Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
scdlsc
aktív tag
Ventura 13.6.3. + iPhone mini 13 iOS 17.2.1
4 db nyamvadt mp3-al próbálkozom. A fájlok a downloads mappában vannak. Semmi extra nincs a nevükben. Mindegyik mp3 és 4-9 MB méretűek.Ma már legalább az sikerült, hogy a Music appban a playlistet ráhúzva a telefonra rohadt lassan rámásolt a 4 db mp3-at, de a telefonon szürke. "This song is not currently available in your country or region" hibaüzenetet dob. Saját CD rip + másik mp3-ból kivágott részlet. De egyszer már sikerült csak töröltem.
Régen az volt, hogy a playlistet ráhúztam az iPod ikonjára és akkor megjelent alatta a playlist felirat, amit tudtam szerkeszteni. Itt nem jelenik meg. Hogyan tudok később hozzáadni számokat a playlisthez?
Most a "manually manage" funkció van kijelölve, de az "automatically"-t is ki tudom mellé jelölni. WTF?
Korábban a sync végtelen ciklusban ragadt. A telefon neve mellett pörgött az a basz. Kikapcsoltam a telefont is, de a gépet nem tudtam újraindítani, mert a fentebbi "The Finder can't quit..." hibaüzenetet dobta.
Ennek tök egyszerűnek kellene lennie és nyomorult youtube videókat nézegetek, hogy mit hogyna kell csinálni, de nem akar működni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest