Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
válasz
makaveli666 #27801 üzenetére
Felcsatoltad a meglevo particiot? Ha Filevaulttal volt vedve a gep, akkor eloszor fel kell oldanod a zarolast.
-
r4z
nagyúr
válasz
makaveli666 #27798 üzenetére
Torold a recoveryben levo lemezkezelovel a meglevo APFS volume-okat, es hozz letre egy ujat.
-
makaveli666
senior tag
válasz
makaveli666 #27798 üzenetére
-
válasz
makaveli666 #27689 üzenetére
Jol van ne porogd tul azert magad. En meg tudom nekem mire eleg a 120 fps. A tobbi meg az en dolgom.
Mi a gond a 2560x1440 el ? A mostani gepem is kenyelmesen elviszi 120 fps-el gtx 1070-es kari. Illetve ki beszel itt 1080 ti vga rol ? -
válasz
makaveli666 #27686 üzenetére
Ugyan mar boven eleg mindenre a 120 fps.
-
megema
őstag
válasz
makaveli666 #27684 üzenetére
A CS:GO-t a 2013 Late 13” rMBP-m is viszi 2560x1600-ban, emlékeim szerint 60 FPS-sel. Ritkán játszom vele, akkor is monitorra kötve (2560x1080).
-
válasz
makaveli666 #27642 üzenetére
Nem profi gamer vagyok. Napi par ora ahogy irtad. Na igen a mac pro ara nagyon durva es ha regi a hw az eleg gaz...
Tboldi:
Neztem ezt az uj imac pro siman szimpatikus. Ez mar ahogy latom friss hw vel jon. Neztem a gpu:
Radeon Pro Vega 56 grafikus processzor 8 GB HBM2 memóriával Ez gondolom eleg korrekt, errol az 5k felbontasrol ha vissza veszi az ember mennyire ad jo kepet? Vagy mnnyire szereti az macOs? Fele akkora felbontason is szep a kepe ? Egyaltalan visszabb lehet venni mac-en a felbontast? -
válasz
makaveli666 #27639 üzenetére
Pont most nezem az apple.hu oldalat a mac pro nal be lehet tenni d700 6gb os 2db vga karit. Az szerintem siman elbirna a jatekokat 2560as felbontason...
Mac Probol Jon az uj decemberben vagy az iMac Probol?
-
válasz
makaveli666 #27487 üzenetére
-
makaveli666
senior tag
válasz
makaveli666 #27487 üzenetére
Még annyi kérdésem lenne, hogy windows gépnél teljesen lényegtelen, de itt nem vagyok benne biztos
Szóval ugye 8gb rammal vettem, bővíteném még egy 8gb al. Teljesen mindegy milyen ram, csak 2400mhz 2x4gb és noti ddr4 (so-dimm) legyen? Az, hogy márkába eltérő lesz az lényegtelen ugye? Esetleg a CL számít? Ha igen, mennyi legyen?
-
válasz
makaveli666 #27484 üzenetére
Persze hogy a touchpadon nem tűnik fel, az egy direkt interakció, ott idiótaság lenne ilyen algoritmust működtetni ezért nincs is. Az egér kicsit más, annál az Apple úgy gondolta hogy ez jó dolog, gondolom azért, hogy pl. grafikai vagy hasonló munkánál a kézremegés, vagy akaratlan kézmozgás ne gyorsítsa be feleslegesen a pointert, illetve hogy pontosabban tudj "célozni", ezért kis területen kis mozgásánál nem ficánkol annyira.
És hogy miért nem lehet kikapcsolni egyszerűen a settingsben? Hát mert csak... Ez megint egy messzire vezető kérdés, és Apple fikázás lenne a vége
-
válasz
makaveli666 #27484 üzenetére
Írtam róla eleget (logouton megtalálod a nevem alatt), van megoldás, de a legjobb, ha olyan egérrel tolod, ami állítható. Pl.: Razer, vagy Logitech. Ezek saját programja lekezeli a dolgot...
-
válasz
makaveli666 #27482 üzenetére
Létezik
Sok embert idegesít aki először ül OSX elé, sokan pedig észre sem veszik. Én szenvedtem tőle 1-2 hétig anno, de aztán megszoktam, illetve annyi hátránya lett a dolognak, hogy most már Windows alatt zavar az egér mozgása
Akkoriban (~10 éve) nem volt rá semmilyen értelmes megoldás, pedig rommá túrtam érte a netet. Azóta viszont nem néztem, lehet hogy ez változott. Ha valaki tud róla, majd megírja.
-
modd3r
őstag
válasz
makaveli666 #27477 üzenetére
Köszönöm.
-
r4z
nagyúr
válasz
makaveli666 #27434 üzenetére
Pontosan. Hasznalhatod tarolonak a Fusion drive-ot a kulso SSD mellett is, csak nem APFS-re, hanem HFS-re formazva. A High Sierra ugyanugy kezeli a HFS-t, mint a korabbi verziok.
-
r4z
nagyúr
válasz
makaveli666 #27430 üzenetére
A rendszer es a gyakran hasznalt fajlok az SSD-re kerulnek, a tobbi a HDD-re. Ugy fogd fel, mint egy OS-hez optimalizalt SSHD-t.
A rendszer siman fut kulso lemezrol, sokan hasznaljak igy a gepeiket, akik nem akarjak szetkapni pl az iMacet a HDD csereje miatt. Akkor viszont a Fusion drive is felesleges.
Az egyebkent pofatlansag, hogy 128GB-rol 24-re csokkentettek a Fusion drive SSD meretet.
Az APFS a HDD mukodese miatt nem tamogatja (egyelore) a HDD-t es a Fusion drive-ot, mert SSD-hez van a teljes hierarchia optimalizalva.
-
TheMarci
addikt
válasz
makaveli666 #27430 üzenetére
Mintha azt írták volna, hogy a High Sierra nem támogatja az új filerendszert csak az SSD-s gépeken, így én már csak olyat vennék.
-
Kasza08
őstag
válasz
makaveli666 #9365 üzenetére
Ja, hát azt nem mondtad
Akkor ilyen kell.
-
Tim82
félisten
válasz
makaveli666 #9365 üzenetére
Semmi.
-
Kasza08
őstag
válasz
makaveli666 #9362 üzenetére
-
Kasza08
őstag
válasz
makaveli666 #9360 üzenetére
HDMI/D-SUB/DVI - Mini DisplayPort. Van E-Bayen is, az enyém onnan van és teljesen jó, kb. 15OO Ft volt postával.
-
xedos
addikt
válasz
makaveli666 #9313 üzenetére
iMac-ed van? Ott van egy ilyen bug a WIN7-ben, hogy nem ismeri a VGA-t és belehal :-(
Olvass utána, fejből nem emlékszem mit kell leszedni... -
marciart11
aktív tag
válasz
makaveli666 #9316 üzenetére
A Boot Camp drivereit tetted a winre?
-
marciart11
aktív tag
válasz
makaveli666 #9313 üzenetére
szia!
A win7 telepítése gond nélkül zajlott?
Illetve boot Campel telepítetted? -
marciart11
aktív tag
válasz
makaveli666 #9236 üzenetére
Nincs mit!
-
marciart11
aktív tag
válasz
makaveli666 #9234 üzenetére
szia!
Rákattintasz maga a merevlemez ikonjára a disk ultilytiben, és kiválasztod a partíciót, megnyomod az alatta levő mínusz gombot ekkor eltünik majd, a mac HD-t vissza húzod a helyére!
-
Zefír
őstag
válasz
makaveli666 #8652 üzenetére
Eddig nem ez az oldal jött be a linkre.
-
P.O.C.
tag
válasz
makaveli666 #8141 üzenetére
nem kell fogdosni, ottan van a smart cover
-
talamasca
senior tag
válasz
makaveli666 #8143 üzenetére
Az az igazság, hogy te már meggyőzted magad, hogy MacBook Pro-t veszel.
Csak még nem ismerted be magad előtt! -
talamasca
senior tag
válasz
makaveli666 #8141 üzenetére
Tartogatni az iPadet webkameránál???
Tartó? -
Xero
nagyúr
válasz
makaveli666 #8135 üzenetére
Ha nem szempont a kijelző mérete és a nyers teljesítmény, akkor várj egy kicsit és Air. Sokkal kényelmesebb mobil gépnek.
-
varsam
őstag
válasz
Egyet értek talamascaval, ilyen felhasználásra szerintem fölöslegesen erős és drága lenne a Pro, sima Macbook, Air vagy iPad jó lenne neked.
Sima Macbook mondjuk már elég régen, több mint egy éve frissült, biztos hogy hamarosan fog kapni új procit, ha egyáltalán meghagyják ezt a vonalat. -
talamasca
senior tag
válasz
Elég a MacBook vagy az Air is. Esetleg iPad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Marvel Snap
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- 4K Gamer PC Ryzen 9 5900X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/1Tb NVME M2 SSD/850W Bronz 6hó Gar
- Lenovo ideacentre Gaming 5 Limited
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest