- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelanced
addikt
Köszönöm a választ.
Összességében akkor ezek alapján még mindig kiszolgál, meg vagy elégedve az i5 2018 Minivel ahogy látom.
Ear001
Köszönöm, no igen, meg van ami már nem is támogatja az Intelt, múltkor belefutottam egy két ilyenbe is, bár én abban bizok, hogy azért még 2-3 évig támogatva lesz, bár gondolom apránként épitik le majd.ddsteel
Köszönöm a visszajelzést, gondolom, hogy 2012-ről váltva azért még inkább szembeötlő a különbség az M1-hez képest. Nekem még nem volt gondom a processzorral sebesség terén, de tény, hogy mostanában nem csinálok nagyon processzorigényes dolgokat.TigerCat
Köszönöm, neked is, igen, hallani azért még ilyet is, bár a tiédnél azért lényegesen erősebb a processzor. Összességében, hogy érzed az M1 esetén, kiszolgál a 8GB? Szokott problémás lenni a ram mennyiség, vagy nem ütköztél ilyesmibe?___________________________________________________________________________________________
Igazából pár éven belül én is tervezek váltani, most egyedül azért gondolkodtam el a dolgon mert ugye lassan nem lesz támogatott az Intel, de vélhetően határeset lenne a 8GB ram. Ha mondjuk pár éven belül 16GB-al érkezne az alap Mini arra lenne célszerű váltani, kérdéses persze, hogy ez mikor következik be. -
freelanced
addikt
válasz
-Skylake- #38466 üzenetére
Köszönöm.
Miben nyilvánul meg egyébként, hogy jobb az M1, napi használatban ezekre a tevékenységi körökre? Mármint gondolom pár évig még úgy is támogatva lesz az Intel, illetve jelenleg kiszolgál az i3, nem végzek nagyon processzorigényes dolgokat. A keretbe jelenleg a 8GB modell férne be, szóval ha az nem elég semmire, akkor lehet, hogy érdemes várnom. Inkább a RAM szokott fogyni mintsem a processzor kevés.
-
freelanced
addikt
Üdv,
Főleg azok felé, akiknek van tapasztalata mindkettővel, esetleg 2018-ról váltott:
Érdeklődnék, hogy szerintetek érdemes 2018 i3 modell helyett 8GB-os M1/M2-re Mac Miniben gondolkodni inkább? Mik a tapasztalataitok?Főleg böngészésre, programozásra, netezésre, minimális videó és fotószerkesztésre lenne használva a jövőben. Ami a 2018 mellett szól az a bővithető RAM, akár 64GB-ig ha kéne, az M1, M2-ből a 8GB modell lenne opció. Mire elég a 8GB ram? Jelentene bármiben akkora előnyt az M1, hogy megérje a bővithetőségről való lemondás és a kevesebb ram?
Köszönöm
-
freelanced
addikt
Üdv,
Mi a véleményetek az alábbi gépről? Nem volt még asztali Apple gépem, így nem tudom mire lehet számítani egy ilyen eszköznél. Mennyire időtálló, mennyire szolgál ki stb?
Apple Mac Mini M1 MGNR3MG/A
Felhasználási szempontból főleg internetezésre (böngészés, videók, streaming szolgáltatók), képszerkesztésre és programozásra lenne használva.
Ha valakinek van ilyen, mennyire van megelégedve vele?
Esetleg várható mostában frissített modell?
-
freelanced
addikt
válasz
hszilard666 #29141 üzenetére
Köszönöm ! Közben most látom, rossz topikba küldtem.
-
freelanced
addikt
Üdv !
MacBook Pro-t szeretnék vásárolni Október 15 táján. Várható akkor esetleg leértékelés ? Illetve látom hogy sok helyen még a 2k17es gépeket árulják. Most hogy itt az új generáció egyáltalán kapható lesz még akkor a 17es és ha igen érdemes azt venni / várható hogy olcsóbb lesz mint a 18as?
Továbbá fontos hogy az Apple-től vásároljam? Vagy Extreme Digital, Aqua és társai is játszanak?
Köszönöm !
-
freelanced
addikt
Üdv! Bocs, lehet, hogy a rossz helyen kérdezősködöm, de hallottam arról, hogy létezik megoldás, hogy a sima asztali gépre OSX menjen. Azt szeretném kérdezni, hogy mi a megoldás neve illetve, hogy legális-e.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Igazán erős Gamer gép!
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Gigabyte H510M-S2H V3 alaplap és i5-11400F Processzor Csere
- 27%-os áfás számla / Mini PC / SFF / TOWER - Brand gépek - 4-9 gen. HP / DELL / Lenovo - 1 év gar.
- Lenovo Thinkcentre M700 MiniPC (i5-6500T/8GB/256SSD)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari