lemondja a "rendelést" még időben? Még karácsonykor hogy nehogy feladd postán a 2 ünnep között mert mondjuk 24-én tudta meg h nem jön össze rá mondjuk a pénze? Meg mondta miért mondja le (családi ok) sztem még megérthető a dolog,erre Te "kiosztottad". Én felvettem volna a telót, ha nem este hív hanem mondjuk délután.De ha félre értettem amit írtál bocsi.
Én, ha meló ügyben keres valaki akkor beszélek vele bármikor legyen az ünnep vagy másnaposság, kivéve persze ha nem normálsi időben teszi (hajnal,szenteste (d.e.-d.u. lehet), stb).Szóval nálam nem gond,de különbözőek vagyunk.[ Szerkesztve ]
-
Mr-Pamacs
senior tag
Sztem sajnos futhatsz a pénzed után.Mint írtad nem fontos de azért mégis,... gondolom nem dobálózól a 6,5 Eft-os számlákkal. (Ha igen küldöm a számlaszámom)
Fel jelenteni nincs értelme mert a rendőrség 10-e Ft alatt csak szabálysértésnek veszi és amikor felveszik a feljelentést akkor már küldik is a címedre a "Zárójelentést",miszerint az ismeretlen tettes elleni eljárást bizonyítékok hiányában lezárult.
Viszont zaklasd folyamatosan! Hátha egyszer megunja, mert teljesen jogosan kéred vissza a pénzed főleg - ha jól vettem ki a szavaidból - hogy rögtön ki kibontás után írtad neki a hibát! Tehát nem Te okoztad.
Itt bújik meg a kisördög, EZT hangsúlyozd és akár emlegesd fel a felmenőit, kis fenyegetőzés talán még segíthet persze értelmes határokon belül, és persze nem buzdítani akarlak erre!
Jah és a következőkben hasonló esetben ne utald küld vissza a pénzt mivel a pénz nagyobb értékkel bír mint egy tárgy (ami ráadásul nem műxik) mivel aki általában elad annak pénzre van szüksége és az informatikában általában ha lecserélsz valamit akkor az "utód" már ki van nézve csak a lé hiányzik hozzá. Így azt megszerzés után már küldi is tovább.Ha bibivan nincs miből visszafizetni.
Sok sikert.Írok már egy cikket arról hogyan kereskedjünk,mire figyeljünk a PH!-s vásárlásokkor.
-
Mr-Pamacs
senior tag
Pár dolog postázáshoz.
-Ajánlott levél:Minimum ajánlott levéként feladni a dolgokat, a nyomonkövethetőség kedvéért, de csak akkor ha kis értékű cuccról van szó. A vevőnek alá kell írnia ha átveszi szóval nem tud átverni, ha elhagyja a posta a küldeményt akkor verheted az asztal a postán, bár sztem nem sok sikerrel.
-Sima csomag:Az ajánlott levélre leírtak itt is érvényesek de azt hiszem 10. eFT-ig értékbiztosítva van a csomag alapból,e fölött külön rá kell írni és minden megkezdett 1000 Ft után 30 ft kell fizetni azt hiszem.Max 20 kg lehet.
-Csomag utánvéttel:jó dolog ha nem bízol meg a vevőben,de plusz pénzbe kerül ez is.
Meg lehet adni hogy csak a postai díjat fizesse vagy a küldemény árát is.
És ami a legjobb POSTAI LEZÁRÁS ez 170 és 200 Ft lehet, gondolom itt a post vállalja érte a felelőségget h a "tárgy" tényleg benne van a dobozban.
Szóval ha valaki biztosra akar menni:csomag+postai lezárás+utánvét,innentől kezdve a címzetten bukik minden mert Te mindent tudsz igazolni! Egy ilyen átlagban 2 és 2,5 eFT körül van.Bár még így is betud sz*patni ha nem veszi át,mert akkor buktál egy postai utat, de ez még mindig jobb mintha buknál egy alkatrészt.
Ha pedig vevő valaki akkor kérje utánvéttel és postai lezárással. Ha kéri és nincs postai lezárás akkor már gyanus lehet a dolog,nem kell átvenni.Így nem kaphat senki féltéglát.
Jah és mielött valakivel üzletelni akarsz mindig nézz utána az illetőnek, kérd el a telefonszámát,emailjét és a nevét, lakhelyét. Ezek alapján nagyon sok mindenkit meg lehet találni a neten, nem csak a PH!-n hanem a google-n,telefonszolgáltatóknál is. Érdemes utána olvasni az illetőnek és ha kétes dolgokat talál róla az ember akkor vagy rákérdezni vagy biztosabban feladni a csomagot. -
Mr-Pamacs
senior tag
válasz greatchaos #2816 üzenetére
Én is így tudom, az ajánlottat alá kell írnia az átvevőnek, egyébként mi értelme lenne ajánlottként feladni ha ugyan olyan lenne mint egy sima levél?!
[ Szerkesztve ]
-
Mr-Pamacs
senior tag
Nem! 2 szer megpróbálják átadni ha nem sikerült és vagy visszaviszik a feladónak vagy értesítést küldenek róla h nem sikerült átadni és hogy mit tegyenek (megpróbálják ujra vagy vigyék ki a feladónak, persze mind a 2 pénzbe kerül)
Amit linkeltél az a sima csomag és az azon felüli plusz szolgáltatások.
[ Szerkesztve ]
-
Mr-Pamacs
senior tag
Sztem ez történt:
Hülye gyerek kivette a procit mert még nem látot ilyet, de olyan bamba volt hogy fordítna rakta vissza és mivel nem tudta betenni a 2 kiálló lábtól így beleerőszakolta és rátette a hűtőt ,majd bekapcsolás után nem akart működni a szerkezet, kivette hát a procit és láss csodát elhajtódott a két lába a procinak, sebaj! keressünk egy balekot és verjük át, itt léptél Te a képbe, ezért nem kaptál Te képet a dologról. -
Mr-Pamacs
senior tag
Szerintem lehetne azt is csinálni hogy ha nyit egy topicot egy ilyen állandó közismert átverő akkor beleirni a topicjába h ne vásároljanak tőle és hogy olvassanak bele ebbe a fórumba. Ha ujraregel és ujat nyit akkor ujra beleírni,.... Elöbb utóbb elálnak tőle a vevők, és megunja és ha szerencsénk van elmegy a hortobágyra fűcsomónak.
Szerintem hamar feladnák az ilyen szennyládák főleg ha többen írnak bele és figyelmeztetnek mindenkit.[ Szerkesztve ]
-
Mr-Pamacs
senior tag
Nah akkor még egy jómadár, igaz nem PH!-s a srác de hátha valaki rákeres a neten mielött üzletel vele:
%ne tegyél közzé személyes adatokat%
Augusztus 26.-a óta tartozik 2500 Ft-al, ma január 18 van. 14.-ig kapott határidőt, azóta nem is jelentkezik, állítólag az öcsse azt mondta megvan a pénz és hogy majd szól neki. Elfogyott a türelmem.
[ Módosította: Kalandor ]
-
Mr-Pamacs
senior tag
Lol.
Már egy ideje folyamatosan olvasgatom a topicot h nagyjából képbe legyek h kivel kell vigyázni. Ez a "nyomtatós gyerek" már többször felkerült a topicban. Csak azt nem értem h az ilye(neke)t miért nem tiltják ki azonnal? Csal,lop,hazudik és nem egy ember állítja ezt. Vagy tényleg jobb lenne az ha a rangját változtatnák meg egy ilyenre: "rosz üzletember".
Kéne csinálni egy weboldalt ahova nevet, címet,elérhetőséget,okot és előzményeket ,stb feltenni az ilyenekről, pl fw.hu-n, persze név nélkül kell csinálni mert a törvény ugye nem engedi az ilyet,de legalább lenne valami ahol el tudnak indulni az emberek ha venni akarnak valamit.[ Szerkesztve ]
-
Mr-Pamacs
senior tag
válasz old gray #3035 üzenetére
És azzal mire mész? Semmire, 18 év alatt nem büntethető, felette meg nem kapod el,ha el is kapod kap egy ejnye bejnye figyelmeztetést,meg (max!) egy kis pénzbüntit ami persze eltörpül amellett amennyivel lehúzott embereket és folytatja tovább.Több joga van az elkövetőnek mint a sértettnek és ez a baj.
-
Mr-Pamacs
senior tag
válasz djtoomi #3044 üzenetére
Említettem én konkrétan a Te neved abban a hszemben? Én nem látom, tudod akinek nem inge nem veszi magára.
Ha jól tudom már nem ma kezdted az üzletelést itt a fórumon tehát tisztában kéne lenned a postázási díjakkal is, de ha még nem is, talán a posta oldalát megtalálod és megnézed rajta hogy mennyi a posta (psssz,megsúgom hogy van költségkalkulátor is az oldalon), szóval nem kéne itt azzal jönni h nem tudtad h még plusz X Eft lett a posta.
"gondoltam azért elküldöm, de mivel óránként irogattál, hivogattál, és folymatosan küldöd már, küldöd már címmel mondom jólvan, majd ha abbahagyod elküldöm.."
Na látod ez is sántít emberileg, ha tudom hogy jár neki (de ha nem is jár, 45 K nál már belefér egy tetves kábel meg egy 100 Ft-os CD) akkor elküldöm és nem a 60. levél után hanem az első után.Főleg azt sérelmezik sokan feléd hogy ígérgetsz és nem azokat csinálod és nem úgy ahogy megbeszéltétek, vagy épp valami kimarad vagy elfelejtődik. És nem egy ember mondja és ez már feltűnő sok mindenkinek. Valamint a beszéd stílusod is olyan hogy nem egy moderátornak feltűnt már ha jól emlékszem.
Nézz meg engem, nekem semmi konkrét nincs a kezemben mivel én állítok elő "terméket" és ha azt mondom a megrendelőnek egy kép alapján h X az ára (ránézésre kb az időt meg tudom határozni), ő leküldi és nekem jóval több időmbe és anyagomba kerül megcsinálni azt a valamit akkor nem mondom neki hogy "bocsi több lett mind mondtam küldjé még pénzt ha viszont akarod látni a cuccod". Nem. Annyit mondtam annyi lesz.Többet ér a hírnevem mint az hogy valakit lehúzzak vagy csak kicsit is átverjek.
Zolee11 (#3061):Mondtam már hogy a Holdat hagyjátok békén, az van a földhöz a legközelebb, és egyébként is szükségevan a Földnek a Holdra, inkább a Mars legyen!
Greatchaos (#3089):szivesen, még kell festenem egy noti fedlapot és egy légbeömlőt tesómék zsigulijára és utána sztem meg tom csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Mr-Pamacs
senior tag
válasz greatchaos #3108 üzenetére
Ilyen a Te formád
-
Mr-Pamacs
senior tag
Most felesleges irogatnotok, suliban van még.
[ Szerkesztve ]
-
Mr-Pamacs
senior tag
Valaki írjon már neki hogy védje meg magát,mert így unatkozni fogok/unk és akkor elő kell vennem egy kis bort estére.
-
Mr-Pamacs
senior tag
Bakker most elő kell vennem egy borosüveget.
-
Mr-Pamacs
senior tag
válasz Dr. Romano #3266 üzenetére
Ikrek, nem látod?
-
Mr-Pamacs
senior tag
Még egy ucssó aztán befejeztem:
Elég volt, van szegény gyerkenek elég baja.[ Szerkesztve ]
-
Mr-Pamacs
senior tag
válasz Racecam #3284 üzenetére
Szerintem nem nekünk kéne szégyelni magunkat, üzletelt, nem egy embert átvert itt voltak legalább 2-3-an akik tanusították (egyidőben) és még akkor is tagadott és beszólogatott mindenkinek. Szóval szerintem nem azt kellett volna csinálnod hogy beírsz hogy legyen vége, mert láttad hogy Greatchaos is írta hogy álj és el is fogadtuk (udi és én sztem világosan jeleztük). Ha olvastad a topicot akkor láthatod hogy fénykép van róla szóval nagyon is tudjuk hogy kiről van szó. Szerintem már bőven megérett neki egy jóideig tartó ban hogy gondolkozzon. Az ilyet nem védeni kell hanem észheztéríteni,de lehet rosszul látom és nem aztért van a topic hogy kiszürjük a csalókat/átverőket,hanem hogy bíztassuk őket és hagyjuk hogy csinálják.
Részemről befejezve.[ Szerkesztve ]
-
Mr-Pamacs
senior tag
Ha elévülnének a pontok akkor nem lenne semei értelme, valaki regelne 2-3 névvel és amikor az egyik már húzós átmegy egy másikra ami már elévült.
Viszont a fekete pontokhoz hozzá lehetne írni egy "megjegyzést" hogy itt és itt olvasható a pont kiadásának az oka(i). PL: ennek a topicnak a "fel"jelentő általi hsz-e.
Még egy ötlet: Mint tudjuk vannak visszatérő jótevők más-más névvel, lehetne azt is csinálni hogy ha közismert hogy 2 nick ugyan azt a személyt tartja akkor kiemelni a nevét az oldalon és mellé írni az állneveit is és az azokhoz tartozó feketepontokat és a megjegyzéseket.[ Szerkesztve ]
-
Mr-Pamacs
senior tag
látom nem értesz sztem kicsit olvasgass figyelmesen!
Ha mindenki etikusan és szépen "működne" itt akkor nem kéne ez a fórum ugyhogy ezen ne vitázz. Az hogy engem meg összehasonlítgatsz az ilyen csalókkal meg nem tetszik.
Mint már mások is írták ez a topic és a rendszer NEM a ph fejlesztése és semmilyen befolyása nincs felette! És majd Te füzögetsz hozzá dolgokat az összeshez minden nap vagy aki szól hogy XY rosz volt,mert ő is akármit írhat akár olyat is ami nem igaz!? Az megint nem lenne rendben.
Ha meg nem tetszik hogy bekerültél a rendszerbe csinálj egy másik reget és ne szidd itt a dolgokat, ennél jobbat jelenleg senki nem tud a csalók kiszűrésére.Ui.:Greatchaos: ha gondolod segítek továbbfejleszteni a rendszert, van némi rálátásom a PHP-re és a webfejlesztésre.
[ Szerkesztve ]
-
Mr-Pamacs
senior tag
válasz greatchaos #3350 üzenetére
Én szivesen csinálnám suliidőben hétköznaponként a fejlesztgetést,ötletek megvalósítását. Viszont kéne az eredeti forráskód a szerverről mert sztem nem ujat kéne csinálni hanem csak beletenni az ötleteket amik javíthatják.Kérdezd meg az íróját hogy beleegyezik-e.
[ Szerkesztve ]
-
Mr-Pamacs
senior tag
válasz greatchaos #3357 üzenetére
Írtam neki, de azt hiszem csinálnék egy tag keresőt is már akkor egyben,mert most ugy sincs működő.
[ Szerkesztve ]
-
Mr-Pamacs
senior tag
Nem tudom fejleszteni a megbízhatósági oldalt mert nem adja át Realradical,csak az ötleteket kéri.No mind1.
-
Mr-Pamacs
senior tag
válasz afterburner_ #3439 üzenetére
Szerintem is menj rendősrégre, az üveget meg a kisautót ne fogdosd tovább, jelentsd fel! Címe rajta van a borítékon is és az adatiait is tudod, ha a rendőrség nem jutna semmire akkor még szülőkkel/nagyobb barátokkal lehet tenni egy utazást az illetőhöz és a szüleihez. Mondjuk ez meggondolandó ha az illető ...... származású.
Viszont szerintem írd be az összes topicjába hogy ne vegyenek tőle és ne fogalmazz olyan szépen mint tetted!Murénáról meg annyit hogy nekem is írgérget, igaz nem ért anyagi kár csak vagy 4 órát rajzoltam a sz@rját.
Mi volt az előző nickje Murénának?
-
Mr-Pamacs
senior tag
Sajna fekete pontot kell hogy adjak Gianni, Gianni27 a bazárosnak.
Elegem lett az ígérgetéséből. 2. hónapja áll nála az alaplapom (ASUS M2N32 SLI DELUXE/WIFI).
A történet:
Lap meghalt, szóltam neki mi a helyzet ez volt 2007.12.06. Kérdeztem telefonon hogy mit küldjek vele vissza, erre "elég az alaplap és a gari levél", mondom ok 13.án postára is lett adva.18.-án lett leadva garanciába. Ekkor azt mondta ugy néz ki lesz csere lap de már csak január elején, mondom még nem fontos jó a január eleje, hívom telefonon, nincs még semmi híre keressem késöbb, hivogattam hetente (egyik hívásnál a fejemre olvasta hogy hol vannak a cuccai és hogy miért nincs a lapon a hűtőlefogató műanyag ,persze mondanom se kell hogy nem volt leszedve sztem képben sem volt hogy kivagyok mivagyok melyik lapról is van szó) majd január 31.-én kaptam egy privit hogy ugy néz ki lesz cserelap,szerzett egyet nekem a hét közepén postázza (6.-án).Mondom király de ha nem lesz akkor küldje vissza a pénz mert nem tudok tovább várni és veszek egyet itt a környéken valahol. Teszem hozzá hogy nem egy boltnál van RENDELÉSRE és raktáron is ilyen alaplap és kb 1,5 éve jött ki ez a csúcskategóriás lap szóval nehezen hinném hogy már nem lehet kapni és nem gyártanak ilyen csúcskategóriás lapot.Többször mondta hogy majd kese, vagy ír,persze egyszer sem. Most szerdáig sielni volt, persze nekem azt írta hogy a hét közepe felé postázza a lapomat, tegnap írtam neki hogy mi a helyzet, még nem ért oda hogy válaszolt így felhívtam az elöbb. És erre nincs lapom és küldjem vissza neki a maradék cuccokat,mert addig nem utal és nem küld más fajta lapot sem. Hát mondom fasza kezdődik a suli, türelmesen vártam, nem az én hibámból nem mentek fel a lap többi cuccai és most se pénz, se lap,tanulni sem tudok és még postáznom is kell a cuccokat aminek a fele Miskolcon van a másik fele itthon így csak hétfőn tudom megtenni. Szóval legjobb esetben is szerdára lesz lapom 2 hónap után ami sztem kicsit sok,főleg hogy 2-szeri postát kell fizetnem.
Elég volt, megbízhatatlan garancia szempontjából![ Szerkesztve ]
-
Mr-Pamacs
senior tag
válasz old gray #3707 üzenetére
Tudtommal 2 hónap a maximális gariztatás boltban! Egy hónap után kérheted a helyettesítő alakatrészt,2 hónap után fel kell ajánlaniuk egy másik ugyanolyan tulajdonságokkal bíró alkatrészt amit Te köteles vagy elfogadni ha nincs ilyen alkatrész akkor kérheted vissza a pénzedet és ők KÖTELESEK szó nélkül a TELJES vételárat visszafizetni.
Az zavar igazán hogy nekem hétfőre lap kell a fenti gépembe,mert nem tudok tanulni intézni az ügyeimet csak ha kölcsön kéregetek valakitől, ezért is nem volt annyira fontos a múlt hétig,nem is csesztettem különösebben hogy haladjon. Az viszont teljesen betette a kaput hogy csak akkor küldi vissza a pénzem ha elküldtem/megérkezett hozzá a lap többi cucca ami nem is az én hibámból maradt itt. Így legjobb esetben is ha hétfőn feladom a csomagot (aminek az árát valószínű be kell nyeljem) és elfogadja a bizonylatot a küldésről akkor is csütörtökre jön meg a pénz, magyarul egész héten gép nélkül leszek. Nem is igazán az egy hét zavar hanem hogy volt rá 2 hónapja!
Itt arról van szó hogy hiteget hogy egyik percben van, másikban nincs. Ráadásul sztem abszolult kapható még ez a lap,mert nem egy bolt árulja akár készletről akár rendelésről.Azt nem várom el hogy bemenjen az XY boltba és megvegye ott és utána küldje nekem de hogy a nagykereket végighívkálja az sztem a minimum. Valamint sztem a gyártók külön készletet tartanak a gyártás befejezése után a garanciális cserés dolgokra.Ui.: elküldtem az előző hsz linkját neki priviben szóval remélem reagál a dolgokra.
A Great-os ügyhöz pedig annyit h sztem sem volt jogos kiadni a feketét azonnal, elfogult volt, nem hibáztatom érte sztem is jól csinálta a topic vezetését és ha lehet sztem maradjon Ő a statisztika frissítése.
Elvállalnám én is de nem tudom mikorra lesz fent gépem.[ Szerkesztve ]
-
Mr-Pamacs
senior tag
válasz DeadMeat #3717 üzenetére
Ez azért nem így van egyikükkel sem (Gianni, Hammon)!
Ők fogtak bele a kereskedésbe,nem kényszerítette rá senki, megteheti azt is mint amit I_Am (#3711) mondott hogy kicseréli egy szó nélkül a terméket/pénz visszaadja és utána legariztatja a cuccot majd azt eladja vagy neki is visszaadják a pénzt a nagyker felől.Szóval azért e-mögé nem kéne bújni hogy őket is szopatják, a boltok sem bújnak ezek mögé mert akkor jön a panasz könyv/felmenők felemlegetése/pultcsapkodás más vevők elött/rossz hír szétkürtölése a boltról és az nem jó nekik.[ Szerkesztve ]
-
Mr-Pamacs
senior tag
Sajna én már nem tudok többet várni a sulim miatt.
Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest