Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz
danilla
üzenetére
Végeztem egy kis tesztet 352-fpssel.
Vastag pokrócot terítettem ki 2 rétegben a régi babaágyam tömör oldalára. Kereken 30 méterre lőttem rá egy 20x30 centis célterületre. Ha mellé is ment a BB, csak 1-2 centivel és azért mert nem bírtam egyenesben tartani a fegyvert(humán faktor). Érdekesség hogy BB teljesen beleágyazódott a pokróc-ba...és elég szép nyomot hagyott a fán.
Ezek után és hogy néha pár méterről érkező lövések nem tesznek nagyobb kárt, csak azt tudom mondani hogy a Bőr, állati jó tompító, de bármi kemény, pl fog vagy térdkalács stb igenis csúnyán megsérhető még 350-nel is. Rossz belegondolni hogy van aki +50, +100 Fps-ekkel jön veled szembe...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Gyúrósok ide!
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Revolut
- Melyik tápegységet vegyem?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Escape from Tarkov
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest