- potyautas: Szomszéd
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bambano
üzenetére
Értem, köszönöm az infot.
Ez eredeti hozzászólásomban nem tudtam hozzáadni az sde2 partíciót, miközben removed státusza volt. Azt hogyan kellett volna rendbetenni? Mintha nem létezett volna az sde2.
A smart raw_read_error_rate értéket mi okozhatja? Létezik, hogy kábel probléma van?Én úgy oldottam meg az eredeti problémát, hogy először leformáztam ext4-re, ezután lehetett sde2-ként hivatkozni rá. Ezután adtam csak hozzá újra az md0-hoz. Gondolom a resync alatt dobta az általam leformázott fájlrendszert, de addig egyáltalán nem tudtam elérni és használni az sde2-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- E-roller topik
- Formula-1
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- 0perces DDR5 5600 vadiúj Ramaxel 2x16GB memória 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest