Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenity
senior tag
Sziasztok!
Az Acer TravelMate TMP543-as gépem valószínűleg beázott, és a hangszóró nem úgy működik, ahogy kéne, win7 alatt csak akkor szól, ha bedugom a fülest, illetve debian alatt nem megy, szintén ezzel az opcióval, de akkor a füles is szól. Elképzelhető, hogy ha kiszárad helyrejön, vagy irány a szervíz?
-
Noxy
veterán
válasz
janaman01
üzenetére
Van még egy módszer az UEFI-s GPT part.. törlésére.
Boot DVD or Pend..
Amikor a telepítés ablak megjelenik, nem nyomunk a telepítésre,
hanem Shift+F10.
Parancssorba beírjuk:
diskpart
list disk
slect disk (HDD kiválaszt)
clean
exit
Ablak bezár.
Telepítésközben part.. létrehozása. Kb: 60-70GB Win8-nak.
Telepít. -
xAttilax
őstag
válasz
ZewaDeluxe
üzenetére
Nyugodt lennék, ha az enyém lenne a gép
viszont sajnos nem tudok belépni a Biosba, se F2, se F10, se DEL, már végig zongoráztam mindent, de nem akar. viszont tényleg nagyon rendes brigád van itt, hogy egyből írtok, ezért egy nagy köszönöm srácok 
-
ZewaDeluxe
tag
válasz
xAttilax
üzenetére
Nyugalom! Ez nem ACER-sajátosság, hanem az UEFI/BIOS biztonsági extrája. Találsz a BIOS-ban egy SECURITY fület. Kapcsolj ki, illetve törölj ki minden jelszókérést, illetve jelszót...! Nézd meg, hogy ha UEFI-módban van a gép, akkor az UEFI biztonsági beállításai hogyan állnak. Ezek a lehetőségek a TE és a géped biztonságáért vannak, nem azért, hogy bosszantsanak.

-
janaman01
addikt
előretelepített win8 volt rajta? akkor valószinű gtp particiód volt a vinyán amire egy uefi s usb boot telepitővel tudnál rendszert rakni, de hogy a biosba miért nem tudsz belépni.....talán ha ezt megcsinálod, akkor felismeri az uefis usb-t.....
win 8 hoz is jó...
4. A Windows 7 UEFI telepítő elkészítése
# csatlakoztasd a pendrive-ot és formázd le -és ez fontos- FAT32-re
(a leírásomban PENDRIVE-al jelölöm a pendrive-ot)
# tedd be a DVD meghajtóba a W7 x64 telepítőlemezt vagy mount-olj fel egy W7 x64 ISO-t, majd a tartalmát mindenestül másold rá a pendrive-ra
(A DVD-t vagy mount-olt ISO-t DVD-vel jelölöm a leírásomban)
# DVD:\efi\microsoft\boot mappát másold rá a pendrive-ra, a PENDRIVE:\efi mappába
# Indítsd el a 7Zip-et, navigálj el a DVD:\sources mappába és nyisd meg vele az install.wim fájlt, majd ezen belül navigálj tovább az 1\Windows\Boot\EFI mappáig.
# A bootmgfw.efi fájlon jobb egér/Másolás mappába és add meg ezt az útvonalat(tallózd be): PENDRIVE:\efi\boot
# Bezárhatod a 7Zip-et, majd egy fájlkezelővel a PENDRIVE:\efi\boot mappába kicsomagolt bootmgfw.efi fájlt nevezd át bootx64.efi-reEzzel meg is volnánk az UEFI telepítővel.
-
xAttilax
őstag
Sziasztok!
Van egy komoly problémám
lenne egy acer v3-771g notebook és win 8 volt rajta, nos kiszedtem a winyot és leformáztam teljesen mert máshogy nem sikerült törölni róla a gyári cuccokat. Viszont visszarakom az üres vinyot és telepíteni szeretnék rá egy win7-et de nem tudok belépni a Biosba csak a boot manager-rt dobja, ahol nem lát semmit (se win7,8 ubuntu dvd vagy pendrive) hogy lehet egyáltalán a Biosba belépni vagy telepíteni bármit? -
janaman01
addikt
válasz
Volkov
üzenetére
Szia az enyém V3 as, és tökéletesen müködik az Elan touchpad win8 -al...az acer oldaláról letöltött win8 64 driverrel!
viszont a v3 - 531 el volt már valakinek olyan tapasztalata, hogy a win8 nem ment fel? kiirt hibaüzenetet? mert én sajna igy jártam, és a megoldás az volt, hogy a wifi kártya miatt nem ment fel rendesen a win8 , és csinálnom kellett egy saját win8 as telepitőt amibe bele van integrálva az _Atheros_10.0.0.225 driver...na igy már felment a win8...
-
janaman01
addikt
Sziasztok. A V3 acer az enyém.....
http://www.youtube.com/watch?v=RwAZ4qB5F0g&sns=em
-
rafika86
csendes tag
Hello mindenkinek kis segítség kellene acer aspire 3050 ilyen laptopom olyan problémám volna hogy a wifi a lapon levő kis pöcök letört így külső kapcsolójával nem tudom be kapcsolni a wifit hogyan lehet javítani vagy hogyan lehet állandóvá tenni a wifi!
Vagy nem is kellene vele foglalkozni mert a win7 be kapcsolja?
Mert most az van rajta és a wifi át van húzva egy piros x-szel!
Mit lehetne csinálni ilyen esetbe előre is köszi mindenkitől a segítséget
-
Volkov
senior tag
válasz
ZewaDeluxe
üzenetére
Az is megvolt. Azzal kezdtem. (hiányzott is minden finomabb beállítás, ami synaptics-nál van)
Próbáltam érzékenységet állítani, letiltottam a 2-nél több ujjas érintéseket, megpróbáltam 2 különböző üzemmódot (van sima window-os meg valami smart izé) de semmi változás.
Írtam az eladó cégnek, szerintük a driver vacakolással csak rontottam a helyzeten, csináljak egy full restore-t s ha úgy is vacak, vigyem vissza. Szóval megy a restore, itt tartok most.De azért előtte felvettem mi is a gondom:
youtube link -
cellpeti
nagyúr
kicsit sokkolt, hogy az S3ban nincs billvilágítás, pedig tetszene a gép. Dell E4300 egy rakat xar,de nagyon jó, hogy alulról meg van világítva a billentyűzet. Még nappal is nagyon jó.
-
ZewaDeluxe
tag
válasz
Volkov
üzenetére
Utolsó ötlet: ha rákattintasz 2x az értesítési területen a touchpad ikonjára, akkor elvileg kapsz egy "smart-pad" felületet, ahol több beállítási lehetőséged van a touchpadre vonatkozólag. Van egy olyan például, hogy érzékenység, esetleg ezzel lehetne próbálkozni. Hátha... Több ötletem sajnos nemigen van. 3 ACER gépem volt eddig, soha nem találkoztam még ilyen problémával.
-
Volkov
senior tag
válasz
ZewaDeluxe
üzenetére
Az ugyan az. Csak máshol ELANTECH-nek hívták, de a driver szerint nálam is csak ELAN-t ír.
Próbáltam már sima windows driverrel is, de mivel az nem kezeli a többujjas érintést (vagy ha igen, akkor ott se jó) nem tudom, hogy sw vagy hardver hiba.Próbáltam leszedni, s feltenni synaptics drivert, de az se ismerte fel.
Próbáltam régebbi verziót feltenni, 0 siker.
Ami fura, hogy normál windows destopon a kis ikon jelzi az érintést.
Ha két ujjal érintem meg, akkor ott az esetek többségében csak 1-et jelez, ha sikerül jól, akkor ott a két ujj. -
ZewaDeluxe
tag
válasz
Volkov
üzenetére
Helló!
Az enyém szimplán csak ELAN, nem ELANTECH (fogalmam sincs, mi lehet a különbség, ha van...). Kifogástalanul működik, a szoftvere is pöpec.
Tipp: szedd le a driverét, és próbáld ki, hogy a Windows saját driverével hogyan működik. Ha ott is problémásak az alapműveletek, akkor (szerintem) hardveres a probléma. Az, hogy a Scroll 10-ből 1x működik, az nem elfogadható. Én kizárnám, hogy ennek gyárilag ilyennek kellene lennie.
-
Volkov
senior tag
Sziasztok!
Mai nap lettem tulajdonosa egy Acer V5-122p-nek.
Szuper a gép, nagyon tetszik, de a touchpad borzalmas!!!
-nem érzékel minden érintést, simogatom, meg se moccan az egér
-a többujjas érintések teljesen esélytelenek, nem tudok scroll-ozni pl. 10-ből 1x sikerülValami Elantech típus.
Drivert frissítettem, legújabb van fent.
Gyári, legális win8.Van valakinek tapasztalata az ilyen Elantech vacakkal kapcsolatban?
Synaptichoz vagyok szokva, ahhoz képest ez förtelem!!!
köszi!
-
Peak
addikt
válasz
ZewaDeluxe
üzenetére
S3as MediaMarktban láttam akciósan 199kHUFért... ultrabook kategória, ennyiért rommáverte akkor az összes konkurenst mind árban, mind hardverben, mind kinézetben 3 év garanciával.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
ZewaDeluxe
üzenetére
hát ennyiért már pedig illene. Nagy kár, h nincs benne
-
cellpeti
nagyúr
az s3ban van billentyűzet világítás? vam valakinek?
-
Peak
addikt
válasz
lacy86
üzenetére
1.8GHz vs 2.2GHz
1MB cache vs 2MB cacheAz órajellel négyzetesen arányosan növekszik a hőtermelés azonos litográfia mellett.
A több cache több hőt is termel.Igy számitás szerint úgy fele-2/3a lehet a hőtermelése a celeron procinak.
Persze hogy nem "throttlingol" a ventirendszer, hiszen még lehet, hogy arra épp elég a hűtés elvezetőképessége.Én mindenképp cserélném a hűtőrendszert.
-
ZewaDeluxe
tag
Sziasztok!
Pár hónapja vagyok kifejezetten elégedett tulajdonosa egy ACER V5-551-es gépnek. Volt egy nagyon zavaró problémám: a gépben gyárilag egy (egyébként kiváló) 750GB-os TOSHIBA HDD található, ami egy utólag, az optikai meghajtó helyére tett SSD mellett háttértárként dolgozgat.Namost a HDD állandóan, másodpercek alatt standby-ba helyezte magát. Hiába állítottam a Windows (8) energiagazdálkodási beállításaiban a HDD kikapcsolási idejét "sohá"-ra, semmi nem változott. Amitől bosszantó volt a dolog, az nem is az, hogy valahányszor megnyitottam egy mappát a HDD-n, mindig meg kellett várni, amíg felpörgött a vinyó, hanem sokkal inkább az, hogy ez talán a leginkább mechanikát próbáló terhelés, amit egy vinyó kaphat. Megáll-elindul, megáll-elindul - nagyon sokszor egy nap...
Ma jutottam a megoldásra, és megosztanám Veletek, hátha van még rajtam kívül más is, aki találkozott ilyen problémával, illetve, aki van olyan információ-szegény, mint amilyen én voltam...
Szóval nem telepítettem fel az ACER ePower Management című programot, ami egyébként letölthető a géphez az ACER honlapjáról. Ennek oka elsősorban az volt, hogy első ránézésre (egy korábbi rendszeren) semmi hasznosat nem láttam a programon: néhány gomb kezdő felhasználóknak és ennyi.
Na, ma kísérletképpen felraktam. ...És nem áll le a vinyó, csak akkor, ha ez a Windows-on belül is be van állítva.
Szóval: ma tanultam, hogy az ACER ePower Management kell, még ha nem is használja semmire az ember a felületet, mert mélyebben kotor a rendszer energiagazdálkodásába, mint azt én eddig gondoltam.

Szakértők erősítsék meg vagy cáfolják a meglátásomat, de a helyzet úgy áll, hogy én erre jutottam...
-
TomiLi
addikt
-
Peak
addikt
válasz
lacy86
üzenetére
Fullosan ki kellene takaritani, újrakenni a hőleadó kupakjait a chipeknek, ventit cserélni.
Továbbá a hőcsövekből is elillanhatott a gáz mikrorepedésen keresztül, az csak komplett hűtőblokk cserével lehet orvosolni.
Nincs olyan, hogy egy proci throttlingos lesz, megváltozik a belső strukturája, vagy éppen pont a hűtő vagy órajeláramkör tranzisztorai változnának úgy meg, hogy pont csak a throttlingért felelős 22. tranzisztor változik meg, ráadásul helyesen, hogy ne okozzon hibás működést. -
lacy86
addikt
Hello!
Adott egy Acer Aspire 5738G tipusu laptop amibe a gyari T6600-as processzor thermal throttling-os lett!
Az lenne a kerdesem , hogy lehet-e a gyari processzornal nagyobbat beletenni?! Pl, T7300 , T7500SLA44 es SLAF8 Illetve a ketto kozott van "kulonbseg"?!
Elore is koszi!
-
Mylow-11
csendes tag
Sziasztok!
Ti akik jobban ismeritek a ACER laptopokat tudnátok nekem véleményt mondani ezzel kapcsolatban? Köszönöm előre is!
-
Peak
addikt
válasz
TomiLi
üzenetére
ha a googleba beirod, hogy akkuhasználat notebook, vagy bármi más, akkor jópár cikket kidob a kereső.
többek közt itt a PH!n is megjelent egy notebook karbantartásról szóló cikk Daywalker "tollából", melynek része az akku is.
Nem, NEM KELL kivenni az akkut, azért van a gépben, hogy a töltőelektronika karbantartsa. Ez a tévhit a régi tipusú akkutól ered 10-15 évvel ezelőttről. a Litiumionost nem kell kivenni. Amúgy is oda való, része a műanyag háznak, testnek. Sok esetben még a gumiláb is az akkun van, a sok béna meg kivette, aztán billegett az egész gép.
memóriából meg sosem elég, főleg notebookok esetén. ha nem SSDs a gép, akkor az amúgy nem túl gyors HDDt kompenzálhatja egy jó csomó memória.
-
TomiLi
addikt
Sziasztok!
Notebook tapasztalataim teljesen minimálisak, ezért lenne egy-két (lehet, hogy balga) kérdésem:
Egy ACER Inspiron E1-571-ről van szó, de lehet, hogy ez mindegy is.Első kérdésem az lenne, hogy: Az akkumulátort, hogy lehet a legjobban kímélni otthoni használat mellett?
Ki lehet venni a gépből, és úgy használni? Egyáltalán így működik, vagy lehet így használni?
Vagy inkább mindig várjam meg, hogy lemerül, akkor töltsem fel (töltés közben mennyire baj, ha használom) és utána használjam akksival?Második: bluetooth-os egereknek van valamilyen hátránya a sima adó-vevős társaikhoz képest?
Köszönöm szépen!
-
-
Peak
addikt
válasz
Good2881
üzenetére
Újból végigolvasva a postod... a "jólbevált" telepitővel eltüntetted a rejtett particiókat is? Csutka üresre gyalultad a vinyót? Csak mert nekem úgy tűnik, hogy az MBR rossz helyre mutat, ezért nem indul a Win.
Esetleg ha gyárilag Linuxos volt ( bár úgy tűnik mint ha Win7es lenne gyárilag ), akkor annak a particióját egy kicsit nehezebb letörölni, de azt is teljesen wipeolni kell... -
Good2881
csendes tag
Egy hiba.... Ami a lehető legrosszabbkor jött...
Adott egy ACER ASPIRE 5560 gép. 2012.04. hó körül vettük.
A mai nap meguntam hogy a win7 megbolondult úgy 1-1.5 év után...Fontos adatokat és képeket kimentettem, majd egy korábban jól bevált win7-es telepítővel elindítottam. Elkezdett települni, majd mikor a fájlok másolása befejeződött akkor automatikus újraindítás következett. (volna) A gép nem állt le. 45 perc várakozás után sem. Gondoltam kikapcsolom (hosszan a bekapcsoló gombbal). Kikapcsolt a gép. Majd következett a bekapcsolás. Windows nem indul. folyamatosan újraindul. Gondoltam belenézek a BIOS-ba.
Sajna a Biosba az F2-vel nem tudok belépni. Azóta sem. Induláskor F2-öt megnyomom, majd csippan egyet és tovább lép. Most hajnal 1:45 van. Belépni a biosba nem tudok este 8 óta.Reggel megkeresem a papírjait, hogy van e rá garancia még...
Akinek ötlete van várom kíváncsian...
Most pihen akku és 220V nélkül kikapcsolt állapotban.
-
cellpeti
nagyúr
üdv
nézegetem az S3as ultrabookot. Van valakinek róla véleménye? Van benne billentyűzetvilágítás? Érdemes lehet rá beruházni?
-
üdv, nem lehet letiltani valahogy hogy ne kapcsoljon be mindig a billentyűzet világítás?
-
Peak
addikt
válasz
ScomComputer
üzenetére
sehogy.
ez egy biztonsági szolgáltatás.
olyat kérsz, mint ha kapnál egy páncélszekrényt és az első jöttment netes idegen ki tudná nyitni.www.ec-co.hu
szerviz tool kell hozzá, meg minimum egy adásvételi amivel bizonyitod hogy a tiéd -
ScomComputer
veterán
Sziasztok!
A haver kapott egy Acer Aspire 5734Z gépet, viszont a bios jelszóval védett,és a volt tulaj meg nem emlékszik rá,hogy mi volt a jelszó....
Ezt hogyan tudnám resetelni,ebben kérnék segítséget.
Köszönöm!
-
karakai
csendes tag
üdv.acer aspire 5538g gépem van 3 éves az a problémám hogy ha bekapcsolom kb 1 perc és saját maga kikapcsol utána inditja saját magát a monitor nemválaszól semmire nem kapcsol be.ha netán valaki találkozott ilyen problémával kérném hogy írja le hogy mi lehet a gond én videó kártya gondra gondolok .
-
xward
tag
Sziasztok !
csak egy gyors egyszerü választ kérekadott egy acer aspire 5050 notebook
amd turion 64 mobile 2.00ghz es procival
szeretnék bele tenni egy amd turion 64 x2 es 2 magos procit elviszi az alaplap vagy ne is próbálkozzak
előre is köszönöm a válaszokat
-
Krike
aktív tag
válasz
Tappancs2001
üzenetére
Nálunk, igaz nem Acer, de párom Asrock Nettoján rendesen fut egy 330-as Intel Atommal a WIN7, 2 GB RAM-mal.
-
Müszi
senior tag
válasz
Tappancs2001
üzenetére
Hali!
Én nem erőltetném, max egy Starter verziót, ha van kedved kísérletezgetni. Még, ha sikerülne is mindent bedriverelni kevés az a vas a Win7 normális futásához. Igaz néhány paramétert még leírhattál volna (Chipset, VGA, Ram). Csalódás és felesleges időtöltés lesz belőle már csak a proci miatt is. XP való arra mindenképp szerintem. -
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A következő lenne a kérdésem. Ismerőseim Acer 5310 laptopjára szeretnék egy 32 bites win 7 op. rendszert telepíteni. A paraméterei: Celeron M520 1,6 Ghz proci, 120 GB HDD. Szerintetek el fog futni rajta a Win 7? Driverek tekintetében nem lesz gubanc? Előre is köszi a segítséget
-
gorwik
csendes tag
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi az alábbi két laptoppal kapcsolatban, hogy melyiket ajánljátok inkább. A kettő között 20000 Ft van kb. Személy szerint én az A8-as proci mellett voksolnék de nem értek hozzá.

Köszi a segítséget.
http://www.acer.hu/ac/hu/HU/content/model-datasheet/NX.M4CEU.010
http://www.acer.hu/ac/hu/HU/content/model-datasheet/NX.M4CEU.006 -
nGaBrIs
csendes tag
Sziasztok! Adott egy acer v3-531 és egy win7 telepítő.
A gondom az lenne, hogy hiába fut végig a win7 telepitése, az utolsó újraindításnál nem bootolja be azt. Akárhogy particionálok egyszerűen nem akarja. Megjelenik az acer logo, be tudok lépni a bios a is, de nem hajlandó betölteni a feltelepített win7-et csak folyamatosan újraindul. Egyedüli lehetőség, ha újra bootolom a win7 lemezt.
Mit ronthattam el? (Számtalanszor csináltam már ilyet) Olvastam itt vmi recovery partícióról amit az alt+f10 hozható elő, de ez se jön be nekem. Eredetileg linpus linux volt rajta. -
NEMO1968
őstag
válasz
adrianwow352
üzenetére
Igen,vírus is elképzelhető.
Próbálj meg egy MEMTEST-et és egy HDSentinelt is. -
Dapro
senior tag
melyik a legjobb paszta most? újrapasztázom aztán meglátjuk, de valaki mintha azt mondta volna h ne legyen benne ezüst mert ha rosszul csinálom leéghet vagy mi?!
krike,shteer: ty

-
Krike
aktív tag
-
Hurkafej
aktív tag
Helló!
Vannak ilyen hűtő padok a laptopokba, nem tudom most az igazi nevét, de biztos tudjátok mire gondolok. Ezekből milyen vastag kell az Acer laptopokba? Azt hallottam minnél vékonyabb annál jobb, csak érjen is össze. Acer Aspire 5552G -
Dapro
senior tag
Sziasztok, Acer 5750g-m van, a probléma a túlmelegedés és lekapcsol játék alatt, volt itt valaki aki mondta, hogy cserélt benne hűtőmodult, ECCOnál néztem és van is, de ahogy néztem ez ugyanaz mint a gyári. Nem vagyok biztos benne.
EZ és EZ
Az egyik dual a másik quad. Nekem i5 van benne, az dual procis.
szóval a kérdésem, hogy a quad belemegy az enyémbe?
és ha igen akkor jobb lesz tőle?
jobban hűti mint a dual?
mennyit eshet a hőmérséklet?
kb ráolvad az ujjam.
a napokban szétszedem és újrapasztázom, garanciás de 2x volt gariban, 1x alaplapot, 1x hűtőmodult cseréltek, egy ideig jó volt majd megint szar. nem tudom mi lehet a baja, még pár napig garis, de már nem látom értelmét elküldeni. a barátnőmnek is ilyen van és ugyanugy kikapcsol. neki i3-as. neki is kicserélem ha jobb lesz tőle.Akinek van ilyen laptopja vagy ért hozzá pls help. köszönöm.
illetve még az alulfeszelést találtam a témában, erről esetleg vélemény?
régen bírta a BF3 at is, most semmit. szétszedtem már 1x de port nem láttam a ventibe. -
fRooStzzZ
senior tag
Udv!
Olyan kerdesem lenne, hogy adott egy Acer Travelmate 530 lapos.
Abban cserelheto a vga, vagy fix?Koszi a valaszokat.
-
NEMO1968
őstag
válasz
adrianwow352
üzenetére
Szia!
Mikor pörög a proci,nem lassul be nagyon a masina?
Annyit tennék hozzá az előttem szólókhoz,hogy feladatkezelőben lőj ki mindent,amit lehet.
Ha marad a proci,nézd meg esetleg csökkentett módban is.
Lehet hardverhiba is.
B.nőm gépét(igaz hogy asztali)vittem szervizbe ezzel a hibával.
Púpos kondikat és hibás RAM-ot találtak benne,ez okozta. -
Krike
aktív tag
válasz
adrianwow352
üzenetére
Megvolt már a "kötelező" évenkénti tisztítás, újrapasztázás? Oprendszer újratelepítve?
-
Noxy
veterán
válasz
adrianwow352
üzenetére
Oszt mi fogja a procit? Nézted egyáltalán?
Vírus, malware irtás volt már? -
adrianwow352
csendes tag
Hellosztok!
Az lenne a kérdésem hogy miért van a CPU-Használat mindig 100%?
Komolyan kinn vagyok az asztalon és 100%.
Amúgy egy Acer Apsire 5542G laptop.
Régen a játékokat mondjuk Minecraft szépen elvitte lowon nagy látóhatárral. és most pedig még lowon is csak egy 15 fps van. ez a 15 is csak úgy jött hogy frissítettem a videókártya drivert.
Ha tudtok valami megoldást hogy ne legyen mindig 100% akkor please írjátok le. -
encory
tag
Acer extensa 5630g laptopot vennék használtan, nem kell hogy működjön csak a szallagkábel-el ne legyen gond...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Google Chrome
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5440 - I5 1345U 1.6GHZ - 16Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 840 G6 - I5 8365U 1.6GHZ - 8Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 850 G3 15"6 - I5 6300U - 8Gb - 256Gb ssd
- Dell Latitude 5580 15.6" - I5 7200U- 8Gb - 128Gb ssd
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

de ez milyen már.... még egyszer nagyon köszönöm a segítséget!! pengék vagytok!!! 
lenne egy acer v3-771g notebook és win 8 volt rajta, nos kiszedtem a winyot és leformáztam teljesen mert máshogy nem sikerült törölni róla a gyári cuccokat. Viszont visszarakom az üres vinyot és telepíteni szeretnék rá egy win7-et de nem tudok belépni a Biosba csak a boot manager-rt dobja, ahol nem lát semmit (se win7,8 ubuntu dvd vagy pendrive) hogy lehet egyáltalán a Biosba belépni vagy telepíteni bármit?

Ugyan ultra-thin kategória, de nem ultrabook, és 130.000.- Forintba került.