Új hozzászólás Aktív témák

• atomchicken

tag

1, Letöltöttem a VLC media playert a Minimre, futattam majd abból az ablakból amit feldobott behúztam a VLC ikonját az alkalmazások közé. A problémám az, hogyha a dock-ról megyek az alkalmazásokba akkor a VLC-nek nincs ikonja csak egy áthúzott kör, de ha a finderből akkor az a bója ikonja van! Én rontottam el valamit?

2, Van egy ilyen noname egerem aminek van oldalt 2 gombja (Windowsba előre, hátra), hogyan tudnám beállítani az egyik gombra hogy az legyen a vissza gomb (mint trackpadon a 3 ujjas ballra vagy jobb húzás), a másik gombra sikerült beállítanom a mission controlt!

3, Valami magyar helyesírás javító progit tudtok ajánlani,mert nagyon rossz, hogy a jenlegi írásom is teli van piros aláhúzással, pedig nincs is benne hiba! (Lion van fent)

4, Régen olyan volt az alkalmazás ablakok (asszem angolul expose), hogy az összes futó ablakot kirakti kis kockákba, de most csak azokat az ablakokat rakja ki, amely alkalmazásban épp vagyok. Szóval ha megvan nyitva 2 safari meg mondjiuk az appstore és a safariba vagyok akkor csak a 2 safari-t rakja ki. Ezt nem lehet vissza állítani a régi nézetre, mert nekem a mission control nem annyira jönbe.

Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés