Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
mkbla
senior tag
válasz
operator10 #3132 üzenetére
nos, ha feltelpítetted ,telepítéskor a particionálás résznél kell felcsatolni a meghajtókat itt elég könnyű, csak rákattitntasz h csatolási pont és ott megadod h melyik könyvtárban lesz elérhető, akkor a Mandrake utomatikusan minden induláskor bemountolja neked az összes windowsos particiot. Általában ez az /mnt könyvtár ezen belül találod a floppy, cdrom, és pl a win_c, win_d...stb könyvtárakat, itt vannak a wnidowsos particiok, elvileg, legalábbis nálam gyakorlatilag is igy műxik. de ah nem jönne be, akkor asszem az óra mellett van vm segéd bizgenya amivel asszem fel lehet csatolni dolgokat, nem tudom pontosan h mi, én
kézzel szoktam mountolni. Root-ként:
mount -t ntfs/vfat/iso9660 /dev/hb2 / /mnt/win_d
leválasztás pedig ugyanez umount-tal
azt h melyik a windowsos particiod azt nem tudom neked megmondani, próbáld ki amit Tersius mond, én tudom minden particióm helyét h éppen hdb4 meg ilyesmi. De egyébként a telpítőben is meg tudod nézni h mi hol van, ha grafikusan indtod akkor a windowsos particiók kék szinnel vannak jelölve, és kiirja h hda5 meg ilyesmi....
akkor probáld a cd /home (asszem a gyökérből) aztán, cd /(felhasználód neve)
ha rpm, akkor ha jobb gombbal ráklikkelsz akkor mindenképp kell lennie olyannak h SZOFTVERTELEPÍTÉS
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest