Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulius80
tag
Sziasztok!Acer Aspire 5720zg laptophoz keresek ÚJ vga heatpipe-t,de guglin csak használtat találtam!Esetleg tudna nekem valaki ajánlani valamilyen oldalt,ahol tudok rendelni?Ha esetleg valakinek kell mxm2-es 8400m gs vga,írjon pü-t!Előre is köszönöm!
-
Peak
addikt
válasz
fRooStzzZ
üzenetére
Parancsol!
Ezen merevlemezekkel került a világon az összes V5-472 forgalomba.HDD SEAGATE 2.5" 5400rpm 320GB
9WS14C-188 ST320LT012, Yarra 500G/P,
7mmzh SATA 8MB LF+HF F/W:0001SDM1
KH.32001.024HDD SEAGATE 2.5" 5400rpm 500GB
9WS142-188 ST500LT012, Yarra 500G/P,
7mmzh SATA 8MB LF+HF F/W:0001SDM1
KH.50001.030HDD WD 2.5" 5400rpm 500GB
WD5000LPVX-22V0TT0, MN500S, 7mmzh
HDD, 500G/P SATA III 8MB LF F/W:01.01A01
KH.50008.044HDD TOSHIBA 2.5" 5400rpm 500GB
MQ01ABF050, Aquarius-B, 500G/P, acer code
SATA II 8MB LF+HF F/W:AX003J
KH.50004.011 -
fRooStzzZ
senior tag
Nos, rakuldtem az AIDA-t.
Nem is tudtam, hogy kiirja a vinyo meretet is.
Eddig csak bench-re hasznaltam.

Tehat 2,5", 7mm vastag.
Szerelonyilas meg nincs rajta, mint mondtam az aksit sem lehet kivenni belole..

Max ha egyik USB csatit benyomom, es azon keresztul cserelek benne ezt azt.
-
fRooStzzZ
senior tag
Ez a vinyo nem tudom milyen vastag, de a vinyo felett van meg ~2-3mm.
Es akkor meg a lapos ugye kicsit magassabban is van, mint a vinyo sikja (pici labai miatt)
Akkor ha levonyjuk a bill vastagsagat, anyag vastagsag a takaromeleznel, esetleg az alaplap hogy helyezkedik el, akkor mar ketelkedem abban, hogy ilyen akar bele is ferne.
Azert is kerdeztem, hogy vajon mi lehet ebben. -
Krike
aktív tag
válasz
fRooStzzZ
üzenetére
A konfigurációkat a nagykerek rendelik, kérdés, az ottani milyet rendelt be. Így országonként változóak a típusok. Legjobban akkor jársz, ha ráengedsz valami diagnosztikai progit, everest pl. ami megmondja az összes alkotóelem adatát. Cserélni meg azt lehet, amihez van szerelőnyílás. Esetleg ha van mSata hely, akkor egy olyan SSD-vel is jól járhatsz.
-
fRooStzzZ
senior tag
Haliho.

Lenne egy faxa kerdesem.

Acer Aspire V5 472 6893 szerkezetbe milyen meghajto van?
Se szetbontani nem lehet, se fedel nincs az aljan, se aksit nem lehet kivenni, se semmi. Full egybe van ontve a haz. (meg egy lemezmeghajto sem ferne bele), kulsos irom van.
Melle tettem egy 2,5" vinyot, majdnem olyan vastag az also resze a gepnek.
De ha marr a bill-t beleveszem, akkor mar nincs is olyan vastag.
letezhet, hogy 1,8 van benne, vagy valami kartyas megoldas?
Nagyon igazabol nincs is miert szetbontani. i5 proci, 8gb 1600ram, 500gb.
Csak izgat, hogy ha lehet tennek bele (persze ha bonthato valamilyen uton modon a keszulek) egy nagyobb vinyot. Kulson van egy 750, de ha lehetne akkor egy 1tb-st siman beledobnek.Koszi
De ahogy nezem, nagyon meg info sincs rola a neten. Ez egy kanadi BestBuy-os keszulek.
Gondolom azoknak lett kulon csinalva?..
-
ozzzy21
csendes tag
Sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem! Acer aspire 7741G-6426-hoz szeretném leszedni a drivereket és ebben kérnék segítségét hogy honnan a legegyszerűbb és ha esetleg valaki tudja linkelni azt nagyon megköszönöm. windows7 64 lett telepítve az eszközre.A segítségeket előre is köszönöm.
-
lacy86
addikt
Egy elvetemult kerdes!

Van egy Acer Aspire 5738G tipusu laptopom , es ha lehetseges kilehet cserelni a billentyuzet olyanra ami vilagit is?!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
üszök
őstag
Keresek Acer Aspire One D270-be fehér,lehetőleg Magyar kiosztású működő billentyűzetet.
-
Peak
addikt
válasz
Fecamester
üzenetére
http://ark.intel.com/products/32431/Intel-Pentium-Processor-T2310-1M-Cache-1_46-GHz-533-MHz-FSB
Az Intel szerint 64 bites utasitáskészlet van ebben a prociban is.
-
Peak
addikt
válasz
Fecamester
üzenetére
a "Z" jelölte ennél a szériánál a butitott procit. milyen procit tettek be? elviekben a "Z" széria is 64 bites procik voltak, csak a gyengébb szériából.
Intel® Pentium® dual-core mobile processor T2310/T2330/T2370/T2390 (1 MB L2 cache, 1.46/1.60/1.70/1.86 GHz, 533 MHz FSB) -
Peak
addikt
válasz
Fecamester
üzenetére
értem. bár a 64bites és 32 bites dolgot nem értem.
az aspire 5720 szériáiban mindben 64bites processzor dolgozott, legalábbis amit magyarországon értékesítettek. -
Fecamester
csendes tag
Köszönöm a választ! A gépek hozzám kerülése is összetett
A lényeg, hogy van 3 db 7520-as gépem Ram-ok és VGA kártyák nélkül. Ezekből kettőben próbáltam ki az 533 Mhz-es Ram-okat és mindkettő ugyan azt produkálja. És van egy 5720zg gépem is ami komplett (innen a Ram, VGA). De jelenleg csak 533 Mhz-es Ram-mal tudtam kipróbálni. Azért is kezdtem a Ram kérdéssel, mert a 7520 64 Bit-es az 5720 32 Bit-es. -
smkb
őstag
Sziasztok,
A V5-171-ben 2 csatornás a memóriavezérlő? 2 memóriamodult lehet bele tenni?
-
Peak
addikt
válasz
Fecamester
üzenetére
Nem teljesen tiszta a szituáció. Honnan tudod, hogy a VGA jó, a CPU jó, ha nem jó a ramod bele?
Kipróbáltad 667es RAMmal?
Most csak 533as RAMod van, értem én, de akkor úgy vettél notebookot, hogy nem volt benne RAM?
Vagy hogy sikerült külön 533as RAMot birtokolni?
Egy rendszer képes lassabb RAMot is meghajtani, hogy ha a BIOS a memória SPD chipjében tárolt működési adatokat kiolvassa, és annak megfelelően állítja be az órajeleket, szorzókat és időzítési paramétereket.
Természetesen akkor működik ez, ha ez a funkció 1.) be van épitve 2.) aktiválva is van.
Tehát lehetséges, hogy az 533as RAM jó lehet bele, de más probléma miatt nem moccan meg a gép.Ezért kellene inkább szakembernek megmutatni, mert ez a probléma összetettebb, mint hogy fórumos ráolvasással megoldható legyen.
Mint HIVATALOS márkaszerviz ajánlom a budapesti EC-CO Kft. szakszervizért, és nem azért, mert ott dolgozom, vagy százalékot kapok, vagy bármi más rosszindulatú és ostoba feltételezés miatt. Egyszerűen mert a márkának ez a hivatalos alkatrészbázisa, beszerzője és szakszervize több, mint 20 éve.
-
törölt tag
válasz
Fecamester
üzenetére
Ez bizony lehet. Fordított esetben nem lenne gond, ha a gép fogadna 533-as RAM-ot, és tennél bele 667-est, akkor a 667-es RAM 533-on dolgozna. De így, az 533-as nem tud 667-en működni.
-
Fecamester
csendes tag
Sziasztok! Egy viszonylag egyszerűnek tűnő kárdásben kellene a segítségetek: Adott egy Acer Aspire 7520 noti. Gyárilag 667.0 MHz Ram való bele. Nekem csak 533 MHz Ramom van. Látezik, hogy emiatt nem ad képet? VGA kártya jó, CPU jó....Alaplapi VGA chip-re is gondoltam, de gondoltam előbb kérdezek
Köszönöm a válaszokat!! 
-
radi8tor
MODERÁTOR
Akinek nincs konstruktív hozzászólni valója a feltett kérdésre, azt arra kérném, hogy ne válaszoljon!
-
LaciMaci84
csendes tag
válasz
Jarod1
üzenetére
Igen mindig ez volt, úgy olvastam, hogy ez a sima nem G és Z, így nem cserélhető. De közben megoldódott, ami feltűnt ha ki van kapcsolva is készenlétbe villogott, kivettem az aksit, visszatettem és helyre jött azóta is működik nem tudom mi lelhette de akkor lehet ez rossz omen mert akkor hamarosan VGA-s lesz.
-
Jarod1
veterán
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Elroy1980 : Próbáljatok DVd ről bootolni, hiren bott cd,winyó diagnosztikai progit indítani..
-
BlessedElroy
senior tag
Azt hittem, hogy ez egy fórum. Az emberek segítenek egymásnak, tapasztalatot cserélnek. Úgy látom ide kár volt írnom. Eddig minden topicban segítőkész fórumozókkal találkoztam, de úgy látszik ez nem az a topic. Azt fejtegetni egy fél oldalon keresztül, hogy ha bajom van, menjek szervízbe, kár volt.
Köszönöm azt a pár percet, amit rám szántál, de teljesen felesleges volt szerintem ez a hozzászólás. Nem is értem minek válaszoltál?!
Szted mindenki rohan szervízbe azonnal, ha valami nem múködik? Na hagyjuk...
Még egyszer köszönöm, hogy ajánlottál egy szervízt! Hurrá
További szép napot!Mercutio: sajnos nincs lehetőség Win újratelepítésre, nincs rá opció. Amikor a win próbál felállni, csak folyamatosan tölt és annyi. Azért köszönöm!

-
Mercutio_
félisten
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Érdemes lenne kideríteni, hogy a Windows döglött meg, vagy HW-s hiba.
Ha van lényeges adat a HDD-n azt valahogy le kellene menteni és újratelepíteni a windows-t, ha a elepítés során megdöglik, akkor nagy az esély, hogy HW gond, ha felmegy rendesen, akkor csak a rendszer volt döglött. -
Peak
addikt
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Hát feltételezem, hogy ha mondjuk fáj a fogad, akkor nem a szomszédot kérdezgeted, hogy miként kéne a problémát megoldani, hiszen hát a szomszédnak is van foga.
Vagy ha épp perforál a gyulladt vakbeled, akkor sem kezdessz el az utcán kérdezősködni, hogy mit is csinálj, mert hát lázas is vagy, szédülsz, mérgezéses tüneteid vannak, és amúgy fél óra múlva meghalsz... csak mert mindenkinek van vakbele.
Úgyhogy úgy vélem, hogy ha egy notebook hibás, rosszul működik, és én magam nem vagyok szervizes szakember, akkor megpróbálom a hiba elháritását olyan emberre bízni, akinek ez a szakmája, 20 éve ezzel dolgozik, akkora gyakorlati tapasztalata van, hogy tényleg csukott szemmel is megoldja a problémákat ( kis költői túlzással persze ).
Az ilyen ember nem terem minden bokorban, az interneten is 100-ból 1 van ilyen, mert hát a póverjúzerek, a megmondó emberek, az önjelölt szakemberek ( szakbarbárok ) sajnos túlnyomó többségben vannak jelen a publikus fórumokon.Tehát elengedhetetlen a szerviz.
-
Peak
addikt
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Szervusz.
Szervizbe kell vinni a készüléket, szakembernek megmutatni, hogy elvégezhesse a megfelelő lépéseket a bevizsgálás részeként.
A márkaszerviz elérhetőségeit a www.ec-co.hu honlapon megtalálhatod. -
BlessedElroy
senior tag
Hali Guruk!
A haveromnak van egy kis Acer Aspire 4820T notebookja. Folyamatosan kékhalált kapott, a rendszer nem bírt felállni, max a biosig jutott. Próbálta visszaállítani a rendszert vmi régebbi időpontra, hátha lesz vmi, de most talán még rosszabb a helyzet.Sztem nem fejezte be rendesen a visszaállítást, vagy nem tudom... Most annyi történik, hogy bekapcsolás után BIOS-ba se lehet bemenni, hanem amikor tölti be a windowst, pici fehér csík alul és "Setup is starting services", majd hosszú idő után "the windows can not run on your hardware"(vagy vmi ilyesmi".
Na ilyenkor mi a teendő?
-
Tütüke007
csendes tag
Sziasztok!
Laptop vásárlása előtt állok és kinéztem kettő vasat, amik a következők lennének:
http://computerimperium.hu/images/Acer_Aspire_E1-570G-i3.jpg
http://computerimperium.hu/images/Acer_Aspire_E1-570G-i5.jpgA kettő között a legfőbb különbség az a processzor és a 2 Gb ram. Kérdésem az lenne, hogy szerintetek megéri-e az a 30.000 ft többlet, amivel drágább az i5-ös procival rendelkező gép?
Köszi a válaszokat!
-
NEMO1968
őstag
válasz
beach head
üzenetére
Szia!
Hűtőcsere.
Típustól és új vagy használt cucctól függően 5-15k között lehet. -
beach head
senior tag
Hali!
Mennyibe kerül annak a javítása ha szökik a gáz a hűtőcsőből és emiatt túlmelegszik, majd lefagy a gép? Lehet egyáltalán javítani, vagy az egész hűtést cserélni kell?
-
Mercutio_
félisten
válasz
Osiris
üzenetére
Nem pattintani kell, le kell húzni, legalább is a hasonló kasznis V5-131 videó szerint.
-
Osiris
őstag
Van egy acer V5-171 11,6"-os laptopom (i3, 4gb). Szeretném bővíteni a memóriáját, de nem tudom, hogy lehet szétszedni és sehol nem találok hozzá infót. Tudja valaki hogyan kell hozzáférni a ram-hoz? 1 db csavar van az alján levő fedő lapon, de azt hiába veszem ki, nem tudom kipattintani a borítást..

-
Peak
addikt
Attól függ ki a touchpad gyártója

Synaptics, Elantech, ALPS... a megfelelő driver kell hozzá
Nem a szolgáltatásoktól függ. 
-
törölt tag
Az én gépemhez, Acer Aspire 5349, a Synaptics drivert adták, az jól működik.
-
@matthew@
őstag
Acer E1-571G-nél a touchpaden lévő "görgetőmsávot" h lehetne életrekelteni? Vmi driver kellene hozzá vagy csak én vagyok béna hozzá?

-
Dell XPS
veterán
válasz
LaciMaci84
üzenetére
Szia,
Sajnos egyértelmű GPU hiba!
-
japy
őstag
válasz
LaciMaci84
üzenetére
Köss rá külső monitort ha azon is ilyen kép van akkor vga hiba!
-
Jarod1
veterán
válasz
LaciMaci84
üzenetére
mindig más kép fogad v ugyan az? ezvideókártyának tűnik! Cserélhető van benne?
-
moncsuh
csendes tag
Sziasztok!
Aki találkozott már az [Acer Aspire V5 573G] ezen változatával elmondaná nekem a tapasztalatait? Vannak olyan hibái amik miatt nem ajánlanátok? Driver gondok, amikre oda kell figyelni, stb?
-
LaciMaci84
csendes tag
Sziasztok, segítséget kérnek van egy Acer extensa 5620 notim, Tegnap este használtam semmi gond nem volt. Ma kapcsolnám be a a Windows logoig töltött majd fekete képernyő fogadott, újraindítottam és a boot sem látsik szét van esve a kép, a kérdésem, hogy mi lehet? Videokártya, szalagkábel, vagy kijelző. Itt egy kép a jelenségről.
-
grgly
csendes tag
Segítsetek!
Van egy ACER 5732 ZG-m WIN 7-et. Egy idő óta - nem tudom mióta - a dvd rom csak a gyári analóg _film, zene - CD-t, DVD-t látja. Adat lemez esetén üresek érzékeli a meghajtót. Vírusos lehet? Próbáltam keresni az interneten, de nem találtam.
Ha tud valaki segítsen! Előre is köszönöm -
üszök
őstag
Üdv uraim.
Nem tudja valaki,hol tudok venni Acer Aspire One D270-hez fehér Magyar billentyűzetet? -
@matthew@
őstag
Köszi a választ!
Akkor tuti nem lesz turpisság h rejtett matrica vhol? Amúgy csak 2 csavar van és a fedél elvileg le is jönne, kívülről semmi sem akadályoozza a dolgot, gondolom akkor belülről sem.
A HDD-t mindenképpen megtartanám a továbbiakban
Vagy ebben a típusban amim van :Aspire E1-571G csak 1 hely van vagy lehet kettő is akár? Csak mert akkor menne simán mellé -
Peak
addikt
válasz
@matthew@
üzenetére
notebook esetén ha simán a műanyag takaró elem eltávolitásával cserélheted a HDDt, akkor nem gond.
ha a készülékre csereigazolást kapsz, akkor viszont az eredeti HDDre szükséged lesz, annak hiányában nem cserélik ki, csak ha kifizeted az árát, tök logikusan és legálisan, törvény szerint.
szóval nyugodtan cserélj SSDre, de a HDDt tartsd meg a gari időtartamra. -
Hoshi_HUN
csendes tag
Sziasztok!
Bocsi, ha nem jó helyre írok, de mit gondoltok erről a gépről?
Acer E1-531G-B966G75MNKS_LIN_N14MGL2G
Intel Pentium Dual Core B960 / 2,20GHz CPU
6GB DDR3 RAM
750GB HDD
NVIDIA GeForce 710M 2GB VGAGépvásárláson gondolkozom, de nem tudom, jó lenne-e ez a gép. Többen a procit kicsinek mondják. Nem tudom, nem értek hozzá.
Hálás lennék, ha tudnátok segíteni.
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne h a gépben ha a HDD-t kiveszem (még garanciális) azzal ugrik a gari? Mondjuk ha kicserélem egy SSD-re aztán ha gond van, akkor a gyári HDD-t vissza vagy esetleg mehet a házilag cserélt SSD-vel is vissza a laptop? Tehát ha a készülék héját megbontom HDD csere céljából az gari vesztős dolog az Acer-nél? -
Peak
addikt
válasz
@matthew@
üzenetére
Én telepitettem 12 éves PCre és 11 éves notebookra is Win8at, és zsír új V5ösre XP-t is.
Tegnap este pl. egy 2007-ben vásárolt első szériás Athlon 64 X2 procis gépre 64 bites Windows 7-et.
Minden csak szakértelem és tapasztalati tudás kérdése.
Egy OS telepítés nem csak annyiból áll, hogy next next klikk klikk és omájgád fent van az OS minek ide szakember.
Sajnos sok póverjúzer ezt képzeli, magát szakembernek gondolja, tisztelet természetesen a kivételnek és a jelenlevőknek
Az Acer gyárt chipet?
Nem.
Nem az Acer oldaláról kell leszedni a legfrissebb drivereket, mert
1.) nem frissül ott olyan sebességgel, ahogy a CHIPgyártók frissítik a drivereket ( logikusan mivel egy időben akár 300 piacon levő garanciális státuszú modell is lehetséges, mindegyikhez ha van egy CHIPgyártói frissítés, akkor újból elővenni, telepiteni, tesztelni, kvalifikálni publikálásra, stb. - ez közel lehetetlen azonos sebességgel véghezvinni )2.) kizárólag olyan OS-hez publikálhat drivereket, amelyeket
a.) saját maga is megvásárolt,
b.) azt telepítette továbbértékesítésre ( Acer OEM licensz ),
c.) tesztelete az adott modellel és a labor körülmények között azt hibátlannak találták publikálásra.CHIPgyártók és hardverelem gyártók úgy általában a teljesség igénye nélkül:
- Intel
- AMD
- nVidia
- Qualcomm
- Atheros
- Broadcom
- Realtek
- Texas Instuments
- ALPS
- SynapticsEzen gyártók viszont értelem szerűen saját érdekükben frissítik folyamatosan a meghajtókat az aktuális piacon levő néhány OSsel kompatibilisre, igy lehet igazából komoly piacot toborozni.
Ékes példája pl. az ATHEROS kommunikációs eszközök hihetetlen nagyszámű elterjedése. -
@matthew@
őstag
Ezt azért nem mondanám mert jártam már úgy laptoppal ami pl XP-t már nem támogatta, a telepítő meg sem szólalt rajta, más gépen meg igen. Illetve asztali gépemre egyszer feltettem a Win8-at, és gyári driverekkel nem működött jól egy pár dolog. Bár ez a noti már kb 1 éves konstrukció, szóval valszeg Win7-et is szereti.
Szerk: chipgyártói honlap alatt mit értsek? Ha pl felmegyek Acer honlapjára és kiválasztom az op rendszert akkor a drivereket felajánlja h mik a legfrissebbek, nem?
-
-
czanga
őstag
válasz
Jarod1
üzenetére
Akkor mégegyszer, a jó kép.
A venti fordítva ül felcsavarozva egy lapon, ahhoz, hogy hozzáférj a komplett hűtést egyben ki kell venni. Nem nagy show, de mivel merev az a lap, és a venti a levegőben csüng azon úgymond, így nem hiszem, hogy abba akadna bele, másra meg nem tudok gondolni.
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy ilyen notit: www.edigital.hu/Notebook/Acer_E1-571G-53234G75Maks_(NX.M7CEU.003)_notebook-p363501.html
Bocsi h nem rendes linket adok, csak telóról vagyok
A gyártó honlapját nézve van hozzá Win7 driver csomag is, ezek szerint akkor a Win7 is támogatott rendesen vagy csak Win8-al megy jól? Ma délután telepíteném fel és van mind a két rendszerem, csak nem szeretnék feleslegesen Win7-et feltenni,.ha utána derülne ki h nem működik.
Előre is köszi a helpet! -
czanga
őstag
válasz
Jarod1
üzenetére
Hmm. Felépítéséből adódóan nem hinném, de utána fogok nézni mindenképpen.
Én arra tippelek, hogy amit rendeltem ebay-ről egészen egyszerűen silány minőség volt. Amúgy tippikusan erős motor zaja van, mintha kezdetektől csapágyas lenne az új venti.
Alaposan meg fogom nézni, de tényleg nem gondolnám hogy ez a gond.
Persze a venti csatlakozás nem PWM-es benne, had örüljön a felhasználó.

-
czanga
őstag
Sziasztok.
Páromnak egy régebbi dual core-ral szerelt Aspire 5735z-je van. A ventije valami eszméletlen hangos volt, így cseréltem. Rendeltem neki ebay-ről egyet, majd a hővezető csöveket kiszerelve lecseréltem, újrapasztáztam, majd vissza.
Az eredmény sajnos az, hogy még mindíg nagyon hangos, már alapjáraton is. Immáron új ventivel. Nem tudom, hogy ez vajon tipus hiba, vagy egyszerűen csak rossz volt a venti amit kaptam ebay-ről és rendeljek egy másikat?
Van valakinek tapasztalata ezek egyikével? (hűtéseik megegyeznek)
ACER Aspire 5235 5335 5535 5735 5735z
-
lanagii
csendes tag
Sziasztok!
Laptop vásárlás előtt állok, és nagyon tetszik egy Acer gép, ez lenne az.
Mi a véleményetek róla, megér ez a notebook ennyit? Illetve milyen lehet minőségben? Esetleg van-e valakinek tapasztalata ezzel a típussal?Előre is köszönöm a segítséget

-
Inhuman01
tag
Nah : megoldódott a probléma:
A következő volt a sorrend:
Szűz gép : win7 telepítő berak.
-Partíciók törlése : egyesítés : ezt windows xp telepítőjével is meg tudjuk tenni !
-Win 7 - feltelepít
-Hirens boot cd berak
-kiválaszt win 7 indítása
-helyreállító lemez készítés
-lemezről bebootolás
-javításnál a parancssor kiválasztása
- begépel : bootrec /fixboot
-restart- és már tud is bootolni !Köszönöm a segítséget : különösen Mercutio_ -nak.
Az ő leírása nélkül nem sikerült volna sosem ! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)