Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Idővándor
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Betettem egy dupla hálózati kártyát az Ubuntu 16.04 házi szerverembe. Azt szeretném, ha az alaplapi csatolóra érkező internetet, mint egy hub vagy egyszerű switch, továbbadná a többi gépnek. Nem kell szűrés vagy NAT.
A bonyolítás, hogy van egy USB wifi is rajta és azt is bevonnám ebbe. Az írtátok, hogy az álmoskönyv szerint nem jó bridge-be kötni wifi-t meg ethernetet. Pláne nem tudom, hogy több ethernetet hogyan kell.
Meg tudom csinálni másképpen? Ha igen merre induljak el? Tűzfal szabályokkal lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő