- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gebriel
veterán
Ibooknak G4-nak hogy tudom elérni a boot menüt?
Illetve, hogy tudom újra telepíteni? -
5000watt
aktív tag
Mondjuk ez lenne a legjobb ez nagyon profin fest
hibátlan megjelenés számomra.
Szerintetek ez a gép megéri az árát azt amit a hirdető adott a terméknek ?
Hát ultra kezdő vagyok...
[link] -
5000watt
aktív tag
Igazából itt az ár is fontos tényező.Tudom a minőséget meg kell fizetni és a garanciát is az Apple dolgoknál.
De most az ismerkedés a cél akár használt 60-100 ezer forintos gépekben.
Szempont ismerkedni az egész géppel mert már nagyon érdekelnek valamint sima netezésre,filmezésre kell a gép13,3 as kijelzősök valamiért nagyon kellemesnek tűnnek a számomra.
legyen 2 magos 2-3gb ddr2 es ram majd rakok bele SSdét azt meghülyül a gép -
Xero
nagyúr
válasz
5000watt #13187 üzenetére
Ismerkedni kb bármilyen Core2Duo-s Mac megfelelő, de én már csak olyat vásárolnék, amit még támogat a Mountain Lion is.
Szóval én ilyesmiket vennék minimum: iMac mid 2007 vagy újabb, MacBook alu vagy unibody fehér, MacBook Pro mid 2007 vagy újabb, MacBook Air late 2008 vagy későbbi, Mac mini 2009 vagy újabb.
Már itt is kompromisszumosak az első modellek, de némi bővítéssel (RAM, SSD) még bőven használhatóak élesben is akár.
szerk: Mondom ezt úgy, hogy a mobil gépem 2007-óta, az asztali pedig 2010-óta szolgál. Viszont már nagyon lóg a nyelvük, nálam is kopogtat bőven a frissítés.
-
Xero
nagyúr
-
5000watt
aktív tag
Sziasztok szeretnék valamikor venni egy Apple Mac Mini A1175 ilyet
Böngészés a fő cél és talán majd később webserver
"Apple Mac Mini A1175Core duo 1.6 cpu
2gb ddr ram 200 gb hdd dvdrw usb lan wlan Bluet"
az érdekelne hogy netezésre tudom hogy alkalmas de fogyasztások mennyi ezeknek a Cd2 es procikkal ?
-
Gebriel
veterán
Régi ibookban milyen ram kell?
-
negyedes
addikt
most sikerult magat csonta fagyasztania, bejott ugyan az a kepernyo ami startupnal csak alma logo nelkul es kikapcsolt a hdd, csak a cpu coolert porgot. bekapcsologomb segitett csak rajta.
-
Enjoy
addikt
Lehet, hogy kérdezték már korábban, de mindig felmerül bennem:
Mac mini esetén kilőve a 3rd party kijelzők fényerő állítása, ugye? -
RaZroX
addikt
Köszi az ajánlatokat majd átnézem mindet
-
Blaise
veterán
válasz
RaZroX #13152 üzenetére
Windows Azure Web Sites, 10 weboldalig ingyenes hosting
-
RaZroX
addikt
Értem. És helyette weblap szerkesztéshez mit ajánlotok Mac-re ami 100%-osan fog működni 10.6.3-on ?
-
RaZroX
addikt
Üdv! iWeb-bel szeretnék csinálni egy weboldalt, de mivel 10.6.3 van fent ezért az iCloud nem megy fel, és az Apple oldala azt írja, hogy a MobileMe bezárt. Ilyenkor van valami lehetőség ? Egy olyan oldalt akarok készíteni ami non-stop üzemel.
-
Gebriel
veterán
Üdv Urak!
Azt kérésem lenne, hogy egy Mac Mini-hez milyen megjelenítőt tudok használni? Csak apple-t érdemes vagy bármi szóba jöhet.. monitor, lcd tv stb?
Köszönöm előre is a választ.
-
Zé777
tag
Sziasztok!
Egy olyan (lehet, hogy bugyuta) kérdésem lenne hozzátok, hogy milyen programmal oldjátok meg az olyan letöltött és .rar fájlokra szétszabdalt filmek összefűzését, amit pl PC-n simán winrarral lehet kivitelezni.
Keresgéltem neten, próbálgattam több progit, de nem sikerült!
Köszönöm előre is!
-
válasz
freelanced #13136 üzenetére
Amennyiben "sima asztali gép" alatt PC-t értesz, akkor itt a topicod.
-
freelanced
addikt
Üdv! Bocs, lehet, hogy a rossz helyen kérdezősködöm, de hallottam arról, hogy létezik megoldás, hogy a sima asztali gépre OSX menjen. Azt szeretném kérdezni, hogy mi a megoldás neve illetve, hogy legális-e.
Köszönöm! -
OgKush
senior tag
Szerintetek mennyit tudnék kérni most a 2009 late minimért? 2gb helyett 4gb ram van benne, és a superdrive nem mükszik, de van usb-s dvd olvasó hozzá.
-
Ragnar95
félisten
Sziasztok!
Végül külföldről nem jött össze a MacMini beszerzése, úgyhogy itthon fogom venni, viszont láttam, hogy árulnak többen is itt hardveraprón a hivatalos árnál olcsóbban ( viega1, illetve karsaitomasz), értékeléseik alapján megbíhatók, de esetleg vásárolt már tőlük valaki, tényleg nem volt semmi gond és a gari is élt rendesen az 1 év?
Gondolom mivel bontatlan termékekről van szó, nem nagyon kell semmire pluszban odafigyelni vásárlásnál, a sorozatszámot csekkolom vásárláskor a doboz alapján, illetve ha kibontottam, a gépről is, hogy ugyanaz-e és valóban él-e a gari, így nem lehet gond velük, jól gondolom?Előre is köszönöm a segítséget
-
OgKush
senior tag
Tudtok valami app-ot, amivel itunesről letöltött epub könyvet lehet olvasni?
-
Toto2000
tag
Sziasztok!
A minap az asztali PC-mbe és a laptopomba is tettem egy Samsung 840 (nem pro) SSD-t. Nagyon meg is vagyok elégedve. Sőt olyannyira, hogy most azon filózok, hogy vajon lehet-e és van-e értelme ebbe a gépembe is egy ilyet betenni: iMac 5.1 (late 2006). Most az alap 250GB-os HDD van benne, 3,5". Van egy 1TB külső HDD hozzá, szóval a tárhely visszaesés nem számít.
Kérdéseim:
1) A specifikáció szerint sima SATA, de elméletileg lefelé kompatibilisek a Sata III cuccok. Van ebben kockázat?
2) IMac-be még sosem szereltem SSD-t, meg HDD-t sem, csak RAM-ot, szóval van ennek valamilyen buktatója esetleg?
3) Kell valamilyen BIOS beállítást változtatni, mint az asztali gépnél? Gondolok itt az AHCI beállításra például...
4) Snow Leopard fut az iMac-en, megfelelően tudja kezelni az SSD-t, kell valamilyen külön program?
5) Fogok érezni ugyanúgy különbséget sebességben, reszponzivitásban?
6) Sima beépítő kerettel megy, mint a PC-k esetében?
7) Van esetleg bármi egyéb buktatója a dolognak?Köszönöm szépen!
Üdv:
Toto -
Alex91
félisten
válasz
thatsofemre #13123 üzenetére
Kulfoldi store-bol innen nem fogsz venni semmit...
-
thatsofemre
tag
Sziasztok,
Még nem aktuális, de nagyon gondolkozom azon, hogy ha esetleg külföldről (apple honlapjáról) vásárolnék iMac-et (21,5"), és bepipálom a vásárlásnál, hogy ajándék (gift), akkor nem kell vámot fizetnem, vagy meg lehet ezt valahogy kerülni? Kicsit gáz számomra, hogy a magyar üzletekben közel másfélszeresébe kerül. (Bocsi, ha hülyeséget kérdeztem).
Válaszokat előre is köszönöm!
üdv
T -
RaZroX
addikt
Zenekészítéshez mit ajánlotok ? Valami Fruit Loops szerű cucc kéne, de annál azért egy fokkal egyszerűbb. Vagy ha nincs más akkor jöhet a bonyolult is csak kéne valami
-
-
-
-
negyedes
addikt
2 ceges pop, hotmail pop, gmail imap. mindent egy inboxba rak. csinaltam szabalyozast es foldereket, most ha jon egy mail a hotmailes cimre a hotmail fodlerbe rakja.
ket dolgot nem ertek:
1. nalam miert nem rakja kulon az accocat
2. az ms miert nem tudta az activesyncet beleepiteni az office 2011be. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Horgász topik
- Motoros topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Brutál Gamer PC eladó! 17-12400F/Víz/Asus Tuf 3080 10GB/32GB Ram/1,5TB SSD
- Eladó magas teljesítményű gamergép AMD Ryzen 7, RTX 4060 Ti, 32GB RAM!
- ASUS PRIME B760M-K D4 + Intel I5 12400F + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Szerver rack szekrény 42U gurulós zárható 200x100x60
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest