Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SPYFF
csendes tag
válasz
shteer
üzenetére
Igen, se Windows-okkal sem Ubuntuval nem kapcsolt ki. Végül olyan 5-6 óra keresgélés után meglett a baja. A BIOS elemét kellett lehúzni az alaplatról egy-két percre. Régebben, mikor a probléma előjött ez meg volt téve pár másodpercre de nem javult a helyzet. Szerencsére ettől megjavult. Nem az enyém a notebook, lassan egy éves volt a probléma. Köszönöm a válaszokat.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
shteer
üzenetére
Most lame lesz a kérdés, de a "garbage collection"-t hol tudom elérni/aktiválni?
A válaszodat köszönöm! (Azért kérdeztem a vastagságot, mert még régebben olvastam valamelyik topikban, hogy valamelyik gépbe nem ment bele egy bizonyos típus, értsd nem tudta visszarakni rá a takarófedelet. Az 5315ös elég vastag, szóval itt nem is fordulhat elő ilyen.
) -
cocus007
tag
válasz
shteer
üzenetére
Hát akksiról is ment azért,csak mielőtt lemerült volna, be lett dugva.
Éjjelre általában kikapcsoljuk. nyáron egyszer majdnem lemerítettem.
De mitől csesződhetett el ennyire?
Ha mondjuk 10.8V-nél nagyobb akksit találok akkor azt is bele lehet rakni ha illik ehhez a laptophoz ugye?
Csak akku nélkül bénán néz ki h ott 1 lyuk hátul... -
kulcsari
csendes tag
válasz
shteer
üzenetére
Nem az a cél h ti keressetek nekem alaplapot, hanem az h esetleg tudtok e abban segíteni h valakinek nincs e véletlen elfekvőben azt megvenném. Jah és végig néztem az aprókat de nem találtam. És kíváncsi lennék, hogy a 3105-ös szériába esetleg milyen alaplapot lehetne rakni, pl 3100 vagy 5100 vagy melyik jó még bele. Sajnálom h ennyire nem segítőkész a csapat. És bocsánat h segítséget kérek
-
Dapro
senior tag
válasz
shteer
üzenetére
alapjáraton 58 fok cpu gpu is. szóval ez jó. terhelten már nem jó. venti pörög rendesen, lehet csak sok a por benne, annak ellenére ,hogy nyílásoknál nem látok semmit, akkor belül lehet? Ha garis de szétszedem akkor bukó a gari ugye? munkagép, inkább én csinálnám meg gyorsan. szétszedős videó alapján. meg lehet akkor újra is pasztáznám?

-
Dapro
senior tag
-
-
-
SmithGab
csendes tag
válasz
shteer
üzenetére
Az volt az első, hogy újra telepítettem, hátha a telepítéssel volt gond. Próbáltam 64bites verzióval is. Azzal is ugyan azt csinálja. Egy olyan tippet már kaptam, hogy csak 1 partíció legyen a HDD-n és úgy telepítsem először. Ezt kipróbálom ma, de nem értem ez miért okozhatna gondot.
-
fikifiki16
csendes tag
válasz
shteer
üzenetére
hát 56ban tudom eladni az inspiront és kb olyan 65ben tudok venni Acert. Vagy most találtam egy srácot aki lehet h 57ben adna egy zsír újat. De nézegettem az Asusokat is.
http://www.argep.hu/trend/ASUS/ASUS-Eee-PC-1015BX.htmlSzerinted melyik lenne jobb?? (annyira nem érted a procikhoz)
-
ooloo
őstag
válasz
shteer
üzenetére
Gondolom , hogy jól megnézted a képeket ... láttad az égési nyomokat ? Egy alkatrészteljesen elégett ( a képen sárgával bekarikázva ) . A kivett alaplaphoz csatlakoztattam a tápot.... a megszenesedett alkatrész nagyon hamar felmelegedett...
Horribilis összeg a javítás ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Milyen házat vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Subaru topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

hivatalos oldalon sincs a driverek között

De a ferrari 4000 az P4es gépnek számít?
)