- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz layerke #29358 üzenetére
Hol látod itt azt, hogy touchpad hibát fog javítani a BIOS frissítés?
Sajnos a körültekintés elmaradt, és ezt te itt nem tudod megoldani.
Ebből szerviz lessz, és valszeg a gari sem vonatkozik ilyen esetekre.
Drága tanulópénz lessz ebből.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz layerke #29355 üzenetére
Van tippem--> [link] [link]
Azt azért elárulhatnád hogy mi vett rá arra, hogy frissítsd a BIOS-t ?
Nekem több mint 6 éves az Acer laposom. Kiadtak hozzá 2 BIOS-t frissítést, de nem rakom fel, mert ezek nélkül is, hibátlanul működik.
Ami meg jól működik, azt nem kell megjavítani.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
-
Noxy
veterán
válasz MNorbert92 #27399 üzenetére
Simán, nyom nélkül berakhatod te is. Csavarfejekre kell vigyázni, de amúgy sem látszik mert mélyen van.
Én ezzel raktam be --> [link] Így lessz mindjárt egy külső DVD íród is.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz anonymus89 #27325 üzenetére
Komolyan, nem tudtad volna ezt esetleg vétel előtt megnézni?
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz MNorbert92 #27295 üzenetére
Sehogy nem kelted életre.
Ha jól tudom 5 pixelhiba után cserélik gariba.
Acer support tud neked erről többet mondani.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Csocsesz75 #27249 üzenetére
A wint qrv...a nem érdekli, hogy miről települ fel, csak betudjon botolni.
-
Noxy
veterán
válasz Csocsesz75 #27245 üzenetére
Van, de ez nem igazán Acer probléma, mert bármelyik laptopnál előfordulhat.
Boot DVD or Pendrive.
Amikor a telepítés ablak megjelenik, nem nyomunk a telepítésre, hanem Shift+F10.
Parancssorba beírjuk:diskpart
list disk
slect disk (HDD kiválaszt)
clean
exitAblak bezár.
Telepítésközben part.. létrehozása. Kb: 60-70GB Win8-nak. (Vagy amennyit gondolsz. Lehet 100 is.)
Telepít.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz hektorka69 #27104 üzenetére
Ha úgy érzed hogy ezzel nem megy, akkor vegyél 300K-ért egy brutál asztali Gamer PC-t, 22-s DELL monitorral.
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz hektorka69 #27102 üzenetére
Akkor már csak azt áruld el, hogy ez a noti, miben nem elégíti ki a szükségleteidet?
Kevés az FPS? Vagy mi?
Vagy csak 1xüen pénzben jobb mint észben szindróma?[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz hektorka69 #27100 üzenetére
Most ezt ugye csak azért írtad, hogy elmondhasd, hogy milyen notid van.
Örülj neki. Meg annak is, hogy lyuk van a se....n.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz lacy86 #26835 üzenetére
Én ezt raktam be -->Icy-box-ssd
Így lett egy külső, USB-s DVD meghajtóm is. Most látom az ára is esett azóta.
Amiket te néztél, azok egyik sem lutri[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz janaman01 #26796 üzenetére
Van még egy módszer az UEFI-s GPT part.. törlésére.
Boot DVD or Pend..
Amikor a telepítés ablak megjelenik, nem nyomunk a telepítésre,
hanem Shift+F10.
Parancssorba beírjuk:
diskpart
list disk
slect disk (HDD kiválaszt)
clean
exit
Ablak bezár.
Telepítésközben part.. létrehozása. Kb: 60-70GB Win8-nak.
Telepít.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz rafika86 #26786 üzenetére
Szervizben.
Fizikai külső kapcsolót, nem lehet szoftveresen bekapcsolni.
Itt van egy fórumtag aki foglakozik ilyen laptopal. [link]
Egy privit megér.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz adrianwow352 #26703 üzenetére
Oszt mi fogja a procit? Nézted egyáltalán?
Vírus, malware irtás volt már?''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
Nagy nehezen.
Amikor megvettem, (München MM) kint volt egy mintadarab tapogatni.
Az eladó közölte, hogy belehet rakni a 2. maghajtót, de elkövettem azt a hibát, hogy nem vettetem le a fedelet.
Ettől függetlenül egy laikus sem jött volna rá úgy mint ti, hogy hiányzik a 2.SATA csatlakozó az alaplapról.
Ezért akadtam ki az Acerra.
Miért nem rakata be akár mindjárt a 2 csatlakozót ami kb 2$, és adta volna 10$ drágábban.
Az Acer laptoppal semmi bajom 100%-ig megvagyok vele elégedve, de mint céggel, a fillérba..ó megoldása miatt nagyon nem.
Na emiatt nagyon megfogom gondolni, hogy legközelebb veszek e Acer terméket.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
"De ha van ilyen csatlakozó, márpedig a képek alapján van, amit Peak berakott, akkor szerintem simán tudniuk kell róla"
Mivel törölték a hozzászólását berakom a képet:
Nézd meg ezt a képet vágatlanul. Mi hiányzik róla?
Az kell oda amit Peak berakott?
Akkor nem láttatok még ilyent szétszedve, csak képeken.
Figyeljetek, nem vagyok nyeretlen 1 éves, és tudom hogy mit veszek, meg mit beszélek.
Lehet hogy egykét lámát itt ti kiosztotok, de jó lenne ha leszállnátok rólam.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
i "de ez szerintem akkor is átverés."
Mi hiányzik a képen?
Direkt azért vettem a 7735ZG-T, hogy be tudom tenni az SSD-t.
Sajna 1 év után néztem meg, és a képen látható látvány fogadott.
Most vágtam ki a DVD-t, oszt a helyére ment a régi HDD.
Acer, én így szeretlek.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Ubul86 #25265 üzenetére
Elméletileg igen, de a gyakorlat mást mutat.
Pld: Az AMD HD 4000, HD 3000 and HD 2000 drivert felpakolja, de nincs AMD Catalyst Control Center.
Enélkül meg nem lehet, pld a második kijelzőt, Tv-t kalibrálni, stb..
Akinek nem szűkséges ez a ficsör, nyugodtan hagyhatja a W8-t.
Nem lessz több az FPS, meg az élményindex, ha még is felrakja. [link]''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz ViiiiktorOC #24837 üzenetére
Hol kerested? [link]
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz alex devil #24736 üzenetére
-
Noxy
veterán
válasz randras #24640 üzenetére
Amennyiben garanciális problémája merül fel Acer termékével kapcsolatban, kérjük, forduljon az Acer közép-kelet-európai szervizközpontjához, amely Csehországban van, de az alábbi telefonszámon elérhető.
Az Acer központi szervizének ügyfélszolgálata (munkanapokon 9–17 óráig):
(06 1) 555-5200
(budapesti hívás díja fizetendő)----------------------------------------------------------------------
Nem garanciális javítások, illetve alkatrészek rendelésében márkaszervizünk áll rendelkezésére:
EC-CO Kft.
H-1023 Budapest
Fillér utca 44.
Tel.: ( 06 1 ) 224 7010
Fax.: ( 06 1 ) 224 7011[link] Acer.hu
Oszt azt nem mondták, hogy hol van a garanciális szervíz?
Nem foglalkoznak vele, feltéve ha a hibával nem áll kapcsolatban.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Csorbi #24348 üzenetére
"csak droidként képesek ismételgetni, hogy csak az támogatott, ami a honlapjukon megtalálható."
Nem véletlenül.
A gép hűtőrendszere ezekhez a procikhoz van tervezve.
Vagy azt is bővítenéd az erőseb procihoz?
Kétlem.
Ez nem asztali, hogy csak úgy csereberélem a procikat, még ha a foglalat meg is egyezik.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz alex devil #24296 üzenetére
Olyan 30-40 MB/sec.
Ez teljesen normális sebesség.
Mondom a C-n csak a rendszer. 40-50GB.
Mindent át lehet irányítani a másik part..ra.
Dokumentumok, képek, zene, asztal, letöltésék, stb..
Gyakorlatilag csak az oprendszer van a c-n, és nincs semmilyen személyes adat.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz alex devil #24294 üzenetére
És mégis mennyi az?
Amugy meg feleslegesen szívatod magad a 1vinyón belüli másolgatással.
40-50GB a rendszernek, a többi meg tárolás. A második partícióra lehet irányítani minden letöltést, oszt nem kell másolgatni.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz gyoridav870 #23903 üzenetére
win8-at próbálgatom, irdatlanul melegszik a cucc.
Kedves gyoridav870 win8 tesztelő.
Kérem ez irányú tapasztalatait ossza meg a M$ win8 fejlesztő részlegével, hogy ezt a hibát a végleges verzióba javítani szíveskedjenek.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz .:Kristian:. #23760 üzenetére
Már pedig én is innen szedtem le a ATI Mobility HD 4570 kártyához, és simán felment.
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz .:Kristian:. #23758 üzenetére
-
Noxy
veterán
válasz Cheesy #23600 üzenetére
Előzmények. (2012.01.02-től)
Erre csak azt lehet mondani, hogy aki szét szexuálja a laptopját, az ne csodálkozzon hogy később jönnek a "gyerekek" .
-
Noxy
veterán
(backup manager, ePower manager, erecovery manager,
Dobd ki nyugodtan a vastagon szedett részt, ha szeretsz telepítgetni + a legális előtelepített oprendszert is gyaluld le, oszt a recovery managere sem lessz már szűkséged.
Ja, és a párnapos laptopokra mindjárt rakni szoktak BIOS meg HDD passwordot is.
Erről sem feledkezzél meg, ha már ennyire kened vágod a dolgokat.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
A folyamatos "lázmérőzés" mellet, használjátok másra is az Acer laptopot?
-
Noxy
veterán
(érdekes módon ha az nVidia szintén zseniális drivere nincsen telepítve - és így minden Win7 extra vizuális funkció is le van tiltogatva akkor sokkal ritkábban okoz hibákat),
Zseniális meglátás.
Fika helyett, inkább szakmai dolgokban kellene fejlődnöd, mert sztm még nem láttál laptopot burkolat nélkül.
Lehet cserélni, alaplappal együtt.
Nem biztos hogy az gondja amit te itt írogatsz.
Ha te az nVidia driverét fikázod, akkor ott hiányzik más is.
Vigye el egy hozzáértőhöz, pld: szervíz oszt kiderül az igazság.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
A [synaptics] TouchPad drivert rakd fel.
[ Szerkesztve ]
-
-
Noxy
veterán
válasz hekkerman #21245 üzenetére
"hogy ebben két vinyó hely van, ha jól olvastam? mert később tervezek egy ssd-t venni bele."
Nézd (nézesd) meg, hogy bent van e a SATA konnektor a 2. HDD helyén.
Én pont ma akartam rendelni SATA adaptert meg beépítő keretet az EC-CO KFT-től, a Acer Aspire 7735ZG notimhoz,
( BRACKET.HDD, 1600 Ft+Áfa, CONNECTOR.HDD.SATA.2ND, 2600 Ft+Áfa)
de a jó qr..a anyját a kínai összeszerelőknek a 2. HDD SATA konnektort baxtak felrakni, és a
szerviz sem tud ilyent küldeni.
Így bukott az SSD meghajtóm.
Ja és az 1 HDD keretből is hiányzott egy csavar, az egy is csak éppen hogy csak be volt hajtva. Meghúztam, meg raktam be még egyet, azóta megszűnt a cicergés.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
Nem, mert ott a hely a notiban, és külön nem akarom cipelni kábelostul.
A másik meg az USB2-l meg megint lassabb az átvitel a szűkebb keresztmetszet miatt.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
Köszi.
A keret a legkevesebb. 2$-ért van a neten, de a 90° adaptert egyet sem találtam.
Most egy kicsit csalódtam az Acerben, mert még az alaplapról is lespórolta a csatlakozót.
Az EC-CO Kft-k már írtam. Talán tudnak segíteni.
Ja és a gépet nem Mo-n vettem, 2 éve (nem is forgalmazták) meg nem helyproblémám van,(500GB) hanem SSD meghajtót szeretnék berakni.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
Sziasztok!
Ki rakott már be 2.hdd-t Acer notiba?
Hol lehet szerezni, (venni) ilyen SATA adaptereket?''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz csenger41 #17785 üzenetére
"Szóval kedves Noxy és társai, ezt rendesen benéztétek"
Ne haragudj de mit néztünk be bakker?
Talán te nézted be, mikor notit vettél, hogy az integrált VGA-l nem mész semmire, ha játszani akarsz.
Én azt írtam hogy nem lehetetlen, de sokba fog kerülni, de ha te pénzbe jobb vagy mint észben, akkor csak cserélj alaplapot a VGA-miatt.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
Figyi, hány embernek kell neked leírni, hogy nem lehet belerakni 2 db vinyót, de ha te úgy tudod, akkor rakd, vagy flexeld be.
Ide jössz kérdezni, a végén meg te okoskodsz, hogy úgy tudod.
Csavarhúzód van otthon?''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz csenger41 #17746 üzenetére
Nincs, mert itt valszeg senki sem kapja szét a notiját, hogy mit lehet bent cserélni, de ha már annyira érdekel a dolog, írjál má az Acer supportnak, hogy mit szeretnél.
A malacperselyedet, meg már most feltörheted, hogy tudd, hogy mennyi zsét kell még hozzá raknod.
(Ja és legközelebb [linkeljé] már, hogy ne copy paste-i kelljen a problémádat.)''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz BloodyEddie #17741 üzenetére
ReadyBosst
2 GB nem elég, min 4GB kell. (ha 4GB ramod van)A Windows ReadyBoost szolgáltatáshoz ajánlott memóriamennyiség a számítógépbe telepített RAM memória 1–3-szorosa.
30mb/sec viszont sebességben jó. (20mb/sec is elég)
Ja és min vista vagy win7-t[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
Tökéletesen megfelel az igényeidnek.
Lásd aláírásom. 10 hónapja vettem, simán megy rajt minden. (Másolás közben sem akadnak meg a 1080p videók)
Videó vágással, szerkesztéssel sincsenek gondjaim.
Photoshop szintén jól megy rajt.
Tipp: Kapcsold ki a virtuális memóriát, és rakj a gépbe 4GB 20Mbit/s SD/HC-t ReadyBoostnak. Nem használja a vinyót, cserefájl, (nem swapol) ezzel szintén lehet gyorsítani a gép működését. Ja és ami nem müxik állandóan az nem is melegszik.Más
Jó lenne ha már rá jönne itt egykét emberke, hogy a laptop nem asztali gép amiben csak úgy kicserélem a videokártyát, vagy az alaplapot
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem lehet , de qrva sokba fog kerülni.
A parasztvakításról már írtam feljebb. Jók ezek a notik is semmi baj velük, csak .vásárlás előtt el kellene dönteni, hogy mire szeretnénk használni.
Itt egy oldal ahol meglehet nézni, hogy egy adott laptop mit tud, mire képes[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz vv5204 #17731 üzenetére
Persze.
Minden olyan bolt, ahol ATI Mobility Radeon 4650 videokártyával felszerelt Acer notebook-t árulnak, nem pedig a parasztvakító, akár 1,5gb videomemóriával.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
Mo-n nem nagyon szabad venni, én legalábbis soha nem veszek nagyobb értékű cuccokat.
Lásd az aláírást (nálunk nem forgalmazták) 599€ x 256Ft = 153344Ft
Tavaly augusztusban vetettem meg a müncheni MM-ban.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
Próbáltad?
Full Hd TV-n nézem, és bezony jobb a kép.A gyártók belátták, hogy az általuk képviselt technológia, amellyel mind tökéletesebb képet és hangot képesek teremteni nekünk, nem akadhat fent egy olyan tényezőn, mint a jelforrást a megjelenítővel, vagy éppen a hangeszközzel összekötő kábel, és csatlakozás. Amennyiben például a DVD-lejátszó tökéletes képi-és hanganyagot olvas le a DVD-lemezről, ámde nem tudja azt hitelesen eljuttatni az illetékes eszközre (legyen ez mozierősítő, vagy egy LCD-televízió), akkor feleslegesen költenek rengeteg pénzt ezen részletek fejlesztésére. Az olyan igényes hanganyagok, mint például a Dolby Digital vagy a DTS korábban csak digitális optikai vagy digitális koax kábelen át juthatott el az erősítő-berendezésbe, azonban mivel ezen interfészeken kép nem szállítható, ahhoz újabb kábelek voltak szükségesek, így egy kielégítő moziélmény eléréséhez bizony jó pár kábelre szükség volt.
[link]''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz SonicVersus #16220 üzenetére
Mindenképpen HDMI ,sokkal szebb a kép...
Tévedsz, mert VGA-n szebb, csak hogy a hangot is át kell vinni 1 másik kábellal, ha a VGA-t használod.
-
Noxy
veterán
válasz konfar.dani #16195 üzenetére
Valszeg, az Atheros WiFi kell neked.
Azért nézd meg a géped az Everestel, hogy milyen van bent.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz bodajoci #16189 üzenetére
Ne húzd magad.
10-ből 9 Acer vagy Asus noti a, Win7 telepítés végén kéri a Wpa jelszót, simán ki megy a netre, (Win update) oszt még össze szedi magának a legfrissebb drivereket.
Nem kell kapirgálni semmit.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz vincze90 #16178 üzenetére
Ne haragudjatok, de fel kellene már végre fogni, a poci cserélős barátoddal együtt, hogy a laptop nem TUNINGOLHATÓ.
Egyetlen 1 dolog miatt: HŰTÉS.
Vegyetek asztalit, oszt azt még folyékony nitrogénnel is tudjátok [hűtteni.]''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz sfecske #16149 üzenetére
A szimplacica felejtős.
Problémákkal, fordulj a supportjához.
Amúgy meg, ki tudja mit szedtek ki belőle, meg mit raktak bele.
Rakj fel normálisat, oszt akkor gyere vissza.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz bodajoci #16136 üzenetére
holott a képernyőn az jön le, h szól
Fn+F8 próbáltad?
Lejátszásnál nem a Realtek Dig..Output van bejelölve alapértelmezésnek, a hangszórók helyett?''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz feco88 #16137 üzenetére
Laptopot nem lehet (szabad) tuningolni.
Egyszerű oka van: A hűtés.
Kártya csere meg szóba se jöhet, mivel az alaplapra integrált.
A Acer emachines E725-ös notit nem játékra fejlesztették.
Infó: [link]Lehet hogy xbox , vagy PS jobban járt volna, ha csak játszani akar.
-
Noxy
veterán
válasz csibuci #16124 üzenetére
Próbáld meg külső hangszórókkal.
Nekem minden ok a notival, de a hangszórói gyalázatosan szólnak.
8 éves laposom sokkal jobban muzsikál.
Nincs semmi dinamikája, eltűntek a középhangok stb..
Ellenben ha HDMI-re vagy a hifire kötöm, minden ok.
.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
Lehet hogy le vagyok maradva, mert anno volt egypár ilyen kütyüm, de azokat szinkronizálni kellet. Nem sokáig, mert az összeset kidobtam. Munkára sz@rt se érnek, (elem, akku állandóan tölteni, ha lemerült újra szinkronizálni, stb..) játékra úgyszintén. [ /OFF]
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
"nekem spec. egyiken sincs, ill. driver telepítése sem szükséges,"
Na akkor ilyent veszek az irodába, mind a négy gépre.
Majd elszórakoznak a csajok, egymás egerével.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
válasz Schanyee #16062 üzenetére
Sehol.
Sajnos olyan laptopot kellet volna venned, amiben "igazi" videokártya van, 128MB vga memóriával.
A laptopod nem igazán játékra való, még ha 4GB RAM is van a gépben.
[Intel-Graphics-Media-Accelerator-4500MHD]
ATI Mobility Radeon HD 4570 500MB: [link][ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz CivicEsi #16052 üzenetére
Sehogy.
Majd előszedi magának, ha szüksége lessz rá.
4GB RAM modulról én még nem hallottam.
Amivel még bővíthetsz az a ReadyBoost.
Min 20 Mbit/s SD/HC kártya, vagy pendrive.
A géped teljesítményéről itt olvashatsz bővebben.
Kötelező oldal, laptop vásárlás előtt.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest