Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: A sor végén
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
válasz
Volkov
üzenetére
Szia az enyém V3 as, és tökéletesen müködik az Elan touchpad win8 -al...az acer oldaláról letöltött win8 64 driverrel!
viszont a v3 - 531 el volt már valakinek olyan tapasztalata, hogy a win8 nem ment fel? kiirt hibaüzenetet? mert én sajna igy jártam, és a megoldás az volt, hogy a wifi kártya miatt nem ment fel rendesen a win8 , és csinálnom kellett egy saját win8 as telepitőt amibe bele van integrálva az _Atheros_10.0.0.225 driver...na igy már felment a win8...
-
ZewaDeluxe
tag
válasz
Volkov
üzenetére
Utolsó ötlet: ha rákattintasz 2x az értesítési területen a touchpad ikonjára, akkor elvileg kapsz egy "smart-pad" felületet, ahol több beállítási lehetőséged van a touchpadre vonatkozólag. Van egy olyan például, hogy érzékenység, esetleg ezzel lehetne próbálkozni. Hátha... Több ötletem sajnos nemigen van. 3 ACER gépem volt eddig, soha nem találkoztam még ilyen problémával.
-
ZewaDeluxe
tag
válasz
Volkov
üzenetére
Helló!
Az enyém szimplán csak ELAN, nem ELANTECH (fogalmam sincs, mi lehet a különbség, ha van...). Kifogástalanul működik, a szoftvere is pöpec.
Tipp: szedd le a driverét, és próbáld ki, hogy a Windows saját driverével hogyan működik. Ha ott is problémásak az alapműveletek, akkor (szerintem) hardveres a probléma. Az, hogy a Scroll 10-ből 1x működik, az nem elfogadható. Én kizárnám, hogy ennek gyárilag ilyennek kellene lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- EAFC 26
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- World of Tanks - MMO
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- X1 Nano Gen2 13" 2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő