Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenQ PD3200U (designer monitor) o***sból színre kalibrálva. Natív 4K felbontáson 138 ppi.
(#33145) Snoop-y
Nálam a Photoshop akkor is megeszik 3-4 gigát, ha csak egy 100K-s jpg-t nyitok meg benne (effektek meg layerek nélkül is!)

Szerintem CPU szinten van benne automatikus háttérfolyamat tömörítés, mint az iOS eszközökben. Ezért olyan qrva hatékonyak memóriakezelésben.(#33146) CharlieDrop
Kb annyit mint az enyém
(Mini 2018, i5, 32GB) -
r4z
nagyúr
-
Koszi az infot. Mivel eleg bizonytalan ez a vonal nem tudom meg mit csinaljak, Ha vennem akkor iMac Prot 27” vennem az ujjat ami decmberben jon. Kitalalom meg mi legyen addig. Igazabol az lenne a jo kitudnam probalni, lehet az lesz megrendelem apple tol es ha nagyon nem valik be akkor elallok a vasarlastol, bar nem szeretem ezt a megoldast , de sajna nagyon mas lehetosegem nem lesz. Viszont ugy gondolom ha az 5k kijelzo game alatt vissza van veve 2560ra , akkor lenyegesen kevesbe izzadna a gpu es siman vinne azt az 1-2 gamet. Lol, cs:go 120 fps el
Ja hogy most nezem 60hz a max frissitesi rata hat akkor itt eselytelen a 120 fps
Azt nem ertem a Mac Prot miert nem frissitik mar le ha annyira regi az a hw.
nekem az lenne jo mert a moncsim tudja a 120 hz es vsak osssze kene kotnm vele de azt a regi hw miatt kiesik... -
Azért aki egy kicsit komolyabb dolgokra is használná, hosszabb távon, egész nap
Maga a munka komoly, de a hozzá szükséges eszközök komolytalanok terhelés szempontjából. iTerm2, böngésző, mail kliens, és otthon vagyok kb.
Dokkoló kapcsán:
Nekem most egy Dell wd15 van a céges laptophoz, itthon 50kHUF körül kapható, azt írja pár teszter hogy oob megy Mac-el minden rajta, egyedüli észrevétel, hogy ha az összes USB-je meg van tömve, és aktíván használják is őket párhuzamosan, akkor leválasztás/újrabedugás vagy sleep/wake esetén hajlamos eldobni őket (csak az USB-ket, hang, hdmi, DP, ethernet megy továbbra is). Egy fickó kidebugolta, hogy az OSX usb3 driverében van egy hiba, reportolta is, remélhetően javítják.
Viszont nem tudom mikor használtál munkára utoljára OSX/macOS-t.
10 éve minden nap , utóbbi 2 évben sajnos csak itthon
Nekem egyébként egy Scarlett Solom van hozzá az tök oké meg stabil, de ez nyilván nem az a kategória amit te használsz (nekem csak zenehallgatásra kell). Szóval perpill csak itthon van egy i7-es hacklym (27"-es iMacet váltott), és megvan még a 11"-es Air-em is (2012 late), de arra már nem építenék, meg hát munkaeszközt venni fog az új cég, nem akarok 4GB-s gépet használni (a CPU-ja amúgy simán elég lenne).Windows téma: nem adja, főleg azért mert unix admin vagyok, nekem fontos hogy legyen a kezem alatt localban egy natív *nix shell annak minden előnyével. Ha nem Mac lenne, akkor valószínűleg melóra Linuxot használnék.
Lenovotól egyébként fázok, többször is keveredtek már hardware trojan gyanúba, a jelenlegi munkahelyemen (nagy pénzügyi multi), pl konkrétan ki vannak tiltva e miatt.
-
bmwk1200s
őstag
-
Én 2016-os belépő rMBP-t használok és semmivel sem érzem nehezebbnek, mint az AIR-t (400 körül már találsz).
Igen igen, de az Air már eleve kompromisszum, mert nagy
Nekem a 11"-es Air az etalon erre a melóra, 3-4 évig nyomtam vele így, elképesztő szabadságot ad, ha az ember nagyon ritkán dolgozik a saját kijelzőjén, és naponta hozza-viszi a gépet (mert nagyon ritkán előfordul a saját kijelzős munka is pl. ügyeletben, és akkor nagyon kell, tehát pl. egy Mini nem megoldás). Csak aztán céget váltottam, ahol egy szaros DELL-t kaptam, amin még admin jogom se volt a Windowson (banki security rulz)
Most megint váltok és szeretnék visszatérni a "zseb pc-mhez" 
Terepre inkább....
Terep alatt "terpet" értek, szóval amikor nem döglök az iródában a dokkolt géppel. Ilyen nagyon ritkán van, viszont velejárója lehet hogy egy rackszekrény mellett állva kell tartani a gépet, és lesni a konzolt

A belépő rMBP előnye talán annyi még, hogy könnyebb belőle kiszállni.
Nem én fizetem, és a céges mivoltából fakadóan használt sem jöhet szóba. Olyan 600eFt burttó a keret, de kötelező az Applecare is, szóval azt le kell vonni.
Egyébként állítólag jól mennek type-C-s Mac-ek a DELL dokkolókkal, amikből vannak egész komolyak is. Pl. most kaptam egyet a régi helyemen, és lesz lehetőség a felmondási idő alatt kipróbálni az új helyen, win-win

Még alszok rá azért párat, ha mindenes laptopnak venném magamnak, akkor szerintem is a Pro lenne, de van itthon egy izom PC-m, mindent azon intézek. A melós géppel szemben támasztott követelményeket meg már írtam, oda nagyon passzolna a 11"-es Air (ami már nincs sajnos) vagy a 12"-es Macbook széria.
-
xedos
addikt
Néztem, hogy megjelentek az intelnél és az ultrabookokban az új procik, amelyek 15W-os TDP mellett négymagosak! [link] Ez mehetne a minibe és a 13"-os Macbook Pro-ba is.
Intel Nuc-ban a LAN, hang VGA-hoz sem kell kext vagy varázslás? Nekem egy i5 3470K köré van építve,
de lassan cserélném... -
wm2
őstag
Csak eszembe jutott az iMac Pro. Semmi különös.
Az Intel NUC-ra úgy feltolod a Sierrat, mintha Minire tennéd. Egyedül a kártyaolvasó nem működik, de azt valami USB-s cuccal orvosolni lehet. Meg valamelyik Levono laptop is ilyen. Asszem Y series, passz.
De pöcre. Gondolom a kínaiaktól ez véletlen. 
-
dzsonaj
tag
Azt eddig is gondoltam, hogy drága, és azt is, hogy ennyiért PC-t vegyek, de szeretném kipróbálni a Mac-et, valamint akár használt is szóba jöhet, mert annak (relatív) kicsi az értékvesztése.
250-300 között vannak iMac-ek, valamint láttam 280-ért Mac Pro-t is boltban...
Sőt 280-ért akár már i7-es Hackintosht is össze lehet rakni, de imac-et szeretnék kipróbálni, mert pc-m már volt.
-
tudom, hogy nem olyan erős sajnos.. egy 2014-es mbp-m van azt akarom majd cserélni szerintem egy 15"-osra csak nem tudom, hogy a legteteje vagy az egyel alatta lévő Touch Bar-osra.. főleg ha sima Mac Pro-t nem veszek akár mennyire is szeretnék..
nagyon szimpatikus az a vas, de így hogy 4 éves hardver van benne nem igazán látom értelmét... -
WhiteWalker
nagyúr
Nem tudtam megnézni , mert küzdük a telepitéssel..most csinálok először ilyet mac-n.

Tegnap annyi történt , hogy kiirtam a snow leopardot lemezre , amiről legalább bebootolt az Imac , elindult a telepítő
, majd jó 40 perccel később miután végigment az install újraindult gép.
Jött a gubanc , hogy ismét a dvd-ről bootolt és elindult a teleptés..
Aztán sikeresen ki tudtam lépni a telepítőból és bejutottam ebbe a menube:
Itt még próbálgattam a Disk Utility-n belül a HDD repair funkciót , hátha megoldja a MBR problémát , de persze nem javitotta ki.

Tegnap éjfél volt már , így abba hagytam az egészet , nem volt energiám foglalkozni vele...Így viszont megkérdem , ha a Disk Utility-n belül kiválasztom a HDD erase opctiót és így tiszta telepítést indítok ( tegnap nem így csináltam) , akkor lehet hogy helyre rántja az MBR recordot is? -
Ragnar95
félisten
Snow Leot csak virtuális gépen használtam kipróbálásképp rövid ideig, de Lion óta nálam a Mavericks a nyerő minden szempontból. Ráadásul a SL eléggé elavult már sajna, csomó app nem is támogatja, Mavericks jobb választás szerintem, ha a teljesítmény az elsődleges szempont,de kell a kompatibilitás is appokkal.
-
biker
nagyúr
Valóban, elmúlt már a ppc korszak szépsége, mikor 70-90 napos uptime volt, és frusztrált, ha restartolni kellett. Jellemzően csak update miatt.
Most kb 4-6-8 naponta illik egy restart, olyan mint a win7 volt, nem bírja a hosszú ébrenlétet.
elkezd akadni a windowsserver, asztalváltás döcög, ram az egekben, ehhhh... -
-
Ragnar95
félisten
Hidd el, elő lehet állítani simán olyan körülményeket, hogy előbb legyen kevés a 8GB RAM, mint a proci.
Melóban 2014-es Minit használok i5-el, ha épp a proci nem kevés, a 8GB RAM folyamatosan fullon van 1-3GB swap társaságában és elég gyakran előfordul, hogy a memory pressure elég magas Activity Monitor szerint, amikor a proci alig van terhelve. -
bmwk1200s
őstag
500wattos táp... hm.. nem fogsz fázni mellette

Elvileg semennyit sem, mert oda pozicionálják. Fel kell túrni 18magosra, a legerősebb elérhető GPUra, (nekem az 1TB Fusion Drive most is remekül teszi a dolgát, tehát az marad) és az alap rammal, amennyiben user által bővíthető. (Azt nem szabad az appletől kérni. Horror.)
Így mondjuk kihozol kettőt. Talán kettő és felet

-
bmwk1200s
őstag
Sokkal, látványosan kisebb a mostani 15" a régi 15" képest. Kisebb a kerete a kijelzőnek.
Én nem is úgy általában az egyéni preferenciákat írtam, hogy ebben ez van, meg az.. csak megemlítettem, hogy a legutolsó kifogás a súlya lehet. Ha túl sok a teljesítmény, ha olyan extrák vannak, amit nem használna ki a user, az számomra jobban elfogadható érv. -
Ragnar95
félisten
Nem tudom megérteni ezt a 15" nagy és nehéz témát. Táskában meg se érzi az ember a különbséget, se méretre, se súlyra. Ahol egyedül számít tényleg, az ha ölben használja az ember utazás közben a gépet, úgy tud kényelmetlen lenni a 15".
Viszont egy CTO 13" már majdnem 15" árban van, jóval gyengébb gépet venni azért, mert néha kényelmesebb majdnem ugyanannyi pénzért nem tűnik számomra sehogy se jó választásnak. -
-
Totheground
addikt
A 15 nagy es nehez. Otthonra ugyis veszek egy batar 4k monitort, ut kozben meg eleg a 13".
Az i7 meg plusz 70k es az is dual core. Abban tenyleg nem vagyok biztos, hogy megeri. Viszont a ram azert kell, mert neha mindharom bongeszo egyszerre van megnyitva (Safari a rendes bongeszes, Firefox 4chan, Chrome+addin meg online jatek).
Szerk.: hoppá. Most látom, hogy gyanúsan megugrottak a shipping/pick-up datumok. Lehet tenyleg jon az a refresh?

-
Totheground
addikt
Videot nem kodolok, az meg, hogy mennyiert lehet eladni kesobb (ha eladnam egyeltalan, de egyebkent itt Japanban altalaban mindenki ujat vesz, mert at Apple adja a 24 havi kamatmentes finanszirozast) nem tul relevans.
16 giga lesz, de a hetfoi WWDC-t meg megvarom, hatha jon mid-cycle kaby update. -
ArrayOfLilly
aktív tag
Meglepsz, Windowson több ehhez hasonló szörnnyel találkoztam, itt nem is nagyon szoktam mást látni.
Pl. azon a módon, hogy telepítéskor a "basic" telepítés automatikusan telepíti, ott dől el az egész, amikor a basic és az advanced install között választasz. Gyanútlan user nem akar semmit testre szabni telepítéskor (ikonok, telepítési útvonal), mert ugye ez általában ezt jelenti, akkor már figyelmetlenség nélkül, puszta jóhiszeműségből telepítette is a kártevőt.
Sokszor megfejelik azzal, hogy telepítéskor ez EULA helyett és jellegében ahhoz hasonlóan szedve dobják fel a kéretlen alkalmazás telepítésére vonatkozó kérdést, és nem YES, NO, hanem AGREE és DECLINE gombokkal kell továbbmenni, sokszor alaposan, kisbetűs szöveget kell elolvasni ahhoz, hogy rágyere, itt most rád akarnak sózni valamit. Ilyennel jártam már pórul azért, mert elolvasás után sem tudtam a szövegből eldönteni, hogy ez az én alkalmazásom EULA-ja vagy egy másik, hasonlóé. Pedig számítottam a meglepetésre és figyeltem - csak nem jól.
-
Szívás, de még csak nem is a nyelvtudás, hanem a nemtörődömség a legfőbb ok. Egyik munkatársam kerek-perec kijelentette, hogy ő márpedig sz...rik a gép üzeneteire, frissítésekre, mindenre, csak netezni akar és kész. A többit oldja meg helyette a rendszer. El tudod képzelni hogy néz ki a felhasználói fiókja... A közelébe nem megyek vagy egy éve. Szépen letiltottam a belső hálózatról, kap WiFi-t oszt' jóvan. Problem solved.

-
bmwk1200s
őstag
Állítólag jövőre jön egy jobban hozzáférhető (user upgrade szempontból) Mac Pro, arra azért kíváncsi leszek, illetve idén egy iMac és talán Mac Mini frissítés... jövőre lehet mindegyikből lesz egy Pro verzió is. Plusz újra lesz talán saját kijelző is.
Elkésettnek érzem, de legalább reakció a Pro felhasználók jogos kritikáira. És ezt már értékelni kell...

-
-
madgie
titán
-
-
Cilindrik
aktív tag
tartós csík felfelé halványodik és középtájt vag yegy erősebb pont és azon keresztül megy egy nagyon halvány visszintes csík is.
Szerencsére az eddigi gépeket nem kellet javíttatni soha ezért ezzel nincs tapasztalatunk.
Mennyi idő kb egy ilyen csere? Gondolom nem itthon javítják én 2-3 hétre tippelek. -
WolfiMusic
csendes tag
Köszönöm! Nem sürgős. Amire kell, a jelenlegi konfiguráció is elég, bár van, hogy gondolkodik a Logic, de még a használhatóság határán belül van. Használok izmosabb vst-ket, master plugineket, ilyen például az Izotope, vagy a waves csomag, előbbit hanyagolom, mert a processzor miatt szinte használhatatlan 10 sáv felett. A hangszerekkel nincs is gond. A kontakt működik, illetve az alap Logic eszköztárból is minden, csak egy bizonyos mennyiség már gondolkodásra kézteti az erőforrásokból származó korlátok miatt.
-
WolfiMusic
csendes tag
Emiatt is írtam ide, hiszen a topikban nálam szakavatottabb felhasználók mozognak, és, mint 2 éves tapasztalattal rendelkező user, gondoltam jobb utána érdeklődni, mielőtt hülyeséget csinálnék. Persze az értéke nem tudom melyiknek lesz majd kissebb jövőre, a mininek, vagy az imac-nek.
-
MaryJane
csendes tag
Köszi.
Pedig úgy olvastam vásárlás előtt, hogy ez tudja az UASP-t és a Trimet is. Tehát akkor ezzel jól mellényultam, és talán nem is lenne értelme eröltetni, mint külső rendszermeghajtó?
Ha így használom, akkor kb mennyi ideig húzhatja az SSD? Mert, ha jól tudom, akkor egy idő után a szemetelés miatt kezd el csökkenni az élettartama. Amúgy kellemesebb ez a sebesség,mint a sima vinyó, bár sehol nincsen a RMBP übergyors ssd-jéhez képest, de mindenképpen jobb az eredetinél. -
Alvin_ti4200
félisten
Köszi!
Hamarosan megjelenik Logouton is, ha átmegy az engedélyezésen 
A 2%-os Linux elég kemény, én azt hittem, sokkal-sokkal kisebb a részesedése

-
tDr1v3r
veterán
Szerintem az iPhone vonalt kiveve ugyanazt csinaljak mint Jobs... nala jott ki a Lion is, ami kb a hanyatlas kezdete volt szvsz. Jobs alatt se frissult az MP, meg ugye volt egy pletyka hogy o dobta is volna az egesz pro vonalat... amikor Tim kidobta a kiskukat en nagyon megorultem hogy vegre jo iranyba megy a ceg, csak azota Ive is nagyobb kezet kapott ami csak rontott szvsz...
-
tDr1v3r
veterán
Az iMagazin amúgy rosszabb mint a Beszmac, simán felér egy agyrákkal szvsz. Azon meg már csak röhögök amikor évekkel ezelőtt dobálóztak azzal hogy mennyire nem számít a benchmark, erre meg az utóbbi időben pont a magas iPhone/Mac pontszámokra verik magukat... mintha bármit számítana a UX-be, de tényleg.
-
bmwk1200s
őstag
Renderelni, mar a komoly cegek, renderfarmokat hasznalnak. Bar nem ertem ez hogy tartozik az okoszisztema kerdeskorhoz. Te tul Prokent nezed ezt.
Okoszisztema, pl. hogy az iphone-nal keszult kepek es videok elerhetoek szinte rogton az ipademrol, es a mac minirol anelkul, hogy kabelezni vagy 3rd party appot telepiteni kellene.
En mint maganszemelyt segito szolgaltatasokrol beszeltem, nem mint egy multiceg hardveres, vagy szoftveres embere. Nem is kevernem a kettot, mert annyira mas.Droid. Teljesen mind1 nekem, hogy milyen hardveren fut. Nem tud erdekelni, mert nem tetszik, nem szeretem.
Van benned valami nagyon komoly fusztraltsag, szkepticizmus. Sajnalom, mert ezek nelkul nyugodtabban el az ember.
Neked is megvan, hogy mik a preferenciaid az informatikaban, nekem is. Neked ugy jo, nekem igy.
Sok mindenben igazad van, de sok mindenben nem ertek egyet mert teljesen mas szemszogbol latjuk. Elbeszelunk egymas mellett. Nincs ezzel gond, csak feleslegesnek erzem.Beke

-
bmwk1200s
őstag
Igen, sajnos ez a helyzet.
Zenekeszites, videovagas, animacio, kepfeldolgozas, nyomtatvanykeszites es iosre fejlesztes.
Ezekben azert meg eleg jo.
Az okoszisztemaban mai napig nem erzem versenykepesnek a wint es az androidot.
Elobbi a mobilplatformbol hal ki, utobbinak feherhollo a jelenlete asztali es notebook vonalon.
(Tudom ott vannak a linuxok es winek kozott biztositott 3rd party appok, de ezek ugye nem nativ dolgok)Linuxot en is szeretem, de nem ertek kellokepen hozza.
-
bmwk1200s
őstag
Nálam pedig az. Én mikor megláttam a Tigert beleszerettem és azóta is tart. Ha nem igy lenne... mondom, visszamennék Amigára

Milyen Mac-ek vannak abban a szobában? Van eladó?

Teljese egyetértek! Jobs halála után már mobilgyártók és csak utána Mac gyártók. Sőt! A kettő között még jó pár másik termék is van. Elfelejtik szépen honnan is és mivel is indultak.
És bár van Apple Watchom... kicsit szomorú vagyok, hogy ékszer-kiegészítő gyártók lettek.
Van bennem nem kevés elfogultság az OS iránt, de azért azzal sem vagyok vádolható, hogy szemellenzős lennék. Nem szeretem a wint, de nem is fogom elvitatni az érdemeit.
-
bmwk1200s
őstag
Ki bantja? Epp azt irtam, hogy az Apple Hw es Sw kezd egyre gyengebb lenni minden teren.
En keszseggel elhiszem neked, amit tapasztaltal, te meg nekem hidd el, hogy ha feje tetejere all is a vilag, akkor sem lesz tobb kozom mar a windowshoz
Ez meg az en elmult 25 eves tapasztalatom mondatja velem. (huuu b@szki de oreg vagyok mar
)Egyebkent milyen melos gepre nincs alternativa?
(Itteni nyomdaipari dolgozok mondtak nekem, hogy melora csak Mac! A windows jatszani van, komoly munkat sosem biznanak ra - 1990 evek kozepetol Macen vannak)
-
-
-
Jók ezek a régi konfigok, de most őszintén, te mit vennél? 12 éves BMW 740i ki tudja kitől, vagy új Focus 1.6 TDCI garanciával? Nagyon kisarkítva...
Én nem vennék ilyen értékű gépet használtan. Az első Mac-emet mondjuk pont így vettem, de egyrészt munkatársamé volt és láttam mire használta, másrészt közel sem fájt egy kisebb vagyonba.
Egyébként értem, hogy jó gépek és még mindig korszerűnek mondható, de ha már egyszer ennyi pénzt rááldozok, nekem fontos, hogy új legyen és bármi gondom van, azt a gyártó orvosolja. Ja, nem utolsó szempont, hogy munkára használom, tehát az ÁFA-s számla sem mellékes.
Mindez az én véleményem és elfogadom, ha másnak ez nem jön be, de részemről így logikus.
-
bmwk1200s
őstag
Persze. Csak gondoltam akkor már a 9xx sorozatból (kivéve a Ti-t) a legerősebbet írom, ha már a 1080-al kell versenyezni. A gond továbbra is a driver hiány a 10xx széria esetén. macOS alá nem lesz nagy valószínűséggel, és igy macOS alatt a VR is kérdéses. Egyébként igaz az is, hogy Quadro vagy FirePro is szóba jöhet, ott talán meg van (még) oldva a driver kérdés.
-
Azért a ló túlsó oldalára se kell átesni
Egy dokkoló fasza dolog, bármilyen laptopról van szó bármennyi porttal. Én az Airemhez majdnem vettem egyet, mert hiába van rajta minden szükséges port, azért minden reggel mindent bedugdosni a melóhelyen elég szar volt (külső monitor+egér+bill-el nyomtam). De aztán elmúlt a dolog, mert munkahelyet váltottam, az új helyen meg Windows only környezet van, Dell laptopokkal és dokkolókkal. -
Ragnar95
félisten
Mondjuk a touch screen még annyira se pro feature, mint a TouchBar szerintem

Nem véletlenül nem került érintőkijelző a MacBookokba, windows vonalon is elég nagy bukta, akármennyi ismerősömnél látok érintős notebookot, egyikük sem használja gyakorlatilag sosem az érintőkijelző részét... -
Alvin_ti4200
félisten
Hát, igencsak csúnya és sok hasznos kényelmi dolgot tartalmaz az El Capitan/Sierra, amiből én már nem engednék (tabozható Finder, tag-ek, stb.). Egyelőre köszöni szépen, remekül muzsikál a Sierra, meglátjuk, hosszabb távon mi lesz a helyzet
Yosemite előtti rendszerre már én sem állnék át a GUI miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Creality Nebula Camera
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

(Mini 2018, i5, 32GB)

Hamarosan

TigerCat