Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krike
aktív tag
válasz
genius5000
üzenetére
A csatlakozó, és a keretméret szempontjából igen, viszont a külső oldal az egy jó kérdés, mert a gyártók szanaszét "dizájnolják" a gépeket.
-
CivicEsi
senior tag
Srácok kellene egy kis segítség.
szeretnék új laptopot venni, mert a régi gépem vaj áldozata lett, és úgydöntöttem, nem javíttom, hanem csere.
Ő lenne a kiválasztott, valakinek volt már ilyen gépe, vagy tud róla érdemben referálni? -
Krike
aktív tag
válasz
genius5000
üzenetére
Én [ezt] megnézném a helyedben, mert kapsz egy külső USB-s házat a DVD-nek is a csomagban. Viszont egy javaslat, a mostani HDD helyére rakd az SSD-t, és az ODD helyére a HDD-t. Ha OP. rendszerrel együtt vetted a géped, akkor készítsél mentést a telepítőkészletről, hogy fel tudd majd rakni az SSD-re.
Remélem segítettem

-
genius5000
tag
Hali. Van egy Acer Aspire 5745G laposom. Gondolkodom egy SSd vásárlásán, bár ezt a témát még nem jártam körül, hogy milyen érdemes venni, meg stb. Mivel a DVD olvasót nem használom, gondoltam annak a helyére lehetne tenni az egyiket, mert meg szeretném hagyni a Gyári HDD-t is adattárolásra.. Ezt hogy érdemes megtenni? Mik kellenek hozzá? Van valami bolt, ahonnan a keretet meg lehet vásárolni konkrétan ehhez a géphez? Nehéz otthon beletenni? (már nem garis gép). Melyiket érdemes a gyári helyre tenni ilyenkor?
Köszönöm előre is.
ui.: ha tudnátok egy jó fajta, olcsó, gyors, megbízható SSD-t ajánlani ami most best buy, annak még jobban örülnék
(kb 128 GB-ost) -
szmoli
csendes tag
válasz
Muerte
üzenetére
Szerintem a hirdetést elírták.
AS5560-63424G50MNKK
5560-63424G50Mnbb
Azonosítója szerint DG-s a gép. -
Muerte
addikt
válasz
szmoli
üzenetére
Kicsit benézted
Amit linkeltél:AMD Radeon HD 6520G + HD 7450M Dual Graphics,
a kérdező leendő acer gépébe szó sincs HD 7450M dedikált kártyáról,csak a processzorba integrált HD 6520G van benne,ami eléggé harmatos játékra a maga kis 3000 pontos 3D 06-jával.Egyéb iránt nem ismerem a FIFA hardver igényét,mert sosem játszottam vele, de sanszos hogy esetleg úgy menne (ha menne) ahogy már egyszer leírtam. -
NEMO1968
őstag
válasz
Muerte
üzenetére
Ellenvélemény!
Ha bent az akksid,az szünetmentes áramforrásként funkcionál.
Váratlan áramszünet,pillanatnyi áramkimaradások esetén munkát,hardvert menthet.
Én pl.nem örülnék neki,ha éppen egy filmet konvertálok fél órája,és 3 perccel a vége előtt elmegy a villany
.
Ezenkívül,mint írtam,lehet hogy a hardvereknek sem tesz jót.
Szal melyik a gazdaságosabb?
2 évente beruházni 1 új akksira,vagy esetleg szervizbe vinni a gépet? -
Muerte
addikt
válasz
Chaosftw001
üzenetére
Határ eset...nagyon gyenge az a vga sajnos.Alacsony felbontásban,szűrők nélkül talán.
-
Chaosftw001
tag
Sziasztok!
Egy ilyen [notebook] megfelel-e alkalmi játékra
pl fifa -
barisj
aktív tag
-
Krike
aktív tag
válasz
Phoenix89
üzenetére
Kicsi, hordozható munkagép mind a kettő. Szerintem bármelyiket választod, nem fogsz csalódni. Ami az ACER mellett szól, az a kicsit erősebb proci, és a 3 évre kiterjesztett gari(kérdezz rá, mert úgy tudom, véletlen balesetre is kiterjed). Ami a Lenovoval szemben a "legnagyobb" hátránya, hogy csak 1 USB 3.0 van rajta, de szerintem nem akarsz úgysem egyszerre több külső HDD-t csatlakoztatni hozzá.
Én a helyedben elmennék, és ha van lehetőség, kipróbálnám a gépeket, hogy ne látatlanban döntsél.
Remélem segítettem
-
Phoenix89
csendes tag
Sziasztok!
http://www.mysoft.hu/details.aspx?pn=NX.V7QEU.003
Ezt a laptopot találtam, teljesítményileg jónak tűnik, de meg tudja valaki mondani, hogy mennyire melegszik, vagy minőségileg mennyire jó ez a gép?
PS.:Amúgy, ha választani kéne a fenti és http://www.mysoft.hu/details.aspx?pn=NZU37HV között, melyik jobb?
Előre is köszönöm!
Üdv. -
Peak
addikt
válasz
iminimi
üzenetére
Az akkumulátor azért van, hogy használja a gép.
Továbbá, hogy a felhasználó is használja.
RÉSZE az egész készüléknek!
A töltőelektronia úgy van programozva, hogy a cellákat igyekezzen maximális élettartamon tartani.
A kivett akkumulátor gyorsabban "öregedik", "használódik", mint amit a töltőelektronika amúgy karban tart.
Azé' van általában (tipustól függően) a kivehetős akkukon a 4. gumitalp. hogy a gyengébb képességűek is rájöjjenek, hogy ha kiveszik az akkut, akkor a gép billegni fog, és az úgy tökre nem stabil, ergo rohadtul nem rendeltetésszerű használat.
A Li-ion akkuk halála az, ha nincsenek használatban, vagy ha tökig lemeritik és úgy hagyják.
Nem, nem használ sem a hűtőszekrény, sem a feketekakas-áldozás, se a geek-voodoo, sem a ráolvasás... az akkuk kondíciója, állapota, maximális kapacitása szép lassan csökken az idővel.
Ezeket az akkukat kb. használattól függően 2-4 évre tervezik, átlagosan 3 év használattal számolva. Az évi 33% degradációt jelent.
Tehát a 18% degradálódás kb. 5,5 éves működést jelent, ami teljesen normális, sőt...TEHÁT NEM KELL KIVENNI AZ AKKUT!
SOHA!
(Szerintem minden notebookkal foglalkozó fórumra villogó nagybetűs bannerrel kéne kitenni ezt a szöveget, hogy elfelejtsék végre már ezt a hülyeséget az emberek.)
-
Muerte
addikt
-
iminimi
csendes tag
Üdvözlet a fórum olvasóinak.
Szeretnék információt kérni Van egy Acer 4750 tipusu laptopom. Most egy éves. Az akku elhasználódása 18%. Mivel én szinte mindig konnektor közelben vagyok, ezért mindig hálazatról használom. Arra gondoltam,hogy kiveszem az akkut, igy nem töltögeti állandóan,mert időnként rá tölt pár százalékot. Az meg lehet nem jó az akkunak. Talán igy hosszabb életű lenne az akku. Tehát lehet e akku nélkül használni. Köszönöm a választ.
-
sowi
őstag
válasz
Kepi p4 630
üzenetére
lehetoleg az akksit kapcsold le a kis pocokkel, kulonben erhetnek meglepetesek
-
Krike
aktív tag
válasz
Kepi p4 630
üzenetére
A lényeg, hogy a gariidőn belül mindenképpen őrizd meg az eredeti alkatrészeket, akár HDD, Akár RAM. Egy csavar tartja az alján a fedlapot, ha jól emlékszem, kicsit lefelé húzod, utána leemeled. HDD-t, RAM-ot cserélhetsz
Javaslom, csináljál külső DVD segítségével rendszerlemezeket, amiről újra tudod majd telepíteni a rendszert. -
sisi900
tag
válasz
Kepi p4 630
üzenetére
Remélem tudtam segíteni

-
sisi900
tag
válasz
Kepi p4 630
üzenetére
Szia
Ha nincsen leragasztva a HDD fedlap és nem törlöd le a rejtett partíciót(persze ha van)
Akkor semmi akadálya,de ha gond van akkor vissza kel rakni a régi HDD-tDe ez csak az én véleményem hátha mások jobban tudják
-
Kepi p4 630
tag
Sziasztok!
Van egy 3830TG-m, és a HDD-jét ki szeretném cserélni SSD-re.
Ez garanciavesztéssel jár? Vagy ha adott esetben visszarakom bele a HDD-t és úgy küldöm szervizbe akkor nem gáz?
Köszi a segítséget!
-
sisi900
tag
Üdv mindenkinek
Egy kis segítség kellene
Van egy Acer 7720 17" laptopom,abba van egy AverMedia A310 DVB-T TV tuner driver telepítve de nem tudom beindítani
Valami még hiányzikElőre is köszönöm a segítséget
-
Bull Boss
őstag
sziasztok! Acer Aspire 5736Z notebookom van. Mostanában olyan problémát észelek, hogyha tölt a gép vagy a processzor akkor a hang akadozik és ez valamilyen driver probléma lehet. Néztem neten egy másik drivert azzal hibátlanul működik, viszont a fülhallgató kimenet balansza a bal oldalon el van csúszva vele... tudna valaki egy biztosan és jól működő audio drivert hozzá?

-
Peak
addikt
válasz
CivicEsi
üzenetére
Amennyiben szeretnéd szinte 100%osan megmenteni a gépet, nem érdemes találgatásokba bocsájtkozni a lehetséges hibákkal kapcsolatban.
Mindenképp a szakszervizt ajánlom a bevizsgálásra, ahol is szétszedik, megnézik milyen más alkatrészeket érhetett az amúgy a lehetséges hő miatt szétolvadó zsiradék és egyéb an. Ha nem lett bekapcsolva, attól még szintén folyhat tovább sok minden.
Ez mind-mind balesetveszélyes dolog, ha nem veszel észre valamit, vagy spórolásból ellinkeled a bevizsgálást, esetleg alkatrészcserét, személyi sérülést is kockáztatsz.
A szakszervizben szintén rendelhetsz alkatrészt, sőt össze is épitik neked, amit inkább ajánlok.www.ec-co.hu
-
CivicEsi
senior tag
Srácok kellene egy kis gyors segítség.
Adot egy acer aspire 6930G laptop, melyet a fiam tegnap megtalált, kb. egy doboz vajjal, és összekente.
Kicsit szétszedtem, és azt hiszem, hogy "csak" a billentyűzetet, és a körülötte levő panelt kell cseréltetnem.
A képek alapján tudom, hogy nehéz, de valaki megerősítené, vagy cáfolná az elképzeléseimet. Illetve egy szervizt ismer valaki, ahol az alkatrészeket beszerzem, és esetleg tudnak is mondani nekem okosat (bemérik, hogy az elektronika rendben van-e).
Köszi elöre is.
Képek -
zsero
aktív tag
A ventillátort az EC vezérli, és csak az új EC (KBC) verziónál jelentkezik a hiba. Régi BIOS - KBC-jével nem, tehát valami vagy a venti vagy az alaplap vezérlőjében bibis.
A monitor gammája vagy világossága változik kb. 30 másodpercenként, de csak az AMD kártyával. Azért küldték vissza, mert nem jelentkezett náluk.
-
Peak
addikt
Az ecco nem garanciális szerviz.
Mi az hogy villog a képernyő ha az AMD kártyát használod?
A textúrák villóznak?Mi az, hogy használhatatlan a mikrofon?
Nem működik? Az garis hiba.
Ha nem tetszik a hangja, az nem garis hiba.A ventillátort egy termisztor vezérli, a hőtermelésnek megfelelően.
Gondolom jobban tudja, hogy mennyit kell hűteni a rendszert, mint te.
Feltehetőleg mivel 2 éves, tele van porral a gép, persze hogy sokat megy.
Ki kell takarittatnod, pl. az EC-CO Kft-nél fizetős beavatkozásként, mivel ez nem garanciális beavatkozás.
Egyúttal szerintem meg tudod beszélni akár a tesztelést is kedvezményesen. -
Sziasztok!
Akinek ACER Aspire V3-551G-84508G75 laptopja van, tudna kérem felrakni mindkét VGA-ról, ami benne van, GPU-Z screenshotot? Köszönöm. -
zsero
aktív tag
Sziasztok,
Egy 3820TG-m van, 3 éves baleseti garanciával, amit regisztráltam az Acer Advantage oldalon. Most tart kb. 2 évnél.
Az lenne a kérdésem, hogy ezzel a garanciával lehet vinni az EC-CO Kft.-hez? Brno-ba már egyszer küldtem ki, de ott visszaküldték azzal, hogy náluk nem jelentkezik a probléma. Élőben 30 másodperc alatt biztos meg tudnám mutatni, ugyanis mindig jelentkezik (a képernyő villog ha az AMD kártyát használom).
Ezen kívül a mikrofon használhatatlan és a venti ciklikusan pörög föl-le. Remélem ezeket el lehet magyarázni az EC-CO-nak és ki tudják majd javítani garanciálisan.
-
Peak
addikt
-
NEMO1968
őstag
Szia!
Igazad van,tutira olyan,mintha megnyomódott volna a kijelző.
Valszeg nem tudsz vele mit csinálni,úgy marad.
Esetleg kijelzőcsere megoldja.
Szoktátok hurcolászni?
Valszeg akkor történt vele valami,ha otthon nem nyomtátok meg.
Ha nem,akkor garis hiba lenne,de nehéz bizonyítani.
Egy próbát megér. -
Feketelaszlo
senior tag
Üdv!
Erről ( http://www.laptop-notebook-netbook.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptop/acer-aspire-v3-551g-84508g75makk-fekete/2320 ) a gépről van valakinek tapasztalata? Hosszú távra vennék laptopot és ő lett a kiszemelt példány, de mielőtt véglegesíteném a választást érdekelne néhány szakértői vélemény. Egy Trust egeret és táskát csapnék még hozzá, valakinek más ajánlás, ami elkél mellé? Melegedős "hiba" ezt a szériát mennyire érinti? Ha nem muszáj, plusz garanciára nem szeretnék befizetni. Üzemidő egy kis trükközéssel (alacsony fényerő és társai) mennyire tolható ki? -
mesike6
csendes tag
Sziasztok a Pénteki műsorhoz egy ötlet, acer iconia tab a 500-at mutassátok be. és a mobilaréna tv hol mutatjátok be joutuben kivűl???!!!!!!!! -
Dapro
senior tag
erre valaki? vagy simán a mi hibánk.
"Sziasztok, bnőm laptopjának a monitorján egy fehér benyomódás látszik négyzet alakba. Annyira nem vészes, max ha olyan szögbe döntöm a kepernyot akkor latszik kicsit, olyan mintha becsukott allapotba ratettunk volna valamit és megnyomta és ott maradt a nyoma. Szerintetek mit lehet vele csinalni? Nem is raktunk rá semmit Ez gondolom tuti nem gari hiba." -
Peak
addikt
válasz
pazsi12
üzenetére
milyen energiagazdálkodás mellett?
milyen alkalmazással ? (100% CPU encoding?)
mekkora fényerő?sok sok mindentől függ, hogy meddig meg, de 1-5,2-5 óra között normális.
2,5 órát energiatakarékos üzemmódban bir, kis fényerő mellett, WiFi OFFon, minimális CPU terheléssel, mondjuk egy AVI lejátszással...ezért első blikkre azt mondanám, hogy teljesen jó az a 1,5 óra.
-
pazsi12
csendes tag
Sziasztok!
Egy Acer aspire one D257-es netbookom van. Az aksit nem használtam eddig, mert hálózatról ment mindig. Most kipróbáltam, de 100%os töltöttséggel is csak másfél órát bír. Gondolom nem ennyit kellene neki. Garancia van még rá, esetleg az aksit cserélik garanciásan, vagy ötletek?
-
Noxy
veterán
válasz
randras
üzenetére
Amennyiben garanciális problémája merül fel Acer termékével kapcsolatban, kérjük, forduljon az Acer közép-kelet-európai szervizközpontjához, amely Csehországban van, de az alábbi telefonszámon elérhető.
Az Acer központi szervizének ügyfélszolgálata (munkanapokon 9–17 óráig):
(06 1) 555-5200
(budapesti hívás díja fizetendő)----------------------------------------------------------------------
Nem garanciális javítások, illetve alkatrészek rendelésében márkaszervizünk áll rendelkezésére:
EC-CO Kft.
H-1023 Budapest
Fillér utca 44.
Tel.: ( 06 1 ) 224 7010
Fax.: ( 06 1 ) 224 7011[link] Acer.hu
Oszt azt nem mondták, hogy hol van a garanciális szervíz?
Nem foglalkoznak vele, feltéve ha a hibával nem áll kapcsolatban. -
randras
veterán
Szerintetek ha beviszek egy garanciális gépet az ecco-ba, és ki lett cserélve a vinyó és a ramok, azért szólnak valamit? Hivatalos acer shopban mondták, hogy nem jár garivesztéssel egyik cseréje sem...

-
NEMO1968
őstag
válasz
seldonecceho
üzenetére
Szia!
Ezt sosem fogom megérteni.
Miért javítják sokan azt,ami nem is romlott el?!!!
Volt valami gond vele,ami okvetlen BIOS frissítést kívánt?
Vidd be valami szervizbe most már,és ha szerencséd van,ki tudják cserélni,vagy újraírni a chipet.
Mégiscsak olcsóbb,mint egy új alaplap.
Mellesleg nekem is lejött egy új BIOS a drivercsomaggal együtt,de eszemben sincs piszkálni.
Semmi baj a masinával,pedig sok újdonság van benne.
Többek közt egy SSD is.
Amúgy most HP-m van,úgyhogy bocs hogy ide írkálok,de volt ACER-em is. -
TotO'
aktív tag
Sziasztok, elsősorban azokhoz szólnék akik igénybe vették már az ec-co-t, még pontosabban hőproblémákkal kapcsolatban. Kíváncsi vagyok mennyire tudták megoldani a problémát, mennyire tartós a javítás? (tehát nem melegszik fel újra)
Meg úgy egyáltalán, milyenek a tapasztalatok ?

Köszönöm. -
Dapro
senior tag
Sziasztok, bnőm laptopjának a monitorján egy fehér benyomódás látszik négyzet alakba. Annyira nem vészes, max ha olyan szögbe döntöm a kepernyot akkor latszik kicsit, olyan mintha becsukott allapotba ratettunk volna valamit és megnyomta és ott maradt a nyoma. Szerintetek mit lehet vele csinalni? Nem is raktunk rá semmit
Ez gondolom tuti nem gari hiba. -
dh66e
veterán
válasz
szabimaci22
üzenetére
köszi!
-
dh66e
veterán
válasz
szabimaci22
üzenetére
Havernak beázott a készüléke a melóhelyén,állítása szerint a kijelzőből csepegett ki a víz,persze ahogy kell be is kapcsolta a drága jó ember egy kis szárítás után.
Gép bekapcsol de kijelző meg se nyikkan kiváncsi vagyok hogy mi lesz a vége. 
Most végigmegyek rajta bármi lehet mert ki tudja hová jutott még a vízből. -
dh66e
veterán
válasz
szabimaci22
üzenetére

Megpróbálom akkor onnan azt kibányászni,de már látom hogy nem lesz egyszerű.
Tévedtem egy jófajta snitzer ki is pattintotta .
-
dh66e
veterán
Sziasztok!
Most álltam neki szétkapni egy Aspire 5253-BZ660 kijelzőjét,de a burkolat alsó sarkai nem engednek,nem akarom eltörni.Van ott két pötty nem tudom hogy van e alatta csavar vagy csak ennyire fogja az alsó keret.Valaki esetleg ? -
danieva
csendes tag
Segítséééég! Valaki segítsen,
Nem működnek a billentyűk aspire4810T -
Peak
addikt
Szia!
A Gateway az USA régió amerikai piacán forgalmazott brand, europában nincs egyelőre bevezetve, igy ne is várj supportot EUn belül, vagy egzakt megfelelőt más testvérbranden belül, hiszen minden régió önálló és független termékpalettával, konfigurációkkal rendelkezhez.
De javaslom használj bármilyen ingyenes diagnosztikai szoftver a hardverelemek pontos beazonosítására, majd a chipgyártói honlapról szedd le a legfrissebb drivereket, azt installáld, mivel ha találnál is Gateway által tesztelt és akreditált drivereket, azok jó eséllyel régiek, elavultak. -
Geby
senior tag
Sziasztok!
Van egy Gateway NO50-es gépem, ez egy Acer Travelmate pontosan, csak sehol nem találom a pontos típusát, hogy drivereket tudjak vadászni. Hátha akad valaki aki tudja fejből, vagy jobban használja a google-t mint én. Előre is kösz.
-
aximcore
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Mai nap történt egy kis baleset a "U" betűmmel és kéne egy ilyen:

(AC40 típusú) esetleg valaki tudja honnan tudnák beszerezni ? Csak mert Amerikába van csak külföldre nem szállítanak.
(Acer Aspire 5750G-hez) -
sowi
őstag
válasz
seldonecceho
üzenetére
szerintem vidd el barmelyik szervizbe, akik majd jol elkuldik az eccoba, tok jo lesz, mar alig varom...
remelem szakszeruen windows alatt frissitetted -
seldonecceho
csendes tag
Ok, srácok, köszi, hogy rávílágítottatok a hülyeségemre, mert magamtól nem jöttem volna rá, hogy elcseszett ökörséget csináltam.
Szóval köszi, ez az infó megvolt, az érdekelne tud-e bárki olyan varázslót a méregdrága márkaszervízen kívül, aki tud pénztárcabarátabb megoldást. Ezt az EC-CO-t azért megnézem - jajj, de hát ők a márkaszervíz... -
Peak
addikt
válasz
seldonecceho
üzenetére
A honlapról: "Updating an incorrect BIOS may cause harm to your system. We recomend that you only do this after being instructed by one of our Customer Care representatives. By using these updates you agree to accept the possibility of product failure."
Beszéltél a hivatalos szervizzel a beavatkozás előtt?
Szükséges volt bármiért is frissíteni?
A BIOS frissitése NEM felhasználói feladat, még ha a honlapon van is hozzá állomány, a gyalázat az, hogy egyáltalán beleálltál.
Vidd el az EC-CO Kft-hez, némi munkadíjjért akár rendbe is rakják amit elkeféltél. -
Mikisys
őstag
válasz
seldonecceho
üzenetére
Irány a szervize, mielőtt végképp tönkrevágod.
Minek kellett a BIOS-t frssíteni, ha nem került bele újabb hardver-elem, amihez ez a frissítés esetleg szükséges lenne?
Nekem is van Notebookom, de eszembe sem jutna a BIOS-ban kotorászni, vagy pláne, frissíteni, mikor attól nem lesz sem szebb, sem gyorsabb!
Szerviz!Üdv!
-
Muerte
addikt
Hát a fanspeed progiban én sem vagyok otthon,minden bizonnyal felül kell írni a biost valahogy...láttam már itt a PH-n hogy néhányan használják.
A szervíz EC-CO kft. egyébként,de nem az olcsóságukról híresek úgyhogy előbb érdeklődj
,bár én a helyedben megcsinálnám saját kezűleg de ez már a Te döntésed. -
seldonecceho
csendes tag
Sziasztok!
Acer Aspire 5535-ös notim van. Frissítettem a Bios-t a v1.04-el, ami az Acer honlapján van, de restart óta nem ad képet (külső monitoron sem), csak a power led világít.
Utánaolvasgattam és valószínűleg hazavágta a BIOS-t (mellesleg gyalázat, hogy a hivatalos honlapról korrupt biost lehet leszedni, de mindegy).
Próbáltam mindenféle bios-recovery praktikát, amit neten találtam, kivettem a gombelemet is, de még semmi nem segített.
Találkozott már valaki ilyennel? Minden tanács hasznos lenne.
Vagy, ha alaplapcsere, honnan tudok szerezni?
Előre is köszi! -
TotO'
aktív tag
válasz
Muerte
üzenetére
Fan speedet semelyik progiban nem tudtam állítani, nincs hozzá jogom. Találtam egy hommade programot, amivel gyakorlatilag a bios beállításokat lehet átírni, ha jól értelmeztem, de azt sem tudtam működésre bírni, meg hát ahhoz support sincs sok

Mire gondolsz pontosan?Peak: pontosítanál kérlek? Cípőboltot találtam ecco néven

-
Muerte
addikt
Acer=nyáron túlmelegszik.Megoldások lehetnek: Jó minőségű paszta pl. mx4,IC Diamond,ahova lehet tenni jó minőségű thermal pad pl.fujipoly,ha hűtőpad van alatta nyugodtan leveheted az alsó burkolatot ilyenkor nyáron,ha ezek sem segítenek akkor még meg lehet próbálni egy venti vezérlő progit is mert az acer hűtések legnagyobb baja hogy későn kapcsol nagyobb fokozatra a venti.Nálam 60°C-ig szinte be sem kapcsolt aztán meg ha terhelést kapott pl.játék akkor már nem tudta szinten tartani és túlmelegedett.Nálam pl.mindig a chipset hevült túl és visszavette az órajeleket a gép.
-
foland
csendes tag
Szeretnék beruházni a kötevkező notira:
Acer AS5733-384G32Mnkk i3 380M 320GB 4GB
Proci: i3, 2,53 Ghz 3 mb
Ram: 4GB 1066 mhz
HDD: 320 sata
Video: Intel HD 3000Ára megközelitőleg forintba számolva: 120.000 HUF
Net, filmnézés kisseb apro dolgokra, photosop, kissebb klippek vágása (online stronghold counter stb) használnám

A haver most vett egy majdnem ugyanilyen konfigot igaz pentium processzorral, nekem nem teccik a pentium én erre gondoltam
Másik haveromnak meg van egy dual kore pentium (megahercet nem tudom) 3 giga ramm 320 és intel hádés acer laptopja 3 éves és semmi gondja nem volt még vele igaz nem is húzta mondjuk én sem akarom húzni
egyedül a hőmérséklettől félek mert ahol lakom ott mostnában 35 -40 fokokat mértek

Várom a véleményeket
-
Studi22
aktív tag
-
TotO'
aktív tag
"Kétszer volt szervízben semmit nem csináltak vele kb. Oké hogy meleg van, de 87 fok? Gari már lejárt, nem is akarom oda küldeni mert átfújják én meg 2 hétig gép nélkül vagyok..."
Tudom hogy te Peak az Acernek dolgozol, de felettébb idegesítő, hogy gyakorlatilag nem lehet játszani rajta :/ 65-70 fokos alap gépezéssel (netezés, sorozatozás). Kétszer küldtem vissza Brnoba, mindkétszer annyi volt hogy átfújták. Vagyis második alkalommal a papíron az állt hogy, én a ventillátor hangjára tettem panaszt, hogy túl hangos, megoldás: ventillátor cseréje, pedig ezt egy szóval sem említettem, jó ez nem a szervízes hibája hanem a diszpécseré..
Ja és mindez Notepal U2 paddal.. ami eleinte kb 5-8 fok mínuszt jelentett, most már félek kivenni alóla, mert lekapcsolna 90 fok miatt.

-
TotO'
aktív tag
Oké, kezd felb****i mostmár ez az acer, full low beállításokon a LoLnál 87 fokos. Kétszer volt szervízben semmit nem csináltak vele kb. Oké hogy meleg van, de 87 fok? Gari már lejárt, nem is akarom oda küldeni mert átfújják én meg 2 hétig gép nélkül vagyok...
Acer 5750, tud valaki vmi rendes megoldást? Amivel legalább 80fokon maradna a hőfok? -
Puma K
nagyúr
Hali!
Ismerősnek nézek laptopot és a következő laptoppal kapcsolatban kérnék infókat, leginkább melegedés és anyagminőség érdekelne, hogy nektek mik a tapasztalataitok:
ACER V3-571G NX.RZKEU.003 Szürke
Üdv
Puma -
Krike
aktív tag
válasz
light1994012
üzenetére
Korlátozottan, visszavéve a beállításokat. Ez inkább multimédiára lett alkotva.
[vga teszt]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Microsoft Office és Office 365 topic
- BestBuy topik
- Házimozi haladó szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5440 - I5 1345U 1.6GHZ - 16Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 840 G6 - I5 8365U 1.6GHZ - 8Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 850 G3 15"6 - I5 6300U - 8Gb - 256Gb ssd
- Dell Latitude 5580 15.6" - I5 7200U- 8Gb - 128Gb ssd
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.
Amit linkeltél:AMD Radeon HD 6520G + HD 7450M Dual Graphics,
köszi

Gép bekapcsol de kijelző meg se nyikkan kiváncsi vagyok hogy mi lesz a vége.