- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Balázs2: Gmail
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bambano #28358 üzenetére
Értem, köszönöm az infot.
Ez eredeti hozzászólásomban nem tudtam hozzáadni az sde2 partíciót, miközben removed státusza volt. Azt hogyan kellett volna rendbetenni? Mintha nem létezett volna az sde2.
A smart raw_read_error_rate értéket mi okozhatja? Létezik, hogy kábel probléma van?Én úgy oldottam meg az eredeti problémát, hogy először leformáztam ext4-re, ezután lehetett sde2-ként hivatkozni rá. Ezután adtam csak hozzá újra az md0-hoz. Gondolom a resync alatt dobta az általam leformázott fájlrendszert, de addig egyáltalán nem tudtam elérni és használni az sde2-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Telekom mobilszolgáltatások
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Futás, futópályák
- Nyaralás topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest