Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb.bocs
őstag
úgyérzem a játék beállítással lehet gond... kár hogy a nfsmax felbontáson szakadozik kicsit... eddig nem volt, de most igen... 720pre lehuzva már nem, de az nem ugyanolyan
( érdekes, amikor full hdn van de nem teljse képernyön, akkor nincs vele gond, mikor teljesen van akkor igen.) -
bb.bocs
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére
aha. hát most hdd caddy van
meg 1 vinyó. de akkor a vinyó helyére ssd dvd helyére meg vinyó... lehet ez lesz. de meglátom kell e ssd mennyivel jobb az élet töle... -
bb.bocs
őstag
am lehet kapni 5750be olyan usb panelt ami3.0ás? mert eddig nem találtam csak 2.0ásat ebayen. de jó lenne 3.0 a

-
bb.bocs
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére
akkor a hiba az én készülékemben leeht
acer aspire 5750zg. és need for speed eddig ment gond nélkül most ugyanazokkal a beállításokkal akadozik -
beach head
senior tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
Köszi szépen
Még egy utolsó lehetősegét kérdeznék íme:[link]
Elvileg gyári acer töltő 12 hó garival, igaz a vastag kábel nélkül 5000 ft de lehet hozzá kábelt is rendelni ami pluszz 5-600 ft. Bár elvileg az adapter kap áramot a régi tápkábelemmel is mertvilágít a zöld led, valószínü az adapter és a gép közti kábel van megtörve valahol-
Tehát szállítással együtt lenne az egész durván 6000. Jobban megérné (persze árban megérné) ,mint a az eddig említettek? Kicsit bizalmatlan vagyok az ilyen vaterás dolgokkal kapcsban.
-
bb.bocs
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére
úgy tettem föl hogy leszedte a régit. elvileg
csináltam helyet, de az állás ugyanaz
2.0 a gép javára 
-
kovari
tag
Sziasztok! Egy Aspire 1700 as ba szeretnék életet lehelni és akadályba ütköztem nem tudom telepíteni mert az eredeti optikai meghajtója behalt + a vincsesztert is ki kellett cserélni nincs rajta rendszer.Vettem bele másik optikai meghajtót és nem látja a bios (az eredetijét látja) usb ről nem tud bootolni mit tudok tenni valakinek öklete?Gondolom ha lenne rajta rendszer utána már fel ismerné az optikait is.
-
bb.bocs
őstag
de érdekes, mert csak ezzel az 1 játékkal van baj, a többi dolgok mennek jól...
-
bb.bocs
őstag
sziasztok. a problémám a követtkező.
acer aspire 5750zg laptopom van. most tettem bele hdd caddyt.
tegnap este jött a videókártyához egy frissítés (gt520m) leszedtem feltettem. azóta az a játék ugyanazokkal a beállításokkal akadozik. ez mi lehet? várom az ötleteket -
Dell XPS
veterán
válasz
beach head
üzenetére
Biztosan jó természetesen, ahogy írtad: az értékek egyezőek...
Azt nem tudom, hogy mi a pontos oka, de valószínű, hogy nem normális, utánajárok....
-
beach head
senior tag
-
Dell XPS
veterán
válasz
beach head
üzenetére
Szia,
Lehet, hogy egy másikat linkeltem, de amit Te választottál az is teljesen jó, sőt ha az volt eredetileg akkor a legjobb.....Egyébként az oldalon Te is rá tudsz keresni pontosan, ha legközelebb kellene valami.....utángyártott adapterek is lehetnek megfelelőek (ritka), de érteni kell hozzá, szóval, ne!
-
beach head
senior tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
Kösz. Az elektronikához nem értek annyira de az nem baj ha a régi töltőm 3,42 A-es volt ez pedig 4,74es amit ajánlottál?
[link] én ezt találtam, gondolom ezis kompatibilis vele és árban is olcsobb kicsit (igaz még a kiszállítás sajnos hozzá megy).
Sajnos vettem egy univerzálisat de már az is szar.... Félek hogy kinyirja a gépet avégén.
Azt mért csinálja egyébként, hogy az alapból kéken világító ( vagy pirosan villogó ha alvóállapotba van) led a bekapcs gomb körül, egyszer csak olyan ibolyaszínben világít... Legelső szervízelése előtt is csinált ilyet, akkor rossz is lett a tápegység... Amúgy is egy rakat..... ez a gép.
Illetve még az érdekelne, hogy az utángyártottak mennyivel rosszabbak mint a gyáriak.
-
Dell XPS
veterán
válasz
beach head
üzenetére
Szia,
Esetleg itt: [link]
-
beach head
senior tag
Szerintetek legolcsóbban hol tudnék szerezni gyári töltőt aspire 5530hoz?
-
pomk
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére
Ha kiveszem a DVD-t, akkor mindenképp szükségem lesz rá. Valahol le kell játszani a koncert DVD-imet.

-
Krike
aktív tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Azért olcsóbb megoldás, mert nem adnak hozzá usb2-es házat a DVD-nek.
-
lostprophet
aktív tag
Kiveszed optikai meghajtót, tokba belerakod a merevlemezt és betolod. Mondom ezt úgy, hogy nekem is 5750G-m van

De ha minden igaz, láttam én olcsóbban is, csak elő kell keresnem a linket.
Van itt ilyen: [link]
Ennél oda van írva, hogy jó 5750G-hez, amit te linkeltél, ott nem láttam. -
pomk
őstag
Nincs valakinek egy fényképes, részletes leírása arra, hogy hogyan tudnék beépíteni egy SSD-t az ACER 5750 G laptopom DVD-je helyére egy ilyen megoldással?
-
plaszy
őstag
válasz
OverKiller
üzenetére
Lehet, de akkor vesz 2x4GB-ost egyformát, a jelenlegit meg eladja.
-
Dell XPS
veterán
válasz
OverKiller
üzenetére
Átlag felhasználók részére ajánlott SSD-k.....ismertető: [link]
ADATA S511
Corsair Force 3 !!
Corsair Force GT
Crucial M4
Kingston HyperX és V+200-as sorozata
OCZ Agility 4
OCZ Vertex 3 és Vertex 4
Samsung 470 és 830 sorozat -
OverKiller
tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
Tényleg, erről jut eszembe, nemsokára majd én is szeretném lecserélni az optikai meghajtót egy SSD-re, de nem igazán tudom, hogy mivel mi a helyzet.. Tudom, hogy vannak az SLC / MLC, egyik strapabíróbb mint a másik, meg van ez a NAND dolog, meg hogy csak meghatározott írás számot bír el és utána füst.
Nekem még elég bonyolult.
Mi lenne az amit ajánlani tudnál? (ilyen 120 gigásat keresnék, hogy az oprendszer kényelmesen elférjen)
Illetve ezt az írási számot nem tudtam nagyon értelmezni.. Valami 50.000 írást bír, de olyasmit írtak, hogy az elég 8-10 évig is. Dehát egy gép az naponta többezerszer ír a vinyóra nem?
Akkor az az 50.000 (vagy valami ilyesmi számot olvastam, már nem emlékszek pontosan) az tényleg sokáig bírja? -
Dell XPS
veterán
Szia,
Esetleg itt: NOTEBOOK beárazás (kiemelt téma)
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Tudnatok kis iranyumtatast adni vagy esetleg egy masik topicot ajanlani ahol segitenenek megmodnani, h mennyit er egy Aspire 2920z laptop? Eleg regi, de hibatlan allapotban van maig mukodik, de most koltozes alklamaval gondoltam penze teszem...
Ha eseteg egy megbizhati helyet is ajanlanatok ahol foglalkoznak ilyen hasznalt laptopo vetellel annak is orulnek.Segitesegeteket elore is koszonom
-
Year
tag
Köszönöm a válaszokat!
A ram bővitése csak azért jött szóba mert elvileg 1333mhz-n menne.van a gépen ilyen rendszer leolvasó és ezt írta ki:
4,00 GB Single-Channel DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24)
Gondoltam ha duálban enne akkor valamit dobna a rendszeren,vagy rosszúl gondolom?
-
Ubul86
őstag
válasz
OverKiller
üzenetére
feltételezem, hogy mivel ott a G a típus után,ezért dedikált vidkarija van.
-
OverKiller
tag
A játékoknak bőven elég a 4 giga ram, tehát ha többet teszel be, attól nem fog jobban menni a játék.
Ahhoz, hogy jobb legyen a játék-élmény, ahhoz videókártyát kellene cserélni, amit szerintem nem lehet benne. (Nem tudom, hogy cserélhetős-e benne vagy sem, ezt majd talán valaki hozzáértő meg tudja mondani
)Sajnos ilyen funkció nincsen. :\
-
Year
tag
Sziasztok!
Van egy aspire 7750G gépem. I3-as procival,4 giga ram és radeon 6650 1 gigás kártya.
Ha raknék bele még 4 gigát az elvinné a mai játékokat?
A másik kérdésem azlenne,hogy be lehet e állítani a videókártyát,hogy ha kevés neki a saját memóriája akkor használhassa a rendszerét?
-
Krike
aktív tag
válasz
lostprophet
üzenetére
A Device Fast-Lane Application progit feltelepítetted? Anélkül nem mukszik. Írtam is, hogy nézd át a régebbi hozzászólásokat.
-
OverKiller
tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Többféle driver is van, mindegyiket kipróbálgattad?

De ezen kívül minden más működik Win8 alatt? (Azért kérdezem, mert tervezem lassan az átállást Win8-ra, csak még hezitálok.
) -
Ubul86
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére
szar a win8

-
lostprophet
aktív tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Nos, az a helyzet áll fent, hogy Windows 8 alatt sehogy sem sikerült semmivel beüzemelnem a Bluetooth-ot. VISZONT felraktam az Ubuntu 12.10-est, és abban egyből volt BT driver és sikerült párosítanom a telefonommal és küldeni is. Erre varrjunk gombot.
-
Peak
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
lehet nincs benne BT.
láttál a gép alján BT certificate matricát? -
lostprophet
aktív tag
válasz
OverKiller
üzenetére
Rendben, megpróbálom akkor mindkettőt egyszerre.
A touchpad lett volna a második kérdésem, azzal is mindig gond van. -
Krike
aktív tag
válasz
lostprophet
üzenetére
25433-25440-ig olvasd el a hozzászólásokat, szerintem segíteni fog.
-
OverKiller
tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Próbáltad már mindkettőt egyszerre feltenni?
(Nekem pl. a touchpad tökéletes működéséhez kell mindkét-féle drivere. Ha az egyik nincs fent, akkor nincs multi-touch illetve az fn + gomb-okkal nem jelzi az eksönt amit csinál) -
lostprophet
aktív tag
Van valakinek tippje egy Acer 5750G Bluetooth-jához? Win8-am van és az Acer oldalán van is Win8-as driver hozzá, rögtön kettő is, viszont egyikkel se sikerült működésre bírni (egyszerre csak egy driver volt fent, mindkettőt próbáltam).
-
Müszi
senior tag
-
Müszi
senior tag
válasz
üzenetére
MXM2 foglalatos cserélhető a VGA. [link]
Sajnos nem éppen olcsón mérik ezeket. Akár 20K felett is elkérnek egy megbízható példányért és nagy eséllyel belefuthattsz javított, hőkezelet modulokba is. Javaslom, próbáld inkább javittatni, persze szakszerűen, ameddig a forrasztásokkal van csak a probléma. -
törölt tag
Sziasztok!
Adott egy Acer 5720zg laptop, úgy tűnik a VGA kezd tönkremenni benne, lefagy a gép, bootképernyő csíkoz, pöttyöz. Cserélhető külön a VGA vagy alaplapcsere érett? Mennyibe kerülnek az ilyen dolgok?
Segítséget előre is köszönöm! -
economist85
csendes tag
A 25501 hozzászóláshoz valaki tudna mondani valamit? Köszönöm előre is!
-
Hurkafej
aktív tag
Hello! Az Asus K50AB tényleg szereti hamar feldobni a bakancsot? Láttam jó árba ilyen laptopot, de már félek megvenni, ha ilyen tipushibája van... :/
-
lufi7
aktív tag
Sziasztok!
Betörtek hozzánk és többek között az Acer laptopomat is elvitték.
Érdemes valahova az adatait leadni? -
-
-
gtesteban
tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
Több mint 1 éve vettem a laptopot. Eleinte nagyon jó volt még a 80fokot sem érte el. Amíg garanciás volt nem melegedett egyáltalán, de ahogy lejárt utánna kb 3hónapja kezdett el nagyon melegedni. Akkor normál állapotban is már 65-70fokos volt a proci, a vga is 65volt. Terhelés alatt meg már a 100 fokot súrolta erősen. Akkor döntöttem el,hogy megpróbálom magam szétszedni és újrapasztázni. A paszta már nagyon kiszáradt, darabokban jött le róla.
A ventillátor szabályozást meg nem tudom,hol kell bekapcsolni vagy átállítani.
A biosban ilyen lehetőséget nem találtam mert az acer oldaláról szedtem le a bios drivert. -
gtesteban
tag
válasz
plaszy
üzenetére
Hello!
Ilyen dolgot nem csináltam vele. csak leszedtem, raktam rá egy kevés pasztát, visszaraktam és kész. De az lehet,hogy a proci köré is mehetett az anyagból amikor ráraktam a hőcsövet. Majd holnap megnézem és ha kell leszedem róla a fölösleges anyagot, illetve a hőcsövet is megnézem,hogy rendesen ott van-e a helyén.
Üdv: Pisti
-
plaszy
őstag
válasz
gtesteban
üzenetére
Plusz alátét nem kell, hacsak nem emelted fel erősebben a csövet, és hajlott meg...de gondolom, hogy ez nem ilyen eset. (Velem sajnos már előfordult, hogy olyan gyenge volt a cső - vagy én erős - hogy elhajlott, ezzel rontva a levegő áteresztőképességét.)
Esetleg, még azt is figyelheted, hogy ne jöjjön ki az összes paszta a proci köré, hanem azért maradjon is közte kicsi. -
gtesteban
tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
sziasztok!
Hát ilyen titanium pasztát. Ez volt a legolcsóbb de eddig jól tette a dolgát.
Megnézem a hűtőcsövet de szerintem jól felfekszik rá. De ha mégsem akkor csak annyi,hogy megigazítom és meghúzom a csavarokat? Vagy esetleg kell még hozzá valami plusz alátétet tenni,hogy jobban érintkezzen?Üdv: Pisti
-
plaszy
őstag
válasz
gtesteban
üzenetére
Szia, a hűtőcső szépen felfekszik a procira+VGA-ra? Nem biztos, hogy paszta a hibás, ha nem érintkezik megfelelően, akkor az sem egészséges neki. Nézd meg a csavarokat, és az illesztést. Egyébként szerintem nem kell sűrűn pasztázni. Én csak akkor szoktam, ha épp cserélek erősebbre. Aztán hagyom, amíg el nem adom.

-
gtesteban
tag
Sziasztok!
Van egy Acer Aspire 5742g laptopom, és kb. 2-3hónapja szétszedtem teljesen és kitakarítottam(a pasztát is lecseréltem). Mostanra már megint elkezdett melegedni, normál állapotban a proci 55-60fokos a vga szintén de ha játszok vagy filmet nézek akkor nagyon felmelegszik ilyen 85-90fokra.
A kérdésem az volna,hogy milyen gyakran kell újrapasztázni a procit illetve a vga-t?Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv: Pisti
-
plaszy
őstag
válasz
OverKiller
üzenetére
Jól néz ki a matrica, de minek kell rá? Csak desingból, vagy annyira karcos, kopott, matt, hogy elakarod tüntetni? Ha utóbbi, akkor egy próbát megér. De én is a gyári mintának vagyok a híve.
-
shuttle
tag
válasz
OverKiller
üzenetére
hát én tuti nem csufitanám el a szép notimat ilyen matricákkal

-
economist85
csendes tag
Sziasztok! Acer 3830TG Notebookomat szeretném kicsit felturbózni. Plusz RAM és SSD behelyezésével. Most lesz egy éves, de van rá kiterjesztett garanciám (3év+véletlen sérülések). Régi noteszemben már cseréltem házilag HDD-t és RAM-ot is, van benne rutinom, és itt is könnyen hozzáférhetőnek tűnik. Szerintetek megengedi a cserét a garancia szerződés, vagy csak az Acer-nél lehet bővíteni? Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Házimozi haladó szinten
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- Lenovo Legion Pro 5 Új RTX 5070 / i9-14900HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
( érdekes, amikor full hdn van de nem teljse képernyön, akkor nincs vele gond, mikor teljesen van akkor igen.)

akkor az már nem is jóóóó :'(