Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• bmwk1200s

őstag

válasz wm2 #26039 üzenetére

Renderelni, mar a komoly cegek, renderfarmokat hasznalnak. Bar nem ertem ez hogy tartozik az okoszisztema kerdeskorhoz. Te tul Prokent nezed ezt.
    Okoszisztema, pl. hogy az iphone-nal keszult kepek es videok elerhetoek szinte rogton az ipademrol, es a mac minirol anelkul, hogy kabelezni vagy 3rd party appot telepiteni kellene.
    En mint maganszemelyt segito szolgaltatasokrol beszeltem, nem mint egy multiceg hardveres, vagy szoftveres embere. Nem is kevernem a kettot, mert annyira mas.

Droid. Teljesen mind1 nekem, hogy milyen hardveren fut. Nem tud erdekelni, mert nem tetszik, nem szeretem.

Van benned valami nagyon komoly fusztraltsag, szkepticizmus. Sajnalom, mert ezek nelkul nyugodtabban el az ember.

Neked is megvan, hogy mik a preferenciaid az informatikaban, nekem is. Neked ugy jo, nekem igy.
    Sok mindenben igazad van, de sok mindenben nem ertek egyet mert teljesen mas szemszogbol latjuk. Elbeszelunk egymas mellett. Nincs ezzel gond, csak feleslegesnek erzem.

Beke :R

Új hozzászólás Aktív témák