Hirdetés

2024. május 31., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2351) jani1973 válasza -Nemtom- (#2350) üzenetére


jani1973
tag

Nem nekem lett véve hanem a fiamnak és nyitot a ház oldala 95% volt idáig a legtöbb crysis 10 perc játék után és el is kezded akadozni mikor enyire felmelegedet :F
De ez az én bajom ezért nem panaszkodok

De hozzászolást várnék ahhoz hogy ha megegyezik valaki valamibe Pl:(nem kell neki a black box csak cseréljük ell a kártyákat) és utána a másik fél mégis meggondolná magát akkor már mikor az üzlet megtörtént és nem történt átverés mert előte meg lett minden beszélve mert nekem igy érte meg akkor ha a black box marad a fiamnak és ő bele is egyezet akkor miért követelözik megkérhet és én jószándékal megoldom hogy neki is meglegyen erre még ő háborodik fel :F Akkár dvd-re is kiirom neki de az se jó :F
És most közbe hátbatámad itt alamuszi modon ez feketepont neki igy! :K
Szerencsére vannak olyanok akik szólnak ha ilyen előfordul :R

És lenne még egy kérdésem mi hátrányal jár ha megadok minden adatot neki pl a Black Box-ról lenne szó? :F Mert nem szeretném hogy ez miat a fiam ne tudna a neten fent játszani vele :W
Remélem tisztázuk ezt e taggal [Bandeee]
Mert ez igy fer ha tudjuk a teljes igazságot :R

[ Szerkesztve ]

(#2352) Speed® válasza djtoomi (#2346) üzenetére


Speed®
HARDVERAPRÓD

Ez milyen szöveg már? Hagyd már abba, tiszta szánalom vagy.
Nem írtál SMSt, én hívtalak 15:37kor és miután kinyomtad, írtam, hogy mihelyzet? Aztán visszaírtad hogy nem "tudsz" jönni és aztán hívtalak. Aztán meguntam a mekegésed és elhajtottalak a bús picsába, hogy legyek tényszerű.

De még mindig nem érted, ugye? Nem csak erről az esetről beszélek, hanem az összes veled megszenvedettről. Egy büdös 5Ftost nem bíznék rád, nemhogy tizenezreket meg bazároskodást. Fogalmad sincs mifelé menetelsz.

(#2353) Hammon Serra válasza Speed® (#2352) üzenetére


Hammon Serra
senior tag

Én már ezen túlvagyok vele.És szórul-szóra ezt mondtam neki.Akkor megfogadta.Erre most meg bazár :DDD

Itt a vége fuss el vége! 5 év bazározás után........

(#2354) Speed® válasza Hammon Serra (#2353) üzenetére


Speed®
HARDVERAPRÓD

Szegény te, szegény mi, szegény akárkik is ;] Veszélyes, tényleg. áááá
A legjobb lesz ha szépen leírom az elejétől a végéig az egészet, aztán legalább lesz min csámcsogni pár óráig a topikban..neki is látok.

(#2355) Hammon Serra válasza Speed® (#2354) üzenetére


Hammon Serra
senior tag

nyomassad :(((

Itt a vége fuss el vége! 5 év bazározás után........

(#2356) Speed®


Speed®
HARDVERAPRÓD

djtoomi

Egy név, egy arc, egy jelenség ( :DDD ). Egy gyerek, akit tehetős felmenőkkel és felelősségmentes élettel áldott meg a sors. Egy gyerek, aki megbízhatatlan, hazudozik összevissza és valószínűleg jókat röhög a megkárosítottakon. Legyen a kár anyagi (zsé), szellemi (idegbaj) vagy átvitt értelmű (elb@szott idő), mindegy.

Egy gyerek, akit egy éve ismertem meg egy X800GTO kapcsán. Akkor kellett volna megszüntetni a kapcsolatunkat, amikor kiderült hogy nem lehet vele telón kommunikálni és gödöllői lakos lévén nem tudja hol van a városközpont :DDD Az 550/650esnek hírdetett kártya 550/1100on bírta végülis...lépjünk tovább.
Következő áldozat roPHka, akinek Tomi barátunktól egy MSI lapot kézbesítettem, mint utólag kiderült, full tartozékos dobozos terméket zacskóban OEMként, ráadásnak proci-hűtőkeret nélkül. Persze mindez 40km vonatozás után a vevőnél derült ki. Volt öröm's bódottá :o Lépjünk tovább.
MP3 lejátszó, FMesnek hírdetve. Átvételkor kiderül, FM a kanyarban, ráadásul hiányos a pakk egy USBhosszabbítóval. Lehet hajolgatni serényen a gép s3ggéhez ha kell vmi rá. Remek. Ja, persze ez volt vagy ~fél éve, azóta sem lett pótolva a filléres elmaradás. Lépjünk tovább..
3DAurora házikó. Megyegyezés árban, hiánytalan cuccos beígérve, személyes átvétel cserebere, egyéb nyalánkságok. Többszörös időpontvariálás után (ha nem mondtam volna, eddig, ez kivétel nélkül minden alkalomra érvényes, állandóan ment a kavarás) helyszíni szemle, aholis észrevételezés: megvagdalt merevítők, hiányos 3.5" rögzítőkészlet. Előbbin túltettem magam, utóbbin nem, 3 hónap után néhány napja rendeződött az ügy, leírjam miként? Nincs kedvem, de a lényeg: elrontott KPbefizu (aha..), aztán felajánlott tali és kárpótlásként CM hűtő, többszöri kavarás és ~10 perc felesleges telefonon pofázás után erőteljes felszólítás a s3gg megmozdítására. Ez is megvolt, -> tovább.
Chaser el lefolyt procis mizériájára bárki rákereshet, itt nem részletezem, de az sem volt egy egyszerű story...és én még védtem :(

Aztán ahol már kezdődtek a komolyabb bajok:
laci06 egy üzletünk során rákérdez, tudok-e segíteni egy gödöllői ügy intézésében? azonnal visszakérdezek, hát persze hogy djtoomi az a bizonyos gödöllői...
laci06al megegyeztek egy MSI GTS320 vételében, mivel lóvéja Tominak nem volt elég, 40kt kellett előre utalnia és megegyezés alapján a hátralékot az akkori 1650XTje eladásakor. A problémák ott kezdődtek, hogy az utalt pénz sosem érkezett meg Laci számlájára és bizonylatot sem látott senki, pedig lett volna lehetősége ifjú Jedinknek a bemutatásra többször is. Gondolom evidens miért nem ejtette meg a dolgot..node haladjunk. Szóval Laci azért keresett meg engem, mert Tomi kifogásolta az MSI kari állapotát, mindennemű magas hőmérsékletekre hivatkozva és cserekártyát kért, egy olcsóbb Inno GTS320 "személyében". Mivel Laci és Tomi között a postai téma már az MSInél is sz0pás volt (Tomi napokig nem vette át, állítása szerint nem kapta meg..hozzám Gödöllő mellé mucsaröcsögére 1 nap alatt jöttek meg Lacitól a cuccok..), ezért Laci megkért, hogy a hozzám elpostázott Innoval találkozzak Tomival és cseréljük el az MSIre, de kizárólag azzal a feltétellel, hogy helyben KPban kifizeti az Innot. Ugyanis addig sem látott egyetlen Ftot még Laci, pedig már a 2. GTSt postázta önköltségen...vicces, mí? Szóval mindezen tények ismeretében felkerestem Tomit és beszélgetéseink (10-20 percek huss..) végén arra jutott, hogy márpedig csak akkor kell neki az Inno, ha Laci mégis beszámolja az 1650XTjét (amit persze hetek alatt nem tudott eladni, mert sokra tartotta..). Laci ebbe is belement, Tomi kapott egy elfogadható ajánlatot, persze neki az nem volt jó. Innentől fogva a két GTS320 nálam maradt, Tomi meg maradt ahol volt, közben használt egy OC GTSt, szóval nem is olyan hülye? :U
Laci GTSeit 2 napon belül BPn eladtam és az árukat elutaltam neki, az egyéb köztünk folyó üzleti lóvéval együtt. Persze még anni hozzátartozik a sztori ezen részéhez, hogy az MSI OC GTSt a Tomitól való visszavétel után itthon szétkaptam (én kaptam rá megbízást Lacitól, Tomitól kifejezetten kérte, hogy ne piszkálja, ha gariztatni szeretné, mégis megbontotta..) és ez fogadott. Gondolom evidens hogy egy tubusnyi paszta mire képes hővezetés terén :U Miután egy csomag zsepit ellőttem és újrakentem normálisan (filmréteg), a kártya 650/1750/2000MHzre húzva is teljesen frankó hőmérsékleteken üzemelt (<75'C). Bár nem ide tartozik, de az Inno is hozta ugyanezt a tuningot, gyári pasztázással bő 6-7 fokkal melegebben.
Visszatérve a fő nyomvonalra, Tomi ezután a kis GTSes affér után Pegazus kollégát vette célba egy HD2900Pro ügyében, ott is eljátszotta a KPt utaltam->küldheted a karit effektet, csak Pegát már Laci jóvoltából felkészültebben érte az ügy és 2 hét várakozás után elküldte a búsba Tomit ;] Eztán egy GTS640ben lelte meg a következő célpontját, de arról nem tudok (nem is akarok) semmit.

Ezután mindennemű üzleti kapcsolatot megszakítottam Tomival (a tartozásától eltekintve, amiről írtam, hogy úgyahogy de 3 hónap után rendeződött).
Az utolsó csepp ami miatt leírtam mindezt, a tegnapi megsz0patásom volt, egy filléres neoncsere ügyében, visszább már jeleztem nemtetszésemet, ide meg már minek írjam..van itt minden, mint a vásárban :)

djtoomi újult erővel, önbizalommal teltem (a saját igazát mantraként írogatva) belevetette magát ma a piacba és az állítólagos bratyója (ezt most nem fejtem ki, már hosszúúú) ill. az apja támogatásával "bazáros" lett, persze nem fizetettként, a Ph!val üzleti kapcsolatban állva, csak amolyan kismagyar mutyistyleban ingyé..egy bármikor eldobható telefonszám és nick mögé bújva.
Előreláthatólag az első rendeléseket követő 2-3 héten belül elözönlik majd a síkideg vevők a topikot, élvezettel fogom olvasgatni :K ;]
Mazók, birkatürelmű és sok felesleges idővel/pénzzel rendelkező vevők, hajrá!

Köszönöm ha volt valaki aki végigolvasta és levonta a megfelelő következtetést.

[ Szerkesztve ]

(#2357) XaraX válasza Speed® (#2356) üzenetére


XaraX
addikt

Hm,érdekes olvasmány. :R

(#2358) Bandeee válasza jani1973 (#2351) üzenetére


Bandeee
tag

Csak itt van Jani néhány enyhe félreértés, néhány idézet tőled
"Hát én 61.000ft vettem a számlán is rajtavan Bontatlan csomagolásba .Persze postázom én is ugy vettem"
"Csak anyira bontotam ki a dobozát hogy megnéztem mi van benne :DD :Y
Banditnál vettem és Rendes garancia van hozzá bolti és most néztem hogy ehez 3 év van nem is 2 :F Na mindegy ez gondolom nem gond neked"

Ezek után mentem bele a boltba, hogy azt írtad, hogy bontatlan a doboz, vagyis csak bele néztél! Másnap telefonba mondtad, hogy azért nem bírtál magaddal és játszottál Crysis-t rajta, erre mondtam, hogy nem baj legalább kipróbáltad, és még kérdezted, hogy van hozzá valami Half Life deathmatch vagymi, az kell-e nekem, mert te megnéznéd! Erre mondtam, hogy az engem nem érdekel, olyan van nekem is, mivel az ATI kártyákhoz az újabb meghajtókhoz van egy opcionális Steam telepítő, meg a HL2 Deathmatch! Erre most arra hivatkozol, hogy így érte meg neked, hogy nem adtad a BlackBoxot, DE azért én adtam egy hibátlan még garis (Gianni) Sapphire 1950XT-t meg 30k-t. És még én követelelőzök! Láttad Jani a Sapphire 3870-es dobozán írtakat? Bundled BlackBox, VAgyis a kártya mellé mellékelik ezek a pompás kártya gyártók a Valve csomagot! Mind addig nem voltam ideges amíg azt írtad, hogy fiad megnézi, és majd elküldöd postán!! Erre nemrég írod "
2007-12-12 13:28:36

jani1973
(lelkes újonc)

Ezt már megtaláltam key SR62G-8GSIJ-JZ7VI-K2PVL-WYM3W "

Hogy NA ittvan a kód,DE ez már nem jó semmire se, vagy azért küldted????? :( :( Ha egyszer aktiválva lett már nem használható semmire!!!
Azért kérem tőled a regisztrált felhasználónevet és jelszavat amelyikkel aktiválva lett, mert engem is érdekel NAGYON a Half Life 2 Episode 2, Day of Defeat Source, Team Fortress 2, Portal játékok!!! Letölteném őket hamár a Sapphire kártyához kaptam "volna"!!!!
És az, hogy mi fair azon egy picit tűnődj el, mert én fair voltam, TE nem adtad a 60ezres kártyához járót!
JA, és még nem lett mellékelve a 3Dmark 2006, pedig az is jár a HD 3870-es kártyához Janikám!!

üdv.

(#2359) Enton válasza Speed® (#2356) üzenetére


Enton
addikt

Hat nem egy hetkoznapi megveszem, elmegyek erte, kifizetem, kapom a papirt, hazaviszem, hasznalom es ha baja van akkor garival megoldom a bajt tortenet!
Remelhetoleg osszeszedi magat es jobban fog hozzaallni a jovendobeli uzletfeleihez mint hozzad!Ha meg megsem akkor az szivas! :(((

"mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."

(#2360) Winner_hun válasza Speed® (#2356) üzenetére


Winner_hun
félisten

mutyistyleban ingyé
:))

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#2361) jani1973 válasza Bandeee (#2358) üzenetére


jani1973
tag

Igen de mielőt megkötötük az üzletet letiztáztuk hogy a BlackBox MARAD ! Ezt ne hazutold meg innentől teljesen mindegy hogy mit akkarsz utolag már kezd attól is elmenni a kedvem hogy a gyerektöl elkérjem ezzek után a kódját :F A csomagot ott nézted velem együt átt és rendbe ment minden de utólag te mit gondolsz vagy mit szeretnél az teljesen nem érdekell senkit .Ez a termék uj de nem ugy adtam ell ahogy elő akkarod adni ha megegyeztünk az üzletbe hogy megfelel igy akkor utána mi a gond ? Én a 30.000ft kártyádra nem panaszkodok pedig 1 év garit igértél rá de nem látom sehol a gari levelet az hogy ez meg ez a felhasználon keresztül érvényes az szerintem teljesen nem ér semmit . Ne vitázunk cseréljük visza a terméket és megoldodik minden .Egyetértesz gondolom ezzel és nincs vita :R

És az, hogy mi fair azon egy picit tűnődj el, mert én fair voltam, TE nem adtad a 60ezres kártyához járót!

Erre csak anyit hogy az egyezségbe igy volt megegyezve akkor meg minek adtam volna oda? Amugy bele se mentem volna az üzletbe ha kellet volna neked az is .Én igy is csak minuszal száltam ki ebből :F mert gari papir nélkül senki nem venné meg még 30-ért se :(

[ Szerkesztve ]

(#2362) Fikás


Fikás
csendes tag

Nos eljött ez is már megszámolni sem tudom mennyi sikeres üzletem volt itt a ph-n és mennyi elégedett vevőm, meg én is elégedett vevője másoknak!!! És akkor jön FlasH-BacK és egy rohadt doboz miatt cseszegtet! FlasH-BacK eladtam neked kb 3 hónapja egy MSi 6800gs-t AC silencer 5 hűtővel 13K-ba (ami még most is alkalmi vétel lenne) és te egy rohadt dobozzal cseszegtetsz! :W Pesten tanulok, dolgozom, kollégium hökjét vezetem 1000dolgom van, ritkán járok haza (ahol a doboz pihen a szobámban) 200km-re egy szál hátizsákkal amibe örülök ha a kajám egy része belefér + 2 szatyor tele cuccal amit fontos felvinnem(szennyes kimosva...) és akkor basztatsz és bemocskolod a nevem egy vacak msi vga dobozáva!Az nem számít, hogy egy tökéletes kártyát kaptál tőlem? A kábelre meg annyi, hogy mondtam neked nem biztos, hogy adták hozzá mikor én is vettem a sráctó annak idején mert én nem néztem a dobozban mert van a tápomnak ilyen kimenete!Ennyi! Ezek után már nem is fogom hozni neked a dobozt!Sőtt az lesz az első ha hazamegyek az ünnepekre, hogy bedobom a kandallóba növelve a karácsonyi hangulatot! :DD ÜDv mindenkinek Dávid

[ Szerkesztve ]

(#2363) udi válasza Speed® (#2356) üzenetére


udi
őstag

Hát te kitüntetést érdemelnél hogy még nem őrültél meg ezek után :R

Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749

(#2364) Speed® válasza jani1973 (#2361) üzenetére


Speed®
HARDVERAPRÓD

A Gianni féle gari többet ér mint jópár népszerű kiskeré..ilyen téren ne aggódj.
Ha a BlackBoxal úgy egyeztetek meg hogy nem kapja meg, nincs miről beszélni.
Boltban ~5kért beszerezhető a tartalma, de ha szemfüles az ember, használtan Orange Boxot is kaphat közel hasonló árban. Meg kell venni, ennyi.
Ellenben nem szerencsés, ha külön értékként kezelik a vidkarihoz (akármihez) kapott szoftvereket...lévén gyakorlatilag ingyen kapja a vevő..

udi
Nem tud6od milyen a lelkiállapotom :U Amúgy 5kor kelek és még fentvagyok ;]

Fikás
Senkit nem érdekel hogy mennyiért kapta, nem azt kapta amiért fizetett.
Nekem azzal növelnéd a karácsonyi hangulatomat ha magadat gyújtanád fel ;]

[ Szerkesztve ]

(#2365) udi válasza Fikás (#2362) üzenetére


udi
őstag

Ne szítsad a tüzet tovább ;]
Inkább postázzd el neki és mindketten boldogak lesztek.kb 1000ft-bol ott van szinte bárhol és mivel érték nincs benne igy nem tud sérülni benne semmi.
Mindig az egyszerübb utat keressétek és vegyétek fel a kesztyüt hanem a megoldást erőltessétek :R
Remélem nem veszed tolakodásnak a tanácsom.Hidd el segitségből mondtam :R

[ Szerkesztve ]

Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749

(#2366) udi válasza Speed® (#2364) üzenetére


udi
őstag

Ez igy van.én is igy látom :R

Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749

(#2367) jani1973 válasza Speed® (#2364) üzenetére


jani1973
tag

Igen ugy egyeztünk meg hogy a BlackBox marad de én igy is megosztom vele e letöltést csak a kódot kell megkérdeznem a fiamtól csak sajnos mikor hazamegyek már alszik és ezért felkeltenni meg nem fogom! Föleg hogy ez csak sziveség lenne tőlem ! Ha tud még várni hogy SZIVESÉGET tegyek neki akkor semmi gond ha meg nem akkor visza az egész üzlet :R
Gianni még nem ismerem de papir nélkül hogy tud gariztatni :F
Én igazából ezzen a téren Bandit ismerem őtt merem bárkinek ajánlanni de ez nem jelenti azt hogy Gianni nem megbizható remélem vele is üzletelhetek és akkor majd őtt is fogom mindenkinek ajánlanni de addig is nekem a tapasztalatom alapján a komolyab eladók közül [Bandit] a legmegbecsületesebb eladó :R

(#2368) Fikás válasza udi (#2366) üzenetére


Fikás
csendes tag

Kedves Speed! A nem tudom milyen a lelki világod de én senkinek nem kívánnám, hogy gyújtsa fel magát! Felfogtátok min veszekszünk egy üres dobozon!!!Mert ha gari lenne vagy valami érték???Még a kártya árát sem befolyásolja, nem 60k tételekről beszélünk!!! Egyébként meg mondtam sok a dolgom, feledékeny vagyok, nincs lehetőségem elhozni mert vannak fontosabb dolgaim is ennél amiket cipelnem kell... és motmár csakazért sem hozom el! :DD

[ Szerkesztve ]

(#2369) Fikás


Fikás
csendes tag

Remélem ennél nagyobb panasz sosem lesz rám (mert nem adok okot rá!)!
Zárásként:
MINDENKINEK KELENEM ÉS BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK! :C

[ Szerkesztve ]

(#2370) Speed® válasza jani1973 (#2367) üzenetére


Speed®
HARDVERAPRÓD

Gianninál vannak papírok, a gyártói szám alapján kikeresi és intézi.
Egyszerű, kérdezz rá nála hogy a te kariddal mipálya ezügyben.

Blackboxot nem tudjátok megosztva használni, 1 account 1 időben csak 1 felhasználó számára használható, legalábbis tudtommal. Megpróbálni persze meg lehet..de max priviben cserégessetek adatokat, ha nem szeretnél egy lopott account miatt keseregni..

Kedves Fika!
A lelkivilágom teljesen rendvenvan, egyszerűen csak tartom magam bizonyos elvekhez. Aki hazudik, annak kitépném a nyelvét, aki lop, annak levágnám a kezét. Te hazudtál, amikor azt állítottad tartozékaival, dobozában kapja a pénzéért meg a cuccot a vevő és meglopod azzal, hogy a tulajdonát nem juttatod el hozzá. Ergó ha egy igazságosabb világban élnénk, már néma lennél és lassabban tudnál gépelni. Arról nem is beszélve, hogy 1 kézzel lőttek a WASD+egér kombónak, FPSeknek lőttek :D Ne mondd hogy a felgyújtás nem kegyes ajánlat ehelyett ;] (vicc b+ :U )
Ha megvan a doboz, add fel FlasH-BacKnek, 300ért elviszi a posta..
Ha meg nincs, nem kell kifogásokat nyomatni, csak elkullogni szégyenben..

[ Szerkesztve ]

(#2371) Bandeee válasza jani1973 (#2367) üzenetére


Bandeee
tag

Nem volt Jani kihangsúlyozva egyáltalán, hogy a Black Box nálad marad!!! Csak annyi, hogy megnéziktek, és hét végé felé elküldöd!! Vagy erre is rosszul emlékszem!!! Az nem SZÍVESSÉG ha azt küldöd el ami a kártyához járt "volna"!!!! Meddig várjak még?
2 hete vettem a kártyát tőled, azóta nem beszéltél fiaddal????? :((( Itt sántít egy picit a dolog.

Gianni is NAGYON megbízható, rendes vagy ahogy mondanád FAIR!! Vele is volt egyszer egy ilyen vitám egy 9600XT-vel!! Ott véletlenül a gari címke ragasztásánál kiesett az akkor még HL1-es koupon a kódszámmal!! Csak ő 2 nap múlva a Valve koupont postázta :R :R Nem xarakodott rajta, hogy kell a fiának, lányának, meg az volt a megegyezésbe, hogy akkor 1k-val kevesebb!!

(#2372) bullseye válasza Speed® (#2364) üzenetére


bullseye
addikt

de akármennyire is bundle, azért csak ér 4-5k-t. két jó magyar embör ezért már kiírtja egymást :)

számomra, abszolút kibicként, eléggé egyszerű a dolog, ha Black Boxként is említésre került a bundle, vagy a tartalma egyenként pl. a HL EP 2, Team Fortress 2... és úgy egyeztek meg, hogy marad, az egyértelmű... (elkérni persze utólagos felismeréskor is lehet, de akkor már csak kérni, és a kérés persze megtagadható - csak éppen a bundle miatt az nem szép dolog. de megegyezés szerint rendben van...)

de ha csak "valami Half Life multi" programról volt szó, akkor hiába mondta, hogy nem köll, a tájékoztatás is hibás volt, (nem tudta miről dönt. ill a deathmach Pro-ra gondolhatott - az stand alone amúgy?), és járna a BB. Még ha átvétekor nem is jött rá a félreértésre (ami azért jobb lett volna klasszisokkal), akkor is - már csak a béke és a jó hírnevek megőrzése érdekében is.

ezt udvariasan, kulturáltan is el lehetett volna intézni, erre lassan becsületsértési per is lesz a dologból... szomorú

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#2373) Speed® válasza bullseye (#2372) üzenetére


Speed®
HARDVERAPRÓD

A Bundle értéke számomra kereken 0 pénzben kifejezve.Nem döntő tényező.
Tényleg jó lenne tudni, hogy a vevő tájékoztatva lett-e a Black box mibenlétéről...

(#2374) jani1973 válasza Bandeee (#2371) üzenetére


jani1973
tag

Mi értelme van a hazudozásodnak [Bandeee]? Nem akkarok csunyát mondani de ne HAZUDJ! Ha ugy érzed akkor hibáztál akkor mond azt de ne hazudoz mert azzal előttem járatod le magad! Legyél összinte nem hiszem hogy enyire
nem tartod elönybe a becsületeted :F És ezt fogad ell hogy Sziveségből adnám meg de ha ez nem elfogadható akkor tárgytalan az egész :R Kérlek mégegyszer emlékez visza hogy az üzlet BalckBox nélkül kötetett meg!!! Mégha utolag te ugy érzed hogy megbántad az akkori döntésed :R

(#2375) magi20 válasza Speed® (#2373) üzenetére


magi20
senior tag

:C :C

jó volt az irományod,azért ez durva.
de mi a F@sz-nak üzleteltél vele akkor ennyit?
az elsőből max 2.-ból le kellett volna szűrnöd.

[link]

-kérlek gyere,és írj be a 1-2 gyépésnek akik nem hiszik el hogy létezik a gainward 24 pipe-s kártya,szerintem tényleg azt hiszik majd hogy photoshoppal átszabtam a printscreent,rivatunerről,és everestről. :C :C

[ Szerkesztve ]

Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat

(#2376) Bandeee válasza bullseye (#2372) üzenetére


Bandeee
tag

annyit mondott az eladó, hogy van itt valami half life deathmatch játék az ÉRDEKELNE-e? Vagyis kellene-e nekem, mert ha nem akkor ő megnézné, és megtartaná! Arra mondtam, hogy oksa, az nem érdekel, úgyis van ATI driverhez letölthető opcióba, Bátaszéken a benzinkút homályában örültem, hogy a vga tartozékait átnézhettem, hogy nehogy azok közül hiányozzon. Azok valahogy fontosabbak voltak akkor, haza jöttem pécsre, be cuppantottam eme pompás 3870-es kártyeszt, driver fel, NFS elő, aztán hadd szóljon a Ford GT hangja!!
Másnap néztem kicsit körül, hogy, mi is a helyzet így mellékletekben, amik jártak volna hozzá! Ekkor fedeztem fel egy érdekességet, hogy nem ám HL2 Deathmatch, francok, egész új játékcsomi van mellékelve, NO, azóta, immárom 2 hete kérem, a kártyához járó mellékletet, hamár első reagálás szerint CSAK letölti és megnézi, akkor nem értem,hogy miért nem lehetett már elküldeni???
Erre ÉN vagyok a becsületlen és hazug, basszus, JA, és még nem is emlékszem, arra, hogy a BlackBoxról OTT beszéltünk a benzinkúton, HÁT nem beszéltünk!! Csak ide a kártyát, neked másikat, lóvét, aztán szevasz, merthogy ilyenkor télen elég gyorsan változnak időjárási viszonyok!!!!

üdv.

(#2377) Bandeee válasza jani1973 (#2374) üzenetére


Bandeee
tag

nincs miért hazudnom Janikám, van egy jó kátyám, az meg hogy te így változtatod hozzá állásod ehhez a lassan már viccé fajuló egész nyavajához, az meg csak téged minősít!! Nem tudom megérteni, hogy miért nem küldted MÁR el a kért belépési azonosítókat, nem a sódert kell itt most lökni, küldd el ami elmaradt, aztán hagyjuk abba!!!

(#2378) old gray


old gray
addikt

szmolcsi

2db dvd-romot vettem tőle, a hirdetésemben feltétel volt, hogy kezeljék probléma nélkül a DL lemezeket. Be sem olvassa egyik sem, (u.akkor lite-on és nec író ill. olvasó a "teszt" lemezeket simán olvasta), elég ócska/régi példányok, sztem bármelyik pillanatban beadhatják kulcsot.

Természetesen baszik visszavenni. Ha nagyobb összegről lenne szó, következménye lenne, de pár k-ért nem fogom elkezdeni megszervezni az arcának az átépíttetését.... :(((

Szóval kerülendő személy!

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#2379) jani1973 válasza Bandeee (#2376) üzenetére


jani1973
tag

BlackBox mondtam neked és a benne lévo játékot half life 2 mondtam nem azt amit te utolag álitasz .És még az üzlet elöt a telefonba már ezt letárgyaltuk szánalmas vagy már e téren mert ha én eltudom mondani a teljes igazságot te meg csak elferdited annak szerintem nem sokk az értelme .A folyamatos hazudságaidal. Én ami akkor eszembe jutot de mondom nem kell ezzen vitatkozni megbeszélünk egy idöpontot és viszacserélünk mindent
És lezártuk az ügyet ezzel . :R

(#2380) beteg válasza beteg (#2317) üzenetére


beteg
őstag

tényleg a bankja xarakodott, ma megkaptam a cucc árát.

Csak futni kell!

(#2381) cowboy_bebop válasza beteg (#2380) üzenetére


cowboy_bebop
őstag

De "jó" lett volna feljelenteni h. aztán téged vegyenek elő hamis vád miatt. ;]

(#2382) Romeo23 válasza beteg (#2380) üzenetére


Romeo23
tag

Volt amikor én is aggódtam a pénzem miatt, de megkaptam hála istennek. Sajna a bankok képesek napokat ülni az ember pénzén, ha valami gondjuk van, és késnek az utalások, akkor véletlenül sem értesítik az ügyfeleket. :(((

Project Torque nickem: PeArp80

(#2383) Chaser válasza Speed® (#2356) üzenetére


Chaser
titán

Sejtettem, hogy fog még kavarni a kisgyerek..laci06 engem is megkeresett, elmondtam neki a sztorit, de meredeknek tartotta, és megbízott a gyerkőcben, mondtam, hogy bizonylatot másoltasson a pénz küldéséről, de Tomikánál már akkor is jöttek a kifogások :W Sajnos nekem lett igazam az ügyben :U

Ezúton megkérném a fekete pont bíráló urat/hölgyet/asszonyt/lányt etc..hogy a nevem mellől azt az 1 szem feketét, amit persze Tomi "barátomtól" kaptam anno kis bizniszünk végén, szíveskedjék levenni...nem szolgáltam rá, íme egy újabb bizonyíték...

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#2384) KrAt


KrAt
veterán

Amúgy javítsatok ki: djtoomi tényleg 14 v 15 éves?

(#2385) PHM válasza Speed® (#2356) üzenetére


PHM
addikt

Szép történet.
Tanulságos.
Gratulálok, kötél idegeid lehetnek.

Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

(#2386) Szten Márs válasza KrAt (#2384) üzenetére


Szten Márs
nagyúr

Tényleg annyi.

(#2387) Speed® válasza KrAt (#2384) üzenetére


Speed®
HARDVERAPRÓD

15 tudtommal.

Chaser
Támogatom a kérésed, akkoriban sem értettem milyen alapon osztogatott :U

PHM
Kevésbé tartom szépnek és nem is vagyok olyan türelmes :U Igazából ha 18 elmúlt volna a kisember, már alaposan elbeszélgettem volna vele :(((

magi20
Részvétem... amúgy itt hathatósabb segítségre lelsz.

[ Szerkesztve ]

(#2388) Chaser válasza KrAt (#2384) üzenetére


Chaser
titán

Én anno, mikor nagyon beleuntam a hazudozásaiba, törvénytisztelő állampolgár révén figyelmeztettem, hogy netán egy sarkon eleshet, nem azért mert én rúgom fejbe...akkor néztem utána, hány éves, 15-nél nem több / a módszert nem mondom el most /. Több mint 1 hónap után visszakaptam a procimat...

#2387 Speed(R) : :R

szerk: a nick kimaradt a # mögül :B

[ Szerkesztve ]

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#2389) PHM válasza Speed® (#2387) üzenetére


PHM
addikt

Elnézést, a "szép"-et elfelejtettem idézőjelbe tenni. :R

Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

(#2390) greatchaos


greatchaos
addikt

Phmegbízhatósági oldal idáig frissítve!

(#2391) greatchaos válasza Chaser (#2383) üzenetére


greatchaos
addikt

na de kérlek, mert még ha nem ismernénk egymást:D - azért még csak meg tudsz szólítani

(#2392) Chaser válasza greatchaos (#2391) üzenetére


Chaser
titán

Ha tényleg nem ismernénk 1mást, akkor is így kértem volna..nem bizalmaskodunk itt kérem szépen, amikor hivatali teendőkről van szó :U Láttam már eltűnt a blackpoint..köszi :R

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#2393) greatchaos válasza Chaser (#2392) üzenetére


greatchaos
addikt

:R

(#2394) udi válasza Speed® (#2370) üzenetére


udi
őstag

mintha én mondtam volna :R :R

Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749

(#2395) udi válasza KrAt (#2384) üzenetére


udi
őstag

én találkoztam vele és kb annyinak néz ki igen. :K

Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749

(#2396) szmolcsi válasza old gray (#2378) üzenetére

Kedves Old gray,mint itram bármikor vissza hozhatod,a dvd-romokat arról meg sajnos nem tehetek hogy minden nap estig dolgozom,ha ezt nem tudod megérteni nagyon sajnálak!!!
Az én szavan nem 2.5-k ér megigértem ha szarok vissza hozhatod,de van egy közös barátunk vele is elküldheted volta,mindegy hivni foglak és egyeztetünk!!!
Üdv ..Laca!!!

**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**

(#2397) kisscsaba válasza szmolcsi (#2396) üzenetére


kisscsaba
csendes tag

még most sincs senki szolnok környékéről?????:)

(#2398) kisscsaba válasza kisscsaba (#2397) üzenetére


kisscsaba
csendes tag

faszom poroszló heves megye:)grrrrrrr

(#2399) XuChi válasza greatchaos (#2390) üzenetére


XuChi
addikt

Hogyan derithetem ki hogy hol kaptam azt a 2 jó pontomat. Kiváncsi lennék kitöl kaptam.

Jó érzés hogy értékeltek.

:R

(#2400) Romeo23 válasza XuChi (#2399) üzenetére


Romeo23
tag

Hát itt kaptad: [link]

Project Torque nickem: PeArp80

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.