Hirdetés
- potyautas: Vizsga
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Klaus Duran: Panelkérdés.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
Hi!
Először is köszi a segítségeket!
( újévi punnyadás, van és hát remélem nincs harag, de máshonnan is kértem segítséget, többek között Jester01 -től és egy konkurens linuxos oldaltól )
Kicsit előrehaladotabb a dolog, a xorg log -jából kiderűlt, hogy hiányol a gép vmi mach64 modult, ami nincs is benne ebben a kernelben ( kiszedték biztonsági okokból ) és csak az jó neki. [ez kell a 3d gyorsításhoz]
Jester annyit mondott, hogy kernelt kell fordítani, viszont a másik oldalon ezt a linket adták:
[link] ez még nem tudom miről szól, de remélhetőleg megoldaja a problémámat ( még nem olvastam el, csak belenéztem )
Mindenesetre szívesen fogadom a segítségeket, mégegyszer köszönöm az eddigieket!
üdv:
Forest

mod:
dabadab: Ja, kiderült! : ) érdekel még? ha igen:[link]
#2489, #2490: Majd megpróbálom, ha még mindig aktuális. Most sajna nem otthon vagyok.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Egér probléma
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Magyar I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest