Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
Sziasztok,
2000-es évjáratú S80-hoz szeretnék gyári isofix beépítőkészletet venni. Melyek az ajánlott boltok ha gyári alkatrészről van szó?
Rövid guglizás után a svedauto.hu-t találtam ahol van is ilyen, ezzel a bolttal esetleg van tapasztalat, megbízható?
Köszönöm. -
haxxika
senior tag
Már egy jó ideje kerestem faceliftes középkonzolt (S60/V70 2005-09), de itthon kb. csak angol faceliftes kocsikat hoznak be, most viszont találtam egy EU-s darabot ami színben is passzol (az ezüst betétet kivéve).
Előtte
Közben
Utána
4 csavar, csatlakozó rádug, meg centizgetés a váltó és a kézi körül, valamint az első felfogatásnál, de fényévekkel jobb. -
haxxika
senior tag
válasz
molnarpeter #12346 üzenetére
Igaz, ők kimaradtak a sorból. V60 D6-ot kb. csak oda szabad vinni.
-
haxxika
senior tag
Facebook csoportokban (pl Volvo Fan Club Hungary) több szervizes szakembert is tudsz találni. A következőekről tudok Bp környékén:
- Hajdu Viktor (WRCViktor) - 16. ker
- Nagy Zoli - Volverk - Diósd
- Novák András (VDASH) - Nagytarcsa <- ők a villamosági cuccokban is profik
- Seres Károly (Autó Seres Kft.) - Zugló
- Lengyel Car - SoroksárEzen kívül van még az Udvari amit említettél, ők árban ha jól tudom feljebb állnak, de mégse Galéria / Ivanics szinten.
szerintem mindenkinek hasznos egy ilyen gyűjtés. -
ruti
Közösségépítő
válasz
BigBlackDog #12343 üzenetére
köszi
, szerencsét próbálok velük, majd jelzem a tapasztalatokat
-
ruti
Közösségépítő
Sziasztok, VOLVO specifikus szervizet keresek Bp. Északi részén vagy vonzáskörzetében,
az Udvari Automobil Kft-vel kapcsolatban (M3 bevezető) van valakinek bármilyen tapasztalata?
köszi előre is -
molnarpeter
nagyúr
válasz
daninet #12331 üzenetére
A sarunál nem látom jól, mi a fekete bumszli, de ha van valamelyik kábelnél akku szenzor, akkor simán annyi, hogy intelligens töltés van, szóval nem terheli a motort és generátort fölöslegesen, csak ha van miért. Ez gyakorlatban ugráló feszt jelent, de lehúzva az IBS-t biztonsági játékra vált és fixen tölt max feszültséggel. Egy próbát megér ránézni, mi a helyzet, mert a Ford is alkalmazta már a megoldást azokban az években, és ez pont közös platformra épülő típus...
Erre gondolok, de csak tipp, nem vagyok benne biztos[link]
-
aneda
senior tag
válasz
daninet #12336 üzenetére
Szar a fesszabályzó.
Legalábbis nekem ugyanezek a tünetek voltak, addig míg el nem köszönt a fesszab. Érdekes módon csere után soha nem merült le az akksi, nem kellett új akkut vegyek 1,5évente, nem kellett fél óra zenehallgatás után bikázni és a töltőfeszültség is stabil 14,4V lett.
Mondanom sem kell, hogy a Bosch külső generátor teszter jónak nyilvánította a generátort... -
daninet
veterán
válasz
FeRRaR1 #12335 üzenetére
ma voltam egy autóvillamossági szerelőnél.
Az, hogy lemerült az akkum gyanús, de a generátor tölt (bár lassan, mert bombázhatná 15V-ig ilyenkor, 14max körül mocorgott). Nem hagytam rajta soha a gyújtást vagy a világítást véletlen. Így fél évente lehet rá kell tölteni. Valszeg az is közbejátszik, hogy 30-40km-nél többet az elmúlt fél évben csak párszor mentem vele, sok város volt.
Egy bármilyen okból kicsit lapos akkut generátor nem nagyon tud feltölteni (max ha 8 órát egy helyben járatod a kocsit ami irreális) -
dejvid8
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, kiváncsiság képp, hogy utólag lehet beleszereltetni gyári parkolószenzorokat (elülsőt) az autóba? Volvo V40 Ocean Race 2016 modell. Hátul van szenzor és kamera. Elől pedig ott a helye a szenzoroknak.
Tehát ez létezhet? És ha igen, milyen milliárdos összegbe kerülne vajon?
Konkrétan az első parkolósegéd szenzorokra gondolok. -
-
daninet
veterán
válasz
belaazallat #12329 üzenetére
1 éve volt egy hibaüzim mikor kiolvasták, hogy túl nagy a generátor feszültség. 2 hete kiégett a xeonon izzóm ami lehet véletlen is mert 200k van a kocsiban. Ma meg ez az akku hibaüzi.
Mindjárt megmérem.
-
daninet
veterán
Sziasztok!
Fél éves Banner akkumra ma azt írta az autó, hogy alacsony a fesz.Szóval valószínű generátor bajos.
Kérdés 1: Házilag valahogy megmérhetem a generátor által leadott feszültséget multiméterrel?
Kérdés 2: Van valakinek tapasztalata mennyi egy 2011-es D3 motorban a generátor csere?volvo v60
-
Urak!
Eladtam múlt héten a V60 PHEV-et, igen jó autó, hiányozni fog. Képtelen vagyok ugyanazt az autót használni 2 éven túl.Maradt pár tétel, amit felteszek majd a Jófogásra, de előtte bedobom ide (majd töröltetem
):
Volvo V60 tetőcsomagtartó 35 K, patika
ATE hátsó fékbetét 10 K, nem használt -
Poultier
tag
Sziasztok!
A másik csoportban lebeszéltek az mk3 Mondeoról, viszont felugrott Marketplacen egy szép állapotú 2000-es V70 2.5 Tdi. Rejt valami buktatót ez a konstrukció, vagy jobban járnék egy 2,4 Volvo féle dízellel?
-
Viktor8.
tag
-
Viktor8.
tag
Hali! Szerintetek ez mi? Nyelestengely csapágy? A lendkerékben 25k km van.
[link]
-
Peti78
őstag
válasz
BigBlackDog #12309 üzenetére
Más világ, ez biztos. A napokban néztem néhányat, próbáltam, abszolut szerethető.
Elengedem a T5-öt. Sajnálom, mert nagy a szerelem, de eladó.
A felvételek májusban készültek. Akinek van kérdése, annak privátban és itt a közösben egyaránt válaszolok. Idén bizonyos hosszútávú tervek miatt a barátnőm nevére került a kocsi. Csak attól az időponttól kezdve tudok információval szolgálni amióta nálunk van. Olasz import volt, legalábbis amenüje olasz volt amikor megvettem.
[link] -
Kelecar
aktív tag
válasz
belaazallat #12318 üzenetére
-
Kelecar
aktív tag
válasz
belaazallat #12316 üzenetére
Hát igen, a mérete már tuti nem kényelmes több embernek.
-
belaazallat
addikt
válasz
Kelecar #12315 üzenetére
Jelenleg én se, majd ha találok olyat, ami minden elvárásaimnak megfelel:
- benzines, olcsón karbantartható motor
- autópálya tempónál halk motorhang,
- ülésfűtés
- nem lenne hátrány, ha 2 gyerek 3 felnőtt kényelmesen elférne.
- 400+ liter csomagtér
- nem SUV - egyterűbe még bele mennék. -
Kelecar
aktív tag
válasz
belaazallat #12314 üzenetére
Igen, mondjuk én csak emiatt nem cserélném le
-
Kelecar
aktív tag
válasz
belaazallat #12312 üzenetére
Jah értem, jogos. Nekem 17-es felni van a V40-en és arra 215/45 gumik olcsóbbak voltak mint az S80-ra a 245/40 r18-ak
Mondjuk az is igaz, hogy nem sokkal ahhoz képest hogy jóval kisebbek.
-
Kelecar
aktív tag
válasz
belaazallat #12307 üzenetére
Milyen gumit raksz a V40-re ami olyan drága?
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Peti78 #12305 üzenetére
UFO Civicet Te nem akarsz az S60 után.
Én fordítva éltem meg, egy 2007-es, keveset futott, 1.8-as UFOt váltott a D5 S60. Teljesen más világ minden tekintetben (sokkal komfortosabb, csendesebb, érezhetően jobb futómű).
Ha jól sejtem, akkor nem CVT-s volt egyébként az a Civic, hanem a robotizált (bológatós) automata. Facelift után már kapott hagyományos automatát is.Első körben én is egyébként a másik szerelőre szavaznék. Legaláb 2-3 helyen megnézetném, hogy mit mondanak. Pl. Volverk, Udvari, esetleg korábban ajánlott zalaegerszegi szerviz. Lehet, hogy egy telefon után már tudsz kicsit bővebbet.
Egyébként mennyire habos az olaj, vagy a hűtőfolyadék tartályában olaj van?
-
Peti78
őstag
válasz
molnarpeter #12306 üzenetére
Kb egy hete elpukkant a fűtőradiátor. A lábamat leforrázta a gőz /fagyálló, nem tudom milyen állagú volt amit kitolt magából, ömlött a gőz a beltérbe a rácsokon keresztül. Nyilván azonnal leállítottam. Kicserélték, 5-6 km után megint éreztem a szagot, és láttam, hogy megy fel a vízhőfok. 2500 fordulat felett erősen futott fel. Visszakanyarodtam vele, a ventillátor rendesen működik. Ment egy kicsit a pingvinezés, aztán megnézték a gumicsoveket és megállapították, hogy dagadnak. Én ehhez nem értek. Másnap bementem, és közölték hogy HF. Az ajánlat szerint ez teljes motorgenerál(nak gondolom) . Nem tudom, hogy miért kell ezeket is cserélni. Nincs még szétszedve a motor.
-
belaazallat
addikt
válasz
Peti78 #12305 üzenetére
Üdv!
Ismerős szitu. Csak én egy alsóbb kategóriás V40 ( '99-es) utódját keresem szintén 2M Ft a határ. Jelenleg még korrekt állapotban van, de ha bármi olyan jönne közbe, ne hirtelen kelljen utódot keresni. Benzines kell, így VW cégcsoport kilőve. Kellene nagy csomagtér, 400+ liter, nem lenne baj, ha 3 felnőt 2 gyerek befér. Ülésfűtés mindenképp kell.
Szóba jöhető modellek:
- Ford Mondeo 2007 től 2000cc benzin.
- Honda FRV 1800 ccToyoták nagy része kiesik az ár sávból.
Normális állapotú Hyudai i30 2,5 M-nél kezdődik.
V40 -nel csak 2 gond van: 130-nál hangos a motorzaj, drága rá a gumi, mert ritka méret.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Peti78 #12297 üzenetére
Keress másik szerelőt, vagy vegyél online szervizleírást pár dollárért, aztán szereldmagad.hu
Mi a tünet amúgy, tuti hf? Többi dolognak van alapja? (Gyűrűk stb...) Én csak azt nem értem, hogy miért akarja a szerelő a motor alját bontani, mikor a tetején van elvileg a gond.
2m körül meg pl Eurofleetnél vannak korrekt autók, de ha bármi jönne ki később, akkor sem hajtanak el; vagy kötni kell 1-2 év garit pluszban és kész -
Peti78
őstag
Nagyon jól látjátok a dolog egyik oldalát, és a másikat is. Az elmúlt egy hétben autókat néztem, Volvo-t nem. Nem akarok belemenni, hogy miért maradt ki.
Változtatás nélkül közlöm az egyik ismerősömnek leírt tapasztalataimat az eltetl egy hétről.
Elnézést a vulgáris megfogalmazásért, de idegállapotban voltam.Leginkább azért, mert hülyének nézik az embert.
"2 millióig elmentem árban. A pözso amit néztem , olyan motorral van szerelve, hogy a márkaszerviz is óva int tőle. Két millió forintért is csak lefosott szarokat lehet kapni. Törött, ki van égetve a kárpit, dohog a motor. Rohad az egész, és még rá is fújják az alvázvédőt. EZt adják két misiért. Ráadásul úgy mutatják be mintha fasza lenne. Kérdezem a kereskedőt, hogy alánézett? Mi a helyzet a rozsdával? Nem szokták megnézni, de biztos nem rohad. Honnan a kurva anyádból tudod Te barom? Mert ők nem szoktak rossz autót bevenni. De bassza meg, honnan tudod, hogy szar vagy nem szar, ha arra nem vagy képes, hogy aláverd azt a mocskos telibevert pofádat? A pözsó tulajanak meg ugye jeleztem, hogy 130 felett ráz a kormány. Tényleg? Hát ő azt nem is tudta, mert csak 110-zel megy még pályán is. Ismerős dolgozik a szakszervizben, mondja, hogy két éve volt bent a tulaj, mert dadogott amotor alacsony fordulatszámon. (ezt én éreztem amúgy) Kapott ajánlatot a javításra, azóta se látták. Mg ha el is tudnám hozni 900 ért, ott a kormáynremegés, ami 8 ezertől 300 ig terjedhet hogy mi a retek a baja. + Ott figyel a szar motor miatt egy motorfelújítás. Ma néztem egy hyndai i30at is. Úgy össze volt marva a beltere, hogy szerintem menekülőszobának használták. 30 autó után azt mondom, hogy azért adjak két milliót, hogy az is egy kupac szar? Inkább veszek egy nyilvánvalóan régi, de működőképes autót, amit hajtok amíg megy."
Két kiváló állapotúnak hirdetett autót nézettem meg Pesten. Az egyiket félig megette a rozsda, a másikból ömlött az olaj. Kettőt Debrecenben nézettem át. Az egyik volt a rozsdára fújt alvázvédős sztori, a másik szintén haldoklott. Lett volna egy jó Ufo Civic, de abban meg a rendkívül jó CVT váltó van. Pedig tetszett. Pláne a panorámatető. A másik ufo bal hátsó kerékjárati ívében valami lakatolás volt, de olyan gány minőségben, hogy még én is észrevettem. Erre mondta a kereskedő, hogy ja igen, a bal első ajtó fújva volt, a hátsó meg azért, mert ködölték. Az eszem megáll. Elegem van. Holnap megnézem ezt a kocsit, ha nem okád magából tüzet, akkor megveszem. Tetszik a faberakás
[link] -
BigBlackDog
veterán
válasz
Peti78 #12301 üzenetére
Nem olcsó a javítása, de annyiból (+a motorhibás S60 eladási ára) még mindig nem kapnál szerintem egy hasonló komforttal rendelkező autót, amit rendben is tartottak.
Viszont tényleg ott van, hogy n+1 hibalehetőség (csomó idegesítő aprósággal) benne van, ami megadhatja magát ilyen korban. -
Peti78
őstag
Mondanám, hogy így van, de mégsem, Ugyanis kezdhetném előlről a másik autó már elhanyagolt dolgainak a rendberakását.
Most az apróságokat nem írom le, de 40 ezer km van a kuplungban, elől-hátul új féktárcsák, betétek, rendberaktam a teljes futóművet, kormányművet, félidős gyertyák vannak benne, toronycsapágyak, gumiágyak, vízhűtő, önindító, fűtőradiátor, üzemanyagszivattyú, lambdaszonda.
Csak a számlás dolgok 1.5 millió. Mondjuk ez három és fél év alatt. Ezen felül volt még egy bal hátsó sárvédőjavítás, de azt nem számolom bele. Felújíttattam a bőrüléseket, +120 ezer. Azt tudom, hogy én odafigyeltem az autóra. Ennél már legalább tudom, hogy mik voltak biztosan cserélve. Ha veszek egy másikat, ott megint nagy lutri az egész. Ebből jól kiszállni nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Autós topik
- BIOS frissítés
- Tőzsde és gazdaság
- Gumi és felni topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Androidos tablet topic
- DOOM - The Dark Ages
- Politika
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest