Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3180) Binda


Binda
tag

Hello!

Lenne egy 250 gigás problémám. Játszok és egyszercsak elszállt a vinyó. Miután később ránéztem a gépem 136 gigát, öcsém gépe 250 gigát ismert fel bios-ban. Vissza én gépembe, 8-10 perc mire rendszer feláll. Windows nem lát semmit.

Miután pár órát böngésztem ezt a topic-ot, leszedtem a HDSentinel nevű progit. Ez mindent lát, 250 GB, fejek stb.. de nincs rajta partíció, azt írja tök üres. De ettől függetlenül minden értékre zöld pöttyöt meg OK - Minden rendben-t ír ki.
Ellenben semmilyen programmal nem jutottam előbbre. Getdataback 64 sector-onként hibát ír ki error 1117 kóddal. DiskExplorer behalt a vinyótól.
Leszedtem 1 erőteljesen dos alapú progit: TestDisk. megpróbáltam újraíratni vele a 0-ás sector-t. Azt írta nem képes rá..

Eddig itt tartok. Semmivel sem tudtam a partíciót visszaállítani. Adattárolásra használtam ezt a vinyót, 1 partíció, egyben az egész. NTFS fájlrendszer. Amennyire nem értek hozzá, úgy tűnik a Partíciós tábla teljesen elszállt. MBS is.. vinyóra nem írtam (nem is tudtam volna). KB 3 giga szabad hely volt rajta. És vannak köztük pótolhatatlan adatok, mint pl képek leírások, tervek. Szal nagyon remélem, hogy visszanyerhetőek az adatok.

Előre is köszönöm a segítséget.
Binda

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.