- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Rap, Hip-hop 90'
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
válasz
bambano #26750 üzenetére
Szia! Köszönöm a választ!
A digis topikban már túl vagyok az infokérésen. Ott azt mondták, hogy holnap mondanom kell a szerelőnek, hogy a digis eszközt kapcsolja bridge módba és akkor ugyanúgy működhet minden tovább. Természetesen ez azzal jár, hogy nekem kell a szerveren a PPPoE-t beállítanom.
Az nekem nagyon nem lenne jó, ha a szerverem a digis eszköz mögé, egy NAT-olt hálóra kerülne. Mindenképp fontos, hogy a szerver maga kapja a külső IP címet, mivel ő látja el a NAT és tűzfal funkciókat a belső háló számára. Ezért kell a bridge mód.
Ezt a pppoe-conf csomagot amit írtál hogyan tudom feltelepíteni CentOS 7-re? Jó lenne meg addig leszedni, amíg neten van a gép.
Próbáltam a yum install pppoeconf-ot, de azt írja: No package pppoeconf available. A Google-el sem lettem okosabb.
A Google legelső helyen amúgy ezt a leírást dobja ki CentOS-re és ez nekem is nagyon szimpatikus, részletesen el vannak magyarázva a lépések a rp-pppoe csomag használatával, és ezt már fel is tettem a gépre:
[link]
Szerinted ez a csomag egyáltalán nem jó? Inkább a pppoeconf-ot használjam helyette? Vagy jó lehet ez is?Erre a kérdésre nem tudod esetleg a választ?
És mégegy fontos kérdés: a hálózati interface megmarad az eddigi enp9s0? Vagy létrejön mellette egy új interface ppp0 néven is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest