- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ok, átnéztem mindent újra, és tényleg én szúrtam el.

Ezúttal minden kliens host-only hálózatot kapott, az ubi szerver még natot is. Nézem, Win7 megint tudja pingelni, ubi viszont nem... Na, mondom megint nem jó. Kipróbáltam ubuntu desktoppal is. Ping oda-vissza ok, Win7 -et nem tudja pingelni az se. Akkor az ubuntuk rendben vannak, host-only dhcp megy szépen. A win7 kapott netet valamelyik nap, mikor a Win2012-vel tesztelgettem, és persze egyből frissített, visszakapcsolta a tűzfalát, pingelést letiltotta... Ennyi. Most már mindent tesztelek több klienssel is.
Kérdésem biztos lesz még, nekiugrok a routingnak, hogy az ubuntu szerveren keresztül legyen net a belső hálón is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gyúrósok ide!
- Asztalos klub
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
- Samsung Galaxy S24 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest