- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
válasz
bambano #26750 üzenetére
Szia! Köszönöm a választ!
A digis topikban már túl vagyok az infokérésen. Ott azt mondták, hogy holnap mondanom kell a szerelőnek, hogy a digis eszközt kapcsolja bridge módba és akkor ugyanúgy működhet minden tovább. Természetesen ez azzal jár, hogy nekem kell a szerveren a PPPoE-t beállítanom.
Az nekem nagyon nem lenne jó, ha a szerverem a digis eszköz mögé, egy NAT-olt hálóra kerülne. Mindenképp fontos, hogy a szerver maga kapja a külső IP címet, mivel ő látja el a NAT és tűzfal funkciókat a belső háló számára. Ezért kell a bridge mód.
Ezt a pppoe-conf csomagot amit írtál hogyan tudom feltelepíteni CentOS 7-re? Jó lenne meg addig leszedni, amíg neten van a gép.
Próbáltam a yum install pppoeconf-ot, de azt írja: No package pppoeconf available. A Google-el sem lettem okosabb.
A Google legelső helyen amúgy ezt a leírást dobja ki CentOS-re és ez nekem is nagyon szimpatikus, részletesen el vannak magyarázva a lépések a rp-pppoe csomag használatával, és ezt már fel is tettem a gépre:
[link]
Szerinted ez a csomag egyáltalán nem jó? Inkább a pppoeconf-ot használjam helyette? Vagy jó lehet ez is?Erre a kérdésre nem tudod esetleg a választ?
És mégegy fontos kérdés: a hálózati interface megmarad az eddigi enp9s0? Vagy létrejön mellette egy új interface ppp0 néven is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Gyermek PC játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest