Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Na, így már értem. Több mint érdekes...
-
válasz
Elektrosokk
üzenetére
A monitor eltávolítása előtt gondolom a rendszerbeállításokban, az elrendezésnél a "maradó" monitorra húztad a "menüsort"
szerk: kép
-
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Syl-lel volt hasonló problémánk, szerencsére nekem a Big Sur megoldotta. Egyébként a FileValult kikapcsolása segíthet, ilyenkor másként indul a rendszer és ez a probléma nem jelentkezik.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Oh, ez tényleg jó! Sajnos, nincs. Most adom vissza a Budapest Bank hitelkártyát is, mert amikor anno vettem a 11 Pro maxot akkor arra hoztam el 0% THM-re, de mióta visszacsengettem az árát, azóta nem használtam.
-
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Miniben nincs külön VGA kártya, csak az Intel integrált.
-
Digital
addikt
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Az a baj hogy ezek szerint van lehetőség, nyílnia kellene a bukszának!

-
Digital
addikt
válasz
Elektrosokk
üzenetére
re
-
biker
nagyúr
válasz
Elektrosokk
üzenetére
azon ez sem segít

-
biker
nagyúr
válasz
Elektrosokk
üzenetére
YT Prémiumom van, nem tudom mi az a reklám. hidd el, megéri. 1-2 videóban már olyan gusztustalan szintig ment, meg a lejátszások közt is, hogy megléptem. 3500/hó az egész családnak.
-
biker
nagyúr
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Milyen reklám?
-
jczettler
tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
hogyne lenne kompatibilis... gyakorlatilag egy usb hub. M1-es videónál futottam bele amúgy: Best Mac Mini M1 Accessories (Add 2TB Of Storage For Work)
-
cigam
titán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Attól függ mire használod. Azonban kibírsz még pár hetet nélküle nem? Hiszen évekre veszed. Olyat kell venni amilyet szeretnél, ami évek múlva is kiszolgál. Szóval ha van rá keret érdemes egy számmal nagyobbat venni.
-
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Ez nyilván használat függő, de azért ezt a videót érdemes megnézni: Mire képes egy alap, 8 gigás Air.
-
Divinity
őstag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Talán az apple.hu még szóba jöhet
-
Snoop-y
veterán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Ezt ne igy nezd meg szerintem hanem a disk managerben particiok alatt. Ha other-kent van lefoglalva a hely az meg lehet az APFS-miatt is bar az rendes restart utan eldobja a nem hasznalt fileokat.
-
Snoop-y
veterán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
De akkor az app mappajaban benne kellene lennie egy hasonlo meretu temp filenak vagy valaminek. Ugy nem foglalhat semmi helyet, hogy nem latszik.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Nincs time machine. Egy alkalmazás fut ami felhőbe ment de csak mappákat és azok tartalmát nem magát a rendszert.
talán akkor kezdődött ez a probléma amikor telepítettem az emby szervert. Az okozhatna ilyet ? most is töröltem egy majdnem 6GB méretű filmet és felszabadult fél GB.
-
Snoop-y
veterán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Eleg erdekes. Nincs megis bekapcsolva a time machine? Onyx mit mutat? Ha van egy nagy fileod es odamasolod aztan torlod es nem szabadul fel hely annak valahol meg kell lennie es latszania is kell.
-
r4z
nagyúr
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Az APFS miatt van ez, ne foglalkozz vele. Ha kell a hely, felszabaditja.
-
Snoop-y
veterán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
En akkor is arra fogadok, hogy ez vagy time machine vagy valamilyen file cache

Itt mit latsz?
~/Library/caches
-
Snoop-y
veterán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Akkor meg lehet, hogy cachelve van. Csinalj egy restartot es nezd meg utana.
-
Snoop-y
veterán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Timemachine van vagy egyeb backup ?
-
válasz
Elektrosokk
üzenetére
CMD+R indításkor. Ne engedd el, csak ha már megjelenik a betöltő csík.
-
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Vezetékes billentyűzettel megy? Illetve kell a fiók jelszava is...
-
cigam
titán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Ha nincs másik mac, akkor nehézkes a lemez legyártása.
-
Mattb
senior tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Netről nem megy, sem kábellel, a wifire meg alapból nem tudok fel csatlakozni. Hogy érted a 2.5 HDDről?
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Most visszaraktam az nvme ssd-t és a Mojave bootol. úgy látszik csak a sata ssd-vel van probléma. szerintetek azt hogy tudom talpra állítani ?
-
kkp900
senior tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Köszi mindenre gondoltam csak erre a régebbi próra nem!
Így már értem ,hogy megvetted és beleraktad a videokártyát. -
kkp900
senior tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
És a video kártyát(melyik gyártó) , mert látom sok féle van ezzel a tipus megjelöléssel.És külön házba raktad? Ha igen akkor milyet vettél?Milyen géphez csatlakoztattad?Érdekelne a dolog a tapasztalatod.
-
cigam
titán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Privátban megírnád az elérhetőségét? Amúgy az iDevice adta ezt az árajánlatot.
-
madgie
titán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Még a 9.7", "régebbi" Pro.
-
Ear001
addikt
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Lehet. Persze fogyaszt rendesen, de parádésan gyors Ps és videóvágás alatt is, hála az Apple prociknak.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Smart Utility vagy DriveDx
-
blakey
titán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Verzió váltásnál mindig friss telepítéssel teszem fel az újat, bármikor előjöhet valami. Nekem a Kapitány egyelőre jobban működik mint a Yosemite, szívem szerint visszatennél a ML-ot, de már elég sok prugram nem támoatja, túl sűrűn jönnek az oprendszerek, felesleges, 3 évente elég lenne, addig meg javítások legyenek.
-
blakey
titán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Szerintem telepítsd újra, mert nekem a Kapitány jobb mint a Yosemite, PS, ID, AI, stb-re használom és sokkal stabilabb már így is.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Sajna mivel sok az egyedi probléma, így nem lehet 100%-os bizonyossággal tippet adni ezen kérdésben, de szerintem inkább rakd újra az El Capitant, ha baj van vele, illetve várj a következő frissítésre, jobb lesz ez mindenképp, mint a Yosemite.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Én mondjuk azt nem raknám vissza semmi pénzért, Lion óta az volt a legbugosabb OSX verzió, amivel találkoztam.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Azért 3 főrendszerfrissítés alatt már elég sok plusz funkciót kapott az OSX, az mind elveszne, ezen kívül nem biztos,h minden app támogatja még a 10.8-at.
-
oszy
veterán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
És nem fogod?

-
Alex91
félisten
válasz
Elektrosokk
üzenetére
En ezt a Mac OS X-re ertettem, ugy altalaban...
-
Alex91
félisten
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Lemezmuveletek mindig megfogjak. De ez mar kezdetektol igy van, nem Amiga ez...
. -
oszy
veterán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Én ugyanezt mondtam megjelenés után. Mármint, hogy lassú!
-
Ragnar95
félisten
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Nem írtad, milyen gépről van szó, de a SL csak akkor megy fel rá, ha legalább olyan idős a gép, mint a SL. Ha alapból újabb szoftverrel jött ki, akkor a SL nem fog felmenni.
Amúgy ahogy TigerCat kolléga is írta, Cmd+alt+r a recovery partícióról net nélkül telepíti azt a rendszert, amivel gyárilag érkezett a gép, annak működnie kéne, hacsak nem formáztad le teljesen az egész gyári merevlemezt. -
Core2duo6600
veterán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Én azzal próbálkoztam, hogy pendrive ra csináljak egy telepítőt a legújabb Os X ről, a gép nem támogatja ugyan, de hátha

De csak odáig jutottam, hogy a pent meglátta, de nem bootol róla.Ebből a szempontból azért a PC vel könnyebb helyzetben vagyunk.
Ha van műkodő win es géped, az "nmagon" fent van.
-
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Hát bakker, szívesen segítenék, de Veszprémben vagyok.
Bár, kb. 2 óra alatt megjárnám...
:-) -
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Ja, iPhone-nal lőttem az irodában.

Ugye kétféle módon telepítheted:
CMD+R - webes telepítő
CMD+ALT+R - amivel vásároltad
Egyik sem megy? Elég hihetetlen... -
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Nekem Darth Vader 8GB USB2 is simán vitte, pedig nem egy hájtek cucc. Bár lehet hogy azért, mert az erő vele van.
:-) -
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Nálam megy. Az oldaluk szerint sincs hiba: Apple System Status
Ettől függetlenül én is szívtam vele nemrég, pedig akkor is mindent zölden jelzett...
-
DanielK
addikt
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Megvettem. Ez zsír új gép. Előttem bontotta fel a srác. Mindent megnéztünk és előttem regisztráltuk be garanciára a nevemre.
2016 június 27. Szóval ~40 napot vesztettem. De megérte nekem, mert 440.000 volt a 27" iMac!
Apple Store-ban online 679.990 ugyan ez!
-
Ragnar95
félisten
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Igen, a Mavericks sokkal megbízhatóbb és erőforrás-takarékosabb volt, a Yosemite-nél sajnos szinte teljes mértékben a dizájnra figyeltek csak és ahelyett,h javult volna a teljesítmény és stabilitás, mindkettő jelentősen romlott.
Jó neked, ha gond nélkül működik, a legtöbb embernél sajna egy bughalmaz a Yosemite még mindig... -
KMan
őstag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Ha a regi ACD-re gondolsz es elotte LED-es monitornal ultel akkor csalodas lesz, visszalepes.
LED-es Thunderbolt display johet szoba akkor csak.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Mert nagyon durván túlárazott termékről van szó.
Egy szuper monitor, de messze nem ér annyit, amennyibe kerül és nem nagyon ad az ártöbbletért cserébe semmi pluszt a riválisokhoz képest. -
sweet122
tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Nekem egy kissé drága. Bár nem tudom, hogy pontosan melyik típusra gondolsz és annak mennyi az ára, ha lehet kapni, de amiket eddig láttam eladó darabokat, azok túl drágák voltak nekem.
Egyébként megoldódott, nem volt jól bedugva a kábel, szóval igen.. megy a dolog.

-
blakey
titán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Érdekes, hogy hazavágta.
Nem volna szabad, ugyanis ha mindenből a megfelelőt használjuk akkor tökéletesen futnia kéne minden megerőltetés nélkül. Valószínűleg újabbat használsz mint amit a gép normálisan tudna kezelni esetleg valami hibás volt benne, nekem az i5-ös iMac-et egy 2-3 GB-os PS nem akasztotta meg. Mekkora volt az a fájl? Bár lényegtelen ha most van egy olyan ami működik, csatlakoztathatsz hozzá egy nagyobb monitort és akkor minden gondod megoldódik. 
-
KMan
őstag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
En filmezeshez hasznalom napi 2-4 orat megy kb. Amugy mar nem egy mai darab olvass utana vannak vele problemak.. Nem tudom hogy mire szeretned hasznalni.. lehet hogy komoly grafikai munkakhoz mar nem idealis.
-
KMan
őstag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Az en mid 2011 MBA-m HD3000-el siman meghajtja!
-
cigam
titán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Miért ne? "csak" 2560x1600 a felbontása a monitornak, az iMac-ed monitor kimenete pedig max 2560x1600-at tud. Szerintem a kettő nem véletlen.
-
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Budapesten belül merre? 13. ker. Árpád híd környékén jó vagyok egy createinstallmedia-ra, csak hozz egy pendrive-ot
De amúgy én leszedném torrentről a csába', kb. 20 perc múlva telepíthetnéd. Azért ha mégis ki kell írni akkor szólj. -
blakey
titán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Olyat te is tudsz csinálni, pillanatok műve.

-
cigam
titán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Nehogy odaírd melyik városba/faluba kéne ...
-
TBMC
addikt
válasz
Elektrosokk
üzenetére
szerintem 27 en is kozel ultem hozza, de elvezheto, es tokeletes barmifele munkara. tokeletes valasztas szvsz.

-
válasz
Elektrosokk
üzenetére
A 21"-esben nincs 3.5"-ös hdd-nek hely. Ez egyben azt is jelenti, hogy ha fusion drive-al vagy csak hdd-vel rendeled, akkor az Applenél szokásos fostalicska 5400rpm-es 2.5"-ös hdd kerül bele. Nekem már csak emiatt se kéne. Az egy dolog, hogy ez a jelenség a tescos laptopok világát idézi, ebben a kategóriában viszont egyenesen felháborító szerintem. Ja és akkor ugye hogy teljes legyen az öröm, nyilván ez is egy Apple firmwares, beépített thermo szenzoros hdd

-
blakey
titán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Vedd meg a 21,5"-est és vegyél hozzá még egy 27"-es monitort.

-
madgie
titán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Jobb/kell a 27", hidd el, én is egy Dell U2711 előtt ülök, vagy 65 centire.
-
wm2
őstag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
hát, ahogy számolom kb. 300 körül van így, SSD meg pici ramocska még bele, show time... mondjuk ezzel, elférnél
-
wm2
őstag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
De. :-) Ó de az a Sapphire HD 7950 3GB GDDR5 Mac Edition f...k :-)
Ezek jó vasak. Moncsit hozzá és lehet gyúrni akármit, mint a házitésztát!! -
wm2
őstag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Háát ez a G5 dolog kb. mint a veterán autók, eseti használatra, évi néhány kilóméter

Láttam 5.1 MP-t 5-6 meg 9százért. 5-6 körül HDD-vel 32 gb mem vagy alatt valamilyen 5770 radeonnal. Nagyon jó kis vas ez. Szerintem amit te 200 felett láttál az 3.1. Az iMac meg SSD-vel legyen és sok sok rammal (mert abból sosem elég!)bmwk1200s: köszi az infót!
-
Ragnar95
félisten
válasz
Elektrosokk
üzenetére
A 2010-es már pl DDR3 RAMot fogad, így az rögtön jobb választás, mert emberi áron lehet pl bővíteni, de annyira én sem vagyok otthon a MacPro-kban sajna.
Mondjuk mivel neked nem egy erőgép kell a leírt feladatokra, így szerintem teljesen fölösleges egy rakás pénzért Prot venni, amikor pl a kolléga által ajánlott i7-es MacMini vagy az általad elsőre linkelt iMac is bőven elég lenne teljesítményben a leírt feladatokra.
Azt kell eldönteni,h egybegépet szeretnél-e vagy bővíthetőt, de külön monitorral és ez alapján dönts,h MacMini v iMac. -
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Nekem még az egyel régebbi van (vastag unibody), abból is az első széria (2009 late).
-
wm2
őstag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Erről a szépségről beszélek: Apple Mac mini "Core i7" 2.6 (Late 2012) 16 GB Ram és SSD társaságában. Vannak hátrányai, de nem a wifi és 2 tb port.
A Mac Pro-ba pedig PC kari is mehet. Van miből válogatni. -
Ragnar95
félisten
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Ok, h egy munkaállomás a MacPro, de akkor is egy 7 éves modellt tervezel megvenni.
Én mindenképp az iMac mellett döntenék inkább, az mégiscsak 3 évvel fiatalabb, i5 és nem a kb őskövület Xeon van benne, RAMból is sokkal modernebbet támogat, bár kevesebb fér bele.
Ráadásul a MacPro 3.1 ki tudja, meddig lesz még támogatva, mivel már most is az a legöregebb Pro, amit még támogat az Apple... -
Ragnar95
félisten
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Ez a Mini mondjuk köszönőviszonyban nincs az említett iMac-kel teljesítmény tekintetében.
Szerintem amúgy az iMac-kel sem lesz baj, a GPU ha meg is hibásodna, cseréli az Apple, porosodás javítható probléma és azért a felhasználók nagy részét ez nem érinti, az SSD marad egyedül, de az is megoldható utólag is, bár nyilván egyszerűbb, ha alapból az van a gépben. -
wm2
őstag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Az Apple nagyon ráment a külsőségekre, ami aztán odáig vezetett, hogy piacra dobott egy macbookot egyetlen usbc porttal és 480p kamerával (ipad air 720p) egy MBP áráért... és mindenkinek tátva a szája.
-
wm2
őstag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Nem akartam elvenni a kedved, viszont ha azt nézed, hogy 3-4százból mit lehet kihozni és összehasonlítod a mostani belépőszintű iMac árával (350e ft és kapásból költened kell rá, ahogy kihoztad a boltból) akkor érdemes átgondolni mire is költöd a pénzed. Ráadásul a régebbi erőművek jobban tartják az árukat és ha nem tetszik, tovább passzolod jelentősen kisebb buktával. Szét kell nézni. Németországban meg pláne!
-
wm2
őstag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Azokat a modelleket érinti, amiben AMD 6970M van. Ez nem jelenti azt, hogy feltétlen be is adja az unalmast, de tényleg kényes egy gép. Én nem szeretem. A 2012-es i7 quad 16 gb ram miniket meg ne becsüld alá. Azért nincs most négymagos, mert az Apple nem akarja, hogy félprofi munkaállomást csinálj egy miniből, inkább vedd meg a drága vackait. Én MacPro-ra gyúrnék a helyedben és valami hasonló moncsira ha már 27" kell. A 3.1 árban nem vészes és könnyen upgradelhető.
-
blakey
titán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
A 20"-as érábn a kijelzővédő üveget körbefogta az aluminium keret, kevésbé porosodott, legalábbis nálam ez nem volt annyira érzékelhető ahogy a későbbi modelleknél már nagyon zavaró tudott lenni, a két felső sarokból szépen lógott befelé a "szürke köd", ez nálam rendszeres takarításhoz vezetett. Le lehet ragasztatni, de az sem gátolja meg a porosodástól, lassabban porosodik, viszont a hátsó nyíláson lassan betalál a por. Nyilván a macpro erősebb vas, de én egyelőre a minivel is nagyon elégedett vagyok.
21,5-27", mindegy, az elv ua., de ettől még jó gépek és sokan boldogan használják, nekem elég volt, egy időre. Most olyan monitort használok amilyet szeretnék.
-
blakey
titán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Arra készzülj fel lelkileg, hogy az iMac "törődést igényel", félévente kipucoltam ill. a kijelzővédő üveget gyakran kellett tisztítani, ezért minire váltottam, akkora monitorral társítom amekkorával akarom., előtte 3 iMac-em volt.
Én is PS és társaival tolom. -
wm2
őstag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Szia,
Bocsánat, hogy újoncként belekotyogok, de az általad kinézett modellre visszahívás van. Ez nem az AMD hibája, hanem az ólommentes forrasztásé, ami egy idő után enged (reped, törik). Néhány MBP is megszívta, ezeket nemrég kezdték el cserélni. Természetesen erről nem sok helyen olvashatsz, de én a helyedben megfontolnám az iMac vásárlását és ha munkagép kell akkor MM 2012 quad (ami kettéhugyozza a 2014-es miniket) vagy Mac Pro 3.1 munkaállomásokban gondolkodnék. Ezeket Németországban olcsón megkapod. Persze külön monitort is venned kell, de legalább 3 év gariban gondolkozhatsz és nem kell rettegned attól, hogy valamit horror áron kell cserélni, miközben meg van kötve a kezed a HDD/SSD cserénél is. :-/
-
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Olvass vissza pár oldalt ha nem akarsz csapdába kerülni a jövőben egy HDD-vel rendelt iMac miatt. Minimum Fusion Drive-al kérd, mert utólag nem fogsz tudni értelmes módon (garivesztés kockázata nélkül) SSD-t tenni bele, és ha bevállalod ezt, akkor is nagyon körülményes lesz a dolog.
-
bmwk1200s
őstag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
-
Ragnar95
félisten
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Nagyon sokat számít az SSD, én anélkül már semmiképp nem vennék gépet.
Swapon is nagyon sokat dob, ahogy írod, ezen kívül nem lesz strandlabdázás programok indításakor, fájlok keresésekor, az egész rendszer sokkal gyorsabb és gördülékenyebb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Így már értem ,hogy megvetted és beleraktad a videokártyát.

Nem volna szabad, ugyanis ha mindenből a megfelelőt használjuk akkor tökéletesen futnia kéne minden megerőltetés nélkül. Valószínűleg újabbat használsz mint amit a gép normálisan tudna kezelni esetleg valami hibás volt benne, nekem az i5-ös iMac-et egy 2-3 GB-os PS nem akasztotta meg. Mekkora volt az a fájl? Bár lényegtelen ha most van egy olyan ami működik, csatlakoztathatsz hozzá egy nagyobb monitort és akkor minden gondod megoldódik.
A Mac Pro-ba pedig PC kari is mehet. Van miből válogatni.
TigerCat