Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sowi
őstag
válasz
BlackPriest
üzenetére
uj hutomodullal
-
sowi
őstag
válasz
BlackPriest
üzenetére
en mar lattam, tobbet is
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy acer Aspire E1-570 notebook merevlemezével kapcsolatban kérdeznék. A gép kb másfél hónapos,SSD-vel használom. A héten vettem a gyári HDD-nek egy beépítő keretet,és az is használatba került,vagyis a gyári merevlemez 2 napja megy a gépben.HDSentinel szerint az első bekapcsoláskor sem volt 100%-os,csak 99% a kondíció.És ez egyre csökken, ma már csak 95%. Sentinel szerint a vizsgált szektorok hibátlanok,de akkor a kondíció miért csökken?

-
sowi
őstag
válasz
BlackPriest
üzenetére
az, hogy nem tunik valoszinunek es tenyleg lyukas az nem ugyanaz, valoszinuleg nincs benne mar gaz
-
Jarod1
veterán
válasz
jfehervari1
üzenetére
nincs megnyomva a FN+F7 gomb? ez enegedélyezi ill tiltja...
-
sowi
őstag
válasz
BlackPriest
üzenetére
az sok, valoszinu szar a hutomodul
-
sowi
őstag
válasz
BlackPriest
üzenetére
milyen proci van benne?
-
BlackPriest
őstag
Sziasztok!
Adott egy acer aspire 5741g, azzal hozták hozzám, hogy túlmelegszik, hibáa takarították ki, meg pasztázták újra. Szétkaptam, valóban nem volt koszos, valóban volt rajta paszta, de azért 1-2 porcicát kivettem, újrapasztáztam. Hiren's-féle boot cd alatt ráküldtem egy everest proci tesztet, 20 percig ment, nem volt semmi gond, de az alaplapot nem ismerte, hőmérsékletet nem láttam. Most a rendes oprendszer alól futtatok primeot és a cpu-id hw monitorával nézem, 94 fokig ment fel mindkét mag, a venti pörög fülre 100-on. Ennél a típusnál normális ez? Ha felveszem a parkettáról ölbe, tuti le fog kapcsolni a hővédelem...
-
sowi
őstag
válasz
jfehervari1
üzenetére
doglodik az alaplapod, nemsokara sok mas sem fog mukodni rajta
-
jfehervari1
tag
Sziasztok!
Acer 5100 gépemen nem működik a tauchpad,mi lehet a gond?próbáltam már több drivert de nem jó egyik sem
windows7 32bit.Köszi a választ.
-
-
IDE módban lekezeli a régebbi OS-ek által generált hívásokat is, amik nem kezelnek AHCI SATA módokat. Ez pl. ilyen WinXP szerű dolgokhoz jó.
Mondjuk a Linux kernelt nem szokta zavarni, de tényleg meg lehet próbálni, hogy AHCI vagy SATA -ra teszed (ami van, hívják húszféleképpen), és meglátni, mi az eredmény.
De lehet, hogy ennek a gépnek a vezérlőe valami speckó kernelparamétert igényel, ezt inkább A nagy Linux topicban, vagy az Ubi topicban kérdezd... -
kemotox
addikt
Sziasztok!
Egy régi Aspire 5520G-m van. Mikor boot sorrendet akarok állítani akkor ott a HDD-t IDE-nek írja, pedig SATÁs. Nem gáz ez? Úgy jött ez az egész elő amúgy, hogy valamiért az istennek sem akar menni rajta rendesen a linux (windows süvít rajta, a kipróbál 5 féle linuxból pedig mind az 5 köhög, szenved), és haver mondta, hogy "lehet, hogy IDE üzemmódban van és át kell állítani SATA-ra". Azért raktam idézőjelekbe, mert lehet nem pont így mondta, és így hülyeség az egész, a lényeg, hogy ez a dolog szöget ütött a fejemben. Miért írja IDE-nek ha SATÁs?
Köszi -
-
Peak
addikt
válasz
nincskedvem
üzenetére
mident elmondanak a telefonban, hogy mi szükséges hozzá, plusz kapsz tájékoztató emailt is, ha kell postázzák is.
annyi idő amig visszakerül, amilyen baja van, és amennyi idő alatt van raktáron esetleg szükséges alkatrész, plusz a 2-2,5 munkanap oda- és vissza szállitás. senki sem jós se parafenomén, hogy a jövőbe látva meglássa, hogy a te készülékednek mennyi lesz a javítása.
az átlagos javítási idő 5,1 nap szállitással együtt. -
Bullllit
tag
Értem akkor megpróbálom azokkal
köszi a gyors választ

-
-
nincskedvem
aktív tag
Valakinek van tapasztalata az Acer ,,futár szervizzel"? Mennyi idő míg vissza kerül, mik kellenek hozzá etcetc
-
Bullllit
tag
Üdv
Kezeim közé adtak egy acer aspire 5310-s gépet, hogy csináljak vele valamit, mert lassú.
Ez így is volt, mert tele volt mindenféle "csodagyorsító" programmal
Az eredény az lett, hogy újratelepítettem rá egy x86-os win7-et.(ez is volt rajta).
A problémám amiért írok az az, hogy a hivatalos acer oldalon nem találtam csak xp és vista drivereket.
Természetesen rákerestem a dologra, de mindenféle oldalról nem szándékozok letölteni semmit.
Honnan tudnám ezeket elővarázsolni?
-
Krike
aktív tag
válasz
tuvics13
üzenetére
Launch Manager alkalmazást feltetted? Ha nem, akkor az segíthet a problémán szerintem. Ha ez sem segít, akkor volt olyan esetem Aspire 7750G-vel, hogy a telepítési sorrend nem volt jó. Elsőnek alaplapi dolgok, majd VGA, utána hálózat, de 3G mobilszarok csak akkor ha már kész a gép, mert ha előbb van fent mint a normál hálózat, valamiért kinyírja az integráltakat.Drivereket WIN7-hez a komponenseket gyártó cégek honlapján keressél, mivel Acer csak Win 8-al adta ki, nem fog neked Win 7 drivereket fejleszteni. És minden drivert cserélj le, ne a microsoftos meghajtókat használd.
-
tuvics13
csendes tag
Acer Aspire E1-530g szűz notebookot kaptam. Felhúztam rá a win7-t, de a wifit az istennek sem tudom bekapcsolni! Ötletek?
(telepítőt nem kaptam, a neten csak a win 8-ra van driver hivatalos oldalon) -
válasz
kovaripeti
üzenetére
Az érdekes.
Amúgyja, nem 100% hogy minden jó mindenhez, de a legtöb esetben működik.
Általában a belső tüske átmérője szokott számítani, meg hogy kívül érintkezik-e a köpeny.
De lehet, hogy az egyik nem 2, hanem 3 érintkezős, és ha nem tud kommunikálni a géppel, nem működik.Keresni kell, ha olcsót akarsz, és van lehetőséged elmenni kipróbálni, akkor találhatsz megfelelőt.
Nekem pl. vannak Fujitsu és HP gépeim, meg volt egy asztali procis Albacomp. Az Albához van egy 20V/6A töltő, azt megtartottam

Ezeknek a töltőit lehet egymásba dugdozni, mind viszi mindet, a Fuji töltője egy átalakítóval a céges Dellt is.
Szerencsém van
-
-
Peak
addikt
válasz
kovaripeti
üzenetére
nem csak a V kell egyeznie, hanem a töltési mAh erő.
ha a töltőelektronika nem érzékeli az eredeti tápnak megfelelő erőt, akkor egyszerűen nem vesz fel töltést. -
válasz
kovaripeti
üzenetére
Érintkezik a közepe vajon?
Nem lötyög a csati? Külső-belső átmérők azonosak?Az Acer töltője biztos rossz?
A kiosztása ugyanaz?
-
Krike
aktív tag
válasz
kovaripeti
üzenetére
Ezt nézd meg, vagy kérdezz tőlük. Univerzális töltőket szerintem hanyagold. Esetleg utángyártottban
-
válasz
kovaripeti
üzenetére
Aspire 3050-en használ valaki Win7-et? Hogyan lehet a wifit induláskor bekapcsolni? Nem kéne, hgy mindig el kelljen húzni a kapcsolót, a gúgin meg semmi értelmes nincs.
@kovaripeti : Olyat kell, aminek
1. a bekötés és a dugómérete jó, azaz bele tudod dugni, és a csati köpenye a föld, a belseje a +. (A töltők 99%-a).
2. leadott feszültsége kb. annyi mint amennyi a gyári, illetve a terhelhetősége legalább akkora vagy nagyobb, mint a gyári. (Feszkó ha a gyári 19.5V, és rádugsz egy 20V-osat, senkit nem zavar.)
ebayről amúgy párezerért kapsz töltőt. -
kovaripeti
aktív tag
Üdv. Van egy Aspire One 10.1 netbook-om. Behalt a töltője. Újonnan tízenakárhányezer forint. Hallottam, hogy vannak univerzális töltők is pár ezerért. Tud valaki ilyet ajánlani?
-
nincskedvem
aktív tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Fura volt,mert szeptemberben vettem,és eleinte bőven ment -szinte- minden játék szépen, most pedig minimumon is alig van pár fps. De így már tudom mi a hiba. Kb menny idő míg vissza jön 1-2hét?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
nincskedvem
üzenetére
A háttérben az történik, hogy a processzor visszaveszi az órajelét, hogy ne melegedjen annyira, ezt a teljesítménycsökkenést veszed te észre.
-
nincskedvem
aktív tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Akkor hamarosan felhívom az Acer-t h küldjenek érte futárt,és oldják meg

köszönöm a választ!
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
nincskedvem
üzenetére
Hűtéssel van a baj. Ki kéne takarítani a bordát, a ventit, nameg újrapasztázni.
-
nincskedvem
aktív tag
Hello!
Van egy aspire e1-531g notim (2mag 2ghz, 6gb ram, 710mb 1gb vga), manapság játékokban (world of tanks) lement az fps 15-re az átlag 30-40-50ről. Más játékokban is ez a helyzet, lehet olyan a háttérben, h a vga túlmelegedett valamikor, vagy a hűtéssel van gond?
-
-
törölt tag
válasz
üzenetére
ezt találtam:
mindjárt nekiállok:
OS Install on mSATA ( I got following from multiple threads from DELL & Lenovo. Thanks Y'all).
Please let me know if I missed some steps.1) Launch Intel RST UI from system tray.
2) Select “Accelerate” Tab, click “Disable acceleration”.
3) Click “Reset to available” to reset volume.
4) Restart the system.
5) Enter BIOS. Click ‘Advanced’ tab, and then under ‘Sata Operation’, make sure it's set to "AHCI". Change it to that mode if it's not. Now save/exit the BIOS and turn off your system.
Install your new mSATA and it should show up as an unpartitioned drive which the OS can be installed onIf the SSD still wont showup as a drive
1) Look for program expresscache (by Diskeeper) was installed
2) uninstall it or turn off and disable its service
3) install your mSata and reboot, you will get a message asking you to Initialize it and then format.
Install your new mSATA and it should show up as an unpartitioned drive which the OS can be installed onIf you cant see the mSATA in Bios under boot order priority
1. Disable "Rapid Start Technology" in the advanced screen of the BIOS.
2. Go to Boot tab and change Boot List Option to "Legacy"
3. Disable Secure Boot
The list of devices now should show your mSATA. -
törölt tag
köszönöm.
szétkaptam. van benne egy slim terrás hdd, meg mini pice portban 24gigás kingston ssd. a márkszerviz szerint működhet a dolog. el is ugrottam egy 128gb-os alkalmatosságért, de sajnos még a bios sem látja. nulla, semmi. holnap hozok helyette 64gigásat, hátha azzal elmenne. tesztelgetek, mert jó volna ha a rendszer ssd-ről futogatna, az egy terra meg maradna tárolónak.
köszi még egyszer!

-
Krike
aktív tag
-
Krike
aktív tag
válasz
alador
üzenetére
Szia, érdemes elolvasni ezt a tesztet. Ők reálisan ítélik meg a gépeket. Találsz mindenre kiterjedő teszteket benne. szerintem egy nagyon jól összerakott, jó tulajdonságokkal rendelkező gép. Erős VGA, Jól bővíthető (2 HDD hely, mSATA bővítő hely, 4 memória slot) szép kijelző. Gariztatás, szerviz már rég kinőtte a gyermekbetegségeit, jól működik, korrekt, és gyors, de fogadd el, hogy megtartod a dobozát, és csak abban küldöd szervizbe, ha kell. szerintem ilyen gond már bőven nem gyakori ezeknél a gépeknél, ha a tulajdonos betartja az alapvető noti üzemeltetés szabályait, értsd akku kezelés, szállításnál vigyáz, rendszeres takaríttatás, időszakos újrapasztáztatás).
-
törölt tag
sziasztok!
vettem egy acer v7-482pg-54208g1.02 típusú gépet.
ebben van egy mini pice ssd, illetve egy hdd. elméletben lehetséges, hogy a mini pcie porton lévő ssd-t bővítve azt használjam a windows tárolására? most egy 24gb-os van benne, de sem a biosban sem a windowsban nem látom sehol a meghajtót.
köszi!

-
alador
csendes tag
Sziasztok, tervezek egy laptop vásárlást min 3 évre főleg játékra, eddig a Lenovo y510p laptopját nézegettem, de nem tetszik a melegedés miatt, viszont ma találtam ezt a laptopot és nagyon tetszik. kérdésem valakinek van róla véleménye, tapasztalata a géppel kapcsolatban? Ki szolgálna engem a kővetkező 2-3 évre? Valamint mivel ismerőseim között nincs acer laptop, érdekelne még, hogy milyen a garanciáztatás, valamint a support?
Válaszokat előre is köszönöm. -
vlcsko82
senior tag
Hy all
Lenne egy Acer (5742ZG) lapos amivel olyan gondjaim vannak,hogy pöttyögtetek és össze-vissza írja a betűket még akkor is ha már nem nyomkodom a gombokat,utána meg nem tudok törölni
Viszont a probléma nem rendszeres
Raktam új rendszert,de azzal is ugyan az a helyzet
Mi lehet a gond?Alaplap,klaviatúra vagy chipset?Aki tud kérem segítsen megoldást találni a gondomra.Előre is köszönöm a segítséget 
-
Goljoo
csendes tag
Sziasztok!
Egy ilyen gépet néztem ki magamnak:
http://www.edigital.hu/Notebook/Acer_E1-530G-21174G50MNKK_notebook-p368336.htmlÁrérték arányban nagyon jónak tűnik. A relatíve kicsi vinyó nem izgat. A proci pont elég, és már van benne egy valamit érő videokártya is. Miért ostobaság megvenni?
100-120 között keresek gépet, és megközelítőleg hasonló tudásút nem igazán látok.Amire használnám: stratégiai játékok (civ4-5; totalwar szériából, ami megy), focimenedzser, néhány autós játék a kölöknek. 720p-s videók lejátszása (1080-at külső monitoron ki tudna szolgálni?). Jobb minőségű streameken keresztül sporteseményeket nézni. Egyszerűbb videóvágás, fényképfeldolgozás (10 mp-s képek).
Minden visszajelzés érdekel. Előre is köszi!
-
Sanyi19
őstag
Sziasztok,
egy Acer Aspire 3050 (3055 NW) laptop kártyaolvasójának a működésére keltésében kérnék segítséget.
Letöltöttem hozzá a drivert (Cardbus ENE Card Bus Driver 5.1.2600.2011) az acer.hu-ról. Felrakom, eszközkelőben megjelenik, de nem tudom használni. Hiába rakok bele kártyát, nem jelenik meg új meghajtó, nem történik semmi.A kártya biztos, hogy jó mert másik gépben\autó rádióban működik. Ha biosból ki lenne kapcsolva, akkor eszközkezelőben nem jelenne meg igaz? Valaki találkozott már ilyennel? Ötlet? Frissen telepített gépről van szó, minden driver fent van. -
Peak
addikt
válasz
Mercutio_
üzenetére
az extrém karcos notebookokról fotót csinál a szerviz.
ami mikrokarc a természetes használatból van a gépen, senki nem fogja senkinek sem mélységmérővel és szalaggal méricskélni, majd külön XLS táblába tenni minden egyes kis barázdát.
BULLSHIT az a rinyálás, hogy karcos burkolattal kapják vissza a cuccot, mert az embernek mindig maga felé hajlik a keze és ha talál egy karcot, amire lehet hogy jóindulattal nem emlékszik, minnyá' a szerviz a ludas.amennyiben a jegyzőkönyvön nincs fejlegyezve, hogy karcos, és mégis karcos lenne a noti, szó nélkül téritésmentesen kicseréli a burkolatot a szerviz.
az olcsójánoskodás, csalás és trükközés az 100%ban a felhasználókra, especially a magyar felhasználókra jellemző, nem az acer szervizére.
kezdve azzal, hogy pl. egy linuxos gépre lopott/tört windows volt, csereigazolást adott a szerviz, majd követelte az ügyfél, hogy a lopott vindózát telepitsék vissza, és sorolható még naphosszatt a trükközés.uff, én szóltam!
-
Krike
aktív tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Eredeti dobozban, minden tartozékával add át a futárnak. Én a boltban még vastag, fekete kukazsákba is becsomagoltam a notikat, mielőtt feladtam. Soha nem volt semmilyen probléma a szervizzel, hogy karcosan, vagy ne-adj isten nem a tartozékaival kaptuk volna vissza. Egyszer volt csak probléma egy s3-as tapipad javítással, de reklamáció után simán javították. Ha meg esetleg nem javítható a hiba, akkor kapsz csereigazolást, de ha nincsen minden a dobozban, akkor küldheted ki, és az is idő. Ha meg benne van, és tényleg gazdaságtalan a javítás, akkor kapsz egy igazolást róla, amivel besétálsz egyeztetés után a kereskedőhöz, és kapsz másikat. Hidd el, a régi hiedelmekkel ellentétben az Acer profin tolja a szervizelést.
És mielőtt meggyanúsítanának, az államizgatásban dolgozom
-
AlapVaj
csendes tag
Jelenleg ez az eszközkezelő állapota:
Kép róla
Ahonnan a drivereket szedtem: Driver listaEsetleg mit kéne újra megpróbálnom feltenni, vagy van esetleg erre egy külön diagnosztikai szoftver?
-
AlapVaj
csendes tag
Üdv!
Van egy ACER TravelMate 7510-es notebookom. A gépre egy Windows XP SP3-as került fel. A gyártó oldaláról leszedtem drivereket, melyek XP-t is támogatnak. A gondom az, hogy bármilyen zene lejátszásánál, rendszerhangnál, játékon belüli hangoknál (fülhallgatóval is), recseg, szaggat a hang, kihagy 0,5-1 secre. elviselhetetlen, régen win7 alatt ilyen gondja nem volt. De nem szeretném lecserélni rajta az XP-t.
Erre keresnék megoldást, sok helyen olvastam, hogy másoknak is volt hasonló gondjuk, de nekik elég volt egy registry tisztítás teljes driver újra rakással. Ez nem működött nálam. -
cocus007
tag
mit takar a lengőcsatlakozó?
ilyen L-alakú a vége ha arról van szó...
De az univerzálisra is alig reagált az elején uh nem hinném h a tápcsatlakozó a gond...Meg olyanokat csinál a gép mostanság h csak úgy leáll, pedig állítólag nincs lemerülve, és akkor mikor ujraindul száz évet szórakozik a helyreállítós képernyő.
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Háztól - házig gari esetén mit adjak a notival (11,6"-os matt kijelzős netbook, még rajta a fólia) és mit ne (nem szeretném ha pl kicserélnék a 100%-os akkumat valami leharcoltra vagy az újszerű töltöm egy ütött - kopottra) valamint milyen papírt kapok az átvételröl és kb mikorra várható, hogy viszzakapom a cuccot!?
-
Dell XPS
veterán
válasz
erik365
üzenetére
Ha mozgatod le-fel, ill. finoman érzéssel keresztirányba feszíted a monitorfedelet akkor látsz változást? Ez lehet tápellátási probléma (itt is mérni kellene (!), de eszközök hiányába ezt tudom javasolni, esetleg kölcsön panelt, hogy lokalizáljuk a hibát pontosan. Még egy felesleges beruházást gondolom már nem szeretnél..
#27821) TheChos3nOne: Ment pü..
-
cocus007
tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
És a töltésvezérléssel mit lehet csinálni?
Karácsonykor kapott új utángyártott akksit, de már előtte is ezt játszotta...
Most kipróbáltam 1 univerzális táppal, az normális h annak a cserélhető dugó része melegszik?
Ez a lépés előtt meg olyat is csinált h nem volt kinn jobbra lent az akksi jel.
mondjuk elég csiga már szegényke, lehet ráférne 1 újratelepítés,csak nem érek rá ilyenekre... -
erik365
senior tag
Uraim a múltkor kértem segítséget inverter gyanús acer 5737-z vel kapcsolatban hogy elmegy a háttérvilágítás.
A helyzet az hogy kicseréltem az invertert de ugyan úgy nem jó, külső monitoron tökéletesen ad képet.
Ha nyomkodom az fn+f5 kombót néha a sajátján is ad képet.
Mi lehet? Fénycső? -
Kapzsi24
újonc
Helo!
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy van egy Acer Aspire 5560G laptopom a laptop kb 1 éves. Nemrég újratelepítettem win7 volt rajta és win 7 et is raktam rá mindkét esetben Home Premiumot 64 bitest. Táp nélkül hálózatról használtam leginkább és most azt figyeltem meg ha akumlátorról üzemeltetném a win7 betöltésénél lefagy, valamint még akkor ha kihúzom a töltőt és úgy próbálom meg akumlátorról üzemeltetni. Magyarul, ha töltő is be van dugva szépen megy úgy ahogy kell, de ha kihúzom akkor meg lefagy. Valakinek valami ötlete vagy tapasztalata ilyen téren???
-
cocus007
tag
van 1 kb 2 éves Acer laptop-unk, és már nehezen akar töltődni, szerintem a belső dugasz a gond.
Ki lehet azt valahogy cserélni? Tehát ahova bedugjuk a hálózati adaptert...
Vagy tudtok vmi más ötletet ajánlani? -
Chosen
addikt
Sziasztok!
Tudtok ajánlani megbízható/korrekt áron dolgozó szervizt? Egy Aspire 5741G-nek lenne szüksége rá.
A következő a probléma (idézve):
"1. Elindul, a ventilátor kezdettől fogva nagy teljesítményen pörög. 2. Bebootol normálisan, viszont minden alkalommal (függetlenül, hogy hányadik bekapcsolás) 4 perc 57 mp után bumm kikapcsol. 3. Szétkaptuk, kiporszívóztuk, semmi. 4. Gyanítottuk, hogy a hőelvezető réz levált a prociról (ti. a venti hideget fúj). Viszont ez nem lehetséges, mert későbbi bios frissítésnél egyre melegebb lett a levegő (a proci melegedett, és el tudta vezetni), és ugyanúgy 4:57 volt a futamidő, tehát a hőmérséklettől függetlenül. 4. Utánanéztünk fórumokon, valakinek csontra ugyanez volt (proci sem forrt fel), és BIOS 1.21 verzióra frissítve működött neki. Nálunk nem. 5. Lehet, hogy a szenzor szállt el, az Everest sem mutat hőmérsékletet. Csökkentett módban, biosban ugyanúgy 4:57." -
5diez
csendes tag
Sziasztok!
E1-570G notebookom van egy i3-3217U procival. Namost ebben a csodában van beépített bluetooth aminek a driverét a kapott cdről fel is telepítettem, működik. Van egy Logitech Bluetooth audio adapterem amihez hozzávan kötve a szobában lévőhangfal pár és a notival erre csatlakozok bluetotthon.
Bluetoothal zene lejátszáskor a processzor használat 40-50% ugrál és folyamatosan akadni kezd a hang. Kinyomom a blouetoothot megy tovább a zene akadás nélkül a proci pedig 2és 5% esik vissza. Ennyire szar a bluetooth driver vagy mivan?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Valószínűleg a hűtéssel van gond, és újra kellene pasztázni, na meg a mikrofon is rossz. De ha elment,és vissza jött írok,hogy mennyi idő volt, és hogy sikerült vagy sem a javítás.

elszállt a billentyűzet 
Raktam új rendszert,de azzal is ugyan az a helyzet
ilyen L-alakú a vége ha arról van szó...