- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
válasz
diablo1984 #27999 üzenetére
Tabletekbe szánt procik lettek átalakítva, és belerakva ? Még ilyen géppel személyesen nem találkoztam. De engem nem zavar ha szépen lehet vele filmezni, és "könnyen " netezgetni.
-
diablo1984
veterán
válasz
kengyel #27998 üzenetére
melegedniük nagyon nem kellene, mert kicsi a fogyasztása és akármivel elhűthetőek! nem akarok hülyeséget mondani, de ha jól rémlik ez valami tabletekbe szánt prociból lett alakítva úgy hogy a notikba jó legyen, a tabletek meg passzívok! szerintem a tulajdonságai alapján hűvösnek és csendesnek kellene lennie.
-
kengyel
nagyúr
válasz
diablo1984 #27996 üzenetére
Még jó hogy linkelted az üzletet, mert az általam választott gépnél is olcsóbban találtam. Most találtam egyet, igen jó árban igaz Win nélkül, de az a legkevesebb.
Régebben csak Acer laptopjaim voltak , ( E525) nagyon strapabíróak voltak. Nem melegedtek a nyáron sem nagyon, ezért is maradnék az Acer mellett.
Ezek az "újabb" típusú gépek nem egy túlzottan melegedősek ?
-
Müszi
senior tag
Persze, mivel benne van a prociban, mármint a VGA.
Mot van nálam egy 570G takarítás céljából és ebben az I3-as is integrált. Gondoltam visszafelé főleg az. Persze lehet, hogy neked van igazad és van olyan verziója amiben slot-ban van ettől függetlenül ezeket nem arra találták ki, hogy cserélgessék őket. -
diablo1984
veterán
válasz
kengyel #27995 üzenetére
szivesen!
van róla kis videó is, ha utána keresel kb ennyiből megkapod a sima pentiumos változatot is(ha idegenkedsz a cerkától)windows nélkül, az annyiban tér el, hogy több fícsört támogat, fogyasztása maradt 7,5W. nem egy erőbajnok, de amit írtam arra elég!
itt a pentiumos változata linuxal
ez meg a pentiumosa windowsala garancia asszem már mindegyik laptopnál ilyen, vagyis amikkel mostanában találkoztam annak így vállalják!
-
kengyel
nagyúr
válasz
diablo1984 #27994 üzenetére
Igen most láttam a linkeket, és a második linked igen jó ajánlatnak tűnik
Főleg amit én néztem, csak Linux lett volna rajta. ( mondjuk nem nagy idő egy win.-t rátenni )
Felhívom ma az üzletet, erre gondolok és kicsit megpróbálok róla többet megtudni.
Ami egy kicsit idegen nekem az a Celeron proci .És köszi a linkeket is .
A garanciáztatása meg különösen megfogott
-
kengyel
nagyúr
válasz
diablo1984 #27991 üzenetére
Nagyon köszi a gyors választ. Már meg sem kérdezem az általad linkelt topikban, mert ami érdekelt azt le is írtad. Nem játékra, szerkesztésre kellene csak az asszonynak sima netezés+filmek.
Gondolom erre a célra meg alkalmas. -
diablo1984
veterán
válasz
kengyel #27990 üzenetére
itt kérdezd meg, de én mikor pár napja acer e1-ről kérdeztem véleményt, lehurrogtak a picsába. amúgy a proci ami benne van atom alapokon nyugszik, nem egy csúcs, a 4 mag is parasztvakítás benne, de cserébe max 7,5wattot eszik ami nagyon jó! irodai felhasználásra(szövegszerkesztés, net, filmek) szerintem tökéletes, játékra-viedóvágásra alkalmatlan, de gondolom nem ezért akarod venni. akkuja 4 cellás, nem egy ász, de ezzel a kis fogyasztású akkuval szerintem 4 órát ki kell bírnia normál használat mellett, a kijelzője mint szokták írni átlagos, de mit is várna az ember egy windows nélkül 90 ezres laptoptól? amúgy szerintem jó, ha a linkelt topicban megkérdeznéd, azt mondanák, hogy felejtős, mert 100ért nem szabad laptopot venni.....
ja, ha nem valami csuda 0%-os thm-et kajtatnál az euronicsban, akkor ajánlanám ugyanezt a notit olcsóbban:
itt
itt isgarancia mindenhol egyforma, háztól házig, tehát nem neked kell becipelni a boltba, hanem értejönnek ha gáz van, így az sem számít, hogy hol veszed!
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Most szeretnék venni egy ilyen E1-510-es gépet.
Valaki esetleg tudna véleményt róla mondani ?
-
Müszi
senior tag
válasz
tajner10 #27985 üzenetére
A G végződés a különálló GPU-val és saját V-rammal rendelkező Gamer Változatot takarja. Sajnos ettől függetlenül manapság már nem cserélhető, ugyanis egy ideje ráintegrálják a VGA-t az alaplapra.
Processorok tekintetében is ez a tendencia a költséghatékonyság miatt.
Alsó belépő kategóriás notikat a beforrasztós változatú procikkal szerelik, míg fejebb egyenlőre még foglalatos példányok kerülnek.
Az általad említett E1 sorozat az Acer belépő kategóriás , míg az 531 ennek is az alap szintje, tehát a VGA fix és a proci is integrált sajnos.
Igazábó lapost egy ideje már csak úgy érdemes választani, hogy szem előtt tartsuk, hogy ennek a két fő alkatrésznek a cseréje nem lesz kifizetődő és egyre inkább nem is lehetséges, míg bővíthetőségnek megmarad a ram ill. háttértár és a perifériák.
Mellesleg desktopoknál is felmerült már Intel oldalról, hogy integráljtatják a gyártókkal a lapokra a procit . -
Jarod1
veterán
válasz
sebijani1982 #27970 üzenetére
nem javítják, cserélik legalábbis nem hallotam hogy valaki is megjavította volna, ahhoz nagy szervíz háttér kéne, de az előttem szólónak igaza van, a VGA-t próbáld meg mert elvileg 1 foglalatba van, nem melegszik mint a disznó alul a gép pár perc után? mert nekem is ilyen probléma volt igaz nekem volt kép1 ideig de utána öszeesett..
-
diablo1984
veterán
válasz
kutyman #27984 üzenetére
aha, nekem is ilyen van itthon! ha a vinya jó és a biosban nem állítgattál előtte semmit, akkor jó eséllyel az alaplap pusztult el. még egy pendrive-os bootot megérné kipróbálni, mert asszem ennek még egy chipben van az usb vezérlője az ata/sata vezérlővel! tehát csinálni egy boot-os pen-t és megnézni, hogy arról indul-e egy telepítő vagy valami!
-
tajner10
tag
Lenne 2 kérdésem szerintetek 1 acer aspire e1 531g-ben lehet procit és vidid kártyát cserélni?
Mi a különbség az acer aspire e1 531g és az acer aspire e1 531-között? -
kutyman
aktív tag
válasz
diablo1984 #27983 üzenetére
Igen, valami ilyesmit sikerült holnapra kölcsönkérni. Ha viszont a vinyó jó lesz, akkor még mi lehet a gond?
-
kutyman
aktív tag
válasz
diablo1984 #27981 üzenetére
Igen, látja őket a bios. Akkor marad a vínyó próba, csak honnan szerzek egy a 2,5-es ATA racket?
-
kutyman
aktív tag
válasz
diablo1984 #27979 üzenetére
Igen, F2-vel belép a bios-ba. Az a furcsa hogy új rendszert se tudok feltenni, mert nem olvassa be a lemezt.
-
kutyman
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Acer Travelmate 4060 laptopom, ami idáig rendben ment. Most azt csinálja hogy bekapcsolom, venti felpörög, ledek villognak, viszont a képernyőn csak a kurzor villog, nem tölt be a rendszer. Próbáltam telepítő lemezt, de be sem bootol róla, csak nyekereg a meghajtó. Mi lehet a baj? -
Müszi
senior tag
válasz
sebijani1982 #27974 üzenetére
Igen, minden bizonnyal behalt a VGA.
Kénytelen leszel reballoztatni, vagy szerezni egy másikat bele, ami nem egyszerű. Esetleg még eladható is, de főleg így igen nyomott az értéke.
-
sowi
őstag
válasz
sebijani1982 #27974 üzenetére
szerintem eleg valoszinu, ha meg az eredeti VGA van benne
-
Müszi
senior tag
válasz
sebijani1982 #27968 üzenetére
Helo!
Gondolom NV 8400 MGS VGA van benne. Nekem is volt ugyanez a tipus és ugyanevvel a hibával halt meg benne a VGA. Típushiba és elég jól húzta nálad. Elvileg lehet javítani (reball) de költséges. Én szereztem bele egy NV 8600 MGT-t de néhány ATI-s tipussal is mükszik.
Elöre szólok hogy nem olcsóak. MXM2-es típusok lehetnek csak jók hozzá. -
sowi
őstag
válasz
sebijani1982 #27966 üzenetére
videokartyat nezd meg
-
dAnky
aktív tag
Srácok nekem egy olyan kérdésem lenne hogy adott 2 laptop.Egyik egy Acer s7 i5 3337U-s procival. A másik egy sony vaio 14 multi flip intel pentium 3556U-s proci. Mind a 2 gép full hd ips paneles. Nekem amire fontos lenne az a full hd filmek nézése, netezés. A lényeg az lenne mert olcsóbb a sony vaio, SSD-t nem fontos nézni mert van nekem 1 darab amit beletudok tenni a sonyba mert ugye abban nincs. Tehát a lényeg h nekem ezek a dolgok abszolút akadás mentesen menjenek, minél gyorsabban álljon fel a rendszer és ne döcögjön ne akadjon ezek közbeni felhasználás alatt.
Nekem megfelelne asony ha tényleg tökéletesen akadás mentesen elmegy és nem lesz vele problémám ezek alatt a felhasználások alatt.
Mit mondanátok elég erre a pentiumos proci?
-
Jarod1
veterán
válasz
sebijani1982 #27968 üzenetére
akksi kivétel ugy próbálni... de alaplapgyanús valóban
-
Jarod1
veterán
válasz
sebijani1982 #27966 üzenetére
képernyő sötét?
-
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Aspire 5720zg laptop 2008-as. Most azt csinálja, hogy a bekapcsoló gomb megnyomása után felpörög a venti, de a BIOS-ig már nem jut el és leáll.Kérdésem: mi lehet a baja?
Végig lett próbálva: memória, vinyó, proci.
Haverok alaplapra gyanakodnak vagy a chipset-re. Ezt, hogy lehetne kideríteni?A segítségeteket előre is Köszönöm!
-
sowi
őstag
válasz
nincskedvem #27963 üzenetére
eszre lehet venni, hogy szetszedted vagy nem
-
sowi
őstag
válasz
nincskedvem #27961 üzenetére
1 ev lenne, mar nincs
-
nincskedvem
aktív tag
Hello!
Volt egy kis gondom, nem rég. A kollégák tanácsára, miszerint sok a mocsok a hűtőben, szétszedtem darabokra, kitisztítottam most már van fps, működik rendesen. Viszont az lenne a kérdésem, h a garancia így már nem él? Próbáltam nagyon óvatosan szétszedni az egészet,mindent úgy vissza rakni ahogy volt. Még közel 1év lenne rá.
Előre is köszi!
-
diablo1984
veterán
sziasztok
ezt nézegetem mostanában, tudtok nekem segíteni abban, hogy mennyire jó vételnek számít? javarészt netre, filmet nézni használnám, de néha esetleg befigyelne egy-egy játék is!
mennyire megbízhatóak ezek az acerek mostanság(volt egy x2-es amd-s acerem, 1,5 év utána ledobta a láncot, 1 év garis volt....). a festésük mennyire kopós? ez a gép procira mennyire pörgős? akkuja ha jól tudom 4 cellás, meddig bírja nettel/filmmel feltöltéssel?
válaszotokat előre is köszönöm!
-
Müszi
senior tag
válasz
Marci93 #27958 üzenetére
Természetesen. Akár mindkét meghajtón lehet rendszer és indításnál F12 (boot menü)-vel kiválaszthatod melyikkel induljon, az alapértelmezett pedig a Bios-ban beállítható.
Telepítés idejére én több meghajtó esetén csak a célmeghajtót szoktam csatlaloztatni és csak ha befejeződött, akkor csatlakoztatom vissza a többit.
-
Marci93
tag
Üdv
V5 573G-be a HDD mellé 2.5-ös SSD behelyezhető vagy csak mSSD?
-
mark0179
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy Acer Aspire 1360-as számú Laptopom!
Az lenne a gond, hogy bios flast csináltam rajta 1.15 ős verziót raktam fel és azóta csak 2 beep vagyis síp és utána semmit nem csinál. Utána olvastam valami floppys módszerrel kell de nincs benne floppy meghajtó és nincs usb-s floppy meghajtóm se. Valakinek van valami ötlete rá, hogy mivel lehetne resetelni a régi biost ami 1.14 volt? Vannak rajta valami jumper kapcsolók azokat kapcsolgattam de sehol semmi.. Nagyon fontos lenne a segítségetek is előre köszönöm.! -
Sziasztok!
Acer Travelmate 2490 - le van tiltva a BIOS jelszóval és nem tudok bebootolni F12-vel sem.
Mit lehet ilyenkor tenni?A PHOENIX BIOS backdoor password sem jó: phoenix, PHOENIX, CMOS, BIOS
-
Prober
csendes tag
Sziasztok,
Van egy acer aspire 5742zg laptopom(4gb,p6100,5470m,640gb) ami bootolás közben hosszú szaggatott periodikusan ismétlődő sípolás mellett a windows emblémánál befejezi a bootolást, f8->legutolsó helyes konfiguráció betöltése(haladó) opciót választva elindul, alt+f10 el is elindul, újra telepítettem, de a helyzet változatlan. Ha lemezről kell bootolni akkor már a bios elhagyása után elkezdi a sípolást. Volt egy alkalom amikor írta kifele a hibaüzenetet és közben sípolt, a sípolások közti szünetben pedig mindig szakaszosan folytatta a hibaüzenet kiírását, amikor sípolt pedig nem csinált semmit. Tartok tőle hogy esetleg HDD probléma? Kérem segítségét azoknak akiknek mond valamit a helyzet, köszönöm!
szerk.: végignyomkodtam minden billentyűt legalább 3x erősen.
-
simos
tag
Sziasztok !
Segítséget kérnék :
Amikor bekapcsolom a gépet, hangosan sípol a speaker. (szaggatottan)
Újra telepíteni sem enged, mert bejön addig hogy milyen winyó van a gépben és újraindul.
Előtte mikor felállt az op.rendszer akkor elállt a sípolás, de sok mindent nyitott magától és össze vissza dobált alkalmazások között.
Valószínű, hogy valami vírus. Lehet hogy mikor bekapcsolom aktiválódik? (memória, MBR) ?
Hogy lehetne kideríteni?
ACER ASPIRE 5742ZGElőre is köszönöm a segítséget !
-
attich
újonc
válasz
Marci93 #27935 üzenetére
Szia!
Nekem pár hónapja van Acer V5-573G laptopom. Full HD, IPS panel, 1 TB HDD, i5-4200U, NVIDIA Geforce GT 7750M, 4 GB DDR3, Windows 8.1 OS-el. Eddig semmi problémám nem volt. A képernyő, hang és billentyűzet nagyon jó. Fizikálisan jól összerakták a gépet. Átlagos használat mellett, pl. filmnézés, netezés, office alkalmazások stb. én melegedést nem tapasztaltam. Játékra nem használtam (még), amivel komolyan tesztelni lehetne. Egy dolog van, ami számomra picit zavaró, hogy ha nem túl gyakran bekapcsol a második ventilátor, akkor ez szerintem kicsit hangos. Talán még egy apróság, hogy a szükséges driverek és frissítések letölthetők a netről,de szerintem nem mindegyik gyártóéval műkszik tökéletesen. Persze mindenre van egy, amelyik jó lesz.
-
Müszi
senior tag
válasz
toto0569 #27940 üzenetére
Helo!
Ha jól tudom upgradelhető a Win8-as 8.1-re [link]. Az meg a legújabb frissítés után már az asztallal indul és nem a csempével. Persze ettől még nem lesz Win7, de szerintem így már éléggé korrekt és ígéret van a startmenü visszaállítására is egy kőv nagy frissítéssel.
-
toto0569
addikt
Sziasztok! Van egy Acer aspire V3-772G laptop Win 8-al,Meglehet változtatni a Win8 kinézetét Win7-re?Át állítható a csempe ,ikonokra?Vagy csak egy telepítéssel oldható meg?
-
Nippel
tag
acer Aspire V5-573G erről mi a véleményetek?
i5-4200u és 750m -
markyy18
aktív tag
Sziasztok.
Már 3 éve van egy Acer Aspire 5742G laptopom. Az i3-as verzió. Ma sikeresen összetörtem a kijelzőjét,de csak annyira, hogy a 2/3-a működik. Gondolom a javítás felejtős ezért kijelzőt cserélnék.
Kérdésem az lenne, hogy EZ jó lesz ahelyett ami benne van? Mert ugye ebben a típusban B156XW02 kijelző van erre meg azt írja, hogy ezzel lehet helyettesíteni. Vagy honnan lenne érdemes jó áron kijelzőt venni? Mert 30k-t sajnálnék érte.Válaszokat és a segítséget megköszönném!
-
Arpsoft
tag
Most akkor az Acer 1 vagy 2 év garit ad a laptopokra? Mert a dobozára az van írva, hogy 2 év acer garancia, de a jótállási könyvben meg az van, hogy 1 év korlátozott jótállás.... ilyenkor mi van?
-
Marci93
tag
üdv
Amennyiben van itt olyan fórumozó, aki már huzamosabb ideje használ fullHD Acer V5 573G laptopot, és hajlandó lenne itt, vagy PM-ben megosztani tapasztalatait, azt nagyon megköszönném.
Tesztek alapján meggyőzőnek tűnik, de ahogy láttam korábban, nagy itt a fórumon az Acert nem kedvelők tábora, gyanítom nem ok nélkül. Élőben még nem láttam a gépet, de nem is lenne a megtekintés elég a vásárláshoz, ha kiderül, hogy pl a tulajdonosok nagy részének kezd szétesni x idő elteltével stb stb.U.i.: Aki már látta ezt a hozzászólást a Milyen notebookot vegyek topicban, attól elnézést kérek, sajnos ott nem volt reakció rá.
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
nem ide illik, de szedett már szét valaki közületek Acer iconia B1 7" tabletet?
-
whitehand
senior tag
Sziasztok!
http://www.tmart.co.uk/Laptop-Battery-10.8V-10400mA-for-Acer-Aspire-4551-4741-4771-5741-E1-V3-12-Cells-Black_p229927.html
ez szerintetek jó ehhez? Acer Aspire V3-772G-747A161TMamm Champagne
vagy ha nem, milyen aksit ajánlotok ami garantáltan jó és nagyobb kapacitású mint a gyári amivel jön? -
Valdish
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy problémám; Vásároltam egy Acer Aspire E1-530G szériás laptopot.
Win7-nél egy darabig ment a webkamera, amit skype-on probáltam.
Win8.1-nél is csak kb az újra telepítés után 2 napig, szintén skypeon probáltam meg a w8-as kamera programmal.
De driver nincs a honlapon hozzá.
Azóta nem ismeri fel laptop, próbáltam már más drivert, meg mindent.
De egyszerűen sehogy nem tudtam működésre bírni.W8-as csempe programba azt írja ki hogy csatlakoztasson egy kamerát...
Nem értem miért csak egy ideig működik...Valaki tud valami meg oldást ?
Köszönettel Valdish.
-
Hurkafej
aktív tag
-
baro32
aktív tag
Szevasztok
Egy Acer aspire 7745G-be a dvd helyére szeretnénk optibay bővítővel 1 +HDD-t rakni de a bios-tól csak dvd meghajtóként képes felismerni a behelyezett HDD-t és nincs semmiféle állítási lehetőség.
Arra kérném a hozzáértőket segítsenek ebben.
A válaszokat előre is köszönöm. -
Müszi
senior tag
Pedig a tipusok átlagteljesítményének összehasonlítására ezek a listák a legalkalmasabbak. Többféle alkalmazásban is le vannak tesztelve, így pontosabb a kép.
Ez persze nem azt jelenti, hogy az User egyéni alkalmazásaiban nem muzsikálhat esetleg jobban egy lista szerint gyengébb példány.
Itt van a noti VGA-s lista is, ha tényleg nem ismernéd. Fennt tudsz választani a különféle tesztek közül.
Hidd el reális képet adnak és tartalmazzák az összes eddig megjelent tipust notebook platformon. -
Müszi
senior tag
Bocs de ott a linkjében az volt, hogy nincs és olvastam is olyat, hogy egyes modellekben nem lesz. Ettől még persze lehet benne és a képek alapján is azt látom hogy van.
Az a cerka a magasabb órajel ellenére is hátrább van a listán, mint amit kiválasztott (346., ill. 358.). Én azzal nem venném, de te tudod.
Attól már egy AMD-s konfig is jobb lenne szerintem. A négy giga ram viszont mindenképp javasolt manapság.
Esetleg még itt van ez az Asus alapból 4 GB rammal. Ebben viszont meg tutira nincs ODD.
Picit kicsi a keret. -
Müszi
senior tag
válasz
kisember07 #27917 üzenetére
Helo!
Az a proci szerintem nagyon gyengusz, igaz nem is nagyon fogyaszt de előbb utóbb kevés lesz mindenhez. Én hozzácsapnék még 7K-t és legalább egy ilyet vennék. Ráadásul van benne ODD is, ami esetleg még jól jöhet.
Később 2GB ramot bele lehetne tolni és vígan szaladna a 64bites Win. is rajta. -
kisember07
csendes tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm szeretne egy notebookot venni! 80 körül szán rá és ezt néztük ki neki: [link]
Szinte csak netezni, meg filmet nézni kellene neki! Valakinek van valami tapasztalata ezzel a géppel kapcsolatban? Nagyon lassúcska vajon? :/
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kisember
-
Muerte
addikt
válasz
BlackPriest #27891 üzenetére
Lehet tesztelni ha legalább 10cm-es a hőcső nem egy kis vicc.A procinál ha megfogod tűzforró,de a venti közelében már csak langyos a cső,ez mellett a tünetek még az üvöltő venti,de csak langyos légáramlat kifelé.
-
sowi
őstag
válasz
BlackPriest #27913 üzenetére
feladom, igazad van
-
BlackPriest
őstag
miért járna? ha olyan bga chipet veszel, amin rajta van, akkor jár, ha olyat veszel amin nincs, akkor nem jár. adjak pár golyót nézegetni? azt tudod új bga chiphez is használni, meg reballhoz is jó. amúgy ha nincs kép, lehet, hogy egy forrasztás engedett el, minek cserélnél egyből chipet?
-
sowi
őstag
válasz
BlackPriest #27911 üzenetére
mar mer jarna? lattal mar uj BGA chipet? ott vannak az aljan a golyok, pozicionalni es forrasztani kell, koze nincs a reballhoz
-
sowi
őstag
válasz
BlackPriest #27909 üzenetére
nem reballra gondolok, az nem BGA csere, hanem a nevebol is adodoan ujragolyozas, ha uj BGA-t teszel fel az meg BGA csere...
amugy a mindenfele bridge chipek is BGA-k -
Müszi
senior tag
A smartban is ez van, hisz onnan olvassa ki. Érdekes, hogy eddig egy WD 500-as volt a tokban majd két évet, kapott hideget-meleget mégis 100/100-as ezt meg most kíváncsiságból rányomtan közvetlen az asztali belső csatijára és ugyanezt írja.
Nem értem miért ne lehetne szar ez a Seagate eresztés, különben sincs a cég winyóiról túl jó véleményem és szerintem nem vagyok egyedül.
Most elindítottam rajta a HDD-regenerátort és kapásból az elején két deleted szektort nyomott. Sajnos ezzel meg kell békélni, csak nehogy rohamosan tovább romljon a helyzet, mint ahogyan mr bauer fórumtárs is írta. -
Peak
addikt
-
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok.
Ma egy szabályos újrainditás után nem kapcsolt vissza a laptopom megfelelően.
Volt, hogy kivettem az akkut, hagytam úgy, vártam jópár percet, majd visszakapcsolt, de rácsatlakoztattam a telefonom, megint lefagyott, azóta bármilyen taktikát próbálok semmi.
Felpörög, led világit.
Acer Aspire 5552G-ről van szó.
Most próbálom a bios frissitést, de FN+Esc megnyomás és bekapcs után sem villog a power led
Ötletek esetleg?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad T540p i5-4200M / 8GB ddr3/ 120gb sata ssd / töltő / akku nincs
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest